Nieuwe favorieten: 2 x Charlotte Tilbury lipstick

Het gebeurt wel eens dat ik begin met het gebruiken van een product, zonder er eerst foto’s voor een review van te maken. Dan lijkt het me niet interessant genoeg en als het toch bevalt of juist tegenvalt, kan ik het nog meenemen in een likes/dislikes video.. Dat gebeurde ook met twee lipsticks van Charlotte Tilbury, waarvan ik überhaupt niet wist of ze nog te koop waren en waarvan ik niet veel verwachtte. Oeps, daar kom ik toch even op terug…

De eerste lipstick is een KISSING lipstick en werd gelanceerd voor Valentijnsdag. Deze heeft de toepasselijke naam Valentine. De tweede lipstick is een Matte Revolution lipstick in de kleur Very Victoria.

Ik had de lipsticks al gebruikt voordat ik deze foto’s maakte. Ik pakte ze allebei snel mee toen ik de deur uit moest en smeerde onderweg eerst Valentine op en een paar uur later probeerde ik Very Victoria. Ik vond ze allebei zo verrassend mooi en ik ben ze de dagen erna blijven gebruiken. Ik besloot er daarom toch een artikel over te schrijven.

Charlotte Tilbury KISSING lipstick Valentine € 32,50
Charlotte Tilbury Matte Revolution lipstick Very Victoria € 32,50

Valentine – Very Victoria

Valentine heeft een natuurlijke, glanzende finish. Very Victoria is mat.

Valentine

Ik ben al jaren dol op dit soort kleuren lipstick. Valentine is een hele romige, zachtroze lipstick. Smeert heerlijk uit, zit comfortabel en gaat tot drie uur mee. Hij trekt wel wat in de lijntjes, een valkuil voor veel glanzende lipsticks.

Very Victoria

Very Victoria is mat en net als Valentine best wel naturel. Ik vind de roestbruine kleur heel chic, maar ook makkelijk te combineren. Een kleur als deze maakt de simpelste make-uplook nog sprekend. Very Victoria gaat makkelijk vier uur mee.

Het zijn hele makkelijk te dragen en te combineren lipsticks. Ze zitten heel comfortabel, drogen niet uit en hebben allebei lichte formules. Very Victoria voelt nog iets lichter aan dan Valentine, die vooral heel zacht is. De lipsticks zien er prachtig uit in hun glanzende rosékleurige hulzen en ik draag ze ontzettend graag. Hiermee zit ik altijd goed en daarom zitten ze momenteel standaard in mijn tas.

Charlotte Tilbury lipstick is verkrijgbaar via de Bijenkorf en hier online. De Valentine lipstick is exclusief te koop via de officiele Charlotte Tilbury website*.


Reacties

Door Femke op 8 maart 2017 06:05

Ik vind de lipstick van Charlotte Tilbury zo mooi qua vormgeving en deze kleuren zijn top. Vooral Valentine zou ik zo dagelijks dragen. Beide kleuren staan je erg goed.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 maart 2017 om 10:35:

Ik ook, de hulzen alleen al!

[Beantwoorden]


Door Syl op 8 maart 2017 06:11

Ik heb zelf één kleurtje van CT. Secret Selma. ik vind de lipstick heel comfortabel en wil nu echt meer kleurtjes.

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 8 maart 2017 06:16

Wat heerlijk als producten zo kunnen bevallen he? Ik ben wel benieuwd naar producten van ct. HeBen nog helemaal niks in bezit van hun helaas. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Maaike op 8 maart 2017 06:32

Charlotte Tilbury lipsticks hebben een van de beste formules op de markt! Hun matte lipsticks blijven lang zitten en zijn comfortable. Je moet Red Carpet Red eens proberen, dat is echt de perfecte rode lipstick.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 maart 2017 om 10:35:

Dankjewel voor de tip, ga ik zeker doen!

[Beantwoorden]


Door Eline op 8 maart 2017 07:08

Very Victoria vind ik echt super mooi! Zo’n kleurtje staat echt overal bij en echt een beetje classy

[Beantwoorden]


Door Andréa op 8 maart 2017 07:44

Ik vind de kleuren je echt heel mooi staan, vooral Valentine! Ooit koop ik ook nog een Charlotte Tilbury lipstick, als ik door m’n huidige stapel lipstick heen heb gewerkt ;)
x

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 8 maart 2017 07:45

Heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 8 maart 2017 07:55

Oh ja, ze zijn echt heel mooi ♡

[Beantwoorden]


Door Susan op 8 maart 2017 08:14

Oh ik vind ze heel erg mooi ja!

[Beantwoorden]


Door An Dang, TheBeauParlour op 8 maart 2017 08:43

Ik heb zelf 3 lipsticks van Charlotte Tilbury en ik vind ze één van de beste highend lipsticks die ik ooit heb gebruikt! Very Victoria zit ook in mijn collectie, samen met Super Cindy zijn dat mijn favoriete kleuren. Valentine zag ik tevoorschijn komen rond Valentijn maar ik vond hem iets te licht voor mij, ook de finish is niet echt mijn ding omdat ik vaker een matte lipproduct pak dan een glossy/shiny. Very Victoria vind ik het beste bij je staan!

[Beantwoorden]


Door Marle op 8 maart 2017 09:24

Ze zijn beiden echt prachtig!!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 8 maart 2017 09:39

Wat een prachtige kleurtjes, vooral very Victoria vind ik heel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 8 maart 2017 10:13

Wauw, ik vind ze beide prachtig!

[Beantwoorden]


Door Fie, Hola-Nova op 8 maart 2017 10:40

Charlotte Tilbury lipsticks staan al héél lang op mijn wishlist, ze zijn zo mooi…. maar zo prijzig :(

[Beantwoorden]


Door nele op 8 maart 2017 11:37

WOW!! super mooie kleuren ????

[Beantwoorden]


Door Nicoleswereld op 8 maart 2017 12:12

Oh wat zijn ze mooi!

[Beantwoorden]


Door Eveline Fleur op 8 maart 2017 13:03

Wat een prachtige lipsticks zeg! Ik vind Valentine het mooist. <3

[Beantwoorden]


Door Loes op 8 maart 2017 16:32

Wauw, mooi zeg! Valentine vind ik het mooist. Ik draag zelf niet zo vaak bruine kleuren, dat staat me niet zo goed, maar jou wel!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 8 maart 2017 17:07

Ik vind ze inderdaad ook echt heel erg mooi, mooie kleurtjes!

[Beantwoorden]


Door Britt op 8 maart 2017 17:56

Looks pretty! De kleurtjes staan ook prachtig bij jou!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 maart 2017 om 10:36:

Thanks Britt :D

[Beantwoorden]


Door J. op 8 maart 2017 18:34

Ik wilde Valentine bestellen maar ze versturen helaas niet naar NL. Heb je misschien nog een tip waar ik deze kan bestellen? Thnx alvast.

[Beantwoorden]

Selda antwoordt op 9 maart 2017 om 02:45:

Wel hoor!! Ik heb pillow talk lippotlood en en de lipstick besteld. Eenprachtige kleur en ik ben er super blij mee!!!

[Beantwoorden]

J. antwoordt op 9 maart 2017 om 07:44:

Op de laptop lukt het inderdaad wel om NL te selecteren (de eerste poging was op mijn telefoon) maar het systeem herkent mijn adres niet, dus ik kom niet verder. frustrerend

[Beantwoorden]

S. antwoordt op 9 maart 2017 om 14:29:

Je kunt de producten van Charlotte Tilbury ook bestellen via de Bijenkorf! :) ;)


Door Carla op 8 maart 2017 22:19

De Velvet Passion Matte lipsticks van Kiko Milano (€8,95) zijn zowel in uiterlijk als in kwaliteit 100% identiek aan de Charlotte Tilbury Matte Revolution lipsticks. Alleen de huls ziet er anders uit. Ze worden allebei gemaakt in Italië, waarschijnlijk in dezelfde fabriek! Misschien interessant voor fans met een iets smallere beurs.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 maart 2017 om 10:36:

Wat een goede tip, dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 8 maart 2017 22:21

Wauw wat zijn ze mooi zeg! Ook een hele mooie verpakking.

[Beantwoorden]


Door Dana op 9 maart 2017 01:14

Beide zijn echt prachtige kleuren!

[Beantwoorden]


Door Jonna@burgertrutjesNL op 9 maart 2017 06:51

Victoria is mijn favoriet! Prachtige kleuren. Ben zelf nog niet bekend met dit merk.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 9 maart 2017 11:51

Beide staan je erg goed! De formule van de matte lipstick ziet er echt mooi uit. Ik hoor hier zoveel goede verhalen over dat ik toch echt eens iets van Charlotte Tilbury moet proberen.

[Beantwoorden]


Door anna op 9 maart 2017 13:56

Wat een prachtige lipsticks, wauw! Vooral Very Victoria vind ik echt geweldig <3

[Beantwoorden]


Door Annika op 9 maart 2017 15:16

Ze staan je allebei prachtig!

[Beantwoorden]


Door Romy op 9 maart 2017 16:48

Heel mooi! Very Victoria staat je super!

[Beantwoorden]


Door Sien op 9 maart 2017 17:40

Wauw , beide kleurtjes zijn echt heel erg mooi! Maar mijn voorkeur gaat toch uit naar Very Victoria. De trui die je aanhebt is trouwens zo mooi , waarvan is deze? xxx

[Beantwoorden]


Door Kimdy op 9 maart 2017 19:07

De verpakking vind ik al erg mooi! Qua kleur vind ik Valentine echt super mooi, die zou ik ook zo gebruiken.

[Beantwoorden]


Door Marijke op 9 maart 2017 22:51

Make up revolution heeft nu CT dupes.. de renaissance! Wil je die een keer testen?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 maart 2017 om 15:19:

Ga ik naar opzoek!

[Beantwoorden]


Door Wies | Nature of Happiness op 11 maart 2017 12:14

Wat een prachtige lipsticks! Very Victoria is mijn favoriet :) Zelf heb ik nog nooit iets van Charlotte Tilbury geprobeerd, maar ik ben er wel ontzettend benieuwd naar. De verpakkingen zijn zó mooi!

[Beantwoorden]


Door Laura op 15 maart 2017 15:46

ooh ze zijn zo mooi! Gewoon de verpakking al! love it

[Beantwoorden]