Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup

estee_lauder_stay-in-place_makeup_foundation01b

De vorige keer dat mijn dagelijkse foundation, de MAC Studio Fix Fluid bijna op was, kocht ik de Bobbi Brown Skin Foundation. Afgelopen week merkte ik dat er meer lucht dan foundation uit mijn tweede flesje MAC Studio Fix Fluid kwam. Die was (zo goed als) op. Dit keer kocht ik geen foundation van Bobbi Brown, maar van Estée Lauder.

estee_lauder_stay-in-place_makeup_foundation02

estee_lauder_stay-in-place_makeup_foundation03

Ik had al zóveel goeds over deze foundation gehoord. Ik kijk eigenlijk nooit naar Estée Lauder als ik make-up koop, maar deze foundation wilde ik toch wel heel graag proberen. Ik kocht hem in 1C0 Shell.

Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup € 42

estee_lauder_stay-in-place_makeup_foundation04

estee_lauder_stay-in-place_makeup_foundation05

1C0 Shell is lekker licht. De foundation heeft een vrij koele kleur, met een iets roze ondertoon. Helaas heeft Estée Lauder deze kleur inmiddels in de meeste landen, waaronder Nederland, geannuleerd. Hij is nog wel te vinden op Ebay en bij Amazon, maar in Engeland zou hij inmiddels ook weer in het assortiment zitten.

estee_lauder_stay-in-place_makeup_foundation06

estee_lauder_stay-in-place_makeup_foundation07

Zonder foundation – met foundation

Het scheelt niet veel, maar de foundaton lijkt nog net iets te donker. Mijn gezicht is van zichzelf al donkerder dan mijn nek dus echt gek vind ik het niet staan, maar iets lichter en dus iets beter kleurend bij mijn nek, had ik hem nog net wat mooier gevonden.

estee_lauder_stay-in-place_makeup_foundation08

Hele make-uplook met Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup

Het effect van de Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup vind ik prachtig. Hij dekt goed, maar zonder te dik op mijn huid te liggen. Het effect is mat, maar niet poederig. Hij egaliseert mooi en voelt heel licht.

estee_lauder_stay-in-place_makeup_foundation09

Het is een klein flesje. In de Double Wear Stay-In-Place Makeup van Estée Lauder zit 30 ml, maar dat is toch even veel als in de MAC Studio Fix Fluid die ik normaal gebruik. Daar kan ik wel een paar maanden mee vooruit, maar ik denk dat ik met de Double Wear Stay-In-Place Makeup van Estée Lauder nog langer doe, omdat ik minder nodig heb. Hij dekt gelijk goed, ik hoef weinig op te bouwen.

Ik snap waarom iedereen zo positief is over deze foundation. Hij dekt goed, bedekt egaal, heeft een natuurlijke finish en blijft ook nog eens heel lang zitten. Zeker wel 8 uur lang. Ik vind het een ontzettend prettige en lichte foundation, met een bijzonder mooi effect.

Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup € 42 – te koop bij de parfumerie.


Reacties

Door Yvette op 1 april 2015 15:40

Deze is inderdaad heel goed! Maar hij is wel heel dekkend, moet er bij gezegd worden vind ik. Prachtig voor een avondje uit of de wintermaanden. Voor straks, de zomer, vind ik hem te dekkend. MAar het is indd een topper, behalve de belachelijk hoge prijs.

[Beantwoorden]

ilham antwoordt op 3 april 2015 om 10:17:

Ik gebruik hierbij een stippling borstel en dan valt het echt goed mee qua dekkendheid.

[Beantwoorden]

Ginny antwoordt op 9 juni 2015 om 18:19:

Je hebt deze foundation ook in een light versie. Precies hetzelfde maar met een lichtere dekking.

[Beantwoorden]


Door Syl op 1 april 2015 15:42

Ik heb de ‘Estee Lauder Double wear maximum cover’ concealer. Dat is echt een aanrader. Als mijn huidige foundation op is, wil ik de bijpassende foundation kopen.

[Beantwoorden]


Door Nikita op 1 april 2015 15:43

Ik wil deze ook nog zoooo graag proberen

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 1 april 2015 15:44

Prachtige foundation! Fijn ook dat ‘ie zo licht is, ik dacht altijd dat de lichtste kleuren Double Wear voor mij (MAC NC15) ook te donker zouden zijn! Goed om te weten dus, want ik was ook al tijden onwijs benieuwd naar deze foundation.

[Beantwoorden]


Door Celine op 1 april 2015 15:49

Hij staat je echt prachtig vera! Maar 1 tip let eventjes op of je er niet meer puistjes van krijgt want dat was bij mij namelijk het geval! :(

[Beantwoorden]

Lana antwoordt op 1 april 2015 om 23:41:

Bij mij ook helaas..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 april 2015 om 14:58:

Dat is balen :-( Ik hou het in de gaten!

[Beantwoorden]


Door Mirthe Oosting op 1 april 2015 15:59

Wat een mooie foundation! Ik heb zelf erg rode wangen maar ik vind blush ook erg leuk! Een goed dekkende foundation vind ik dus wel belangrijk! Ik ga zeker even kijken naar deze foundation!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 1 april 2015 16:07

Mooie foundation. En ik vind de kleur je juist heel goed staan. Als je gezicht sowieso al wat donkerder is, denk ik niet dat je foundation per se helemaal de kleur van je nek moet zijn. En het effect vind ik ook mooi. Maar is de verpakking niet heel erg onhandig met alleen een gat? Ik zou dan denk ik juist snel te veel pakken. Hoe doe je dat? Misschien kun je binnenkort een updated foundation routine video maken? ;-) Ik ben nieuwsgierig!

[Beantwoorden]

Ginny antwoordt op 7 juli 2015 om 15:58:

Ik heb gehoord dat een pompje van Mac erop zou moeten passen.

[Beantwoorden]


Door Kaylani op 1 april 2015 16:08

Hij ziet er goed uit! Lijkt er mooi te staan bij je huidskleur. Jammer dat hij lastig verkrijgbaar is.

[Beantwoorden]


Door Yara op 1 april 2015 16:10

Ziet er mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 1 april 2015 16:25

Wauw, wat een beauty! Lijkt me een heel fijn product. Ik wil sowieso nog eens investeren in een goede foundation

[Beantwoorden]


Door Sien op 1 april 2015 16:30

(love) mijn lievelings foundation
Ik wil niets anders meer, fijn om ook een review van jou te lezen.

[Beantwoorden]


Door Heleen Schrijvershof op 1 april 2015 16:31

Mooi zeg! En naast het resultaat ook weer supermooie foto’s. Ik neem aan dat je macro lens of filter hebt gebruikt, klopt dat?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 april 2015 om 14:58:

Voor de productfoto’s heb ik de 50mm en een tussenlens gebruikt (macro inderdaad), voor de gezichtsfoto’s de 18-55mm lens :ja:

[Beantwoorden]


Door Akosua op 1 april 2015 16:31

De foundation ziet er prachtig uit, alleen die verpakking. Zo’n groot gat vooral als je haast hebt, lijkt me dat je makkelijk knoeit. Een pompje zou wel handig geweest zijn.

[Beantwoorden]


Door Danielle op 1 april 2015 16:32

Hier heb ik vaker van gehoord en als ik je review zo lees dan lijkt het me eigenlijk wel wat! Deze wil ik graag proberen! ^^)

[Beantwoorden]


Door Bianca op 1 april 2015 16:35

Mooie foto’s heb je weer gemaakt! Ik heb deze foundation heel lang geleden eens getest en toen was de lichtste kleur echt 5 tinten te donker voor me, nu ziet het er veel beter uit! Mooie dekking ook :)

[Beantwoorden]


Door Bente op 1 april 2015 16:37

Ik vind het resultaat echt prachtig! Hier ga ik binnenkort zeker eens naar kijken :)

[Beantwoorden]


Door Saffira op 1 april 2015 16:42

Wow, dat is echt een mooie dekking!

[Beantwoorden]


Door dresses and daisies op 1 april 2015 16:43

Ik wil hem ook heel graag eens proberen… Jammer dat er niet zoiets op de markt is als testertjes die je kunt kopen (zeer kleine hoeveelheid). Dan kan je hem een dagje opdoen en kijken wat het geeft op de huid. Want zoveel geld neerleggen voor een foundation… tricky!

[Beantwoorden]

Tessa antwoordt op 1 april 2015 om 17:32:

In een goede parfumerie zullen ze je een testertje meegeven, of hem tenminste op je gezicht aanbrengen zodat je hem een middag uit kan testen. Ik zou dure foundations zonder testen ook nooit kopen :p!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 april 2015 om 14:59:

Ja, dan maken ze zo’n mini flesje voor je! Zou er gewoon eens naar vragen.

[Beantwoorden]


Door Normalbeauty op 1 april 2015 16:53

Naar deze foundation ben ik al lang nieuwsgierig, maar ik ben bang dat mijn gevoelige huid er niet tegen kan. Ik heb begrepen dat er veel siliconen in zitten? Hij staat je echt prachtig, dus ik hoop voor je dat je huid er goed op reageert!

[Beantwoorden]

Evi antwoordt op 22 september 2015 om 17:54:

Hi, ik heb ook een gevoelige huid en heb hiermee gelukkig nergens last van. Je kunt sowieso je huid ‘preppen’ met de juiste verzorging! In de winkel kun je vragen of je een proefje mee naar huis kunt krijgen, dan kun je het eerst testen.

[Beantwoorden]


Door Beau op 1 april 2015 16:58

Jeetje wat is ie mooi!! De prijs doet even pijn aan mn hart, maar jeetje… Zo mooi resultaat! Ik zie niet echt een duidelijk kleur verschil op de foto’s! Ik ga denk ik toch maar even sparen… (love)

[Beantwoorden]


Door Jaimy en Laura op 1 april 2015 17:00

Ik vind ‘em echt heel erg mooi. Gebruik nu zelf ook een foundation van Estee Lauder en merk echt dat het z’n prijs wel waard is!

[Beantwoorden]


Door Melissa op 1 april 2015 17:21

Ik baal er zo van dat mijn kleur er gewoon niet tussen zit. Ik ben ook zo licht. Heel zonde, want iedereen is lyrisch over de dekking.

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 1 april 2015 17:22

Dit is nou eens een echt goeie foundation!

[Beantwoorden]


Door Sara op 1 april 2015 17:24

Ook mijn favo foundation! Blijft echt de hele dag zitten, dus dat is superfijn. Geen omkijken meer naar. Het enige is de prijs inderdaad, vind het vrij hoog, maar koop hem toch elke keer!

[Beantwoorden]


Door femketje op 1 april 2015 17:28

ik vind de dekking wel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Chayenne op 1 april 2015 17:29

Dit lijkt me een fijne foundation!

[Beantwoorden]


Door Iffy | diaryofamua op 1 april 2015 17:29

Hij staat je prachtig! Ik ben ook gek op deze foundation

XO

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 1 april 2015 17:31

Erg mooie foundation! Dat hij zo lekker licht is, is het een fijne foundation voor veel vrouwen qua kleur. Goede review, Vera

[Beantwoorden]


Door Moniek van Bussel op 1 april 2015 17:32

Mooi is ‘ie hè? Echt mijn favoriete foundation! De dekking en houdbaarheid zijn echt wauw. Fijne review!

[Beantwoorden]


Door Emma op 1 april 2015 17:37

Vind hem heeel mooi staan, kleur ziet er prima uit! Geloof dat mijn moeder deze foundation al zo’n 20 jaar draagt, die wil echt niks anders meer.

[Beantwoorden]


Door Mirte op 1 april 2015 17:40

Wat ziet je huid er goed uit! Helaas ligt deze foundation vér boven mijn budget.

[Beantwoorden]


Door Nienke op 1 april 2015 17:42

Je huid ziet er natuurlijk mooi uit met deze foundation!

[Beantwoorden]


Door Jasmien op 1 april 2015 18:10

Zou je eens een artikel willen schrijven voor welke kleuren en tinten bij welke meisjes passen? Ik vermoed dat anderen hier soms ook wel problemen bij hebben! Ik moest er nu aan denken omdat je dit ook hebt gereviewd omdat die zo bleek zou zijn… ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 april 2015 om 15:00:

Hoe bedoel je bij welke meisjes ze passen?

[Beantwoorden]


Door Marloes/GLAMOURMOES op 1 april 2015 18:24

Ik vind hem je heel mooi en natuurlijk staan. Naar mijn idee is hij niet echt te donker. Maar dat kan natuurlijk ook heel persoonlijk zijn.

[Beantwoorden]


Door Jill op 1 april 2015 18:36

Ik vind hem prachtig op je huid uitzien! Mag ik vragen waar je de foundation besteld hebt? 1C1 Cool Bone was te donker voor mij dus ben enorm benieuwd naar deze kleur.

[Beantwoorden]


Door Tamara | PinkpassionbyTamara op 1 april 2015 18:37

Ziet er goed uit! Het valt gelukkig niet zo op dat de foundation nèt iets te donker is; hij zit heel mooi! Ik vind hem alleen best wel prijzig..

[Beantwoorden]


Door Kelly op 1 april 2015 18:38

Wauw, deze ziet er goed uit!

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 1 april 2015 18:42

De dekking van deze foundation is wel echt heel mooi

[Beantwoorden]


Door Marie - You Beleza op 1 april 2015 19:00

Ik vind deze kleur je mooi staan! Ik heb de foundation ook en vind hem prettig werken! De dekking is goed, de kleuren mooi. Het enige nadeel wat ik kan bedenken is dat het geen pompje of geen goeie verdeler heeft. Ik vind dit ongemakkelijk werken. Fijne review Vera! X

[Beantwoorden]


Door Maaike op 1 april 2015 19:01

Mijn go-to foundation, gebruik hem iedere dag.
Waarom?
De dekking = geweldig
De houdbaarheid = geweldig
En op mijn huid blijft ie ook behoorlijk mat.

[Beantwoorden]


Door Denise op 1 april 2015 19:24

Wat een prachtige foundation is dit! Heb er inderdaad alleen maar positieve verhalen over gehoord :D

[Beantwoorden]


Door chant op 1 april 2015 19:33

Het mag gezegd, deze foundation staat je heel goed, natuurlijk met een mooie dekking. Ik heb al eens met deze foundation in mijn handen gestaan maar ik heb het niet gekocht. Ik vind de verpakking zo waardeloos. Geen pompje of staafje aan de dop waarmee je de foundation fatsoenlijk uit het flesje krijgt, dat had er toch wel afgekund voor 42 euro lijkt me.

[Beantwoorden]


Door Marieke op 1 april 2015 19:42

Wauw wauw wauw, wat staat deze je goed zeg!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 1 april 2015 19:55

Dit lijkt me zo een fijne foundation! Hij ziet er ook echt prachtig uit.

[Beantwoorden]


Door Tessa Admiraal op 1 april 2015 20:01

wat een prachtige foundation vera! Je huid ziet er trouwens echt PRACHTIG uit. Ik zou ‘m zelf ook wel willen proberen:)

[Beantwoorden]


Door Jessica op 1 april 2015 20:11

Dit is echt mijn holy grail foundation! Ben er echt verliefd op!!

[Beantwoorden]


Door Bb op 1 april 2015 20:21

de beste foundation!

Even een tip.. Bij Mac zijn er foundationpompjes te koop voor €5,- en ze passen ook op de Estee Lauder double wear!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 april 2015 om 15:00:

Goede tip!

[Beantwoorden]


Door C_Justine op 1 april 2015 20:36

Ik heb deze foundation ook net gekocht!
Nu hadden ze in de parfumerie veel kleuren, en de verkoopster heeft wel haar best gedaan om een kleur te zoeken die het dichtst past bij mijn huidskleur. Ik heb nu de kleur 2C fresco, omdat de verkoopster zei dat ik niet te licht mocht gaan.. Nu heb ik toch een klein beetje spijt, het lijkt me net iets te donker, maar dit was de lichtse kleur die ze hadden.. Wss koop ik hem ook nog eens in 1C als ik die zou tegenkomen..

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 1 april 2015 20:44

De dekking is erg mooi en het ziet er erg goed uit op je huid. Inderdaad niet helemaal niet de juiste kleur voor jou misschien, maar verder lijkt hij mij wel wat. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Louise op 1 april 2015 20:46

WAW! Dit is waarschijnlijk een van de meest flatterende foundations die je ooit al heb gereviewd! Ik hoop van harte dat dit je everyday-base wordt!

[Beantwoorden]


Door Griet op 1 april 2015 21:03

Dit blijft mijn holy grail! Beste foundation ooit :)

[Beantwoorden]


Door Sabine op 1 april 2015 21:12

Lijkt me een fijne foundation! Zelf gebruik ik mac studio fix fluid in nw10, dus ik ben heel benieuwd waar je deze kleur hebt gevonden! Zou hem graag uitproberen! :)

[Beantwoorden]


Door Petra op 1 april 2015 21:16

mooi hoor, maar het is je hals waar je over praat niet je nek, die zit toch echt aan de achterkant.

[Beantwoorden]


Door Marie op 1 april 2015 21:23

Hij lijkt me echt heel erg fijn! Altijd jammer dat hij zo duur, misschien binnenkort toch maar eens in investeren !

[Beantwoorden]


Door Esmée op 1 april 2015 21:27

Wauw, deze is echt prachtig! Ik ben benieuwd of hij goed bij mijn huidskleur past, aangezien mijn huid ook heel licht is. x

[Beantwoorden]


Door Cindy | Life meets Beauty op 1 april 2015 21:31

Het is een geweldige foundation! Ik gebruik meerdere foundations dus pak deze niet altijd, maar als ik hem gebruik ben ik blij. Het dekt goed, je hebt niet te veel nodig en blijft op mijn vette t-zone vrij mat. Je moet echt wel kleur terug brengen in je gezicht (wat wij make-up lovers sowieso wel doen), want anders ben je net een spook, zo goed dekt hij.

[Beantwoorden]


Door Bertine op 1 april 2015 21:40

wauw wat een mega mooie! ik vind m te duur anders had ik m ook gehaald!

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 1 april 2015 21:44

Deze foundation gebruik ik ook! Vind het alleen zo vervelend dat hij mijn clarasonic staint! Bij andere foundations krijg ik de borstel gewoon weer wit en schoon en sinds ik deze foundation gebruikt zit er een oranje waas over de borstel.. Verder een top foundation, hij blijft echt goed zitten!
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door wendy op 1 april 2015 22:07

Wat een verschil zeg!! T ziet er zonder blush enzo ook niet zo geplamuurd uit (niet dat ik je een plamuurmeisje vind hoor!!!!!!!, maar dat zie je vaak, eigenlijk altijd bij bloggers, dat ze er altijd zo plamuur/spookie uitzien voor er blush en bronzer en de hele mikmak aan te pas komt) Deze foundation ziet zo natuurlijk echt heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Andréa op 1 april 2015 22:45

Ik vind het echt zo gek dat je er 42 euro voor neertelt en dat er dan nog geen pompje oid bijzit :’)

[Beantwoorden]


Door Lynet op 1 april 2015 23:31

Het is mijn favoriete foundation! Nu we war meer richting het voorjaar gaan pak ik soms een iets minder dekkende foundation, maar double wear blijft mijn favoriet als het op goede dekking en houdbaarheid aankomt. De aanschaf zeker waard!

[Beantwoorden]


Door Desirée op 2 april 2015 09:50

Jep, ook ik ben verliefd op deze foundation. Met een MAC pompje (past perfect) is het helemaal fijn doseren. De dekking, finish en houdbaarheid is perfect!

[Beantwoorden]


Door Kim | KimterStege.nl op 2 april 2015 11:30

Ik ben al hel erg lang opzoek naar een goede foundation, voor mijn mega witte huid! Deze ziet er wel licht uit, welke MAC kleur heb jij altijd?

[Beantwoorden]


Door Naomi in Wonderland op 2 april 2015 11:47

Ik ben al helemaal verliefd op het flesje alleen! Ik vind hem echt heel erg mooi

[Beantwoorden]


Door Sanne op 2 april 2015 12:41

Hm, ik vond altijd al je wenkbrauwen een beetje gek (niet gemeen bedoelt) maar het lijkt op de foto’s en in je filmpjes alsof je jouw wenkbrauwen te ver richting je neus hebt getekend want als ik m’n vinger op die plek leg waar ik denk dat je het teveel hebt getekend zijn je wenkbrauwen zoveel mooier! Niet rot bedoelt ofzo en het zou best kunnen zijn dat ik het verkeerd zie maar ik wilde het toch even zeggen als tip :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 april 2015 om 15:02:

Omdat mijn neus breder is, zijn mijn wenkbrauwer het mooist zo. Check deze video, wordt het heel goed in uitgelegd: https://www.youtube.com/watch?v=O2HX8pPsa2I

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 2 april 2015 13:17

Het effect is echt heel mooi! Ik heb al zoveel gehoord over deze foundation, misschien moet ik hem zelf ook eens uitproberen.

[Beantwoorden]


Door michelle op 2 april 2015 13:56

Ik zat al op een review te hopen nadat ik deze in het product lijstje van een artikel van gisteren zag staan.

Vraagje: is deze foundation volgens jou ook geschikt voor de gemengde tot vette huid?

Liefs

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 april 2015 om 15:02:

Zeker, hij is helemaal niet glimmend en droogt mooi mat op.

[Beantwoorden]


Door Carlijn op 2 april 2015 14:28

Supermooie dekking! Geen roodheid meer te bekennen! Heb al veel goede dingen gelezen over deze foundation, leuk dat hij jou ook zo goed bevalt.

[Beantwoorden]


Door kirsten op 2 april 2015 21:02

Ik vind deze foundation ook super fijn, echter het enige nadeel is dat als er een foto met flits gemaakt wordt, je net een spook bent :(. Echt zonde

[Beantwoorden]

Marijke antwoordt op 15 mei 2015 om 09:03:

Dat is inderdaad waar, ik ben altijd superlicht op foto’s. Ik heb van nature erg rode wangen, en deze dekt genoeg om deze flink af te zwakken, maar het ziet er wel natuurlijk uit. Je ziet bijna niet dat ik iets op heb. Super fijn. Ik gebruik ‘m elke dag en doe er evengoed langer dan een half jaar mee. Dan vind ik de prijs wel meevallen. En aanbiedingen afwachten, dat scheelt vaak al bijna elf euro. Ik heb wel een pompje, dat maakt het doseren veel makkelijker (en zuiniger).

[Beantwoorden]


Door Manouk op 2 april 2015 23:15

Wauw wat een mooie foundation! Ziet er goed uit! Heel natuurlijk ziet hij eruit, t is dat hij zo duur is..

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 3 april 2015 09:21

Wat een mooie review! Lijkt me een erg fijne foundation! x

[Beantwoorden]


Door Ami op 3 april 2015 09:23

Ik heb deze foundation ook en ik vind het ook heel fijn. Tot nu toe mijn lichtste en meest dekkende foundation, een concealer is overbodig en door de waterige formule voel je het nauwelijks zitten. Wat ik bij een Koreaanse BB cream echt wel voel door de dikke voedende substantie.
De Double Wear doet het echt goed op je huid Vera! Al je roodheden zijn ineens weg, maar je ziet er niet meteen uit als één platte vlak. Je roze wangen schijnen er heel mooi en subtiel erdoor heen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 april 2015 om 13:39:

Dankje, vind het effect ook erg mooi :ja:

[Beantwoorden]


Door ilham op 3 april 2015 10:15

Dit is mijn favoriete foundation ooit! Ik draag 1w1 Bone en ook deze is jammer genoeg amper te verkrijgen :(

[Beantwoorden]


Door Sharon op 3 april 2015 10:22

Wat een mooi resultaat geeft deze foundation! Alleen lijkt het me wel onhandig dat er geen pompje op zit.

[Beantwoorden]


Door Sarah op 3 april 2015 12:32

Deze foundation staat je echt prachtig Vera, geeft een ontzettend mooi effect. <3 Ik wil hem zelf ook graag hebben, maar voorlopig heb ik al te veel geld uitgeven aan make-up! Maar ooit komt hij er. Inderdaad vervelend dat niet alle kleuren in de winkels verkrijgbaar zijn. Op esteelauder.nl kan je gelukkig nog wel de kleuren 1C1 en 1N1 krijgen, die zijn ook vrij licht. Misschien een tip voor andere meiden die hem ook willen?

[Beantwoorden]


Door Michelle Kaiser op 3 april 2015 13:40

Goede review. Duidelijke foto’s alleen 1 nadeel, maar dat is voor mij persoonlijk. Ik heb een gele ondertoon, dus daarom niet geschikt, maar anders was het een kanshebber.

[Beantwoorden]

Ginny antwoordt op 9 juni 2015 om 18:22:

je hebt bij deze foundation warme, neutrale en koele ondertonen. Je kan niet alle kleuren in de winkels kopen, maar wel op de site van Estee Lauder zelf (NL website).

[Beantwoorden]


Door emmy op 3 april 2015 17:09

misschien komt dat door de foto’s maar je ziet in iedergeval zo niet veel van de kleur verschillen

[Beantwoorden]


Door Angel op 3 april 2015 22:24

Ik heb deze nog niet zo lang gekocht.
Is mijn favoriete en een blijvertje.
Kan ik zeker aanraden.
Dekt heel goed, heb geen concealer nodig.
Blijft de hele dag en avond mooi zitten.
Pompje gekocht bij een Mac counter € 5 op aanraden van verkoopster Ici Paris. Gaat lang mee 1 pompje is voldoende
Gaat

[Beantwoorden]


Door Angel op 3 april 2015 22:28

Ik heb deze nog niet zo lang gekocht.
Is mijn favoriete en een blijvertje.
Kan ik zeker aanraden.
Dekt heel goed, heb geen concealer nodig.
Blijft de hele dag en avond mooi zitten.
Pompje gekocht bij een Mac counter € 5 op aanraden van verkoopster Ici Paris. Gaat lang mee 1 pompje is voldoende

[Beantwoorden]


Door Linsey op 4 april 2015 19:20

Oke, ik reageer hier eigenlijk nooit. Maar WOW deze foundation ziet er zo goed uit op je huid! Echt heel mooi. Jammer dat ik geen goede kleur hiervan kan vinden in Nederland…
Misschien kan je hem een beetje mengen met een witte foundation? Zodat ie net iets lichter is.

[Beantwoorden]

Ginny antwoordt op 9 juni 2015 om 18:21:

Op de site van Estee Lauder zelf (NL website) heb je wel alle kleuren. Dus je zou het daar kunnen bestellen.

[Beantwoorden]


Door Bernadette op 4 april 2015 23:27

Op het moment gebruik ik deze foundation door elkaar met de Healthy Mix foundation van Bourjois om ‘m iets vloeibaarder en beter verspreidbaarder te maken. Deze foundation droogt namelijk ook heel snel en er komen ook gauw lijnen als je niet oppast. Daarnaast wordt ie dan ook niet al te dekkend en doe je er ook dubbel zo lang mee :D

[Beantwoorden]


Door Nikki op 6 april 2015 22:53

Mooi zeg en goed dekkend! Jammer dat het weer een fortuin kost.

[Beantwoorden]


Door Fabiënne op 7 april 2015 13:25

Hij ziet er echt onwijs mooi uit! Op de foto’s zie ik ook niet dat hij nét iets te donker voor je is.

[Beantwoorden]


Door Isabelle op 8 april 2015 21:04

Hee Vera,
Het staat je zoals altijd weer super mooi!
Xxx Isabelle

[Beantwoorden]


Door Esmee op 12 april 2015 17:31

Waar heb je deze kleur gekocht? Ik heb ook al zo’n lichte huid en wil ‘m graag proberen. Leuke review trouwens!

[Beantwoorden]


[…] Hydrating primer Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Makeup – review Collection Lasting Perfection concealer – review Catrice Prime And Fine Mattifying Powder […]


[…] Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup – review Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer – review Catrice Prime And Fine Mattifying […]


Door Hannah op 15 september 2015 14:38

Dag meiden. Ik gebruik deze foundation al jaren Pure beige Hij is top en over de prijs.
Wie een Douglas of Xlparis dan heb je altijd 10% korting 1x in de paar maanden geeft Douglas op elk merk foundation 25% korting. Als je via online wilt bestellen moet je verder googelen Bv type goedkoopste Estee Lauder Stay in place. Dan zie je de eerste prijs € 32,88 En kijjken naar de verzendkosten Waar ik ook bestel,ik betaal niet meer dan €35,- Dat scheelt toch altijd

[Beantwoorden]


[…] Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup – review Collection Lasting Perfectin concealer – review Catrice Prime And Fine Mattifying […]


Door veracamilla.nl | Cat eye eyeliner op 27 november 2015 15:30

[…] Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup – review Bobbi Brown Foundation Stick Alabaster Catrice Prime And Fine Mattifying Powder Benefit Hoola […]


Door veracamilla.nl | Daily Makeup Routine 2016 op 17 januari 2016 07:30

[…] Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup – review Collection Concealer – review Catrice Mattifying Powder Catrice Eyebrow Set – review […]


[…] Météorites Base Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup – review Collection Concealer – review Catrice Mattifying […]


Door Francisca op 5 oktober 2016 10:18

Ik heb ook die foundition gekocht..alleen bij mij is de foundition veel donkerder terwijl ik precies dezelfde heb in de lichtste kleur maar die van mij is veel donkerder en heb er wel 42 euro voor betaald..ik weet niet wat ik fout heb gedaan

[Beantwoorden]


Door Byrthe op 26 januari 2017 20:27

Ik twijfel al een tijdje of deze foundation zou aanschaffen. Ik heb (vooral in de winter) een hele droge huid. Ik heb al verschillende reviews gelezen, de ene vindt deze wel goed voor droge huid en de andere niet. Wat vindt jij?

[Beantwoorden]


Door Rosie op 27 april 2017 09:00

Ik heb van de douche wear eerder altijd sand gehad maar die was iets te donker dus ik moest altijd heel erg opletten met smeren. Qua poeder is sand wel goed. Dus ik ga de foundation 1c0 Shell eens proberen. Denk dat die wel past. Heb een beetje de huidskleur van Anne hatthaway

[Beantwoorden]


[…] Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup is mijn lievelings foundation. Niet alleen omdat er een kleur in het assortiment zit die licht […]