5 x Jeffree Star Velour Liquid Lipstick

Het duurde even voordat ik liquid lipstick leerde waarderen, maar hoe meer ik er over schreef, hoe vaker ik hoorde dat ik de Velour Liquid Lipsticks van Jeffree Star echt eens moest proberen. Dat zouden de allerbeste zijn. Nu het merk in Nederland* verkrijgbaar is, kreeg ik vijf kleuren opgestuurd. Zijn dit echt de allerbeste liquid lipsticks?

De Jeffree Star Velour Liquid Lipsticks zitten in doorzichtige hulzen, hebben knalroze doppen en glimmende roségoudkleurige details. Sterren versieren de ring en dop van de liquid lipsticks. Net als het Beauty Killer oogschaduwpalette, valt ook dit product lekker op.

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick € 20,95

Androgyny – Masochist – Unicorn Blood – No Tea, No Shade – Sagittarius

Androgyny

Prachtig vind ik deze kleur! Hij zit tussen bruin en paars in en zou familie van MAC Faux kunnen zijn.

Masochist

Zuurstokroze to the max. Heel intens en fel, perfect dekkend en oogverblindend.

Unicorn Blood

Geweldige naam voor een prachtige roodtint. De dekking is niet helemaal gelijk, maar inmiddels weet ik dat ik prima een tweede laagje kunt aanbrengen om de lipstick wel helemaal egaal te krijgen.

No Tea, No Shade

Wauw, deze tint met metallic finish is zo bijzonder! Buitenaards, super tof.

Sagittarius

En dan tot slot nog Sagittarius, dit was een limited edition van de kerstcollectie. Een hele zachte paarse tint. Heel koel, maar ik vind hem ook erg cool.

In de applicator zit een kuiltje, waardoor hij perfect op mijn lippen past. Erg fijn! Wel vind ik de spons zelf wat grof, wat soms onhandig kan zijn. De Jeffree Star Velour Liquid Lipsticks brengen ontzettend makkelijk aan. Ze hopen niet op, plakken niet en glijden moeiteloos over mijn lippen heen.

Dat ze bijzonder zijn, dat merkte ik al met het swatchen van de kleuren op mijn arm. De substantie van de lipsticks is heel vloeibaar en dun, totaal niet dik of plakkerig. Ze drogen egaal en perfect mat op, slijten mooi en het bijwerken is geen enkel probleem. Op mijn lippen gaan ze zo’n drie uur mee, afhankelijk van hoeveel ik eet en drink.

De dekking is niet van elke kleur in één keer even helemaal egaal of totaal dekkend, maar gelukkig kan er prima een tweede laagje overheen aangebracht worden. Veel liquid lipsticks gaan dan ophopen of juist nog meer kale plekken maken, maar deze van Jeffree Star gaan daar super goed mee om. Ik moet toegeven dat dit misschien wel de beste liquid lipsticks zijn die ik tot nu toe heb geprobeerd.

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick bestel je hier* online.


Reacties

Door Femke op 15 maart 2017 06:05

Ik heb al er veel goede verhalen gehoord en gelezen over de liquid lipsticks van Jeffree Star, tijd om ze eens te gaan testen. Mooie kleuren, ze staan je allemaal goed!

[Beantwoorden]


Door Syl op 15 maart 2017 06:08

Ik vind ze echt mega fijn. Inmiddels heb ik 8 kleurtjes.
Unicorn blood, androgyny en Dollparts draag ik echt veel. De LE van de kerst vind ik ook wel erg tof.
Ik wist niet dat ze nu ook bij een Nederlandse webshop te koop zijn.

[Beantwoorden]


Door Nicoleswereld op 15 maart 2017 06:37

No tea no shade vind ik erg mooi, hij staat je ook leuk!

[Beantwoorden]


Door jonna@burgertrutjes op 15 maart 2017 06:42

Unicorn blood is inderdaad wel een tof kleurtje! Staat je heel mooi.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 15 maart 2017 06:42

Unicorn Blood en Androgyny vind ik het mooist. Maar een liquid lipstick die maar 3 uur blijft zitten? Dat vind ik qua houdbaarheid niet echt je van het. De meeste liquid lipsticks die ik gebruik houden het echt wel een werkdag vol.

[Beantwoorden]

Liset - Beautydagboek antwoordt op 15 maart 2017 om 07:54:

Mag ik vragen welk merk je gebruikt? Nu ben ik wel heel benieuwd naar welke zo lang blijven zitten :).

[Beantwoorden]

Ellen antwoordt op 15 maart 2017 om 09:10:

Eens, dat vind ik ook niet lang. Ik gebruik de Max Factor Lipfinity Lip Colour-lipstick. Dit blijft (m.u.v. enkele kleuren) echt een hele werkdag zitten.

[Beantwoorden]

Nora antwoordt op 15 maart 2017 om 10:12:

Jaaa, the original, the one and only! Ik vind dat Max Factor écht wat meer credits verdient voor zijn liquid lipsticks, die én veel eerder op de markt waren dan de hype begon, én een hele dag muurvast blijven zitten. Niet zo comfortabel als de nieuwe generatie liquid lippies, maar qua performance wel echt top.
Ik ben zelf overigens knetterbenieuwd naar die van Kat Von D.

[Beantwoorden]

Kris antwoordt op 15 maart 2017 om 12:50:

Ik heb zelf Androgyny van JS maar die houdt het bij mij bijna de hele dag vol. Enkel als ik echt een grote vette maaltijd heb gegeten moet ik een deel wat bijwerken.

Wel apart dat ze bij Vera dan zo kort blijven zitten, terwijl je veelal hoort dat ze superlang blijven zitten

[Beantwoorden]

Miriam antwoordt op 15 maart 2017 om 13:51:

Jeffree’s liquid lipsticks verdienen echt meer credit wat mij betreft, bij mij zitten ze de hele dag als een huis! Alleen als ik een vette maaltijd heb gegeten dan wordt het minder, maar dan is de vervaging niet heel storend.

[Beantwoorden]

Esmeralda antwoordt op 16 maart 2017 om 06:46:

Ik heb 5 J* lipsticks en stuk voor stuk overleven ze een hele dag. Geen idee waarom hier niet.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 maart 2017 om 11:12:

Als ik eet dan moet ik ze wel echt bijwerken en dan eet ik echt geen vette hap. Vind wel dat ze heel goed houden hoor, maar ze slijten wel met de dagelijkse dingen.

[Beantwoorden]

Silke Saudemont antwoordt op 16 maart 2017 om 19:17:

Ik heb er ook van JS en het is mijn gavo liquid lipstick, en blijft zeker 8uur zitten ookal et en drink ik, tenzij het echt iets vettigs zou zijn. Xx

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 15 maart 2017 07:20

Zelf zijn mijn favoriete liquid lipsticks van Anastasia Beverly Hills, echt proberen waard. Jeffree komt zeker op de tweede plek.

[Beantwoorden]


Door Sharon - Choose to Shine op 15 maart 2017 07:23

Wauw Masochist is erg mooi! Heb zelf nog niks van dit merk maar lees er zulke goede dingen over dat ik nu erg benieuwd ben.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 15 maart 2017 07:41

Ik ben al langere tijd fan van de velour lipsticks van jeffree star!

[Beantwoorden]


Door Susan op 15 maart 2017 07:43

Ohhh ik moet dit nu hebben!! Was hier al zo benieuwd naar.

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 15 maart 2017 07:54

De kleuren zijn geweldig, vooral die met die metallic glans! De verpakking vind ik dan persoonlijk weer niet zo mooi, iets te kinderlijk naar mijn smaak. Maar dat doet natuurlijk niets af aan de kleuren :). De houdbaarheid had wel iets langer gemogen.

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 15 maart 2017 08:01

Aaah yes!! Om dezelfde reden als het palette (dierproefvrij en vegan) wil ik ze ook graaaag proberen ♡

[Beantwoorden]


Door Anna Lena op 15 maart 2017 08:52

En opnieuw bewijst Jeffree Star zijn kunnen <3 Zo'n fan van hem.

[Beantwoorden]


Door An Dang, TheBeauParlour op 15 maart 2017 08:55

Ik heb zelf ook een review geschreven over de kleuren Androgyny en Leo: I LOVE THEM! Ik ben zo blij met de kleuren die Jeffree Star aanbied. Androgyny is een kleur die ik vaak naar werk gebruik en Leo is wat meer een autumn kleur naar mijn mening. De textuur is heel fijn en de kwast is echt TOP! Ik hou ervan als de tip van een liquid lipstick beetje fluffy is zodat je niet elke keer hoeft te dippen in de tube, je hebt altijd genoeg product eraan zitten. Enige nadeel is dat ik vind dat het niet volledig matte is, het blijft meer een soort van satin finish en als je eet of drink komt er wel een duidelijke afdruk.

[Beantwoorden]

Fje antwoordt op 16 maart 2017 om 10:51:

Huh niet volledig mat? Ik heb 20 van die lipsticks (bestels op zojn eigen site) en mat zijn ze zeker wel.

[Beantwoorden]

An Dang, TheBeauParlour antwoordt op 16 maart 2017 om 15:45:

Het is niet volledig matte, dus wel gedeeltelijk. Misschien ben ik gewoon super droge/matte liquid lipsticks gewend maar bij deze heb ik nog een hele duidelijke afdruk zodra ik een slok neem van mijn mok. Dus voor mij is het meer een matte/satin finish.

[Beantwoorden]

Miriam antwoordt op 16 maart 2017 om 23:04:

Dat je een afdruk ziet doet toch niks af aan de matheid? :P


Door Siri op 15 maart 2017 09:12

Als je nog wat kleuren zou willen proberen: leo, gemini en checkmate! Heel mooi! Wat vind je van de geur trouwens?

[Beantwoorden]


Door Marle op 15 maart 2017 09:34

Wauw Androgyny en SAGITTARIUS vind ik beiden prachtig!

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 15 maart 2017 09:47

Ja het zijn prachtige producten van jeffree star, zelf wil ik mijn collectie ook nog uitbreiden. Want heb van de zomercollectie een aantal knal kleuren. Maar niet voor dagelijks gebruik. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door glamourista op 15 maart 2017 10:10

Ze zien er mooi uit, maar het blijft toch echt niks voor mij vrees ik

[Beantwoorden]


Door Nora op 15 maart 2017 10:10

Oooh wauw, Masochist staat je zo zo zo mooi!

[Beantwoorden]

Nora antwoordt op 15 maart 2017 om 10:15:

Allemaal, overigens :-), maar Masochist is wel echt een knalkleur waar ik zomaar verliefd op zou kunnen worden. No Tea, No Shade vind ik trouwens suuupergoed op de huidige metallic-trend inspelen. Dat dat onder “langhoudende” liquid lipstick vorm kan vind ik te gek.

[Beantwoorden]


Door anna op 15 maart 2017 10:17

Oh wow, wat een toffe kleuren! Ik ben verliefd op Androgyny en Sagittarius, zo ontzettend mooi <3

[Beantwoorden]


Door Aura op 15 maart 2017 10:57

Wauw, ziet er mooi uit!

[Beantwoorden]


Door nele op 15 maart 2017 11:19

super mooie kleurtjes!
ik vind no tea, no shade super mooi!

[Beantwoorden]


Door Danique op 15 maart 2017 11:38

Wat een onwijs gave kleuren! Androgyny is denk ik mijn favoriet!

[Beantwoorden]


Door Kim op 15 maart 2017 11:59

Wat een mooie kleuren, ze staan je prachtig!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 maart 2017 om 11:28:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Celine op 15 maart 2017 12:20

Wat zijn het toch prachtige lipsticks! Ik heb zelf ook 4 kleuren en vind het vreemd dat ze bij jou na zo snel al slijten. Zelf draag ik ze vaak de hele dag door en ook met eten en drinken houden ze het bij makkelijk vol. Ik heb op de youtube channel van jeffree star zelf gezien dat hij adviseerd om de lipsticks 5 sec te schudden voor gebruik zodat hij niet streperig is! Miss handig om dat bij Unicorn Blood eens te proberen.

[Beantwoorden]


Door Indy op 15 maart 2017 14:19

Waar heb je hem gekocht ? Heb gehoord dat je hem kan bestellen vanuit Amerika maar dat de verzend kosten en douane kosten daarvoor super duur zijn ben benieuwd hoe jij dat hebt gedaan ?????

[Beantwoorden]

Andréa antwoordt op 15 maart 2017 om 20:06:

Het wordt nu verkocht bij the Makeup Spot

[Beantwoorden]

Roxane antwoordt op 21 maart 2017 om 19:58:

Je kan het ook bij Beauty Bay bestellen. Daar is het vanaf 18 euro gratis verzenden. Ze zijn bij Beauty Bay iets goedkoper dan bij the Makeup Spot.

[Beantwoorden]


Door Julia op 15 maart 2017 14:46

Yes zat al stiekem te hopen dat je deze zou reviewen! ????

[Beantwoorden]


Door Laura op 15 maart 2017 15:28

staat je heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 15 maart 2017 15:51

Wat een mooie kleuren zeg! Ze lijken me echt heel erg fijn. Ook handig dat kuiltje in de applicator!

[Beantwoorden]


Door Romy op 15 maart 2017 16:36

Erg gaaf! Vooral de eerste twee ♥

[Beantwoorden]


Door Linda op 15 maart 2017 17:07

Ik vind het zo jammer dat er zo’n negatieve vibe om Jeffree heen hangt (en zal er daarom ook geen geld aan uitgeven), zijn liquid lipsticks zien er namelijk erg mooi uit!

[Beantwoorden]

Puck antwoordt op 15 maart 2017 om 21:12:

Precies dit! Jeffree Star is één van de weinige merken die ik ”boycot”, omdat er naar mijn mening teveel rare (negatieve) verhalen over Jeffree de ronde doen.

[Beantwoorden]

Femke antwoordt op 16 maart 2017 om 22:28:

Ik denk er net zo over! En er zijn meer dan genoeg andere merken bij wie dat niet zo is… Negatieve vibe vat het inderdaad voor mij.

[Beantwoorden]


Door Rahma op 15 maart 2017 19:31

Wat een prachtige kleuren zijn dit ook weer, en je kan tevens ook weer alles zo ontzettend goed hebben! Wil ze zelf ook nog heel graag uit testen!

[Beantwoorden]


Door Britt op 15 maart 2017 20:05

No Tea, No Shade is zo gaaf, die staat jou ook heel mooi vind ik! Ik heb veel enthousiaste verhalen over de formule langs horen komen maar zeker nu ik deze kleuren ook zie, ik wil ze ook!

[Beantwoorden]


Door Joyce - LemonyLifeNL op 15 maart 2017 20:08

Wauw wat een prachtige producten!

[Beantwoorden]


Door Manon op 15 maart 2017 20:14

Woehoe hele mooie kleuren, vooral de eerste en de laatste

[Beantwoorden]


Door Fie, hola-nova op 15 maart 2017 23:29

Ze zijn prachtig! Sagittarius heb ik zelf ook (en virginity)

[Beantwoorden]


Door Amelie op 16 maart 2017 10:59

Ben ik dan de enige die echt niks heeft met dit soort liquid (matte) lipsticks?
Vind het er niet mooi uit zien, droog, korrelig, streperig vaak en het zit meestal ook niet fijn. Nee geef mij maar een mooie romige glanzende lipstick vind ik persoonlijk er veel mooier uit zien op je lippen.

[Beantwoorden]


Door Bianca op 16 maart 2017 12:36

Wat een mooie dekking en heel fijn dat ze niet plakken :-)

[Beantwoorden]


Door Annelore op 16 maart 2017 15:38

Ik vind Masochist prachtig! Hij doet me ontzettend denken aan de HEMA Soft Matt lipbalm 05 qua kleur, die bij mij ook de hele dag blijft zitten.

Weet iemand misschien of hier echt zichtbaar kleurverschil in zit?

[Beantwoorden]


Door Annemarie Degens op 16 maart 2017 19:34

Ik was al zo lang aan het wachten tot je deze eens zou reviewen! Ik ben dol op deze, beter dan alle Nederlandse merken die ooit uitkwamen. Deze en Lim Crime ♡ ik heb het probleem met de dekking helemaal niet… Misschien gewoon een dikker laagje aanbrengen?

[Beantwoorden]


Door Alex op 16 maart 2017 19:42

Moet mij deze liquid lipsticks ook dringend aanschaffen, zeker de laatste kleur is prachtig! Supermooie ooglook trouwens :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 maart 2017 om 09:03:

Dankjewel Alex!

[Beantwoorden]


Door Mieke | mieksmind op 16 maart 2017 20:10

Staat je goed! lijken me prima lipsticks alleen deze kleuren zijn niet mijn smaak. Ik ben meer van de nude en roze tinten.

[Beantwoorden]


Door Ish op 16 maart 2017 20:12

wauw wat een prachtige finish hebben de lipsticks ! ik draag vrijwel alleen maar matte lipstick dus misschien moet ik een keertje investeren in deze !
xx Ish

[Beantwoorden]


Door Iris op 17 maart 2017 19:34

Aahh, wat zijn deze mooi!! Wil heel graag een Liquid Lipstick van Jeffree Star proberen, maar vind het zonde als ik ze al snel moet wegdoen. Op internet las ik bijvoorbeeld dat een mascara maar 6 maanden houdbaar is, terwijl de mijne al meer dan 2 jaar in mijn Stash liggen…oeps :p
Zou jij me hierin misschien raad kunnen geven? Alvast heel erg bedankt! x

[Beantwoorden]


Door Kiki op 18 maart 2017 14:02

Ik vind het eigenlijk echt heel vies dat nu Jeffree’s ware gezicht al zo lang “uit” is en iedereen die kant van hem helemaal heeft gezien en deze nederlandse bloggers NU PAS massaal op de bandwagon springen… Ik bedoel doe je dan helemaal geen research naar wat voor verrot persoon jouw geld naartoe gaat?

[Beantwoorden]


Door Anouk op 18 maart 2017 19:48

Wauw, echt mooie kleuren!

[Beantwoorden]


Door Florentine op 19 maart 2017 01:46

Wauw wat een prachtige kleuren, en wat heb je weer mooie foto’s gemaakt!

[Beantwoorden]


Door Iris bredewolt op 19 maart 2017 14:22

wauw wat een mooie producten! ik zou je make-up van jeffrey star heel graag een x willen proberenxx

[Beantwoorden]


Door Laura op 19 maart 2017 18:25

Ik vind het best wel jammer dat jij, en zo veel anderen, iemand als Jeffree steunen door zijn producten aan te schaffen. Er zijn meer dan genoeg alternatieven op de markt die net zo goed, if not better, zijn dan zijn producten.
Maar ja, dat moeten jullie maar weten. Ik ben alleszins teleurgesteld.

[Beantwoorden]


Door Eva op 20 maart 2017 13:16

Wat een prachtige kleuren! Ik wil ook een keer shoppen van Jefree Star! Zulke mooie producten!

[Beantwoorden]


Door Roxane op 21 maart 2017 19:56

Zo ontzettend gaaf! Ik heb Androgyny, Masochist en Unicorn Blood gelijk besteld. Ik ben zo benieuwd. Ze staan jou in elk geval prachtig. Hierna wil ik zeker ook No Tea No Shade, maar ik vond drie tegelijk al prijzig genoeg hihi.

[Beantwoorden]