Bobbi Brown Skin Foundation

Bobbi_brown_skin_foundation01

Mijn MAC Studio Fix Fluid foundation was bijna op, waardoor ik op zoek moest naar vervanging. Ik vond de MAC foundation heel fijn, maar ik vond het ook wel leuk weer wat nieuws te proberen. Een tijdje geleden kocht ik bij Bobbi Brown al de Foundation Stick die ik momenteel als concealer gebruik en besloot bij hetzelfde merk ook een vloeibare foundation aan te schaffen.

Bobbi_brown_skin_foundation02

Bobbi_brown_skin_foundation03

Zoals jullie wel weten is het voor mij lastig foundation in mijn huidskleur te vinden. Te donker, te geel of te roze: het is best een opgave. Ik was daarom ook zo blij toen ik de Foundation Stick vond – die ik als concealer gebruik omdat ik hem te dik vind voor over mijn hele gezicht -, want 00 Alabaster is licht genoeg!

Helaas zijn niet alle Bobbi Brown foundations ook in deze kleur verkrijgbaar, maar de Skin Foundation gelukkig wel. Hier viel dan ook mijn keuze op.

Bobbi Brown Skin Foundation 00 Alabaster € 43,50

Bobbi_brown_skin_foundation04

Bobbi_brown_skin_foundation05

De foundation is erg vloeibar. Ik schrok zelfs een beetje toen ik het eerste pompje uit de flacon drukte. Even schudden en een paar pompjes verder ben ik wel gewend aan de substantie. Hij blijft waterig, maar is ook heel zacht.

Dikkere foundations dekken doorgaans beter dan lichte, vloeibare foundations. Skin Foundation belooft als een tweede huid je gezicht te bedekken, poriën te minimaliseren, onzuiverheden te camoufleren en biedt met SPF 15 bescherming tegen de zon. Hij valt daarmee in de tweede categorie en is een lichte, subtiel dekkende foundation.

Bobbi_brown_skin_foundation06

Voor – Na

Bobbi_brown_skin_foundation07

Voor – Na

Op de voor foto’s heb ik geen make-up op, op de na foto’s heb ik enkel de
Bobbi Brown Skin Foundation met twee laagjes aangebracht.

Bobbi_brown_skin_foundation08

Full-face make-up met concealer, bronzer en blush (geen poeder).

Zoals ik al verwachtte is de dekking van de Skin Foundation subtiel. Mijn huid oogt een stuk rustiger en egaler en de foundation heeft een hele natuurlijke finish. Hij is niet mat, maar ook niet glanzend. Het grootste deel van de roodheden werkt de foundation mooi weg, maar de hardnekkigste plekken op mijn voorhoofd en wangen schijnen er nog wel doorheen.

De foundation glimt hier en daar nog wel een beetje, maar wat huidskleurigpoeder kan dat verhelpen. Groot pluspunt vind ik dat de foundation zich goed aan mijn huid hecht en daarom uren lang mooi zit.

Bobbi_brown_skin_foundation10

Ik vind de Bobbi Brown Skin Foundation een foundation die erg mooi zit. Hij is luchtig, oogt natuurlijk, neutraliseert de huid en voelt comfortabel aan. Omdat ik rosacea heb, heb ik wat meer roodheden die de foundation helaas niet volledig kan bedekken. Concealer kan wat extra dekking bieden op de heftige rode plekken, maar het zal even duren voordat ik me met deze foundation zeker genoeg voel dat mijn huid er mooi uitziet.

De Bobbi Brown Skin Foundation is een fijne foundation voor meisjes en vrouwen die een huid willen die een stuk rustiger en egaler oogt op een frisse en gezonde manier. Deze foundation voel je haast niet zitten en heeft een uiterst natuurlijke finish, die bijna de hele dag houdt.

Bobbi Brown Skin Foundation € 43,50 – te koop bij Douglas.

Twitter Facebook
Categorie: High end | 19 november 2014 | 104 reacties | Tags: , , , , , ,

Reacties

Door Marloes | Budgetproof.nl op 19 november 2014 15:02

Ik vind het resultaat echt mooi, maar de prijs word ik minder blij van. Ben wel nieuwsgierig dus zou het wel een keer willen proberen. De roodheid is echt enorm afgenomen met deze foundation, dat is een grote plus :D.

[Beantwoorden]


Door Svenja op 19 november 2014 15:04

Oehlala, wat een prachtig resultaat. Vind de kleur perfect bij je huid aansluiten en je rode plekjes worden goed bedekt. Vind het echt een mooi en natuurlijk resultaat!

[Beantwoorden]


Door Daphne op 19 november 2014 15:05

Vind het effect van de foundation echt goed bij je huid passen! Oogt inderdaad een stuk rustiger. Maar oei, die prijs.. Dat is voor mij ongeveer drie weken eten haha.

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 19 november 2014 15:05

Klinkt als een fijne foundation. Mooi resultaat!

[Beantwoorden]


Door Janniek op 19 november 2014 15:07

:wow: Deze lijkt me echt fijn!!

[Beantwoorden]


Door Luca op 19 november 2014 15:07

Wauw, super mooie foundation! Ik heb alleen een vraagje over de ingrediënten: zitten er siliconen in? Mijn huid reageert namelijk erg slecht op een foundation waar voor het grootste deel siliconen inzitten haha.

XX

[Beantwoorden]


Door Melanie op 19 november 2014 15:11

Deze foundation ziet er heel erg fijn uit! Zoals je al schreef lekker luchtig en goed op te bouwen. Voor een goede foundation zou ik het geld er zeker voor over hebben.
Bij jou huid past hij perfect vind ik!

Bedankt!
XoXo Melanie

[Beantwoorden]


Door Annelisa op 19 november 2014 15:25

Ziet er erg mooi uit, denk dat ze foundation ook wel geschikt zou zijn voor mijn gevoelige huid. Alleen de prijs….nog even sparen maar :$

[Beantwoorden]


Door Jolien op 19 november 2014 15:25

Ik vind het effect echt heel erg mooi op je huid vera! En de kleur is perfect als je het
Mij vraagt.. Zou er niet onzeker over zijn, Je bent prachtig!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 november 2014 om 09:51:

Dankjewel! Misschien ook even wennen :-)

[Beantwoorden]


Door Miranda op 19 november 2014 15:26

Ik vind het resultaat echt prachtig.

[Beantwoorden]


Door Akosua op 19 november 2014 15:29

Ik vind het resultaat eigenlijk erg mooi. Het ziet er uit alsof je geen foundation op hebt en je huid van zich zelf al wat egaler is. Als ik weer eens een foundation opmaak, wat nog even gaat duren, ga ik zeker bij Bobbi Brown langs. Heb je trouwens bij die SPF 15 nog flashback bij flitsfoto’s?

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 19 november 2014 15:30

Het is een mooie foundation. Je gezicht ziet er mooi natuurlijk uit

[Beantwoorden]


Door Manon op 19 november 2014 15:33

Dat ziet er heel goed uit !!

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 19 november 2014 15:34

Ooh I love Bobbi Brown, ze hebben zo’n mooie producten altijd! :) Heb al een paar jaar een concealer waar ik heel blij mee ben maar een foundation staat ook nog op mijn wishlist. Deze foundation staat je hartstikke mooi, inderdaad heel subtiel en natuurlijk! Niet onzeker over zijn :)

[Beantwoorden]


Door Pej op 19 november 2014 15:35

De voor en na foto’s spreken boekdelen! Ik kan me voorstellen dat je je wat onzekerder voelt door je huid, maar het effect dat deze foundation je geeft is wel echt heel heel heel mooi hoor! :)

Heb je ook al eens gekeken bij de foundations van PUPA? Ik heb zelf ook een NW/NC10 huidskleur en ik kan daar altijd wel slagen, hun lichtste foundation is bijna wit!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 november 2014 om 09:51:

Dankjewel Pej! En nee, nog niet gedaan. Goede tip, ga er zeker naar kijken. Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Saskia op 19 november 2014 15:37

Heel mooi, maar helaas te duur voor mijn portemonnee… :+

[Beantwoorden]


Door Elise Joanne op 19 november 2014 15:37

Oei, behoorlijk prijzig dingetje! Maar Vera, dit staat je wel onwijs goed zeg! De kleur past perfect zo op de foto’s, hij is dekkend zonder cakey te zijn. Hoera zou ik zeggen! Voor mij niet nodig, ik gebruik producten die goedkoper zijn en gelukkig hetzelfde doen :).

[Beantwoorden]


Door Lidewij op 19 november 2014 15:39

Wat een prachtige foundation! Je huid lijkt echt een stuk egaler, zonder dat het onnatuurlijk wordt of je uberhaupt ziet dat je foundation draagt. Wat een perfecte match met je huid! Hij matcht iets minder met mijn portemonnee, maar voor meiden met een hele lichte huid is het wel heel fijn dat Bobbi Brown zulke lichte tinten heeft. Ik denk dat ik een of twee tinten donkerder nodig zal hebben, maar als mijn foundation op is (gebruik er nu een van Givenchy) wil ik deze wel eens proberen!

[Beantwoorden]


Door Melanie op 19 november 2014 15:46

Ik vind het een heel mooi en natuurlijk effect hebben! Ik vind het juist wel mooi als de ‘hardnekkige’ plekken nog een beetje zichtbaar blijven. Dan blijft je gezicht nog een beetje natuurlijk :)

(love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 november 2014 om 09:52:

Dat is ook waar :ja:

[Beantwoorden]


Door Marieke op 19 november 2014 15:49

Mooi! Alleen prijs *ouch*.
Je wenkbrauwen zien er echt mooi uit op de laatste foto!

[Beantwoorden]


Door Bente op 19 november 2014 15:53

Ik vind hem je echt heel erg mooi staan! Onzekerheid is hier zeker niet nodig :)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 19 november 2014 15:56

Deze ziet er goed uit. Mooie, natuurlijke finish! Daar hou ik van. Ik gebruik zelf de Vitalumiere Aqua van Chanel op het moment. En die heeft ook een hele dunne substantie en dekt subtiel en geeft een mooi effect aan mijn huid. Ik heb trouwens laatst ergens gelezen dat als je een rode huid hebt, dat je beter je foundation niet te licht kan kopen. Kennelijk dekt een net iets donkere kleur beter en dat je, als je je nek en oren goed meeneemt, alsnog een mooi effect kunt krijgen. Ideetje?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 november 2014 om 09:52:

Dat heeft een visagist mij ook wel eens verteld, maar ik vind dat er toch niet natuurlijk uit zien.

[Beantwoorden]


Door Evelien op 19 november 2014 16:01

Wat een prachtig resultaat! Heel mooi natuurlijk, waardoor je huid er wel rustiger uit ziet, maar je niet echt ziet dat je foundation draagt. Heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Charissa op 19 november 2014 16:01

Ik vind hem erg mooi! Juist omdat het niet zo’n dik-foundation effect geeft, maar heel subtiel.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 19 november 2014 16:03

Staat je mooi hoor, echt de goede kleur. Ik zal ‘m zelf niet kopen, omdat ik ‘m echt duur vind! En met die dekking heb je ook goedkopere foundations.

[Beantwoorden]


Door Wendy op 19 november 2014 16:03

Deze foundation geeft wel een hele mooie finisch!

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 19 november 2014 16:07

:yay: Hij is zo natuurlijk en mooi!

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 19 november 2014 16:07

Ziet er prachtig natuurlijk uit :D

[Beantwoorden]


Door Amy op 19 november 2014 16:10

Dit staat je enorm goed! Ik sla deze echter toch over, want ik heb echt behoefte aan meer dekking. Heb nu een vergelijkbare als deze en die bevalt vanwege de subtiele dekking ook niet helemaal.

[Beantwoorden]


Door Moniek op 19 november 2014 16:10

Mooi resultaat!

[Beantwoorden]


Door Eline op 19 november 2014 16:17

Het resultaat is heel subtiel en natuurlijk. Hele mooie foundation en dat fijn dat hij in een hele lichte kleur verkrijgbaar is ^^

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 19 november 2014 16:20

Wat fijn dat deze foundation zo goed aan de huid hecht. Ik vind het een mooie & natuurlijke tint, prachtig!

[Beantwoorden]


Door beautyforgirls op 19 november 2014 16:31

Ik vind het subtiele effect wel erg mooi.
Liefs, xxx

[Beantwoorden]


Door Anna op 19 november 2014 16:34

Ik vind de foundation er erg mooi uitzien! En eigenlijk heb je niet meer dekking nodig dan dat hoor, wat ziet je huid er zonder foundation ook al goed uit zeg!

[Beantwoorden]


Door Axelle op 19 november 2014 16:38

wauw ziet er goed uit, inderdaad erg natuurlijk!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 19 november 2014 16:43

Wauw, ik vind deze foundation juist prachtig op je huid! Ik vind het echt een prachtig effect hebben met twee laagjes!

[Beantwoorden]


Door Carien op 19 november 2014 16:57

Wat een mooie foundation bij je! Ik vind het effect erg mooi! Het kost wat maar dan heb je ook wat ;) Ik reageer niet zo goed op siliconen, heb jij daar geen last van?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 november 2014 om 09:53:

Ik vind dat heel lastig om te zeggen, omdat mijn huid sowieso erg gevoelig is. Heb het nog niet direct gemerkt.

[Beantwoorden]

Carien antwoordt op 21 november 2014 om 08:42:

Snap ik! Toch bedankt :)

[Beantwoorden]


Door Loretta op 19 november 2014 17:18

Hij past echt prachtig bij je huidskleur!

[Beantwoorden]


Door Margot op 19 november 2014 17:19

Heel mooi! Helaas maakt de prijs dat ik ‘m toch niet zal kopen.

[Beantwoorden]


Door Marieke op 19 november 2014 17:24

Wauw! Echt een goede match en een mooi effect. Ik hou er wel van als je huid er gewoon gezonder uit ziet en niet dichtgeplamuurd. Eventueel wat concealer erbij en daar heb je een prachtig resultaat.

[Beantwoorden]


Door DiaryOfAMua op 19 november 2014 17:26

Zelf hou ik meer van een full cover foundation dus zou hem niet zo gauw kopen, maar het resultaat ziet er mooi en natuurlijk uit!

Xo

[Beantwoorden]


Door nenacecilia op 19 november 2014 17:27

Ik vind op zich is de foundation wel mooi qua effect. Maar de dekking vind ik echt minimaal, jammer!

[Beantwoorden]


Door Reini op 19 november 2014 17:35

Dit is de beste foundation die ik ooit bij je heb gezien!
Echt mooi! ^^)

[Beantwoorden]


Door vera op 19 november 2014 17:35

Vind het eigenlijk juist heel mooi dat hij niet mega dekkend is! Vind zeker dat er wel een mooi verschil zit! Fijne review:)

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 19 november 2014 17:44

Wat een ontzettend mooie foundation. Zo’n waterige structuur zou ik ook wel wat eng vinden maar dat went volgens mij vrij snel. Hij past ook heel goed bij je huidskleur!

[Beantwoorden]


Door Heike op 19 november 2014 17:55

Leuke fullface look! En vooral de lipstick is mooi!

[Beantwoorden]


Door Lindsay | MakeupbyLindsay.nl op 19 november 2014 18:02

Prima foundation voor een alledaagse look! Ziet er erg goed uit!

[Beantwoorden]


Door Sara op 19 november 2014 18:31

Ik vind de dekking van de foundation echt ontzettend mooi. Heel subtiel maar wel ontzettend goed passend bij je huidskleur. Je full face foto ziet er echt prachtig uit. Volgens mij draag je daar dezelfde lipstick als op de review van het Zoeva smokey palette en god, wat staat die lipstick je gruwelijk goed <3.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 november 2014 om 09:53:

Klopt! Dankjewel! ^^)

[Beantwoorden]


Door Silke op 19 november 2014 18:32

Hij ziet er erg mooi uit, en hij matcht ook perfect met je huid! Ik hou persoonlijk wel van erg vloeibare foundations, die geven vaak een mooi, natuurlijk effect. Ik vind dat hij wel wat weg heeft van de L’Oréal Paris Nude Magique Eau De Teint, ook een hele fijne foundation!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 19 november 2014 18:35

Wat een mooi resultaat. Ik begrijp dat je liever wat meer dekking wilt vanwege je huid problemen, maar het is echt niet iets waarvoor je je hoeft te schamen. Iedereen heeft zo zijn of haar problemen. De ene met z’n huid, de ander met iets anders. Je mag natuurlijk altijd dekkendere foundation dragen omdat je het simpelweg mooi vind, maar je hoeft je niet te schamen als je het niet kan bedekken. Nobody is perfect.

[Beantwoorden]


Door nikita op 19 november 2014 18:49

Wauw.. staat je heel goed!! Erg natuurlijk.

[Beantwoorden]


Door femketje op 19 november 2014 19:02

wel een mooi effect!

[Beantwoorden]


Door Karima op 19 november 2014 19:06

Super mooi juist vera!!!!! Mooiste foundation die ik bij je op gezien heb!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 november 2014 om 09:54:

Dankjewel Karima :$

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 19 november 2014 19:21

Fijn dat je eindelijk wat foundations kan vinden die licht genoeg voor je zijn. Lijkt mij best vervelend. Ondanks dat ik deze foundation wel mooi vind, is hij toch wel duur voor eentje die geen volledige dekking heeft. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Kimmetje op 19 november 2014 19:28

Ik vind dit echt de mooiste foundation tot nu toe bij je! Ik vind ookal is deze foundation niet volledig dekkend, je dat niet ziet. Ik denk dat je het niet per se nodig hebt. Natuurlijk ogend is toch beter dan een dikke laag maar geen rode plekjes denk ik. Erg mooi! Hoop dat je tevreden blijft

[Beantwoorden]


Door Denise op 19 november 2014 19:36

Wauw, wat een prachtig resultaat! <3

[Beantwoorden]


Door Marloes/GLAMOURMOES op 19 november 2014 19:48

Ik vind het resultaat wel mooi, subtiel maar toch je meeste roodheid is niet zichtbaar.

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 19 november 2014 19:52

Wauw hij staat je wel erg mooi zeg! Ik snap trouwens wel goed dat je deze niet zo makkelijk zonder concealer zal dragen, omdat je je dan minder zeker voelt; dat heb ik ook met mijn vlekkerige huid, maar ik vind het natuurlijke resultaat wel erg mooi moet ik zeggen! Ziet er heel gezond en fris uit!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 19 november 2014 19:54

Ik vind het resultaat echt prachtig, maar wat een prijs! Ik vind het toch wel heftig om dat bedrag voor een foundation neer te leggen. Super fijn dat de foundation helemaal je kleur is!

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 19 november 2014 19:57

Voor de dagen dat ik geen volledige dekking nodig heb lijkt deze me erg fijn!

[Beantwoorden]


Door Tess Evea op 19 november 2014 20:06

De kleur past erg goed bij je huidskleur! Ik vind juist een dekkende foundation wel erg prettig en vaak heb ik er echt een hekel aan wanneer mijn oneffenheden en rode plekjes door de foundation heen schijnen. Op de één of andere manier vind ik dat hier absoluut niet storend en staat het juist heel erg natuurlijk en mooi! Op zich vind ik de prijs aan de hoge kant, helemaal aangezien de foundation dus niet geheel dekt; maar tegelijkertijd is het resultaat prachtig en ik zal het er wel voor over hebben.

[Beantwoorden]


Door Marjoleinee op 19 november 2014 20:11

Wauw wat een mooi effect en ook zo goed licht, zou ook perfect zijn voor mijn huid ! :) Ik ben net zo licht als jij, misschien nog wel lichter!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 19 november 2014 20:20

Iets te weinig dekking voor mij, maar daarnaast doet hij zijn werk wel goed zie ik!

[Beantwoorden]


Door Manon op 19 november 2014 20:37

wat een prachtig effect geeft deze foundation !

[Beantwoorden]


Door Miriam op 19 november 2014 20:49

Hoi vera, zou je een keer een update kunnen doen over je rosecea. Hoe de diagnose is gegaan, welke producten je nu gebruikt etc. Ik ben echt heel benieuwd. Mede ook doordat ik zelf last heb van couperose en rosecea.
Groetjes

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 november 2014 om 09:56:

Dat ga ik zeker doen, maar zover ben ik helaas nog niet. Ben nu huidverzorging aan het testen, maar heb nog niet veel nieuws. Heb ik dat wel, dan laat ik dat weten!

[Beantwoorden]


Door suus op 19 november 2014 21:08

Staat je erg mooi! Ik vind de wat lichtere dekking juist mooi en natuurlijk. Wat denk ik ook echt een aanrader is voor jouw huid, is de nieuwe vloeibare foundation van bare minerals. Ik vind hem geweldig! Heel natuurlijk maar vooral er zitten geen siliconen in, mijn huid kan daar namelijk niet tegen. Krijg er puistjes van. En aangezien ik flinke acne heb gehad en daar ook nog littekens/verkleuringen van heb, wil ik wel een foundation maar opzo’n manier dat het mijn huid niet kan schaden. Ik weet niet of de lichtste kleur licht genoeg is voor je, ze hebben wel hele goede kleurkaarten (ik heb van de lichte kleuren de 3e, een gele ondertoon want dat camoufleert de roodheid in mijn huid).

[Beantwoorden]


Door Judith op 19 november 2014 21:17

Ik vind m erg mooi staan! Zelf ben ik ook op zoek naar een goede foundation voor een hele lichte huid dus deze lijkt me wel wat, alleen heb ik ook een super droge huid met zelfs zelfs schilfertjes, is ie daar ook geschikt voor?

[Beantwoorden]


Door pamela op 19 november 2014 21:23

Ik vind het resultaat echt prachtig!!

[Beantwoorden]


Door Yoshie op 19 november 2014 22:02

vind de foundafion erg mooi staan! Maar als je een dekkendere foundation zoekt die zo licht is zou ik eens kijken naar die van dior nude de 010 die is ook echt superlicht, die heb ik zelf want ik ben ook erg licht, ik vind ‘m super! Misschien kun je ‘m eens proberen? XX

[Beantwoorden]


Door Syl op 19 november 2014 22:32

Subtiele dekking! Ik vind het mooi. Je blijft wel je eigen huid er doorheen zien, maar het bedekt wel de meeste roodheid.

[Beantwoorden]


Door Emily op 19 november 2014 22:42

De kleur matcht mooi bij je eigen huidskleur, hier ziet er erg natuurlijk uit. Ondanks je de roodheid nog een klein beetje kan zien, vind ik het juist zo mooi bij je staan.

[Beantwoorden]


Door Deisy op 19 november 2014 22:54

Mijn favo foundation hihi! Ik gebruik hem al 1,5 jaar en bevalt mij prima. De prijs is inderdaad iets om minder vrolijk van te worden, maar je doet er echt ontzettend lang mee! Ik vind het ook een aanrader en staat jou ook prachtig :yes:

[Beantwoorden]


Door Bianca op 20 november 2014 00:05

Erg mooi natuurlijk resultaat, ben er toch wel benieuwd naar :)

[Beantwoorden]


Door Louisa op 20 november 2014 08:18

Hoooii
Ten eerste wil ik even zeggen dat die foundation je echt top staat. Ik zie de roodheden namelijk helemaal niet zo en hij is ook niet cakey. Ik zou zeggen houden die foundation. Maar daarover gaat mijn reactie eigenlijk niet ik vind de kleur die je op je lippen hebt namelijk geweldig en wil dus graag weten welke dat is :)
super leuk artikel weer xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 november 2014 om 09:56:

Dat is Please Me van MAC!

[Beantwoorden]


Door Seren op 20 november 2014 10:32

Ik heb deze ook vaak gehad! Juist omdat ik niet wilde dat mijn huid er onnatuurlijk perfect uit ging zien. Deze vind ik je ook echt super mooi staan!

[Beantwoorden]


Door Elise op 20 november 2014 10:41

Als ik jou was zou ik de blush skippen. De roodheid die je uit je gezicht haalt terug er in brengt met de blush. Aangezien je sowieso niet alle roodheid kan bedekken met foundation zou ik deze stap overslaan.

[Beantwoorden]


Door Linda op 20 november 2014 11:57

Balen dat je huid nog zoveel roodheden heeft! De foundation oogt heel natuurlijk en de roodheid lijkt nu meer op een gezonde rode kleur. Fijn! Mijn Clinique foundation dekt beter en deze verergert de Rasacea ook niet :)

[Beantwoorden]


Door lifesabout op 20 november 2014 14:31

wow wat een pracht foundation!

[Beantwoorden]


Door Esmée op 20 november 2014 14:37

Wat een mooi resultaat. Hij dekt dan misschien niet volledig, maar het oogt ook niet alsof je een flinke laag foundation op hebt. Hij is best prijzig, maar als hij bij mij net zo mooi oogt dan zou ik hem de moeite waard vinden. x

[Beantwoorden]


Door Demi op 20 november 2014 17:11

Wauw wat een mooie foundation hij staat je echt heel erg mooi! (love)

[Beantwoorden]


Door Manon op 20 november 2014 17:16

ik vind hem bij jou erg mooi staan. ik denk alleen dat ik te veel onzuiverheden/kleurverschillen heb in mijn huid voor deze zachte foundation.

[Beantwoorden]


Door Aida op 20 november 2014 18:38

Wauw Vera, je huid is echt een heel stuk egaler als ik zo na de foto kijk voor de foundation!!! Super mooi:*

[Beantwoorden]


Door eveline op 20 november 2014 19:00

Erg mooi resultaat zeg!

xoxo, Eveline ( http://www.Mylifebyeveline.blogspot.nl )

[Beantwoorden]


Door Daisy op 20 november 2014 20:02

Wat een mooi zacht en subtiel effect. Hij lijkt me echt zeer goed, maar het prijsje schikt me wel af.

[Beantwoorden]


Door anna op 20 november 2014 20:40

Wat een prachtig resultaat, heel erg natuurlijk! Wel jammer dat ‘ie zo prijzig is :(

[Beantwoorden]


Door Tatum op 20 november 2014 21:59

De dekking is niet helemaal maar toch vind ik hem mooi, erg mooi zelfs. Omdat de dekking subtiel is vind ik hem heel natuurlijk en in combinatie met de ooglook en de lippenstift op de laatste foto vind ik het echt heel mooi! Mijn complimenten

[Beantwoorden]


Door Charmaine op 21 november 2014 10:28

Hij staat je prachtig!

[Beantwoorden]


Door J op 21 november 2014 12:23

Wat een mooi effect heeft deze foundation op jouw huid! Oogt heel natuurlijk en de kleur sluit perfecf aan op jouw huidskleur. Die onzekerheid herken ik wel. Ik kan me ook superonzeker voelen als mijn huid onrustig is.

[Beantwoorden]


Door emmy op 21 november 2014 15:58

ik vind je gezicht er veel mooier uitzien met dit product ik raar je dan ook aan om hem te blijven gebruiken!!

[Beantwoorden]


Door Julie op 21 november 2014 16:17

Hij heeft zeker een mooi egaal effect, al vind ik het product voor mezelf wel veel te duur, helaas! :-)

[Beantwoorden]


Door Yvet op 21 november 2014 20:33

Wauw, de foundation staat je echt heel erg mooi. Ook een hele mooie finish!

[Beantwoorden]


Door Vallerie op 22 november 2014 22:57

Heb je je wenkbrauwen anders gedaan? Erg mooi ^^)
De foundation vind ik je heel erg mooi staan, eindelijk is er een lichte foundation ik heb ook altijd problemen met de kleur maar dit is een goeie ! Vera wat ben je toch moooii (love)

[Beantwoorden]


Door Natasja op 27 november 2014 21:12

Mooi! Dit is mijn favoriete foundation die ook precies in mijn kleur is (daar heb ik ook moeite mee). Wel heb ik gemerkt dat sinds mijn rosacea is verergerd, mijn wangen ook veel droger zijn geworden.. dus ben ik over gegaan (voor in de winter) op de Moisture Rich Foundation SPF 15 van bobbi brown, die geeft evenveel dekking, voel je niet zitten, maar is beter voor de droge huid. Misschien ook iets voor je, als jouw wangen ook droger worden door rosacea, tenminste. Hij is te vinden in alblaster. :)

[Beantwoorden]


[…] Brown Skin Foundation – review Bobbi Brown Foundation Stick Catrice Prime And Fine Mattifying Powder MAC Prabal Gurung Bronzing […]