Lente foto’s #3

Naar de kapper, opzoek naar een outfit voor VEED, eten met andere YouTubers voor De Nachtwacht in het Rijksmuseum en de prachtige kersenbloesems aanschouwen in het Amsterdamse Bos… Dat was ongeveer mijn week. Ik laat je alles zien!

Vrijdag had ik eigenlijk niet zo’n zin, maar ik sleepte mezelf toch naar de sportschool.

Daarna moest ik snel douchen, me omkleden en opmaken want ik kreeg bezoek van Alexander. Hij is bezig met een tijdschrift over YouTubers waar ik al een interview en fotoshoot voor heb gedaan. Vandaag liepen we samen het interview door. Alles wat ik had gezegd was letterlijk opgeschreven en dat vond ik best wel confronterend.

Oh en dit is misschien een beetje een gekke foto, maar ik wilde laten zien wat de camera van mijn iPhone 7+ kan en toen raakte we een beetje te enthousiast.

Boozyshop zag mijn Likes/dislikes video en stuurde me een hele voorraad nieuwe eyelinerkwastjes op. Nahhh, zo tof!

Zaterdagochtend begon ik samen met Jeffrey het weekend met koffie en brunch bij Eastside.

We gingen op jacht naar een outfit voor VEED. In de Bijenkorf paste ik in deze prachtige paskamer met fluwelen poef en gordijn, een jurkje van Ted Baker.

Hij zat goed en hoewel ik dol ben op madeliefjes, vond ik de jurk helaas niet (meer) bij me passen.

We hebben de hele dag nog verder gezocht en ik heb van alles gepast, maar helaas gingen we zonder succes weer naar huis.

Zondag was het 1 april! Mijn 1 april grap video ging live en er werd gelukkig goed op gereageerd.

Ik liet Jeffrey lekker uitslapen en keek ondertussen de film 8 Mile op Netflix.

Het was echt een perfecte zondag. We hebben lekker lang in pyjama gezeten, films gekeken en eten besteld.

Eind van de middag moesten we uit de pyjama modus, want we gingen uiteten met Suz en Bas. Het was heerlijk weer om nog even buiten te zitten.

Alleen de essentials mee.

We aten bij (weer) HappyHappyJoyJoy.

En het was weer heel gezellig ❤️

Maandag zat ik bij de kapper! Veel vrouwen zien dit als een moment om tot rust te komen, maar ik verveel me altijd best wel. Dat weet Aret en hij verzekerde me dat ik dit keer niet heel lang hoefde te zitten, haha.

Dit spul is zó lekker! Ruikt naar watermeloen, echt goddelijk.

Er is niet veel veranderd aan mijn haar, het is vooral opgefrist. Mijn donkere aanzet is weg en de kleur is wat assiger blond.

Jeffrey kwam uit zijn werk en we hadden allebei geen zin om nog te koken en dus bestelden we lekker lui sushi.

Dinsdag ruimde ik heel veel op. De review-kast werd grondig uitgezocht, dat was echt nodig. Ik heb nu eindelijk weer overzicht!

Ik waste mijn kwasten.

En ik ging sporten!

Favorieten snack na het sporten: de repen van Eat Natural. Geen idee of het echt gezond is, maar ik vind ze erg lekker en ook redelijk goed vullen.

Make-update filmen!

En daarna chill in mijn Drake shirt de video bewerken.

En weer omkleden, want ik ging ’s avonds uiteten in het Rijksmuseum!

Ik pakte samen met Teske een taxi.

KIJK NOU! Dit was zo cool en bijzonder. Een heeeele lange tafel voor De Nachtwacht.

Ik zat aan tafel naast Jiami en Peter en tegenover Teske en Sophie.

Na het eten mochten we door het museum lopen. Uiteraard te beginnen bij De Nachtwacht.

Ik ben met Teske, Jiami en Marije nog best een groot rondje gaan maken. Teske en Jiami konden vanwege een samenwerking met het Rijksmuseum heel veel vertellen over de schilderijen en dat maakte het zo leuk en interessant.

Dit was echt een hele leuke avond! In verband met Vidcon waren er ook nog een aantal Internationale YouTubers bij het diner. Niemand die ik zelf volg, maar het was wel heel leuk met zo’n gevarieerde groep te zijn.

Donderdag was Jeffrey vrij en besloot ik de dag ook vrij te nemen. We begonnen de dag met het schoonmaken van het huis en tijdens het opruimen van mijn badspullen ontdekte ik weer zoveel lekkere Lush bath bombs, dat ik niet kan wachten om binnenkort in bad te gaan.

Een aantal weken geleden heb ik mijn Tiffany & Co ketting laten opsturen om de ketting langer te laten maken en hij was eindelijk klaar! Ik ging hem samen met Jeffrey ophalen.

De lengte is nu perfect! Ik ben er zo blij mee, kan ik eindelijk mijn ketting lekker veel gaan dragen.

Daarna gingen we het Amsterdamse Bos in, omdat we heel graag het bloesempark wilden zien.

Het was best een stukje lopen, maar de bloesem was prachtig!

Sprookjesachtig gewoon. Op de foto komt niet goed over hoe mooi het was.

’s Avonds had ik super veel trek in een McKroket en een bananen milkshake en dus maakte Jeffrey een McKroket en een bananen milkshake! Super lief en mega lekker.

We keken een paar afleveringen van LOVE (momenteel mijn favoriete serie), deden nog wat nummers op Singstar (Britney is mijn favoriet) en toen was de avond alweer om. Zaterdag was het VEED event waar ik de hele week naar uit heb gekeken, maar waar ik ook best zenuwachtig voor was. Volgende week laat ik je daarvan de foto’s zien en vertel ik hoe dat ging!

Hoe was jouw week? X


Lente foto’s #2
Lente foto’s #1
Winter foto’s #13

Twitter Facebook
Categorie: Lente/zomer/herfst/winter foto's | 10 april 2017 | 36 reacties

Reacties

Door Femke op 10 april 2017 06:08

Klinkt als een hele fijne week. Heerlijk lekker sushi bestellen, dat ga ik ook snel weer een keer doen. Ik heb ook een fijne week gehad :-).

[Beantwoorden]


Door Jonna@burgertrutjes op 10 april 2017 06:16

Wow dat diner in het rijksmuseum lijkt mij zo gaaf! En dat jurkje van Ted Baker staat je super leuk. Jammer dat ie niet mee naar huis is gegaan

[Beantwoorden]


Door Maaike op 10 april 2017 06:43

Ik ken dat gevoel dat kleding niet meer bij je past. Laatst mijn hele kledingkast uitgemest en dingen weggedaan waar ik me toch echt te oud voor voel. Madeliefjes was ook een thema bij.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 april 2017 om 13:54:

Ik mis m’n madeliefjes wel een beetje, maar voel me er toch niet meer comfortabel bij. Beetje zo’n gekke tussenfase nu.

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 10 april 2017 07:24

Leuke foto’s! Wat jammer dat het jurkje niet meer bij je past, ik vind hem je namelijk inderdaad goed staan. Ik ben benieuwd wat je uiteindelijk aan hebt gedaan bij VEED! Uiteindelijk verandert je stijl toch door de jaren heen, dat heb ik ook wel. Dineren in het Rijksmuseum klinkt trouwens wel heel bijzonder!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 april 2017 om 13:54:

Thanks Kirsty! Het is uiteindelijk allemaal goed gekomen gelukkig :)

[Beantwoorden]


Door Susan op 10 april 2017 08:07

Oooh zo’n leuke week Vera. Ziet er allemaal super gezellig uit.

[Beantwoorden]


Door Malou | Blonde Blossom op 10 april 2017 08:11

Wat een heerlijke week Vera! Je ziet er zo mooi uit op al die foto’s, prachtig je haar zo! Die tafel in het Rijksmuseum vind ik echt sprookjesachtig, hoe tof moet het zijn om daar te kunnen eten! Dat jurkje met de madeliefjes staat je geweldig, maar ik snap wel dat het niet meer zo bij je past. En weer sushi gegeten, superlekker! Malou x

[Beantwoorden]


Door Amanda op 10 april 2017 08:23

Kijk maar uit met de tiffany ketting dat die niet doormidden breekt ik heb nog niet zo lang geleden een tiffany ketting gekocht in brussel in belgie lang over getwijfeld ik denk ik ga mezelf trakteren en na 4 dagen later de 2e keer dat ik hem droeg brak de ketting gewoon doormidden zonder dat er iets gebeurde ik stond gewoon stil. De service is echt ruk bij tiffany of ik even vanuit den haag terug wil komen en dan kan ik hem later weer ophalen zo kost me ketting geen 140 meer op die manier! Om 2 keer even naar amsterdam te gaan voor enkel de ketting. Er was geen andere optie en met mailen naar tiffany kom je ook niet ver want ze reageren gewoon niet. Ik was bijna me hangertjes kwijt. Ik had op ze minst verwacht dat ik gewoon en nieuwe zou mee krijgen aangezien het me dan 1 keer naar amsterdam scheelde en aangezien het binnen een week gebeurd na aankoop.. Dus de service is echt tien keer niks… hoop dat het bij jou niet gebeurd. Sorry moest even me beklag doen???? Haha

[Beantwoorden]

Diana antwoordt op 12 april 2017 om 01:12:

Ik heb dat ook gehad dat hij in 2 brak. Heb hem in dusseldorf binnengebracht en moest de reparatie zelf betalen! Je ziet ook waar ze hem gemaakt hebben, echt jammer.

[Beantwoorden]


Door An Dang, TheBeauParlour op 10 april 2017 08:37

Wat een fijne week heb je weer gehad! Ik moest inderdaad ook even dubbel kijken toen ik je nieuwe tattoo video zag .. merkwaardige plek voor een 1e tattoo dacht ik. Goed dat het een 1 april grap was! ;p Het dinner in het Rijksmuseum is echt geweldiggggg hoe leuk hebben ze dat gedaan! En het moet ook even gezegd worden dat je haar er weer tip top uitziet (:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 april 2017 om 13:53:

Haha :D En dankjewel!

[Beantwoorden]


Door nicoleswereld op 10 april 2017 09:02

Wat een heerlijke week, en onwijs leuke dingen heb je gedaan

[Beantwoorden]


Door Do op 10 april 2017 09:25

Wat een mooie foto’s maakt je nieuwe Iphone! Wat gaaf dat je mocht dineren in het Rijksmuseum, lijkt me een hele leuke ervaring.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 april 2017 om 13:53:

Ja he, ben er ook zo blij mee!

[Beantwoorden]


Door Liset op 10 april 2017 09:34

Heel bijzonder zo’n mooi diner bij de Nachtwacht! Dat is echt once in a lifetime :). En wat een mooi Tiffany kettinkje, lekker subtiel maar toch classy!

[Beantwoorden]


Door Susan | susanblogt.nl op 10 april 2017 09:56

Dat Ted Baker jurkje ziet er erg leuk uit, maar als het niet bij je past, dan heb je er natuurlijk weinig aan. En de bloesem foto’s zien er mooi uit :)
Liefs, Susan

[Beantwoorden]


Door Loes op 10 april 2017 10:23

Je haar is echt prachtig, het staat je zo goed! Vind de allereerste foto echt heel mooi trouwens. Je straalt!

[Beantwoorden]


Door Wies | Nature of Happiness op 10 april 2017 11:08

Leuk om te zien, al die foto’s! Ik vind je haar weer mooi geworden :)

[Beantwoorden]


Door Annika op 10 april 2017 12:04

Wat een mooie foto’s weer!

[Beantwoorden]


Door Jessica J. op 10 april 2017 12:48

Ik wil zooo graag bij HappyHappyJoyJoy gaan eten! Helaas is het nogal ver vanuit Antwerpen. Wauw, de foto van de zonsondergang met de kaarsjes op de voorgrond is práchtig!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 april 2017 om 12:45:

Mocht je eens een dagje Amsterdam doen… reserveer wel even van te voren!

[Beantwoorden]


Door Roos op 10 april 2017 12:50

Wat een super leuke foto’s weer! Het ziet er uit als een fijne week :)

[Beantwoorden]


Door Kimdy op 10 april 2017 13:15

Wat tof zeg dat diner in het Rijksmuseum! Lijkt me een hele bijzondere ervaring. Die Eat natural repen zijn inderdaad erg lekker, ik heb nu repen van Nakd gekocht laatst, de cocoa delight en die zijn ook mega lekker en volgensmij redelijk gezond haha. Het kersenbloesempark is echt een magische plek om te zijn, ik was er laatst ook met mn vriend en hij moest me echt weer mee naar huis slepen

[Beantwoorden]


Door marleen op 10 april 2017 15:41

Aaah mooi en subtiel die haarkleur! En ik ben zo verliefd op het uitzicht in jouw huisje! Prachtig!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 10 april 2017 16:35

Wat een leuke foto’s! En een etentje in het Rijksmuseum, dat lijkt me echt heel gaaf :)

[Beantwoorden]


Door Jewelsite op 10 april 2017 17:39

Schone make-up kwarten zijn het aller lekkerst! Je Tiffany & Co colliertje heeft inderdaad een prachtige lengte nu:)

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 10 april 2017 20:07

Wat een mooie foto’s. Super lief van die mckroket en milkshake :)

[Beantwoorden]


Door TypischKim op 10 april 2017 20:50

Het bloesempark ziet er heel mooi uit! Ik vind trouwens de bruine muur achter je tv erg mooi!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 april 2017 om 12:45:

Thanks!

[Beantwoorden]


Door Zaineb op 11 april 2017 03:52

Ik zie steeds op foto’s een love bracelet voorbij komen, is deze ook van Cartier? Ik denk dat ik dan wat heb gemist hihi because it’s beautiful!!

[Beantwoorden]


Door Sarah op 11 april 2017 14:43

Hey Lieve Vera ,
Ik zag jouw foto op instagram voorbij komen waar je een leuk hemdje draagt met ruitjes en de bijen en lippen patch . Ik vond deze zo erg leuk dat ik graag zou weten van delk merk dit is ????

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 12 april 2017 om 11:04:

Van Pull & Bear, maar ik heb hem vorig jaar gekocht.

[Beantwoorden]


Door Lonneke op 12 april 2017 20:40

Vind die eerste foto van jou zo mooi! Volgens mij heb je weer een leuke week gehad;) Ik zou ook wel graag naar het bloesempark willen, maar ik woon niet echt in de buurt van Amsterdam.

[Beantwoorden]


Door anna op 13 april 2017 12:31

Wat een leuke week! Zo tof het diner in het Rijksmuseum, wauw.

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl | Lente foto’s #4 op 17 april 2017 13:42

[…] foto’s #3 Lente foto’s #2 Lente foto’s […]