Winter foto’s #12

Pfoe. WAT EEN WEEK! Er gebeurde genoeg leuke dingen en ik kreeg genoeg mooie producten opgestuurd, maar het allerleukste was dat ik eindelijk de piercing liet zetten die ik al jaren wilde. Zondag was het zo ver en dagen later genoot ik er nog van. Kijk mee naar alle foto’s, het zijn er weer lekker veel!

M’n geliefde Urban Decay concealer is op! Ik heb nog andere fijne concealers liggen van o.a Collection, maar ik twijfel toch of ik niet een nieuwe van UD ga halen… Vond hem wel echt heel goed namelijk.

Vrijdag is pizza-dag! Wel met een bloemkoolbodem, maar ik vind die oprecht heel lekker en het is een stuk gezonder, dus ik vind het prrrrima.

Zaterdag, lekker chill. De ochtend thuis wat opruimen en ’s middags lekker lunchen met een broodje avocado, kruiden en gegrilde kip.

En ’s middags dronk ik thee met mijn jeugdvriendinnetje Lotte! Ze heeft een tijdje in het buitenland gewoond en ik vond het super leuk haar weer te zien en bij te kletsen. Lotte is zo iemand waarbij ik me altijd op mijn gemak voel, hoe lang ik haar ook niet heb gezien.

’s Avonds at ik met Jeffrey bij Memories of Asia in Arnhem. We kregen een stuk of 5 kleine gerechten. Er was geen menu, dus we werden verrast. Ik at voor het eerst een oester!

Lekker tussendoortje van citroenijs in wodka.

Dit was mijn favoriete gerecht: gefrituurde kwartel.

Zondagochtend besloot ik pannenkoeken te bakken.

Lekker!

En Jeffrey maakte een enorme bal eetbare cookiedough. Dus zonder eieren, niet bedoeld om af te bakken, maar gewoon om zo te eten. Dat wilden we gewoon eens proberen, maar Jeffrey maakte een beeeetje teveel, haha.

En toen zaten we in de auto, onderweg naar de piercingshop. Ik was nog niet helemaal zeker of ik ook echt een piercing ging laten zetten, maar ik wilde in ieder geval even in de shop gaan kijken en met de piercer gaan praten. Een forward helix piercing stond namelijk al jaren op mijn lijstje.

De sfeer in de shop was goed en ik kon die dag nog gepiercet worden. Ik dronk nog even een kop koffie buiten en probeerde wat tot rust te komen, WANT IK VOND HET ZO SPANNEND.

Joan was degene die me zou gaan piercen en ze was zo relaxed, grappig en vriendelijk. Toen we samen een mooi sieraad gingen uitzoeken, zakte alle spanning weg en had ik er alleen nog maar super veel zin in. Ik koos voor deze prachtige gouden trinity met drie (volgens mij) swarovski-steentjes.

I did it!!!! Mocht je meer willen weten en zien van de piercing en hoe alles gegaan is, bekijk dan zeker de video die gisteren live is gegaan.

Ik heb de rest van de dag op wolken gelopen. Ik wilde de piercing al zo lang en ik was zo blij dat ik het nu eindelijk gedurfd had. De regen? Daar merkte ik weinig van.

Hoewel m’n leuke paraplu daar ook wel bij hielp (het is een Marc Jacobs Daisy paraplu, niet te koop helaas).

Girls deserve taco’s.

Ik weet nog toen ik mijn eerste oorgaatjes liet schieten, dat ik daarna met mijn moeder bij McDonald’s ging eten. Nu deed ik ongeveer zoiets, maar dan bij Bulls & Dogs, maar wel met milkshakes! Deze bizar lekkere, kunstwerkjes waren het.

En een hotdog, mjam! Hoewel ik eerlijk moet zeggen dat ik er met mijn gedachten niet echt bij was en er niet veel van geproefd heb.

Wat wel een beetje jammer was, is dat toen we voor het verkeerslicht stonden en bijna thuis waren, de automobilist achter ons op de bumper knalde. Hmpf. Hij keek net even ‘op zijn schermpje’. De schade was gelukkig niet groot, maar schrikken was het toch wel even.

De dag ging zo snel. Voordat ik het wist was het alweer acht uur ’s avonds en keken we op de bank de eerste aflevering van de docu serie The People V. O.J. Simpson. Echt een aanrader trouwens, zo goed en boeiend verfilmd.

Nog even een foto maken van mijn piercing. Gelukkig nog even mooi als een paar uur geleden ;)

Maandag had ik een volle middag bij YouTube op de planning staan. Heel leerzaam, maar ook gezellig.

Tussendoor nog even instagramfoto’s maken met Lilia en Jeroen.

En heerlijk vers en gezond lunchen!

Rond vijf uur was ik weer thuis, kleedde me om en ging toen met Jeffrey naar de sportschool. Ondertussen de vlog van Alwin en Saske kijken.

Dinsdag kreeg ik dit super mooie spiegeltje van Beauty and the Beast. Ik kan niet wachten tot de film!

En ’s avonds weer lekker sporten. Nam bijna m’n handtas mee in plaats van m’n sporttas. Geeft de outfit wel een upgrade.

Lekker maaltje: tilapiafilet, zoete aardappeltjes uit de oven en een mix van courgette en spinazie.

Woensdag was het internationale vrouwendag. Van Dior kreeg ik een prachtige bos met witte rozen.

En van The Body Shop een nieuw parfum mét passend boeket.

’s Avonds had Jeffrey wat te vieren en daarom gingen we lekker uit eten.

Elke avond reinig ik mijn piercing met gekookt water (afgekoeld) en een beetje zeezout. En ik vind het stiekem best fijn, om voor mijn piercing te zorgen en er elke dag wat aandacht aan te geven.

Donderdag kwamen er super leuke pakketjes binnen. Om te beginnen een geweldig pakket van Charlotte Tilbury. Zie je de tas met ‘For Vera’ op de achtergrond? Daarin zat onder andere deze prachtige Victoria’s Secret badjas met mijn naam. Wow!

En deze leuke handdoekjes van Egyptisch katoen. Ik weet alleen niet wat de ‘sjaal’ links precies is.

En een heleboel lekkere huidverzorgingsproducten! Vooral naar de maskers ben ik benieuwd.

Essence stuurde een heel feestelijk pakket op. Het merk bestaat alweer 15 jaar!

Ook kreeg ik Jeffree Star producten binnen. Gaaaf! Reviews volgen snel.

Na mijn concealer, was nu ook mijn eyeliner op. Hoewel ik dat niet heeel erg vond, want nou kon ik eindelijk mijn Kat Von D Tattoo Liner gaan gebruiken! Dit vind ik de allerbeste eyeliner die er is.

Nog meer bloemen! Deze lagen nog in de brievenbus en zijn van Douglas.

Zo lijkt het niet zoveel, maar ik vind ze ergens ook wel schattig in dit kleine vaasje.

Hoe was jouw week? X


Winter foto’s #11
Winter foto’s #10
Winter foto’s #9

Twitter Facebook
Categorie: Lente/zomer/herfst/winter foto's | 13 maart 2017 | 33 reacties

Reacties

Door Femke op 13 maart 2017 06:06

Wat heb je weer een fijne week achter de rug. Spannend, je 1e piercing! Hij ziet er tof uit hoor. Heb je er pijn door/ last van? Wat ben je lekker verwend met pakketjes deze week en wat heb je weer lekkere dingen gegeten!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 maart 2017 om 15:17:

Nee, behalve af en toe wat jeuk gaat het super goed! Heel blij mee :)

[Beantwoorden]


Door Kelly op 13 maart 2017 06:44

Wat een toffe week ! De piercing ziet er echt super gaaf uit!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 13 maart 2017 06:54

Weer een fijne week om te zien!

[Beantwoorden]


Door Eline op 13 maart 2017 07:03

Wat zien die milkshakes er goed uit en die coockie dough bal! Dat heb ik nog nooit gezien, haha.

[Beantwoorden]


Door jonna@burgertrutjes op 13 maart 2017 07:08

Stoer wijf! Ik zou het nooit durven die piercing haha! Ben niet zo’n held daarmee haha

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 maart 2017 om 15:16:

Ik ben ook alles behalve een held hoor! maar ik wilde het zo graag dat het me op een of andere manier toch gelukt is.

[Beantwoorden]


Door Syl op 13 maart 2017 07:26

Die pakketjes van deze week zijn wel heel erg gaaf! Dat Beauty & The Beast spiegeltje ben ik wel een beetje jaloers op hoor haha en dan de badjas woah…..

[Beantwoorden]


Door Susan op 13 maart 2017 07:45

Oh ik ben heel benieuwd naar de Jeffree Star reviews! Toffe pakketjes heb je ontvangen.

[Beantwoorden]


Door Tessa op 13 maart 2017 07:55

Die sjaal is waarschijnlijk een passjaal, om te zorgen dat er geen makeup op je kleding komt wanneer je je aankleedt. Leuke week had je!

[Beantwoorden]


Door Malou | Blonde Blossom op 13 maart 2017 08:34

Die paraplu! Waarom is die niet te koop?! Als je ‘m ooit niet meer wilt hou ik mij aanbevolen. Zo heerlijk die milkshakes na je helix, dat heb je wel verdiend. Heerlijke pakketjes trouwens, die badjas en handdoeken van Charlotte Tilbury zijn zo tof! En dan al die bloemen, helemaal fijn. Malou x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 maart 2017 om 15:16:

Haha, ik heb hem kado gekregen en volgens mij was hij van een bepaalde actie dat je bij aankoop van een parfum een paraplu kreeg. Maar hij is zo leuk! Toch een beetje jammer.

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 13 maart 2017 09:38

Wat een tof weekje. De piercing is echt heel erg tof!

[Beantwoorden]


Door Laura op 13 maart 2017 10:13

Oooh al dat lekkere eten jammie????

[Beantwoorden]


Door Mieke op 13 maart 2017 11:12

Huh, moet jij je piercing iedere dag eruit halen en dan ‘uitkoken’? Toen ik mijn forward helix heb laten zetten, moest ik ‘m de eerste paar weken dagelijks even met een zachte, maar anti-bacteriële zeep wassen, maar verder ‘m er absoluut niet uithalen en verder niets van sterilon oid gebruiken.

Maar, los daarvan: LOVE de forward helix. Ik overweeg er nog twee kleintjes naast te zetten, zodat je zo’n heerlijk rijtje krijgt. Hoe zit die van jou trouwens aan ‘de binnenkant’ vast? Want die van mij kon ik er ook eigenlijk nauwelijks zelf uithalen ^^

[Beantwoorden]

Maureen antwoordt op 13 maart 2017 om 20:00:

Hoi Vera,

Idd mijn piercer raad het ook heel erg af om zee zout te gebruiken. En ik had eerst een navelpiercing maar die is er uit gegroeid omdat dat schoon maken met zout niet hielp. Nu heb ik een helix en een neus piercing en die heb ik verzorgd met speciale zeep van de piercer en dat gaat super.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 maart 2017 om 10:34:

Haha nee, ik moet met mijn oor in het bakje water hangen. En thanks! Super mooi ook als je er meerdere hebt. Ik heb nu een krom staafje erin met een bolletje aan de achterkant!

[Beantwoorden]


Door itsyourblondine op 13 maart 2017 11:34

Wat een heerlijke week zeg! En die pakketjes om verliefd op te worden. Super knap dat je eindelijk gedaan hebt! Staat je heel goed en past ook echt bij je

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 13 maart 2017 11:37

Leuk om te zien! Wauw, wat heb je mooie bloemen gekregen. Ben ook benieuwd naar het nieuwe parfum van The Body Shop. En die badjas van Victoria’s Secret is superleuk met jouw naam!

[Beantwoorden]


Door femketje op 13 maart 2017 12:18

oeh ben benieuwd naar die jeffree star producten :D

[Beantwoorden]


Door Eveline Fleur op 13 maart 2017 13:34

Wow die milkshakes van bulls & dogs zien er echt goddelijk uit! <3 Deed de piercing zeer om te laten zetten? Hij is erg mooi ! :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 maart 2017 om 10:35:

Jawel, maar het duurde maar zo kort!

[Beantwoorden]


Door Kimdy op 13 maart 2017 14:02

Wat super gaaf je piercing! Ik vind hem erg mooi ook. Hopelijk durf ik het ooit ook haha. Dat spiegeltje van Beauty and the Beast is ook zoo tof! Ik kan ook niet wachten op de film, ben er benieuwd naar!

[Beantwoorden]


Door Emilie op 13 maart 2017 17:03

Al dat eten, ik krijg honger! hihi. Wat een fijn spiegeltje, ik ben ook benieuwd naar de film!

[Beantwoorden]


Door Eszti op 13 maart 2017 18:50

Super leuk om te lezen! Ik moest wel lachen dat je koffie ging drinken voordat je je liet piercen. Ik word van koffie juist altijd super nerveus! x

[Beantwoorden]


Door Manon op 13 maart 2017 18:56

Wat veel leuke foto’s zeg!

[Beantwoorden]


Door Miranda op 13 maart 2017 20:18

Hoi Vera, ik zag bij een andere vlogger dat ze een zijden kussensloop had gekregen. Is dat misschien ‘de sjaal’.

[Beantwoorden]


Door Jewelsite op 14 maart 2017 11:30

Ik krijg honger als ik al dat lekkere eten zie! haha! Die piercing is heel tof, hij staat ook op mijn verlanglijstje .. Maarja, mijn angst houdt mij ook tegen. Ben benieuwd of ik het ook ooit zal durven ..
Liefs

[Beantwoorden]


Door Loes op 14 maart 2017 14:15

Wat een prachtige perspakketjes kreeg je binnen deze week! Ik vind het trouwens zo stoer van je piercing!

[Beantwoorden]


Door Leonie op 14 maart 2017 16:06

Je piercing is echt gaaf!! Staat je goed.

[Beantwoorden]


Door anna op 15 maart 2017 10:13

Oh wauw wat een hoop prachtige pakketjes heb je binnengekregen! En zo stoer dat je de piercing gewoon hebt laten zetten, hij is onwijs mooi!

[Beantwoorden]


Door glamourista op 15 maart 2017 10:20

Oooh, wat gaaf dat je eindelijk de piercing aandurfde :D

[Beantwoorden]


Door Mariska op 15 maart 2017 15:23

het ziet er allemaal weer heel erg leuk en gezellig uit! Die milkshakes ook zeg, wow!

[Beantwoorden]