Jeffree Star Cosmetics Beauty Killer Eyeshadow Palette

Ik wilde al tijden de make-up van Jeffree Star proberen, maar de hoge verzend- en douanekosten hielden me tegen. Ik sprong dan ook een enorm gat in de lucht toen ik hoorde dat Jeffree Star sinds vorige week in een Nederlandse webshop te bestellen is*. De webshop stuurde me een aantal producten op, waaronder het Beauty Killer eyeshadow palette.

Beauty Killer was het eerste oogschaduwpalette van Jeffree Star, uitgebracht in mei vorig jaar. Het is een flink palette, met tien enorme oogschaduwpans (2.52g per stuk). Allemaal vegan en cruelty-free. De uitstraling van het palette is net zo extravagant als Jeffree zelf, met veel roze, goud, felle kleuren en glitter.

Jeffree Star Cosmetics Beauty Killer Eyeshadow Palette € 45,00

Star Power – Princess – Violence – Rich Bitch – Courtney

Expensive – Confession – Vanity – China White – Black Rainbow

Er zijn gebruik gemaakt van verschillende finishes in het palette. De oogschaduws zijn mat, metallicglanzend of bevatten glitter. Eigenlijk voelen alle oogschaduws heel lekker zacht aan, alleen Rich Bitch is stroef. Het pigment is ook erg goed. De kleuren zijn lekker fel en intens.

Princess (binnenste ooghoek)
China White (eerste deel bewegend ooglid)
Rich Bitch (tweede deel bewegend ooglid)
Courtney (geblend in arcadeboog)
Star Power (arcadeboog)

Essence The Cushion Eyeliner
Guerlain Lashdress Mascara – review

Het leek me gaaf de matte nudekleur China White over te laten lopen in Rich Bitch. Helaas krijg je nu meer het idee dat ik geen oogschaduw heb aangebracht waar China White zit. Ook lijkt Princess wat weg te vallen, hoewel je in het echt (en hieronder op de portretfoto’s) wel heel duidelijk een mooie parelmoerglans ziet.

Rich Bitch pakte lastig en was heel stroef, maar kreeg ik met iets meer moeite wel op het ooglid. Star Power was gelijk heel intens, maar blendde ook heel makkelijk. Net als Courtney, dat werkte super fijn.

Flormar Deluxe Cashmere Lipstick Stylo DC31 – review


China White (geblend boven arcadeboog)
Confession (bewegend ooglid)
Violence (geblend in arcadeboog)
Vanity (arcadeboog)
Expensive (onderste wimperrand)

Kat Von D Tattoo Liner Trooper – review
Guerlain Lashdress Mascara – review

Voor deze look wilde ik weer andere kleuren gebruiken. China White gebruikte ik wel weer, maar enkel om te zorgen dat de Violence in de arcadeboog makkelijk zou blenden. Deze look is een stuk donkerder en meer smokey, maar wel met een knalkleur langs de onderste wimperrand.

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Androgyny

Ik ben onder de indruk van de kwaliteit oogschaduws die in het Beauty Killer oogschaduwpalette zitten. De oogschaduws voelen zacht aan, zijn intens en blenden makkelijk. Soms had ik wel wat last van fall-out, maar echt korrelig wil ik de oogschaduws niet noemen.

De tinten die in het palette zitten vind ik ook heel mooi, ze prikkelen me echt om veel combinaties te maken en andere looks te proberen. Ja, ik word vrolijk van het Jeffree Star Beauty Killer oogschaduwpalette. Van zowel de kwaliteit als de kleurkeuze.

Het Jeffree Star Cosmetics Beauty Killer Eyeshadow Palette bestel je hier* online.

Twitter Facebook
Categorie: High end | 14 maart 2017 | 57 reacties | Tags: , , , , ,

Reacties

Door Femke op 14 maart 2017 06:24

Wat een mooi palette en fijn hè, dat dit merk nu via The Make Up Spot verkrijgbaar is. Vooral de 2e ooglook die je hebt gemaakt vind ik erg mooi.

[Beantwoorden]


Door Nicoleswereld op 14 maart 2017 06:35

Wat een prachtige palette, en mooie ooglooks heb je gemaakt

[Beantwoorden]


Door Svenja op 14 maart 2017 06:42

Wat een onwijs mooie en snoepige kleurtjes bevat dit palette. De pigment ziet er ook top uit. De look die je hebt gemaakt is al helemaal lente proof, so pretty! Deze komt op mijn wishlist <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 maart 2017 om 09:47:

Thanks!

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 14 maart 2017 06:56

Niet echt mijn kleuren, maar je hebt er wel mooie looks mee gemaakt!

[Beantwoorden]


Door Susan op 14 maart 2017 07:12

Oh wat mooi! De tweede ooglook is mijn favoriet. Ik moet ook echt nog wat proberen van Jeffree Star. Ben vooral nieuwsgierig naar de lipproducten en de highlighters.

[Beantwoorden]


Door Syl op 14 maart 2017 07:35

Ik heb aardig wat liquid lipsticks van Jeffree Star, maar
Sagittarius kende ik nog niet. Hij lijkt een beetje tussen unicorn blood en androgyni te zitten qua kleur.

[Beantwoorden]


Door Sharon - Choose to Shine op 14 maart 2017 07:36

Wat een pigment!! Niet helemaal mijn kleuren maar jij hebt er erg mooie looks mee gemaakt.

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 14 maart 2017 08:01

Oeeeh ik had hem al op het oog omdat ik graag een dierproefvrij en vegan palette wil en dat is ie! Hij ziet er echt mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 14 maart 2017 08:08

Wauw, wat een mooie kleuren en wat een pigment! Bij de eerste ooglook lijkt het alsof ze niet zo goed werken, maar de tweede ooglook is echt heel gaaf! Voor de prijs mag je dat natuurlijk ook wel verwachten.

[Beantwoorden]


Door Laura op 14 maart 2017 08:17

Wauw wat een mooie look heb je gemaakt! Ik vind confession echt een hele mooie kleur

[Beantwoorden]


Door jeapiebel op 14 maart 2017 08:17

Erg onder indruk van hoe mooi de kwaliteit van de palette is. De kleuren zijn erg mooi en je hebt er uit veel te kiezen. Je hebt een hele mooie look en kleur uitgekozen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 maart 2017 om 09:47:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Fie, hola- nova op 14 maart 2017 09:00

Wauw, wat een mooi palette! Ik reviewde al enkele liquid lipsticks van Jeffee Star Cosmetics en twijfel al zo lang over de oogschaduwpalettes en lipscrubs… ik ga ze maar bestellen denk ik!

[Beantwoorden]


Door Danique op 14 maart 2017 09:37

Wat een gaaf palette! Erg bijzondere kleuren, die je njet vaak ziet.

[Beantwoorden]


Door Anna Lena op 14 maart 2017 09:43

Jeffree Star is mijn make-up guru! Echt zo’n fijn persoon, altijd eerlijk en oprecht en werkt superhard voor zijn brand. En daar plukt hij ook de vruchten van!
Ik kan niet wachten om dit palette te kopen, is z’n geld echt waard denk ik dan!
En die tweede look die je hebt gemaakt is echt suuuuuper cool!

[Beantwoorden]

Anna Lena antwoordt op 15 maart 2017 om 06:29:

En vanwaar haal je die informatie? Uit een of ander artikel op het internet dat geschreven is zodat mensen zoals jullie erop gaan klikken?
Ik volg Jeffree al jaren, hij is de eerlijkste persoon op youtube die ik ken. Hij is trouwens een goeie vriend van Nikki, en van Jaclynn, en van Kathleen, maar hey, hij haat vrouwen hoor. Zijn beste vriend is Mexicaans: maar hey, hij is racistisch hoor.
Oh, en die ‘enge Voldemort’ is androgyn. Je hoeft het niet mooi te vinden, maar om hem nu daarop te beoordelen is misschien nét een beetje te kinderachtig.
:) :) :)

[Beantwoorden]

Laura antwoordt op 19 maart 2017 om 18:22:

Goh weet je, zeggen dat je battery acid op het gezicht van een zwarte vrouw gaat gooien om haar huidskleur wat lichter te maken vind ik nog altijd erg racistisch. En omdat één van zijn vrienden Mexicaans is betekent echt niets. Ik bedoel maar, Trump is zogezegd ook bevriend met Kanye en ik denk dat we het alle twee wel eens zijn dat Trump toch racistisch is.

Ik snap dat je je eigen mening hebt over Jeffree maar de argumenten die je aanhaalt zijn nu niet bepaald sterk.
Maar ja, als jij, en Vera, je er comfortabel bij voelen om zo iemand te steunen dan is dat ook allemaal goed hoor.

[Beantwoorden]

Anna Lena antwoordt op 19 maart 2017 om 18:32:

Dat is één argument, van jaren geleden. Jeffree heeft dit zelf al miljoenen keren aangehaald én zich ervoor verontschuldigd. Mensen kunnen veranderen hoor. Ben jij perfect dan? :)


Door Jessica J. op 14 maart 2017 09:58

Wat zijn Rich Bitch en Confession prachtige kleuren! Ik moet zijn palettes echter aan me laten voorbijgaan; er zitten iets te veel kleuren in die ik niet zou gebruiken en zo is het toch wel zonde van m’n geld.

[Beantwoorden]


Door hillybillybeauty op 14 maart 2017 10:25

Oh wat een gave kleuren! Het is dat ik echt even niks mag kopen, anders….( al heb ik nog zo’n 10 andere palettes op mijn wishlist staan ). Je onderste ooglook vind ik echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Jodie op 14 maart 2017 11:02

Ben benieuwd welke liquid de tweede look is, kan toch Sagittarius niet zijn? Die is lichtpaars.. Wel een erg mooie kleur.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 maart 2017 om 09:47:

Het was Androgyny!

[Beantwoorden]


Door Jewelsite op 14 maart 2017 11:11

Wat is een onwijs mooi palette & look zeg! Hele mooie kleuren zijn het!

[Beantwoorden]


Door Tatum op 14 maart 2017 11:29

Ligt het aan mij of lijken sommige oogschaduw swatches heel anders dan de kleuren in de pan?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 maart 2017 om 09:48:

Hmm, vind ik niet perse.

[Beantwoorden]


Door Teddy op 14 maart 2017 11:49

Wat een gaaf palette! Ik vind vooral de onderste rij er echt goed uitzien!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 14 maart 2017 12:07

Prachtig palette. Ik ben echter niet echt fan van de persoon achter dit merk en daarom loop ik er graag met een grote boog omheen.

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 14 maart 2017 13:03

Die tweede ooglook, prachtig gedaan <3 Ik heb al vaker postitefs gehoord over JS producten, toch is dit geen merk waar ik naar grijp. De vreemde dingen die ik al over hem zelf heb gelezen + ik vind de vormgeving van de producten echt 3 keer niks…

[Beantwoorden]


Door Romy op 14 maart 2017 13:06

Heel gaaf! Eindelijk eens een echt kleuren palette!

[Beantwoorden]


Door itsyourblondine op 14 maart 2017 13:25

Wat een prachtig palette. Ik heb zelf twee liquid lipstick die ook echt prachtig zijn. Het is een bijzonder merk met bijzonder goed producten

[Beantwoorden]


Door Loes op 14 maart 2017 14:15

Wauw wat een pigment, echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Joyce - LemonyLifeNL op 14 maart 2017 14:41

Wat een gaaf palette! Leuk dat je ook wat gewaagde looks hebt gemaakt ipv de standaard kleuren te kiezen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 maart 2017 om 09:48:

Thanks Joyce!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 14 maart 2017 16:04

Wauw, ik reageer vrijwel nooit maar ik moest even zeggen dat die tweede ooglook in combinatie met de lipstick ZO zo mooi is!!! Staat je goed!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 maart 2017 om 09:48:

Dankjewel Nicole!

[Beantwoorden]


Door Annika op 14 maart 2017 17:17

Deze looks staan je erg mooi. Ziet eruit als een mooi palette.

[Beantwoorden]


Door Eva op 14 maart 2017 17:20

Wauw wat een mooi palette! Mooie looks heb je ermee gemaakt! Volgens mij kan je er echt alle kanten mee op!!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 14 maart 2017 17:42

Wauw, wat een prachtig palette!!

[Beantwoorden]


Door femketje op 14 maart 2017 19:52

gorgeous pigment :D

[Beantwoorden]


Door Jana op 14 maart 2017 20:20

Het palette bevat ontzettend mooie kleurtjes <3 Ik ben hier heel benieuwd naar!

[Beantwoorden]


Door A op 14 maart 2017 20:22

Mooie look! Trouwens, de lipstick die je op het laatste draagt, is dat niet androgyny ipv saggitarius? Ik heb de laatste ook en lijkt niet bepaald op de kleur die je op hebt.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 maart 2017 om 09:47:

Foutje, je hebt gelijk! Ik pas het aan.

[Beantwoorden]


Door Emilie op 14 maart 2017 20:40

Ik verschoot me even van hoe stoer je staat met die tweede look, staat je mooi! Zijn wel niet bepaald kleuren die ik vaak gebruik.

[Beantwoorden]


Door jonna@burgertrutjes op 14 maart 2017 21:05

Echt een super tof palette zeg. BAM! Mooie pigmentatie en gewaagde kleuren. De eerste look vind ik het mooist. Subtiel maar toch stoer.

[Beantwoorden]


Door Denise op 14 maart 2017 21:51

Die tweede ooglook, wat mooi! Fantastisch dat je wat ‘heftigere’- looks durft te maken, ben ik een groot fan van.

[Beantwoorden]


Door Denzo op 14 maart 2017 21:53

Ik vind het jammer dat je producten gebruikt van iemand die een racist en vrouwhater is en op twitter iedereen blokkeert die een gebroken product ontvangt ipv ze te helpen. Zijn ruzie met kat von D zegt genoeg over Jeffree Star. Dan kan je wel leuk zegen dat het vegan en cruelty free is, maar dat neemt niet weg dat die man walgelijk is. (Verder vind ik je blog superleuk!!!)

[Beantwoorden]


Door Rahma op 14 maart 2017 22:02

Wauw, wat een prachtige looks heb je gemaakt, en dit palette ziet er zo ontzettend mooi uit! Echt heel tof dat je ‘m eindelijk in een Nederlandse webshop kan kopen!

[Beantwoorden]


Door An Dang, TheBeauParlour op 15 maart 2017 08:58

Deze palette had ik vanaf het begin al op het oog, maar jammer genoeg zitten er enkele kleuren tussen die ik nooit ga gebruiken. Vanwege de reden heb ik de palette nooit aangeschaft. Wel vind ik de palette zelf er heel mooi uitzien en de overige kleuren, je hebt er zeer mooie looks mee gemaakt! Het zou leuk zijn als je over een tijdje de nieuwe Androgyny Palette zou gaan uittesten, die is NOG beter dan deze!

[Beantwoorden]


Door anna op 15 maart 2017 10:15

Wauw, wat een toffe looks heb je gemaakt! Vooral de laatste look, love it <3 De kleuren zijn echt prachtig en super goed gepigmenteerd.

[Beantwoorden]


Door Mariska op 15 maart 2017 15:30

Ik vind het er mooi uitzien en je ooglook ook :)

[Beantwoorden]


Door Britt op 15 maart 2017 16:27

Wauw, wat een supermooie kleuren en looks zijn het geworden, het begint me nu toch wel heel erg te kriebelen om hem zelf te gaan halen!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 15 maart 2017 22:14

Wauw er zitten zoveel gave kleuren in dit palette met echt prachtig pigment. Zoals gewoonlijk zijn je looks weer fenomenaal!

[Beantwoorden]


Door Kimdy op 16 maart 2017 11:29

Wat een tof palette zeg! Het pigment ziet er echt super uit! Het zijn niet echt mijn kleuren maar ben wel onder de indruk.

[Beantwoorden]


Door Bianca op 16 maart 2017 12:37

Prachtige kleuren, vooral die gouden springt er voor mij echt uit :-)

[Beantwoorden]


Door Sarah - Girl in the Urban op 16 maart 2017 23:30

Oh, wat een mooie look heb je gemaakt! Peachy, maar ook luchtig. Je moet je eigen make-up lijn uitbrengen! Met producten die jij gebruikt!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 maart 2017 om 09:03:

Haha, zou ik dolgraag willen!

[Beantwoorden]