Spannende relatie update | Make-update

In de Make-update video maak ik me op en praat ik je ondertussen bij. Over mijn ‘nieuwe’ haar en hoe de relatie tussen Jeffrey en mij de afgelopen maanden veranderd is. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Guerlain Météorites Base – review
Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup C01 Shell – review
Collection Lasting Perfection concealer – review
MAC x Chris Chang Prep + Prime Transparent Finishing Powder – review
Catrice Eyebrow Set – review
MAC Eye Brows Fling

MAC Prep + Prime 24-Hour Extend Eye Base
MAC Kabuki Magic Dazzelshadow x 4 The Shining Hour
Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Eye Shadow Palette – review
Kat Von D Tattoo Liner Trooper – review
Guerlain Lashdress Mascara – review

Benefit Hoola Lite – review
Charlotte Tilbury Filmstar Bronze & Glow – review
Benefit GALifornia blush – review

NYX Soft Matte Lip Cream Stockholm – review

Urban Decay All Nighter Makeup Setting Spray

Twitter Facebook
Categorie: Video | 9 april 2017 | 33 reacties

Reacties

Door femketje op 9 april 2017 09:45

Piercings werken ook vrij verslavend haha, ben benieuwd welke je nog meer zal nemen :3 en wat fijn dat je vriend zo veel beter in zijn vel zit! Ik weet hoe het is wanneer iemand waar je van hou niet gelukkig is in zijn baan :(

[Beantwoorden]


Door Nienke op 9 april 2017 09:58

Wat een mooie eerlijke video weer. Ik vind dat heel mooi om te zien dat je dit met ons deelt. Dat maakt je ook echt en fijn voor ons om naar te kijken. Super dat het met Jeffrey weer de goede kant op gaat en knap en leuk dat jullie nu samenwonen. Ik vind jullie heel leuk samen. Als ik zelf niet goed in mijn vel zit doe ik veel mindfullness oefeningen (via de VGZ app of YouTube kanalen, zoals Commit Happines). Hiermee probeer ik te voelen wat er niet goed gaat en dit geeft mij meer rust. Misschien kan het jku ook helpen tegen de nachtmerries. Ik wens jullie heel veel geluk samen! Dikke knuffel Nienke

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 april 2017 om 13:48:

Oh dat ga ik eens opzoeken, dankjewel voor de tip Nienke :)

[Beantwoorden]

Nienke antwoordt op 12 april 2017 om 12:04:

Heel graag gedaan! :)

[Beantwoorden]


Door Liset op 9 april 2017 10:03

Echt heel mooi hoe open je praat over de afgelopen periode. Dat zal niet makkelijk geweest zijn! Super fijn dat Jeffrey zich weer fijn voelt in zijn baan en nu lekker kan ontdekken hoe hij verder wil. Het samenwonen is ook zoiets moois, je kunt er echt voor elkaar zijn en elkaar nog op een dieper niveau leren kennen. Jullie zijn een prachtig stel!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 april 2017 om 13:49:

Lief Liset, dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Loes op 9 april 2017 10:13

Wat een mooie video. Ik begon bijna met je mee te huilen, haha! Ik ben in ieder geval blij dat het goed met jou en met jullie gaat! Jullie zijn een heel mooi stel.

[Beantwoorden]

Vanessa antwoordt op 9 april 2017 om 10:59:

Een mooi mens ben je Vera! Wat goed van Jeffrey hij volgt zijn hart!
Heel veel liefde en geluk samen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 april 2017 om 13:50:

❤️ Dankjewel Loes!

[Beantwoorden]


Door Manon op 9 april 2017 11:17

Leuk om deze uodate te zien. Fijn dat jullie samenwonen en dat je vriend zich een stuk gelukkiger voelt nu!

[Beantwoorden]


Door Anne op 9 april 2017 11:32

Hey Vera,

Ik had je lekker op de achtergrond met nagels lakken:)

Maarre, misschien een tip voor je nachtmerries en slaapproblemen; ik gebruik apps van Andrew Johnson, een soort combinatie van meditatie, hypnose en nog wat dingen geloof ik. In het begin kreeg ik er de slappe lach van, maar na even doorbijten slaap ik beter dan ooit! Verder krijg ik op een of andere manier altijd nachtmerries als ik het te warm heb, dus heb gisteren m’n winterdekbed weer ingewisseld voor m’n zomerdekbed, en draag nooit lange pyamabroeken.

En wat fijn dat het weer beter gaat met Jeffrey! Voor hem is het lastig (geweest) maar als partner is dat ook ingrijpend. Spannend om te gaan samen wonen, maar ik kan me goed voorstellen dat jullie elkaar inmiddels zo goed kennen, juist door afgelopen periode, dat dat helemaal goed gaat komen.

Heel veel geluk Vera!!!

Liefs,
Anne

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 april 2017 om 13:49:

Dankjewel voor de tips Anne! ik merk het ook met warmte inderdaad, heel irritant. ❤️

[Beantwoorden]


Door Susan op 9 april 2017 11:48

Aaah zo leuk Vera! Leuk dat jullie nu samenwonen <3

[Beantwoorden]


Door Jacomine op 9 april 2017 12:46

Je bent een mooi mens!

[Beantwoorden]


Door Hanna op 9 april 2017 14:11

Ik heb iets vergelijkbaars meegemaakt met mijn vriend en heb nu ook het idee dat ik ‘mijn vriend terug heb’ en dat terwijl ik ook niet echt doorhad hoe hard hij was afgevlakt. Het is best moeilijk om te ontdekken wat je wil doen met je leven maar hij is nu zo veel gelukkiger.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 april 2017 om 13:50:

Dat heb ik ook! Het maakt me zo blij Jeffrey weer terug te hebben.

[Beantwoorden]


Door sonja op 9 april 2017 20:44

Wat ben je toch een enorme lieverd.

[Beantwoorden]


Door A op 9 april 2017 22:33

Door Frederieke op 9 april 2017 23:42

Hoi Vera,

Ik ken Jeffrey natuurlijk alleen van je website. Maar zoals ik hem altijd zag, schreeuwde alles aan hem ‘Amsterdam’. Ik bedoel, hij is volgens mij creatief en hip en onconventioneel en ik kon me niet voorstellen dat hij dat in zijn vorige werk altijd kwijt kon. Wat mij betreft was deze stap te voorzien en ik vind het helemaal in elkaar passen. Wil je hem dit zeggen? ????

Groetjes en veel succes!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 april 2017 om 13:51:

Ik geef hem het door! Ik merk ook echt dat hij op zijn plek is hier en dat is zo fijn. Alsof de puzzelstukjes op hun plek gevallen zijn.

[Beantwoorden]


Door Julia op 10 april 2017 08:45

Leuke video weer! En wat fijn dat het weer beter met Jeffrey gaat! Het lijkt me wel een spannende stap om te gaan samenwonen, maar zoals ik het zie heeft het voor jullie beiden goed uitgepakt! Heel veel geluk samen <3 En ik kreeg tranen in mijn ogen bij het stukje dat je emotioneel werd. Het lijkt me inderdaad wel erg heftig als je partner zoiets doormaakt!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 april 2017 om 13:52:

Dankjewel Julia ❤️

[Beantwoorden]


Door Eliza op 10 april 2017 11:23

Leuk om te zien :) Ik volg je nog niet zo lang dus dit was mijn eerste make-update, leuk concept! En je hoeft je absoluut niet te excuseren voor tranen, het zou pas onmenselijk zijn als het niets met je deed dat Jeffrey zo gelukkig is. Ik herken dat wel in mijn relatie, misschien in zo’n extreme mate maar wel een beetje. En, ik heb het eerder gezegd, maar ik vind je zo’n leuke meid/ vrouw/ persoon! Je bent gewoon zo lekker jezelf en dat is de reden dat ik je volg. De reviews van dezelfde producten kan ik elders ook wel lezen, maar het is jouw persoonlijkheid die het echt leuk maakt. Blijf alsjeblieft jezelf. Oh en je haar is inderdaad erg chique en volwassen zo! Xx

[Beantwoorden]


Door Kimdy op 10 april 2017 13:09

Wat fijn om te horen dat het beter gaat met Jeffrey! En wat ontzettend leuk om te horen dat jullie nu samen wonen en het goed voelt! Heel veel geluk samen, maar dat komt zeker wel goed! <3

[Beantwoorden]


Door Emilie op 10 april 2017 14:00

Wat een mooi filmpje :) Niet alleen op je ooglook, maar ook hoe open je bent! Werd even bijna mee emotioneel (ik dacht nee, ik heb mijn mascara wel al op!). Hopelijk gaat hij zich steeds beter voelen en blijft zijn nieuwe job hem boeien. Veel succes met het samenwonen en het een plekje van jullie beiden te maken! xx

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 10 april 2017 19:14

Superleuk dat jullie samenwonen, gefeliciteerd! Fijn om te horen dat het beter gaat met Jeffrey en dat hij zijn weg terug heeft gevonden. Ik vind je tranen trouwens heel mooi om te zien. Dat is hoe we je kennen, eerlijk en oprecht <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 april 2017 om 12:46:

Dankjewel Vanessa ❤️

[Beantwoorden]


Door Lara op 10 april 2017 19:46

Je bent echt een onwijze lieverd Vera! Heel knap dat je zo open kunt zijn. Heel veel geluk samen xxx

[Beantwoorden]


Door Jildou op 12 april 2017 14:19

1. Wat een práchtige make up look!!!
2. Ik heb ook “bakkebaarden”! Nooit geweten dat je die kon afscheren en na jou verhaal zal ik dat ook nooit doen! ;)
3. Wat een prachtig open verhaal over Jeffrey. Wat fijn dat hij weer beter in zijn vel zit en wat zullen jullie gegroeid zijn als stel!
X Jildou

[Beantwoorden]


Door Susan | susanblogt.nl op 15 april 2017 10:26

Hihi, ik had deze video steeds ‘bewaard’ voor als ik er echt tijd voor heb. Nu heb ik er dus de tijd voor, zit ik op de bank bij het raam, hartstikke grauw buiten. “Het is echt lente. Lekker weer, zonnetje vooral ook”. Ahh, ik zou willen dat dat nog steeds zo was, haha. Nu ga ik de video weer verder kijken :p

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 16 april 2017 10:51

Heel fijn dat het nu beter gaat met Jeffrey, ik herken het gevoel als je te lang met iets bezig bent waar je je eigenlijk niet zo happy meer bij voelt. Voelt aan als een grote opluchting als je dan van richting verandert! Veel geluk met het samenwonen :))

[Beantwoorden]


Door Francy op 16 april 2017 20:22

Ik reageer eigenlijk nooit maar werd emotioneel van jouw tranen! Ik heb iets soortgelijks meegemaakt. Niet mijn partner maar ik was niet gelukkig in m’n baan. Na 13 jaar zelf weggegaan en de crisis was net begonnen. Iedereen verklaarde me voor gek, ‘zomaar’ een vaste baan opzeggen! Na een maand thuis heb ik me ingeschreven bij een uitzendbureau en vond (zelf) snel weer een baan. Mijn partner heeft me altijd gesteund in m’n keuzes, dat is zo fijn. Zo fijn om te zien hoe jij Jeffrey steunde en steunt. Dat is heel belangrijk in een relatie!
Ook ik kom moeilijk in slaap en doe sinds een paar maanden aan yoga. Ik heb een app op m’n mobiel dat sleep sounds heet en dan luister ik naar de regen (je kunt er verschillende kiezen). Door de yoga en de regengeluiden val ik sneller in slaap en is m’n slaap ook dieper geworden. Heel veel geluk met samenwonen!

[Beantwoorden]