Benefit They’re Real! Duo Shadow Blender & swatches Double The Lip | Eerste Indruk

In de Eerste Indruk video van vandaag waag ik me aan de Benefit They’re Real! Duo Shadow blender. Oogschaduwduo’s met een speciale applicator die in één veeg een mooie oogschaduwlook moeten maken. Ik probeer dit product uit en maak als bonus ook swatches van de nieuwe Double The Lip. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 23 februari 2017 | 22 reacties

Reacties

Door Suzanne op 23 februari 2017 07:36

Lijkt me toch niet fijn werken. Zeker niet als je gevoelige ogen hebt.

[Beantwoorden]


Door Eliza op 23 februari 2017 07:52

Dit is de eerste keer dat ik reageer, ik volg je blog nu een maandje, maar ik vind je echt gewoon leuk. Een groot deel van de lol van een blogger volgen is de persoonlijkheid van hem/ haar en jij bent gewoon lekker eerlijk, spontaan, vrolijk, wtc. Dat wou ik even zeggen :)

Ik ben een noob wat betreft make-up, ben nog maar 1,5 jaar geleden begonnen ermee, terwijl ik toen 21 was al! Ik doe nu meestal op een normale dag mijn wenkbrauwen, mascara, highlighter en een lipkleur, want ik ben nog nooit uit oogschaduw gekomen en hoe dat mooi staat bij mij. Wat dat betreft ben ik dus heel benieuwd of dit zou werken bij mij, lekker makkelijk haha. Maar ik vind het dan weer niet dat geld waard! De lipstick zou ik nog wel over twijfelen! Een hele post over de lipsticks zou ik ook zeker tof vinden, graag!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 februari 2017 om 10:08:

Dankjewel voor je lieve en uitgebreide comment!

[Beantwoorden]


Door Fleur op 23 februari 2017 08:13

Debbie van Beautyscene heeft die oogschaduw duo’s ook gereviewed en vond het helemaal niets. En twee vage kleuren voor 22 euro… Voor 2 euro kun je een prima palette krijgen bij Action. Zag daar gisteren een review van en dat waren echt prachtige kleuren!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 23 februari 2017 08:27

Ai.. dit is denk ik toch niets voor mij

[Beantwoorden]


Door Malou | Blonde Blossom op 23 februari 2017 08:35

Wat een rare oogschaduw zeg! Ik zou er echt geen zin in hebben om dit weet ik hoe vaak te proberen, helemaal als je ook niet tegen de doekjes kan… De applicator ziet er ook wel enorm uit vind ik! De rode oogschaduw is wel beter, maar het ziet er een beetje gek uit, een soort rode eyeliner zonder dat je het blendt! De rode ooglook vind ik wel mooier! De lipsticks vind ik wel een mooie kleur hebben eigenlijk! Malou x

[Beantwoorden]


Door Susan op 23 februari 2017 08:48

Ah nee, dit lijkt mij ook niet echt wat. Ik vind zelf de gouden ooglook mooier, maar ook die is niet echt geweldig. De lipkleuren vind ik wel erg mooi! Ben benieuwd naar een review.

[Beantwoorden]


Door Yvette op 23 februari 2017 09:38

Goede review! Ik begrijp dus niet zo goed hoe dit soort faalproducten op de markt kunnen komen… Testen ze dat dan zelf niet? Of hebben ze er gewoon sch**t aan dat het niet zo makkelijk werkt als ze zeggen? So annoying! Wel wil ik even zeggen: WAUW je lipkleur past echt supermooi bij de kleur die in je haar zit! Top!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 februari 2017 om 10:07:

Dankjewel! Vond de lipkleur ook echt heel mooi.

[Beantwoorden]


Door Loes op 23 februari 2017 10:20

Toffe video weer! Van die duo-producten trekken me nooit, ik heb altijd het idee dat het nooit goed kan werken haha. Heb al wel wat positieve dingen gelezen over de lipsticks, dus daar ben ik nog wel een beetje nieuwsgierig naar, maar de oogschaduws laat ik sowieso liggen.

[Beantwoorden]


Door Meryem op 23 februari 2017 11:53

Je gebruik de oogshaduw verkeert. Je haalt hem er door heen draait hem om. Zodat de donkere kleur op je arcadeboog komt en de lichte kleur op je ooglid. Heb je de set zelf bestelt zo ja hoe duur was het of heb je hem opgestuurt gekregen.

[Beantwoorden]


Door Natalie op 23 februari 2017 12:24

Dit ziet er heel onhandig uit, maar heb wel erg moeten lachen om je video. Overigens ziet de mascara er wel echt goed uit!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 februari 2017 om 10:07:

Gelukkig :D

[Beantwoorden]


Door Teddy op 23 februari 2017 13:10

Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet zo goed weet wat ik ervan vind. Ik vind het idee erg leuk bedacht door Benefit, maar ik denk dat het in de uitvoering nog helemaal niet zo makkelijk is.

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 23 februari 2017 14:13

Ziet er zo leuk uit! Ik denk dat ik de lipstick wel een kans zou geven! =D

[Beantwoorden]


Door Erika op 23 februari 2017 14:15

Ik ben niet overtuigd van de oogschaduw, voor die prijs kun je ook een veel handiger palette kopen en een paar goede kwasten.
Btw, ben je naar de kapper geweest en is het een echte Cartier armband?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 februari 2017 om 10:07:

Nee, het was een tijdelijke (uitwasbare) haarkleur! Het is er alweer bijna uit, je ziet het alleen nog in de video van zondag :)

[Beantwoorden]


Door Annika op 23 februari 2017 15:40

Dit lijkt me helemaal niks, wat een gedoe.

Mijn tweejarige zat naast, hij riep de hele tijd ‘meisje mooi!’ Steek die maar in je zak ????

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 februari 2017 om 10:08:

Haha, thanks!

[Beantwoorden]


Door Annabelle op 23 februari 2017 17:21

Die oogschaduw is gewoon onhandig. Ik vond die lipsticks er wel gaaf uitzien. Ik zou een review leuk vinden.

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 23 februari 2017 22:13

Leuk als bedrijven met nieuwe ideeën komen, maar dan moet de uitwerking ook quasi perfect zitten wat hier niet echt het geval is.. Ik denk dat de meeste vrouwen de old school manier preferen met kwasten ;) De lipstick zien er wel mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 24 februari 2017 10:30

Ik had deze doosjes al wel eens ergens anders voorbij zien komen dus ik had al verwacht dat het niet zo een groot succes zou zijn bij jou, en helaas! Echt jammer dat het gewoon niet werkt. Gelukkig kun je het altijd nog met een normale kwast aanbrengen.

[Beantwoorden]