Lente foto’s #2

Wat een goed weer was het afgelopen week! Niet normaal! Daar heb ik wel even van genoten. Ook kocht ik een nieuwe telefoon, liet mijn forward helix piercing controleren en dinsdag ging ik eindelijk naar het concert van Drake waar ik al maanden op wachtte. Het was een lekker weekje!

Vrijdag besloot ik toch nog even te gaan sporten. Ondanks mijn Berlijn trip, zorgde dat ervoor dat ik toch nog twee keer had gesport in een week.

Zaterdag ging ik ’s middags na het filmen van de Pakketjes Party video even in mijn eentje de stad in. Blijf dat fijn vinden om te doen, lekker in mijn eigen tempo. Ik spotte deze super toffe nieuwe Puma Fenty’s in de Bijenkorf.

Vind deze fluwelen Chloé slippers ook gaaf. Pas helaas met mijn doorgezakte voeten in bijna geen enkele slipper.

’s Avonds lekker in bad om te ontspannen, met de The Comforter Bubble Bar van Lush.

Roze bubbels en cassisgeur… hmmmm.

Zondag kwamen mijn ouders op bezoek met een bloemetje om Jeffrey te feliciteren met zijn nieuwe baan ❤️

Daarna gingen we met zijn vieren de stad in en kocht ik bij de Apple Store de iPhone 7+. Wel wennen, zo’n grote telefoon, maar de foto’s die hij maakt zijn prachtig!

Ik had mijn piercing alweer drie (inmiddels vier) weken! Tijd voor controle. Gelukkig ziet alles er heel goed uit. De huid rondom de piercing is nauwelijks opgezwollen en ik mag afbouwen met het reinigen met zeezout. Super fijn!

In mijn helix piercing liet ik een nieuw sieraad zetten; deze twee gouden kettinkjes. Love it!

Terug uit de stad trok ik nog even mijn mooiste pumps aan en gingen Jeffrey, mijn ouders en ik uit eten. En toen was het weekend alweer om!

Maandag maakte Jeffrey voor zijn werk voor ons allebei een sushi bowl. JAM!

Hoe prachtig is mijn nieuwe Tweezerman pincet? Gouden glitters en een rode binnenkant, my gooooddd.

Eind van de middag ging ik weer sporten. En daarna languit op de bank, in het zonnetje. Het was opeens zulk lekker weer!

Nieuwe telefoon, nieuw telefoonhoesje! Ik bestelde deze case van Laut, vind hem heel tof.

Dinsdagavond was het concert van Drake. Ik zou in mijn eentje gaan, maar kwam toen ik bij de merchandise stond te wachten, Sophie tegen! Toen ben ik met haar, haar broertje en nog een vriend meegegaan. We hadden gelukkig allemaal Golden Circle plaatsen en het was echt zo gezellig! Lekker veel gedanst en meegezongen. Zij waren gelukkig net zo enthousiast als ik.

Het was rustig in de Golden Circle waardoor we echt super goede plekken hadden en vrij vooraan konden staan.

Ik heb gigantisch genoten! De tijd vloog voorbij. Dit was alweer mijn derde Drake concert en ik kan niet wachten op de volgende.

Woensdagochtend kreeg ik dit lieve appje van Merel. Ik stond afgelopen week in de Kruidvat folder en daar kreeg ik zoveel reacties op, echt heel leuk.

Nog even mijn gekochte merchandise showen. Blij mee!

Ik nam een video op, die komt donderdag online.

Aaah wat ben ik blij dat er nu Coca-Cola Zero Vanille is! En ook Lemon, maar die vind ik niet zo lekker. In mijn middelbareschooltijd heb ik zoveel Coca-Cola Vanille gedronken, echt zo lekker. Ben overigens niet gesponsord, heb de cola zelf gekocht en drink het gewoon heel graag (zoals je aan de voorraad wel kunt zien).

Donderdag ging ik al redelijk vroeg naar de sportschool omdat ik vanwege wat dingen achter de schermen nogal geïrriteerd en gefrustreerd was. Sporten helpt me heel erg om dat af te reageren. Daarna voel ik me een stuk beter!

Hoe was jouw week? X


Lente foto’s #1
Winter foto’s #13
Winter foto’s #12


Reacties

Door Femke op 3 april 2017 06:07

Wat heb je een fijne week achter de rug. Heerlijk dat je zo genoten hebt van het concert van Drake en dat je lekker op dreef bent met sporten.

[Beantwoorden]


Door Susan op 3 april 2017 07:04

Oooh Vera die cola! Ik ben al 3 AH winkels afgestruind om de zero variant te kopen. Nergens te vinden! Ga hem nu denk ik maar online bestellen, want vind die vanille variant zo lekker! Je week zag er trouwens leuk uit, fijn dat Drake zo geslaagd was!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 april 2017 om 11:21:

Hier duurde het ook even voordat ze hem hadden en het is geen grote AH, dus misschien komt het nog?

[Beantwoorden]


Door Jonna@burgertrutjes op 3 april 2017 07:05

Ja de lente is dan eindelijk aangebroken! Zo fijn, heb gelijk mega veel energie en zin om dingen te doen

[Beantwoorden]


Door Britt op 3 april 2017 07:23

Het sporten gaat je goed af zo te zien, je bent super bezig! Ik ben ook blij dat Drake zo leuk was, ik was best een beetje jaloers hoor!

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 3 april 2017 07:34

Oh wat zijn die Puma Fenty sneakers gaaf! Vooral die roze, zo lekker zomers. En heel tof de Iphone 7+, ik zou niet weten hoe groot hij is, maar misschien leuk om er een (korte) review over te maken? Ik ben wel benieuwd naar de voor- en nadelen :). En ik meende dat Jeffrey een eigen zaak had toch? Is hij daar dan mee gestopt en bij een ander bedrijf begonnen? Heel veel succes voor hem in ieder geval!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 april 2017 om 11:24:

Ik ga kijken wat ik kan doen, misschien wel leuk! En klopt van Jeffrey inderdaad, hij is uit het bedrijf gestapt en werkt nu ergens anders.

[Beantwoorden]


Door Rosa op 3 april 2017 09:08

Wat een fijne week Vera! Mag ik vragen waar je je Comme des Garcons shirt vandaan hebf? Vind ‘m zo tof!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 april 2017 om 11:23:

Die heb ik gekocht in Berlijn!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 3 april 2017 09:50

Wat een leuke foto’s!! The Comforter Bubble Bar van Lush is mijn favoriete Bubble Bar van LUSH!

[Beantwoorden]


Door An Dang, TheBeauParlour op 3 april 2017 09:56

Wat een heerlijke week heb je weer achter de rug! Het sporten is iets wat ik zooo erg haat, ik moet er nog steeds mee beginnen sinds mijn nieuwjaars ‘verbetering’. Die Puma slippers zag ik ook al in de JD maar mijn vriend keek me heel raar aan toen ik zei dat ik ze graag wou hebben, smaken verschillen!

[Beantwoorden]


Door nicoleswereld op 3 april 2017 10:27

Wat heerlijk dat je zo bezig bent met sporten!

[Beantwoorden]


Door martine op 3 april 2017 10:54

hoi vera

wanneer komt de review van het kruidvat
wimperserum online?
ben erg benieuwd
raad je het aan?
heb op het moment zulke korte wimpers :s

groetjes

[Beantwoorden]


Door Danique op 3 april 2017 10:54

Wauw, de camera van de Iphone 7+ zien er echt geweldig uit! En wat een heerlijke week, ik mis alleen je bezoek aan de tattoo shop haha. Ik vond het een hele leuke 1 april grap :).

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 april 2017 om 11:23:

Hehe, thanks!

[Beantwoorden]


Door Marle op 3 april 2017 11:42

Ahh je Gucci pumps zijn zo prachtig! Leuke week, je bent zeker goed bezig met het sporten zeg! Ik zit zelf ook te denken aan de iPhone 7+, vooral vanwege de foto’s inderdaad. Goed om te horen dat jij er in ieder geval tevreden over bent!

[Beantwoorden]


Door Fe op 3 april 2017 12:47

Super leuk sieraad in je helix! Ik mocht mijne de eerste 6 weken nog niet wisselen. Heb hem inmiddels al 3 jaar.

[Beantwoorden]


Door marleen op 3 april 2017 13:51

Ahhh leuke foto’s weer! Die groene Fenty’s! OMG! Moet heb ;)
Tof dat je zo van Drake genoten hebt! :)

[Beantwoorden]


Door Roxane op 3 april 2017 14:03

Oeh die cola! Is de vanille zero variant net zo lekker als de gewone vanille?

[Beantwoorden]


Door Sandra op 3 april 2017 14:19

Fijn weekje weer, los van de privé zaken natuurlijk. Leuk om je foto’s te zien in ieder geval. Dat helix sieraad is echt onwijs mooi. Is die van een bepaald merk of zo? Ik ben ook op zoek naar zoiets namelijk :)

Liefs

[Beantwoorden]


Door Mar op 3 april 2017 16:36

Ziet er uit als een heerlijke week!
Ik vind dat je er tegenwoordig ook echt leuk uit ziet! Draag jij high waisted jeans of normale hoogte? Hoe goog vallen ze bij jou? Ik ben beetje op zoek naar m’n eigen stijl en kom er steeds meer achter dat ik van dat stijltje hou wat jij ook draagt. Maar weet niet goed of dat hoge broeken zijn of met normale taille (onder de navel net).

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 april 2017 om 11:22:

High waisted van H&M, altijd!

[Beantwoorden]


Door Mira op 3 april 2017 20:35

Ben je wel al wat afgevallen? Je sport nu best lang maar zie niet echt verschil? Misschien tip voor een artikel? Waarom afvallen niet lukt maybe. Zijn genoeg vollere vrouwen die dat leuk zouden vinden. :D

[Beantwoorden]


Door Manon op 3 april 2017 22:48

Leuke week heb je gehad en fijn dat je nu zulke goede plaatsen had, snap enigszins wel dat het rustig was bij Drake veel mensen konden natuurlijk niet meer.

[Beantwoorden]


Door Christina op 4 april 2017 17:35

Hey!

Mag ik vragen waar je die helix kettingkjes vandaan hebt? Ik ben al zooo lang op zoek naar zoiets!

Groetjes x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 april 2017 om 10:02:

Zijn van Dare 2 Wear!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 4 april 2017 20:09

Haha al die telefoontjes in de lucht bij de foto die je van Drake maakte, zo leuk! En Cola Vanille Zero? Bij ons helaas niet :( vind die ook zo lekker!

[Beantwoorden]


Door Ester op 5 april 2017 12:37

Leuke foto’s weer! Maakt de iPhone 7 echt zoveel betere foto’s ten opzichte van de 6S? (Die heb jij ook gehad als ik me het goed herinner). Ik denk er zelf over om dit najaar een nieuwe iPhone aan te schaffen maar aangezien ik geen telefoon in combinatie met abonnement heb, is dat in één keer wel een enorme hoop geld. Misschien dat ik voor het nieuwe model ga.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 april 2017 om 10:09:

Ik heb nu de 7+ en die maakt vanwege de dubbele camera echt prachtige foto’s! Je kan ook veel meer scherpte diepte creëren. Heel tof!

[Beantwoorden]


Door Kimdy op 6 april 2017 15:11

Die Coca-Cola Zero Vanille en Lemon wil ik eens proberen! De Lemon lijkt me erg lekker maar geen idee wat ik ervan kan verwachten!

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl | Lente foto’s #4 op 17 april 2017 13:43

[…] foto’s #3 Lente foto’s #2 Lente foto’s […]