3 x NYX Soft Matte Lip Cream

Ik was al fan van de NYX Liquid Suede Lip Cream Lipsticks, toen ik drie neutrale kleuren van de NYX Soft Matte Lip Creams binnen kreeg. Ik was heel benieuwd naar deze andere vloeibare matte lipkleuren van het merk, zou ik deze nog fijner kunnen vinden?

De verpakking van de Soft Matte Lip Creams zijn een stuk compacter dan die van de Liquid Suede Cream Lipsticks. Ze zijn klein en handzaam. En er is super veel keuze, er zijn maar liefst 28 kleuren! Ik kreeg 02, 19 en 32 opgestuurd. Volgens NYX hebben de Soft Matte Lip Creams een lichte formule, zijn ze romig en blijven ze lang zitten.

NYX Soft Matte Lip Cream € 7,31

02 Stockholm – 19 Cannes – 32 Rome

02 Stockholm

Mijn favoriete nudekleuren zijn een beetje perzik, net zoals Stockholm. Heel mooi neutraal, maar toch ook sprekend.

19 Cannes

Cannes is iets roder, maar ook erg mooi. Net wat opvallender.

32 Rome

Maar mijn favoriet is Rome! Op de lipswatch lijkt de kleur wat flets, maar in het echt is hij heel vol. Ik draag hem op deze foto ook. Een prachtige warme, matte bruintint.

Het aanbrengen van de NYX Soft Matte Lip Creams gaat makkelijk. De substantie is romig en luchtig en verdeelt zowel makkelijk als gelijkmatig. De tinten dekken mooi en voelen net aangebracht zacht aan, maar drogen binnen een minuut of 10 mat en droog op. De substantie werkt wellicht iets uitdrogend, maar voelt niet onprettig aan.

De lipkleuren hebben een hele subtiele zoete geur en blijven ongeveer drie tot vier uur zitten, afhankelijk van hoeveel ik eet, drink en praat. Ik denk dat ik de Soft Matte Lip Creams nog net wat fijner vind dan de Liquide Suede Cream Lipsticks. Ik wil in ieder geval zeker nog meer kleuren gaan proberen!

NYX Soft Matte Lip Cream koop je bij Douglas, de NYX winkel aan de Kalverstraat of hier* online.

Twitter Facebook
Categorie: Mid budget | 24 februari 2017 | 39 reacties | Tags: , , ,

Reacties

Door Femke op 24 februari 2017 06:17

Ik vind dit alle drie mooie kleuren. Ik heb zelf Cannes ook. Ook ik vind dit fijne producten.. Zoals je zegt een beetje uitdrogend, maar ik vind dit gelukkig niet storend.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 24 februari 2017 06:40

Ik ben dol op deze lipsticks, mooie kleuren vind ik

[Beantwoorden]


Door Maaike op 24 februari 2017 07:02

Deze zijn zo fijn! Ik vind het leuk om Cannes en Stockholm te combineren voor een meer ombre look.

[Beantwoorden]

marleen antwoordt op 6 maart 2017 om 16:48:

Ik heb zelf Istanbul omdat ik dacht dat die mooi was alleen die is heel licht en knal roze, Cannes en Stockholm staan beide bovenaan mijn lijstje, ik vraag me af welke ik eerst zou doen, welke raad je aan? ik heb dezelfde huidskleur als vera

[Beantwoorden]

Amber antwoordt op 7 maart 2017 om 16:25:

Ik heb zelf Cannes gekocht en die valt bij mij echt heel donker uit – donkerder dan hier bij Vera lijkt, terwijl ik een vergelijkbare lichte huid heb. Misschien dat het komt omdat de kleur per batch nog iets kan verschillen of omdat de foto van Vera in een bepaald licht is genomen waardoor hij bij haar iets minder donker lijkt. Het is wel een heel erg mooie kleur, maar zeker opvallend. Ik denk dat Stockholm zelf iets minder uitgesproken is (maar niet minder mooi – hij staat ook op mijn verlanglijstje).

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 24 februari 2017 07:32

Ik vind dit zelf hele fijne lipproducten. Mooie kleurtjes ook.

[Beantwoorden]


Door Britt op 24 februari 2017 07:33

Klinkt goed! Ik heb nog geen Soft Matte Lip Cream, maar ik ben al wel lange tijd aan het twijfelen over welke ik wil kopen, ze zijn allemaal zo mooi! Cannes staat je heel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Sandra op 24 februari 2017 08:18

Wat een prachtige kleurtjes! Zelf heb ik vier andere kleurtjes van de Soft Matte Lip Cream lijn.

[Beantwoorden]


Door Malou | Blonde Blossom op 24 februari 2017 08:20

Pfff, ze zijn allemaal weer zo mooi! Rome is echt een van mijn favoriete steden, dus ik denk dat ik die ga kopen. Prachtige volle kleur! Malou x

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 24 februari 2017 08:28

Ik heb ze een tijdje gehad en vond ze ook wel goed! Ik vind deze kleuren erg mooi :) En p.s. wat een lange wimpers heb je op deze foto’s!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 maart 2017 om 16:31:

Thanks! Ze groeien als kool momenteel!

[Beantwoorden]


Door Susan op 24 februari 2017 08:31

Heel mooi! Ik vind Cannes en Rome het mooist.

[Beantwoorden]


Door Irina op 24 februari 2017 09:14

Ik ben echt gek op deze lijn van NYX en heb toevallig alle 3 deze kleurtjes ook in huis: LOVE them.

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 24 februari 2017 09:18

Ik ben dol op de NYX Soft Matte Lip Creams! Ik heb London, Ibiza en Milan maar deze zijn wel ook echt prachtig zeg!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 24 februari 2017 10:20

Ze zien er heel erg leuk uit! Ik had de textuur wel wat anders verwacht om een of andere reden.

[Beantwoorden]


Door Rebecca op 24 februari 2017 11:20

Oh ze staan je allemaal erg goed! Stockholm en Cannes heb ik ook maar pak ik echt veel te weinig. Toch maar weer eens tevoorschijn toveren.

[Beantwoorden]


Door Robin op 24 februari 2017 12:09

Mooie kleurtjes zeg! Ik vind de substantie erg fijn van NYX. Ik heb toevallig gister ook een review online gezet maar dan van de kleur Milan. Aan de hand van jouw review denk ik dat ik Stockholm ook ga aanschaffen!
X

[Beantwoorden]


Door Melissa op 24 februari 2017 14:41

Wat een prachtige kleuren. Cannes is mijn favoriet!

[Beantwoorden]


Door Vera op 24 februari 2017 14:58

Ik vind de lip creams van nyx ook heel fijn, maar de lip lingeries nog beter! Deze blijven zelfs tijdens eten en drinken gewoon goed zitten! Het zijn wel allemaal nude kleuren, maar ze variëren van lichte tinten naar bruintinten, dus toch best veel keus.

[Beantwoorden]


Door Loes op 24 februari 2017 16:03

Mooie kleuren! Ik heb zelf Cannes en die vind ik erg mooi.

[Beantwoorden]


Door Kylie op 24 februari 2017 16:24

Nyx komt naar douglash Arnhem ????????????????????

[Beantwoorden]


Door Nicole op 24 februari 2017 16:57

Ik vind ze alle drie echt supermooi, maar de donkerste kleur is wel echt mijn favoriet!

[Beantwoorden]


Door Kim op 24 februari 2017 17:40

Beide kleuren heb ik en Rome staat op mijn wishlist! Love the colour!

[Beantwoorden]


Door Bertine op 24 februari 2017 19:13

wat een prachtige kleuren! ik heb er ook 1 en ben er echt blij mee!

[Beantwoorden]


Door Vera op 24 februari 2017 19:56

Fijne review!
Ik hou zelf niet zo van bruintinten maar jou staan ze wel echt mooi.
Cannes is mijn favoriet, wat staat die je goed! Zelf heb ik ook een hele lichte huid dus ik ga hem zeker proberen.

[Beantwoorden]


Door Hannelore op 24 februari 2017 20:01

Leuke kleuren! In de verpakking vind ik ze er niet zo speciaal uitzien, maar op je lippen wel :)

[Beantwoorden]


Door Manon op 24 februari 2017 23:01

Ik vind de kleuren erg mooi. Ik heb zelf drie lipproducten van NYX en vind ze super

[Beantwoorden]


Door Mariska op 25 februari 2017 15:48

Ze zien er in ieder geval wel prachtig uit!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 25 februari 2017 16:33

Wauw wat een prachtige kleurtjes ! Toch maar eens gaan kijken of ik een NYX lipproduct ga aanschaffen.

[Beantwoorden]


Door jonna@burgertrutjes op 26 februari 2017 08:03

Cannes is mijn favoriete kleur! Heb nog staan twijfelen bij het schap…. Volgende keer toch mar inslaan!

[Beantwoorden]


Door Andréa op 26 februari 2017 14:21

Ik heb er ook eentje in de kleur Amsterdam (that Dutch pride, haha) en het is inderdaad een hele fijne formule. Ik ben nu erg benieuwd naar Cannes ;)
x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 maart 2017 om 16:31:

Amsterdam moet ik ook maar eens proberen!

[Beantwoorden]


Door Chantal | Beauty VS Dumasy op 27 februari 2017 17:12

wauw wat een prachtige kleuren! Ik vind ze allemaal mooi. Mijn favoriet is denk ik toch wel Cannes voor de lente! Liefs, Chantal.

[Beantwoorden]


Door An, TheBeauParlour op 27 februari 2017 18:05

Ik vind alle drie de kleurtje je super goed staan! Ik heb zelf ook enkele van deze NYX lippies maar soms kan de kleur heel anders op je lippen eruit zien dan dat ze in de verpakking zitten. Wat ik wel geweldig vind is dat ze lekker ruiken en super betaalbaar zijn <3

[Beantwoorden]


Door Carmen op 27 februari 2017 18:24

Van deze ga ik er binnenkort een paar aankopen.
Zelf vind ik de NYX producten iets droger aanvoelen dan de Catrice Velvet Matte Lipstick.

Maar we blijven natuurlijk fan van allebei, en van jou revieuws.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 28 februari 2017 12:50

Ik vind ze alle 3 erg mooi staan!

[Beantwoorden]


Door Kimdy op 1 maart 2017 11:57

Ik vind Stockholm erg mooi zeg! Ik ben benieuwd naar de andere kleuren

[Beantwoorden]


Door anna op 2 maart 2017 11:14

Wat een prachtige kleuren! Ik wil Cannes en Rome ook nog graag aanschaffen <3

[Beantwoorden]


Door Eva op 6 maart 2017 18:28

Hele mooie kleurtjes!

[Beantwoorden]