Winter foto’s #11

Als ik terugkijk op afgelopen week, dan voelt de week aan de ene kant qua werk thuis heel rustig en relaxed aan, maar aan de andere kant qua afspraken, verjaardagen en events juist heel lekker druk. Ik zag veel mensen, at veel gegrilde groenten, kocht nieuwe sportschoenen en een kussen voor Juul. Kijk mee!

Vrijdag ging ik met de trein naar Arnhem, maar omdat ik op het station nog veel tijd had, liep ik Kiko binnen. Hoe cool zien deze highlighters eruit? Erg tof vond ik ze, maar de swatches die ik maakte vond ik helaas niet zo mooi.

In Arnhem kwam Thijs me ophalen van het station, super lief.

Met mijn moeder ging ik de stad in en kocht ik nieuwe sportschoenen. Ik koos voor deze grijze Nikes. Mijn huidige sportschoenen waren zo zwaar en lomp, deze zijn lekker licht!

Eind van de middag ging ik met Merel naar het huis van haar zus Janna en diens vriend Luc. Ze hebben zo’n gezellig interieur!

Merel was jarig, maar voelde zich niet fit en daarom mocht ze haar verjaardag bij Janna vieren.

Merel’s ouders kwamen voor het eten en haar moeder had heerlijk gekookt. Deze tomatensoep…

…en enorm veel quesadillas. Super lekker.

Taart!

Tot slot maakte Merel’s moeder verse appeltaart, ook mega lekker. Hierna ploften we bomvol op de bank.

Ik wilde nog even een foto maken met de b’day girl ❤️ Ik was heel blij dat ik Merel toch nog even op haar verjaardag zag. Ze zou een paar dagen later gaan verhuizen en omdat ze zich ook niet fit voelde, wilde ze het eigenlijk helemaal niet vieren. Gelukkig kwam daar toch verandering in.

Goedemorgen! Zaterdagochtend maakte ik me op en herontdekte ik dit oogschaduwpalette van Too Faced.

De stad in met Thijs en Jeffrey. Suuuuuper spontane foto.

Ik wilde een nieuw kussen kopen voor Juul. Hij wordt al een dagje ouder en ik vond het ook maar ongezellig dat zijn mand in de gang stond. Ik wilde een lekker zacht kussen voor in de woonkamer kopen.

Thijs vond deze geweldig. Ik vond hem afschuwelijk.

Ik kocht een kussen en een bot. Het bot vond Juul interessanter, daar heeft hij de hele middag en avond mee gespeeld en aan geknauwd totdat hij op was.

Toen het bot op was ging hij eindelijk op het kussen liggen. Helemaal uitgeput. Missie geslaagd!

Zaterdagavond waren Jeffrey en ik uitgenodigd op de verjaardag van Bas, de vriend van Suz.

Suz was er natuurlijk ook. Het was heel gezellig en we gingen laat weer naar huis.

De volgende dag was ik aan het opruimen in mijn kamer bij mijn ouders thuis en kwam ik plots nog twee oude dagboeken tegen. Vlinders 4 You was mijn favoriete boekenserie toen ik op de middelbare school zat, vooral de boeken van Tanja vond ik geweldig.

Papa haalde een grote stapel met fotoalbums van zolder. Vind ik altijd zo leuk om te bekijken, vooral de foto’s van Thijs en mij toen we klein waren.

Aan het einde van de middag ging ik samen met Jeffrey aan de slag in de keuken. Mijn opa en oma zouden komen eten. We maakten broccolisoep.

En guacamole!

Juul houdt het snijden van de taart nauwlettend in de gaten. Er zouden natuurlijk zomaar een paar kruimels naar beneden kunnen vallen.

Guacamole met tortillachips (en een enorm blok kaas op de achtergrond).

Soep!

Maandagmiddag gebruikte ik voor het eerst mijn nieuwe grill! Courgette en paprika grillen.

Super lekker op mijn broodje met hummus.

Ik filmde de Eerste Indruk video van de nieuwe Essence producten en ging daarna gelijk aan de slag met editen.

Toen het werk af was, kon ik eindelijk mijn nieuwe sportschoenen testen in de sportschool.

Dinsdagochtend kreeg ik Thierry Mugler Alien parfum binnen. En ik moet zeggen, hij is erg lekker.

Yes, een nieuwe LINDA. Mode!

Super lekker maaltje na het sporten, rijst met kip in oestersaus.

En ook wel heel fijn na het sporten: een warm bad met Lush.

Woensdag deed ik weer eens mijn rondje door de drogist. Bij Catrice spotte ik deze gel met parels, die vond ik er erg mooi uitzien. Maar toen ik hem swatchte kwamen er hele grote stukken glitter uit, dat was toch niet helemaal wat ik verwachtte.

Deze dag had ik nergens zin in. Geen idee waarom, maar ik was niet vooruit te slepen en ik had totaal geen inspiratie. Ook deze smoothie van banaan en appel hielp niet. Ik deed deze dag weinig, maar ik kreeg mezelf gelukkig nog wel zo ver om te gaan sporten. Daarna voelde ik me gelijk wat beter.

’s middags lunchte ik met een piadina met – uiteraard – gegrilde groenten.

Donderdagochtend filmde ik een nieuwe Gehackt video, die gaat waarschijnlijk deze week nog live.

’s Middags dronk ik koffie met Amanda van mijn agentschap bij tHuis aan de Amstel. Hier was ik nog nooit geweest, maar echt een super leuke locatie om te onthouden.

En daarna gingen we naar het event van Kruidvat, helemaal in tropische sferen!

Er werden weer veel nieuwe producten gelanceerd, maar er waren ook lekkere cocktails en snacks.

Joehoe!

Thuis bewerkte ik de video die ik ’s ochtends opgenomen had en kroop daarna lekker in bed met Legally Blonde. Ik kreeg tijdens het bewerken opeens steken in mijn linkerborst en dat ging maar niet over. Heel vervelend en ik raakte best wel in paniek. Ik probeerde afleiding te zoeken, maar het lukte niet echt. Na een paar uur begonnen de steken gelukkig af te nemen en rond een uur of twaalf was het over en durfde ik te gaan slapen. Het was waarschijnlijk niets, maar het voelde toch heel naar en eng. Zeker ook omdat ik alleen thuis was, bleh.

Maar laat ik deze post wel positief afsluiten, want het was een hele leuke en goede week!

Hoe was jouw week? X


Winter foto’s #10
Winter foto’s #9
Winter foto’s #8

Twitter Facebook
Categorie: Lente/zomer/herfst/winter foto's | 6 maart 2017 | 35 reacties

Reacties

Door Veerle op 6 maart 2017 06:17

heej Vera,
Wat een super leuke foto’s weer!
legally blonde blijft een leuke film:)
wat vervelend en eng idd om zo opeens steken in je borst te voelen!
Blij dat het gewoon over is gegaan.

xx

[Beantwoorden]


Door Susan | susanblogt.nl op 6 maart 2017 06:19

Hmm, ik houd eigenlijk helemaal niet van groente, maar zo gegrild ziet het er toch wel lekker uit! Misschien waag ik wel eens een poging ;) En verder vind het dat je een leuke week achter de rug hebt en het kussen voor Juul ziet er netjes beschaaft uit :p
Liefs, Susan

[Beantwoorden]


Door Femke op 6 maart 2017 06:25

Wat heb je een heerlijke week achter de rug, zo ziet het er in ieder geval wel uit :-)! Gegrilde groentes zijn zo lekker. Mooie nieuwe sportschoenen ook! Hopelijk krijg je niet vaker last van die steken, erg naar.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 maart 2017 om 10:03:

Thanks Femke!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 6 maart 2017 06:37

Die parels van Catrice hadden ze hier ook, maar de verpakking vond ik er maar vies uitzien. De tester zat al helemaal onder.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 6 maart 2017 06:57

Leuk om te zien.

[Beantwoorden]


Door Marielle op 6 maart 2017 07:27

Ik vind het altijd zo leuk om jou foto’s te kijken :). Het ziet eruit als een volle leuke week! Dat kussen dat thijs vast heeft is inderdaad echt verschrikkelijk haha. Ik dacht eerst dat het gewoon de hoes was waar het kussen in zou zitten haha.

[Beantwoorden]


Door Susan op 6 maart 2017 07:28

Haha zo herkenbaar die foto van Juul bij de taart! Mijn hond blijft ook altijd veen staan want je weet maar nooit haha. Vervelend dat je zo zo’n last had van steken in je borst, dat is altijd zo naar.

[Beantwoorden]


Door Malou | Blonde Blossom op 6 maart 2017 07:57

Aahhh gegrilde groenten zijn echt mijn favoriet, zo lekker zijn die dingen! Het Kruidvat event leek me heel erg gaaf met die zomerse sfeer. Ik ben benieuwd naar Gehackt! Malou x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 maart 2017 om 16:43:

Jaaaa, ik vind het ook zo lekker! :D

[Beantwoorden]


Door Sam op 6 maart 2017 08:40

Hi,

Ik had laatst ook na het hardlopen last van steken, maar ik kwam er toen in overleg met m’n schoonzusje (doktersassistente) achter dat het een soort spierpijn was.
Omdat je de pijn niet tijdens het sporten voelt, maar na het sporten. En omdat ik verder nergens pijn had.

Ik schrok er ook van hoor, want het is toch bij je borst. Bij mij werd het minder na het innemen van paracetamol. En de volgende avond was de pijn weg.

Hopelijk is het bij jou hetzelfde. Succes!

[Beantwoorden]

Eem antwoordt op 7 maart 2017 om 15:49:

Daarnaast kunnen steken op de borst ook gewoon komen door maagzuur oprispingen ;).

[Beantwoorden]


Door Sharon - Choose to Shine op 6 maart 2017 08:48

Leuke week en dat event van Kruidvat ziet er echt super leuk uit! Lekker tropisch.

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 6 maart 2017 08:50

Wat een heerlijk weekje!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 6 maart 2017 08:59

Wat een heerlijke week, gegrilde groentes heb ik nog nooit geprobeerd dat ga ik toch eens doen!

[Beantwoorden]


Door Liza op 6 maart 2017 09:05

Weer leuk begin van de week, om met dit artikel te beginnen!! :0

[Beantwoorden]


Door Tessa op 6 maart 2017 09:15

Waar is die lichtblauwe trui met rozen van? Zo leuk!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 6 maart 2017 09:32

Die steken in je borst had ik ook een paar weken geleden.. zo eng,
je gaat gelijk google’en en dat vind je weer de engste dingen!
Gelukkig heb ik het na die dag niet meer gehad tot nu toe..

[Beantwoorden]


Door Jonna@burgertrutjesNL op 6 maart 2017 09:35

Wat een toffe sneakers!! Zien er lekker comfortabel uit. Ik heb mijn oog laten vallen op een paar Nieuwe patta’s van Ted baker.

[Beantwoorden]


Door Loes op 6 maart 2017 10:21

Wat een fijne week! Je nieuwe sportschoenen zien er heel fijn (en leuk!) uit. Ik ben wel heel benieuwd naar de nieuwe versie van Alien: dat is een van mijn favoriete geuren! Ik keek toevallig van de week ook Legally Blonde, zo’n leuke film. Reese Witherspoon is een van mijn favoriete actrices!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 maart 2017 om 10:03:

Ah ja, ik heb Legally Blonde ook al ontelbare keren gezien!

[Beantwoorden]


Door Jordana op 6 maart 2017 10:48

Wat een knapperd is Thijs zeg. Heeft hij een relatie? :)))

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 maart 2017 om 16:43:

Haha, niet dat ik weet.

[Beantwoorden]


Door Laura op 6 maart 2017 11:10

Aah je ziet er altijd zo blij uit op foto’s, zo leuk om te zien. En goed bezig met sporten !

[Beantwoorden]


Door Susan op 6 maart 2017 12:39

Hoe heet het nieuwe parfum van Thierry Mugler? Ik ben gék op Alien!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 maart 2017 om 10:04:

Het is Alien Eau Sublime! Vind hem erg lekker :)

[Beantwoorden]


Door Britt op 6 maart 2017 12:46

Oeh, zo’n grill ziet er ook fijn uit! Je nieuwe schoenen zijn ook erg mooi trouwens, leuk!

[Beantwoorden]


Door Marle op 6 maart 2017 14:10

Ahh wat een heerlijk eten allemaal! Knap ook hoe goed je bezig bent met het sporten! Ik ben erg benieuwd naar de nieuwe Alien-geur!

[Beantwoorden]


Door Daan op 6 maart 2017 16:16

Leuke sneakers! Ik vond deze website misschien ook wel iets voor jou http://www.sneakerguru.nl/

[Beantwoorden]


Door Roosmarijn op 6 maart 2017 16:21

Vlinders 4 you, zo leuk! Waar ging het ook alweer over? Google kent het boek niet :(

[Beantwoorden]


Door Mariska op 6 maart 2017 17:44

Oh wat een leuke foto’s weer allemaal! :)

[Beantwoorden]


Door Lucy op 6 maart 2017 19:19

Wow, die Vlinders boeken! Er komen allemaal herinneringen naar boven, ik was het helemaal vergeten maar Tanja was ook mijn favoriet inderdaad. Ik herinner me plotseling een pikante scène met een badkuip in een weiland..? xD

[Beantwoorden]


Door Kimdy op 7 maart 2017 11:08

Merel heeft echt een leuk blousje aan! Vlinder 4 you, wat leuk om dat terug te zien!! Ik vond de boeken vroeger ook echt geweldig, ik denk dat ik zelfs nog ergens de boeken bij mijn ouders heb liggen. Ik ga binnenkort ook eens groente grillen, krijg er meteen zin in! Wat vervelend trouwens van die steken, zou ik ook eng vinden. Hopelijk blijven ze nu weg!

[Beantwoorden]

Marloes antwoordt op 9 maart 2017 om 16:58:

ik vond het blousje van Merel ook heel leuk! Waar is die van? :D

[Beantwoorden]


Door abu op 8 maart 2017 21:13

hey vera,
ik had ook een tijd last van steken in precies mijn linkerborst ook.
Na dat ik dat vaak had ben ik naar de huisarts gegaan. Hij zei dat het mijn maag was en ik geen zorgen er over moest maken. Ik kreeg pillen mee en nu heb ik het al een tijd niet gevoeld. De kans is er dat het gewoon je maag is.

[Beantwoorden]