Mijn eerste piercing | Hoe ik eindelijk durfde

Ik wilde hem al jaren en vorige week zondag liet ik eindelijk mijn droompiercing zetten. Ik vond het enorm spannend, maar ben zo blij dat ik het eindelijk gedaan heb! In de video laat ik de piercing zien en vertel ik over mijn ervaring. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 12 maart 2017 | 41 reacties

Reacties

Door Cynthia op 12 maart 2017 09:30

Super mooie piercing!!
Toevallig heb ik vorige week super spontaan een tragus, 3e gaatje en lage helix laten zetten. Ik ben zelf namelijk ook zo iemand die met een afspraak maken afhaakt door de spanning! Maar ben er zo blij mee!!

[Beantwoorden]


Door Chiara op 12 maart 2017 09:50

Oh Vera wat leuk! Vind het echt stoer dat je dit gedaan hebt! Ik ben ook altijd zo zenuwachtig als ik een nieuwe laat zetten maar nadien ben je er zo blij mee en de kick die je ervan krijgt is geweldig! Ik heb zelf piercings in mijn tepels maar vond deze net heel goed meevallen, helix vond ik zelf pijnlijker! Uiteraard verschilt pijnervaring van persoon tot persoon. Nu hopen op een vlot genezingsproces! Veel plezier ermee!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 maart 2017 om 15:13:

Thanks Chiara! En ik snap helemaal wat je bedoelt met die kick, best wel bijzonder en ik kan me zelfs voorstellen dat het verslavend kan zijn.

[Beantwoorden]


Door nicoleswereld op 12 maart 2017 10:10

Super stoer van je Vera! Wat een prachtig sieraadje heb je er ook in zitten. Ik hoop dat hij goed geneest mijn helix is nu na een jaar pas eindelijk een beetje rustig. Dat heeft lang geduurd, ik ben er achter gekomen dat ik niet tegen staal kan

[Beantwoorden]


Door Sharon - Choose to Shine op 12 maart 2017 10:14

Stoer van je! Ik ben zelf ook niet zo’n held met dit soort dingen dus zal zelf ook niet snel een piercing nemen haha!

[Beantwoorden]


Door femketje op 12 maart 2017 10:17

ik moet zeggen dat het er heel erg aan ligt waar je het laat zetten, ik heb ook negatieve ervaringen opgedaan met juist het hele steriele piercing shop gedoe (een vriendin liet daar haar piercing jaren geleden zetten en dat ging wrong like a boss!)

maar zolang je achter je beslissing staat (en mocht je minderjarig zijn zoals ik was toen ik 3 helix piercings tegelijk liet zetten op mijn 14e, evenals mijn neuspiercing toendertijd, vraag je ouders om toestemming), gewoon doen als je je op je gemak voelt bij de piercer :)

[Beantwoorden]


Door Minka op 12 maart 2017 10:29

Ook al zijn piercings niks voor mij (heb ook geen gaatjes en dit wil ik ook niet) vind ik het bij jou echt super mooi en elegant. Denk dat ik het ook de allermooiste tot nu toe bij je vind. Plus ik snap hoe speciaal het voor je is want je hebt echt iets overwonnen en nu heb je iedere dag een schitterend anker om je hieraan te herinneren. <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 maart 2017 om 15:13:

Super lief, dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Sara op 12 maart 2017 10:33

Hoi Vera!
Leuk dat je het eindelijk hebt gedurfd. Ik heb zelf al een aantal oorpiercings, en ook deze, maar dan een double forward helix. Bij mij geneest die bovenste helaas niet goed :-( nu 1 jaar later blijft ‘ie regelmatig lastig doen. Hopelijk reageert jouw oor er beter op :)
Groetjes

[Beantwoorden]


Door Jessi op 12 maart 2017 10:35

hoi
wat n leuke piercing heb je :)
wil je laten zien hoe je het verzorgt ,en ook hoe het geneest en zo ?
fijn weekend :)

[Beantwoorden]


Door Malou | Blonde Blossom op 12 maart 2017 11:28

Zo stoer dat jij een helix hebt laten zetten! Ik vind het ook mooi zo voor in je oor, iets origineler dan bovenin de schelp zoals iedereen doet. Het ziet er toch wel pijnlijk uit, ik kan me niet voorstellen dat ik het graag zou doen… Maar het resultaat mag er heel erg wezen! Hopelijk heb je er heel veel plezier van. Malou x

[Beantwoorden]


Door Nikki op 12 maart 2017 11:29

Hoi Vera,
Een berichtje van een lurker :-) Ik ken je blog al heel erg lang en volg het de ene periode intensiever dan de andere. Wilde even zeggen dat ik je zo’n ontzettend leuk, oprecht en lief mens vind. En dat met de maand meer. Je bent heerlijk puur en ik zie je de laatste twee jaar mega groeien. Dat het de ene periode intensiever is dan de andere komt denk ik vooral omdat ik alweer ietsje ouder ben, maar vanwege je persoonlijkheid ben ik toch steeds geboeid.
En wat je piercing betreft, megamegacool!! Ik ben ook een groots fan (het is nogal verslavend), heb er in 2,5 jaar tijd 7 laten zetten….. Dus ik zeg, ik kijk nu al uit naar je volgende video hierover hehehe.
Blijf alsjeblieft jezelf, je bent meer dan goed genoeg zo.
X!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 maart 2017 om 15:14:

Super super lief, dankjewel Nikki! ❤️

[Beantwoorden]


Door Anna Gerrie op 12 maart 2017 14:09

Super mooi! Dit wil ik ook nog wel eens laten zetten. Een tragus piercing is trouwens niet zo vervelend met oordopjes, je kan de piercing naar voren duwen en dan past het wel :-)

[Beantwoorden]


Door Ellen op 12 maart 2017 14:37

Ah, hij is supermooi! <3

[Beantwoorden]


Door Loes op 12 maart 2017 14:37

Zo stoer, het staat je heel mooi! Ik wil eigenlijk graag een derde gaatje en een helix, maar ik durf het niet zo goed.. Ben geen fan van naalden haha. Maar misschien ga ik er toch maar voor binnenkort!

[Beantwoorden]


Door Marieke op 12 maart 2017 15:08

Wauw echt dapper van je vooral je jouw angst. En hij staat echt supermooi. Ik heb laatst terug zitten lezen naar je blogs en las over je angststoornis en dus vind ik dit echt dapper en top dat je dit hebt durven doen. Heel mooi!!
Liefs Marieke
Sassy-ness ♡

[Beantwoorden]

Marieke antwoordt op 12 maart 2017 om 15:10:

Ik bedoel: je=MET jouw angst….pfff woordje verkeerd

[Beantwoorden]


Door Laura op 12 maart 2017 15:25

Super leuk! Ik wil ook allang een tragus en een extra gaatje, maar ben ontzettend bang haha

[Beantwoorden]


Door Yvette op 12 maart 2017 16:52

Het staat je super mooi Vera, echt! En ik vind het mega stoer dat je dit gedaan hebt, vooral als ik hoor hoe zenuwachtig je bent geweest. Mooi sieraad heb je ook gekozen :)

[Beantwoorden]


Door Anna op 12 maart 2017 16:57

Heel mooi! En wat goed dat je het uiteindelijk toch durfde. De eerste is altijd het spannendst, daarna is de ‘drempel’ een stuk minder hoog. Joan is echt een schat ja. Sowieso is Dare2Wear een heel fijne shop, daar ga ik zelf ook altijd naar toe. Robert-Jan en Eva zijn ook enorm aardig, dus bij hen zit je ook goed als je nog eens gaat. ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 maart 2017 om 15:14:

Als ik nog eens ga, dan zeker weer naar Dare2wear! :)

[Beantwoorden]


Door charlotte op 12 maart 2017 18:02

Ik heb zelf meerdere piercings gehad, waaronder een tepelpiercing. Deze deed inderdaad erg zeer, maar kwam qua pijn best overeen met de Rook piercing in mijn oor. Oorpiercings kunnen ook echt wel behoorlijk pijnlijk zijn! Hij staat je erg mooi in ieder geval:)

[Beantwoorden]


Door Anke op 12 maart 2017 18:58

Leuke video! Toen ik eindelijk na 5 jaar mijn helix liet schieten, was ik ook in de wolken. Ik vroeg steeds aan mijn vriendinnen of hij nog wel goed zat en ik lachte van oor tot oor. Ik heb hem dus geschoten/doorgedrukt en er is helemaal niks gebeurt, heb er ook bijna geen last van gehad! X

[Beantwoorden]


Door Sandy op 12 maart 2017 19:12

Knap dat je m hebt laten zetten! Ik wilde er járen terug ook ééntje, maar ik durfde nooit. Ben uiteindelijk ‘maar’ voor een tattoo gegaan, hehe :P

[Beantwoorden]


Door Fie, hola-nova op 12 maart 2017 19:32

Wat stoer dat je het dan toch aandurfde! Ook een erg mooie, best originele piercing, ik heb hem nog niet vaak gezien

[Beantwoorden]


Door hopper op 12 maart 2017 20:13

Ik heb hem op youtube half gezien. Ik vond het eng en werd er een beetje onpasselijk van. Ik snap niet dat je dat durft te doen!

Vind het sierraad dat je hebt uitgekozen wel heel leuk. Maar ik zou het nooit doen.

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 12 maart 2017 20:20

Heel tof Vera! Staat heel mooi en vind ’t echt bij je passen. Ik snap goed dat je zenuwachtig was hoor, ik heb meerdere piercings en tattoo’s maar vind ’t binnenstappen van de shop altijd nog even spannend. Gewoon gezonde spanning, heel normaal (denk ik).

Die vrouw die jouw heeft gepierced lijkt me trouwens heel lief. Ze zei precies wat ze ging doen, heel fijn.

[Beantwoorden]


Door Simone op 12 maart 2017 21:08

Mooi! Ik heb hem ook toevallig. Ik heb verschillende (oor)piercings, maar vond deze wel het pijnlijkste! Hij staat je echt goed

[Beantwoorden]


Door Benthe op 12 maart 2017 21:31

Mooooi! Stoer dat je dat gedurfd hebt, staat je tof!

[Beantwoorden]


Door Kim op 12 maart 2017 22:08

Mooie piercing! Zelf heb ik een triple forward helix (ja 3, tegelijk laten zetten aaaah) en ik was ook trots toen ik het eenmaal gedaan had! Deed wel zeer hoor. De 1e was ok.. de 2e en 3e waren wel echt pijnlijk. Het heeft bij mij een heel jaar geduurd voordat ze genezen waren en ik er andere staafjes in kon doen. Maar het was het waard!

[Beantwoorden]


Door Nienke op 12 maart 2017 22:18

Super leuk! Bedankt dat jij je verhaal met ons deelt! Heel leuk en eerlijk! Ik vind de piercing je ook heel mooi staan. Ik twijfel zelf ook al best lang over een oorpiercing, maar ik weet nog niet precies waar in mijn oor. Maar door jouw filmpje raak ik weer geinspireerd.
Doet het eigenlijk na die tijd pijn met bijvoorbeeld slapen?

[Beantwoorden]


Door Erika op 12 maart 2017 22:49

Ziet er ontzented leuk uit, maar ik ga het nooit zelf laten zetten, ookal vind ik het heel mooi. Mijn kraakbeen in mijn oren zit namelijk niet zoals het hoort en ik heb er geen last van, maar een piercing in mijn oren ga ik niet riskeren.

[Beantwoorden]


Door Kathy op 12 maart 2017 22:55

Gaaft? Echt mooi :).

[Beantwoorden]


Door Marianne op 14 maart 2017 09:23

Happy healingz!
Mooie piercing en tof sieraad,D2W is echt een super shop.

[Beantwoorden]


Door Romy op 14 maart 2017 13:14

Gaaaaff!!

[Beantwoorden]


Door Jolien op 15 maart 2017 11:54

Ik word helemaal vrolijk van je video, super tof dat je hebt doorgezet terwijl je het zo spannend vond! En het staat je prachtig <3

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 15 maart 2017 13:35

Super mooi Vera! Wil je er nog meer? Een ear party? ;) Ik heb zelf ook een forward helix, een rook, daith en conch piercing in mijn oor. Misschien een ideetje voor je andere oor? ;)

Succes met genezing (kan best een tijdje gevoelig blijven)!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 maart 2017 om 11:28:

Haha, ik wil er zeker meer maaarrrrr ik doe het rustig aan… Eerst deze maar eens goed te zien genezen.

[Beantwoorden]


Door Talita op 17 maart 2017 21:07

Staat je gaaf zeg! Ik heb zelf een helix, ook laten piercen ;). Heb er zelf weinig last van, maar het geneest wel langzaam. Blijft altijd een blauwe plek.

De muur ziet er niet fris uit zeg, vind ik wel gek voor een piercing shop! Zag het er verder wel schoon uit?

[Beantwoorden]


Door Floor op 28 maart 2017 22:14

Toen ik mijn eerste piercing liet zetten, was ik ook best wel nerveus, zelfs zo nerveus dat ik doodleuk vroeg of de naald er nog in kwam terwijl ie er al in zat hahaha! Bij de andere 2 had ik gezonde spanning en was ik dus eigenlijk alleen maar excited, ik was verder heel relaxt :) Alleen ben ik momenteel in gesprek over een tattoo, ben wel benieuwd hoe pijnlijk ik dat ga vinden want dat is weer heel anders natuurlijk!

[Beantwoorden]