Guerlain La Petite Robe Noire make-up

Het leukste aan het La Petite Robe Noire parfum van Guerlain vind ik misschien wel hoe de flacon is vormgegeven. En nu is er ook een make-uplijn, in diezelfde stijl! Frans, romantisch, vrolijk en speels. Als een zwart jurkje, one size fits all. Er is lipstick en mascara, maar ook een lip & cheek tint en nagellak.

De producten zien er allemaal zo schattig en vrolijk uit! Ik vind het een hele leuke uitbreiding van het Guerlain assortiment. Ik vind Guerlain een prachtig merk, maar het is best klassiek en chic. Deze producten zijn nog steeds chic, maar ogen wel een stuk frisser.

❤ Deliciously Shiny Lip Colour € 31,50

❤ Deliciously Shiny Nail Colour € 24,00

❤ Lipcheek Lip & Cheek Tint € 33,00

❤ Black Lashdress Mascara € 32,00

Ik wil beginnen met de lipsticks! Die zien er ontzettend leuk en zijn tot in de detail uitgewerkt. Zo zit het logo op de hulzen op precies dezelfde plek in de dop.

Door de transparante doppen kon je de kleuren al zien. Een frisse rode, oranje en roze tint.

023 Ruby Ring – 043 Sun-Glasses – 073 Orchid Beanie

023 Ruby Ring

Een koele rode tint. Dekt mooi, maar oogt toch ook nog enigszins natuurlijk. Dat komt waarschijnlijk door de glans.

043 Sun-Glasses

Mijn favoriete kleur! Sappig oranje. Super leuk voor de lente.

073 Orchid Beanie

Deze roze tint trekt helaas een beetje in de lijntjes, maar zit verder prima. Ook een mooie, frisse kleur.

De lipsticks hebben een zachte gel-formule. Comfortabel om te dragen, met kleur en glans. De lipsticks zitten mooi en gaan zo’n twee tot drie uur mee, afhankelijk van hoeveel ik drink, eet en praat.

Er is één kleur nagellak. Een heldere, paarse tint. Het potje vind ik wederom heel schattig en het kwastje is erg fijn. Breed, plat en afgerond. Nagels lakken is zo gedaan!

069 Lilac Belt

Ik draag hier twee laagjes. De lak droogt snel en dekt goed. En hij heeft een zoete geur! Een leuk (en lekker) detail. Het kleurtje is niet heel bijzonder, maar op de kwaliteit heb ik niks aan te merken.

De Lipcheek Lip & Cheek Tint zit in een knalroze flesje. Hij geeft bijna licht, zo fel! In dit potje zit een roze gel en kan gebruikt worden voor zowel een roze blos op je wangen als een roze kleur op je lippen.

Het lijkt net een nagellakje! Het kwastje is klein en luchtig, de lip & cheek tint voelt koel aan. De kleur lijkt net zo neon roze als het flesje, maar wanneer je de substantie uitsmeert zal het resultaat veel minder fel en een stuk natuurlijker zijn.

Op mijn wangen

Op mijn lippen

Op mijn lippen vind ik het effect het mooist. Omdat ik veel roodheden en onzuiverheden heb op mijn gezicht, vind ik dit soort gel blushes vaak niet zo mooi staan. De lieve roze kleur werkt wel goed en is duidelijk zichtbaar. Op mijn lippen is het effect subtieler. Alsof mijn lippen van nature zo’n kleur hebben. I like!

De Cheeklip voelt licht verkoelend aan en blijft op mijn jukbeenderen met een goede basis de hele dag zitten, op mijn lippen tot een uur of vier.

Tot slot is er deze compleet nieuwe mascara, de Lash Blackdress Mascara (geweldige naam). Dit belooft een alles-in-één mascara te zijn. Guerlain garandeert met deze mascara in alle omstandigheden volume, krul, lengte en definitie op maat.

Het borsteltje is heel bijzonder. Lijkt ook wel op een zwart jurkje! De rubberen haartjes vormen boven een bol en onder een smalle piramide.

Ik vind de mascara erg fijn werken. Ik kom makkelijk in alle hoekjes en mijn wimpers lijken knetterlang. Mijn enige opmerking is dat ik de substantie op mijn ogen hier en daar net wat te dik en te plakkerig vind. Maar ik zie wel lengte, krul en volume. Mooi!

Wat een leuke producten van Guerlain! Frisse kleuren, leuke verpakkingen, makkelijk in gebruik en lang draagbaar. Dat vat de La Petite Robe Noire make-upcollectie denk ik wel het beste samen. Welke producten spreken jou het meest aan?

De Guerlain La Petite Robe Noire make-up is te koop bij Douglas en hier online.


Reacties

Door Femke op 7 maart 2017 06:13

Leuk al die vrolijke kleurtjes. Ik vind vooral de lip- & cheek stain op je lippen erg mooi. Het effect van de mascara heeft mij verrast. Ik ben niet zo super enthousiast over de vormgeving, vooral die van de lipsticks vind ik nu juist wat goedkoper ogen. De kleuren vind ik dan wel weer erg mooi.

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 7 maart 2017 06:39

Die lip&cheek-tinten vind ik altijd reuze handig bij warm weer; wanneer foundation en de rest van de mikmak niet prettig is om te dragen, maar ik toch wat kleur op mijn wangen en lippen wil. Ook zijn mijn lippen vrij bleek van nature. Zo kun je een vrij lichte, ietwat transparante lipstick net iets meer kleur geven. En als de lipstick eraf slijt, blijf je toch nog wat kleur zien. :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 maart 2017 om 09:31:

Zeker, slim!

[Beantwoorden]


Door Jonna@burgertrutjesNL op 7 maart 2017 06:51

Wat een schattige kleurtjes die lip & cheek producten! Niet te fel maar juist lekker subtiel. Laat de lente maar komen. Dat borsteltje vind ik heel prettig van de mascara. Max Factor heeft ook zo’n soort mascara.

[Beantwoorden]


Door Syl op 7 maart 2017 07:20

Owjee, de nagellak en de liptint in een zelfde soort flesje. Dat gaat zeker fout bij mij haha

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 maart 2017 om 09:30:

Haha, ik zal nooit de keer vergeten dat ik bijna nagellakremover op mijn ogen wilde doen.

[Beantwoorden]


Door Amy op 7 maart 2017 08:01

Hoewel de nagellakkleur misschien niet super bijzonder is, vind ik dit soort kleuren vaak wel het allerfijnst dragen. Vind deze dan ook erg mooi! Ook de lipkleur Ruby Ring vind ik top!

[Beantwoorden]


Door Malou | Blonde Blossom op 7 maart 2017 08:28

Ah dat gaat goed! Ik vind de Cheek Tint niet geweldig, maar de rest erg leuk! Mooie lipsticks en die nagellak lijkt me ook erg fijn; super dat ‘ie gewoon lekker ruikt! De mascara geeft ook een heel mooi effect op jouw wimpers. Malou x

[Beantwoorden]


Door An Dang, TheBeauParlour op 7 maart 2017 08:31

De verpakking ziet er echt geweldiggg uit! Ik heb zelf de parfum in bezit en die is inderdaad zo schattig qua vorm! Ook de illustratie die bij deze hele lijn hoort is leuk gedaan. Ik moet zeggen dat ik de lipproducten wel heel fel vind, alleen de Orchid kleur lijkt me wel beetje een alledaagse kleur voor mijn uit. De nagellak is wel weer een hele mooie kleur die bij iedereen past.

[Beantwoorden]


Door priscilla op 7 maart 2017 08:45

Wat een leuke kleurtjes en verpakkingen. Vooral de nagellak spreekt mij enorm aan. De mascara ziet er ook prima uit :)

[Beantwoorden]


Door Susan op 7 maart 2017 08:47

Ik vind vooral de liptint erg schattig. Zo’n kleurtje zou bij mijn gezicht goed passen!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 7 maart 2017 09:14

Hele leuke producten en wat leuk die frisse kleurtjes weer!

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 7 maart 2017 09:29

Wat een vrolijke, frisse kleurtjes allemaal! Zelf ben ik iets meer van de warme tinten, dus de lipproducten zou ik overslaan, maar de mascara vind ik echt prachtig!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 maart 2017 om 09:33:

Ik gebruik de mascara nu elke dag en moet eerlijk zeggen dat ik hem alleen maar mooier vind worden!

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 7 maart 2017 10:10

Wat een vreselijk leuke verpakkingen allemaal! =D Ik word er helemaal vrolijk van!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 7 maart 2017 10:26

Het ziet er wel heel mooi en chique uit hoor prachtig :)

[Beantwoorden]


Door Vera op 7 maart 2017 10:58

Wat een schattige verpakking! De nagellak kleur is echt heel mooi en die verpakking ook echt… hier heb ik echt een zwak voor haha.

[Beantwoorden]


Door Joyce - LemonyLifeNL op 7 maart 2017 11:06

Wat een prachtige producten! Vooral de nagellak vind ik erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 7 maart 2017 11:09

Wat een mooie maar vooral schattige verpakkingen zeg. Ik ben benieuwd naar de mascara, lijkt mij wel een fijn borsteltje om mee te werken. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Kimdy op 7 maart 2017 11:11

Wat een super leuke verpakkingen zeg! Vooral die van de nagellak en Cheeklip vind ik zo schattig, net een mini parfum flesje. Ik vind qua product de Cheeklip erg mooi op je lippen!

[Beantwoorden]


Door Nicoleswereld op 7 maart 2017 11:18

Ik kende dit merk nog niet, maar wat ziet het er leuk uit zeg! Hele mooie producten

[Beantwoorden]


Door Eva op 7 maart 2017 12:26

Wat een leuke producten! Vooral de verpakkingen zijn erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Eveline Fleur op 7 maart 2017 13:14

Wow wat een schattige producten zeg! Vooral die nagellak potjes, zo cute! Houden ze wel lekker vast? Want de dop lijkt me wat onprettig vasthouden met het lakken? (ten opzichte van bijv een ronde dop). De mascara lijkt mij ook heel mooi.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 maart 2017 om 09:32:

Ja, je kan het mooie dopje eraf draaien en dan zit er een heel basic dopje onder. Die goed vasthoudt! :)

[Beantwoorden]


Door Laura op 7 maart 2017 13:22

De lipsticks zou ik niet zo snel kopen, zo shiny. De mascara staat prima maar ik vind dat die van catrice je wimpers nog mooier maakt

[Beantwoorden]


Door Nicole op 7 maart 2017 14:38

Ik vind de kleurtjes niet heel speciaal eigenlijk, maar de verpakkingen zien er wel superleuk uit. Die mascara lijkt me heel erg fijn, je wimpers worden er inderdaad super lang van!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 7 maart 2017 17:14

Het zijn zulke mooie producten! Ik ben vooral erg benieuwd naar de mascara :)

[Beantwoorden]


Door Manon op 7 maart 2017 17:37

Van de nagellak ben ik wel fan, de rest spreekt mij niet zo aan

[Beantwoorden]


Door Mieke | mieksmind op 7 maart 2017 19:13

Hmm dit vind ik wat minder moet ik eerlijk zeggen. De nagellak 069 LILAC BELT vind ik het mooiste maar de rest spreekt me niet zo aan.

[Beantwoorden]


Door Britt op 7 maart 2017 19:48

Ik ben al fan van de geur, maar dit ziet er ook allemaal heel leuk uit!

[Beantwoorden]


Door Fie, Hola-Nova op 7 maart 2017 19:57

Wauw, die verpakkingen! De cheek- en lip tint vind ik wel wat tegenvallen, de rest is echt heel mooi!

[Beantwoorden]


Door itsyourblondine op 7 maart 2017 20:24

Alleen voor de verpakking zou ik het al kopen! Wat een leuke collectie. Ik vind de parfum van de collectie minder lekker, maar de make up producten hebben het heel goed gedaan. Ik ben vooral benieuwd naar de mascara.

[Beantwoorden]


Door Nele op 8 maart 2017 15:06

WOW super mooie kleurtjes! zeker en vast fan :)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 8 maart 2017 22:05

De verpakkingen zijn zo enorm schattig! Vooral die van de lip and cheek tint. Ik vind het nagellakje ook onwijs mooi en ik ben echt verrast door de lipsticks. Wat zijn ze onwijs mooi zeg.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 9 maart 2017 11:47

Wat een leuke verpakkingen! Vooral de mascara lijkt mij erg fijn door die stekeltjes. Het lip & cheeck product ziet er zo leuk uit alleen houd ik er niet zo van.

[Beantwoorden]


Door anna op 9 maart 2017 13:57

Wat een mooie verpakkingen! Alleen de producten zelf spreken me niet zo aan helaas. De mascara is trouwens wel heel erg mooi, prachtig effect!

[Beantwoorden]