Anastasia Modern Renaissance Eye Shadow Palette

anastasia_modern_renaissance01

Naar het Modern Renaissance oogschaduwpalette was ik ont-zet-tend benieuwd en ik was dan ook heel blij toen ik hem binnen kreeg. Ik had hem eigenlijk nog niet verwacht, vaak duurt het wel even voordat de producten van Anastasia naar Nederland komen, maar dit keer ging het best snel. Ik review het palette en maakte een aantal looks!

anastasia_modern_renaissance02

anastasia_modern_renaissance03

De vormgeving van het palette is vrij simpel. Van binnen vind ik hem best goedkoop ogen zelfs, vanwege het glimmende karton. Maar omdat op de deksel een soort zacht en mat fluweel ligt, krijg ik ergens toch ook wel een beetje een luxe gevoel. Ik blijf het palette maar aaien, haha.

Van de kleuren was ik niet meteen onder de indruk. Ik vond ze er wel mooi uitzien, maar met het swatchen ontdekte ik pas echt dat dit palette vol met bijzondere oogschaduwtinten zit.

Anastasia Modern Renaissance Eye Shadow Palette € 54,95

anastasia_modern_renaissance04

In het palette zit een dubbelzijdige kwast. De ene kant met lange en luchtige haren is voor het blenden, de andere kant met korte en stijve haren voor het aanbrengen van oogschaduw. De kwaliteit is prima, de haren zijn niet heel zacht, maar het zijn ook geen sponsapplicators. Ik vind het fijn, zo’n kwast erbij. Zeker wanneer het palette meegaat op reis.

anastasia_modern_renaissance05

anastasia_modern_renaissance06

anastasia_modern_renaissance07

anastasia_modern_renaissance08

Tempera – Golden Ochre – Vermeer – Buon Fresco
Antique Bronze – Love Letter – Cyprus Umber

Raw Sienna – Burnt Orange – Primavera
Red Ochre – Venetian Red – Warm Taupe – Realgar

Het pigment is erg goed, maar een deel van de oogschaduws vind ik wel wat veel afbrokkelen. Na het swatchen zat mijn broek onder de oogschaduw die naar beneden gevallen was. In gebruik had ik wel wat last van fall-out, vooral met de matte oogschaduws. Voorzichtig aanbrengen dus.

De kleuren vind ik waanzinnig. Zoveel prachtige, bijzondere, felle, koele, warme, matte en glanzende tinten. Ze maken me heel enthousiast en geven me kriebels om ermee aan de slag te gaan.

anastasia_modern_renaissance09

anastasia_modern_renaissance10

Producten gebruikt:

MAC Prep + Prime 24 Hour Extend Eye Base

Vermeer (wenkbrauwbot en binnenste ooghoek)
Realgar (bewegend ooglid)
Burnt Orange (onderste wimperrand + geblend in arcadeboog)
Venetian Red (ardaceboog)
Love Letter (outer V)

Chanel Dimensions de Chanel Mascara

anastasia_modern_renaissance11

Ofra Liquid Lipstick Aries – review

anastasia_modern_renaissance14

anastasia_modern_renaissance15

Producten gebruikt:

MAC Prep + Prime 24 Hour Extend Eye Base

Tempera (wenkbrauwbot en binnenste ooghoek)
Primavera (eerste deel bewegend ooglid en onderste wimperrand)
Burnt Orange (tweede deel bewegend ooglid en onderste wimperrand)
Golden Ochre (geblend in arcadeboog)
Cyprus Umber (ardaceboog)

Lancome Grandiose Liner – review
Chanel Dimensions de Chanel Mascara

anastasia_modern_renaissance16

MAC lipstick Kinda Sexy – review

anastasia_modern_renaissance18

anastasia_modern_renaissance19

Producten gebruikt:

MAC Prep + Prime 24 Hour Extend Eye Base

Realgar (eerste deel bewegend ooglid en onderste wimperrand)
Love Letter (tweede deel bewegend ooglid en onderste wimperrand)
Buon Fresco (geblend in arcadeboog)
Venetian Red (ardaceboog)

Lancome Grandiose Liner – review
Chanel Dimensions de Chanel Mascara

anastasia_modern_renaissance20

Charlotte Tilbury Hot Lips Kim K.W. – review

anastasia_modern_renaissance13

Het Anastasia Modern Renaissance Eye Shadow Palette heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik ben verliefd op de prachtige oogschaduws die het palette vullen. Met Modern Renaissance kun je prachtige, sprekende ooglooks maken. Het aanbrengen en blenden gaat makkelijk. Het kost niet veel moeite om een ooglook tevoorschijn te toveren. Eerlijk toegegeven: ik ben een beetje verliefd!

Het Anastasia Modern Renaissance Eye Shadow Palette bestel je hier.


Reacties

Door Maaike op 23 augustus 2016 06:17

Deze wil ik ook nog wel aanschaffen. Ik vind de rood/ roze tinten in dit palette erg bijzonder. Wel een beetje jammer dat je in Nederland zo’n 15 euro meer voor dit palette betaald dan in Amerika, waar het palette zo rond de 40 euro kost.

[Beantwoorden]

Daphne antwoordt op 23 augustus 2016 om 21:47:

Ik zou je aanraden om het palette op cultbeauty aan te schaffen, daar is het palette toch bijna zo’n 10 euro goedkoper! Zelf heb ik m daar ook aangeschaft, op dat moment zelfs met 15% korting waardoor de prijs toch wat meer op de Amerikaanse prijs leek :)

[Beantwoorden]


Door Femke op 23 augustus 2016 06:32

Wat een prachtige palette is dit toch. Ik vind de swatches ontzettend mooi, echt een mooi en fijn palette. De looks die je gemaakt hebt vind ik erg mooi, vooral de tweede look :-).

[Beantwoorden]


Door Charile op 23 augustus 2016 06:41

Prachtig!

[Beantwoorden]


Door Susan op 23 augustus 2016 07:17

Wat een prachtig palette! Je hebt ook hele mooie looks gemaakt

[Beantwoorden]


Door Laura op 23 augustus 2016 07:25

Wow! Wat mooi!

[Beantwoorden]


Door Liset op 23 augustus 2016 07:31

Hoe meer reviews ik erover lees, hoe mooier ik hem begin te vinden! Ik moest heel erg wennen aan de rode tinten, maar dat maakt hem nu juist zo bijzonder :). Ik wil deze heel graag eens proberen! Je kunt er lekker mee variëren en het palette ziet er gewoon heel tof uit.

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 23 augustus 2016 08:01

Wat een mooie palette. Je hebt ook prachtige ooglooks gemaakt!

[Beantwoorden]


Door Styleteen op 23 augustus 2016 08:37

Gaaf palette! De looks die je hebt gemaakt zijn echt prachtig! Liefs

[Beantwoorden]


Door Svenja op 23 augustus 2016 08:59

Wauw, de kleuren uit het palette zijn echt heel mooi en ogen ook lekker romantisch. Het pigment vind ik ook fantastisch. Mooie opvallende looks heb je met het palette gemaakt. Volgens mij is dit echt een perfect palette voor de na zomer <3

[Beantwoorden]


Door Linda op 23 augustus 2016 09:04

De looks die je ermee hebt gemaakt zijn zeker mooi, en je kunt er veel verschillende mee maken. Ik twijfel nog steeds heel erg of ik dit palette ga kopen. Ik vind hem er niet super speciaal uitzien. Maar dan zie ik de rode tinten…… zoo mooi!!

[Beantwoorden]


Door Amélie Cammaert op 23 augustus 2016 09:05

Weer drie hele mooie looks dat je gemaakt hebt Vera!
Lijkt me een heel tof palet!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 23 augustus 2016 09:16

Oh wauw, wat een prachtpalette!!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 23 augustus 2016 09:36

Echt een prachtig palette, wauw!

[Beantwoorden]


Door marleen@burgertrutjes op 23 augustus 2016 09:37

het kwijl zit op mn toetsenbord! Ik wil deze!!!!!!!

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 23 augustus 2016 09:40

Heel mooi pigment! Fijne ooglooks heb je gemaakt ook ^^

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 23 augustus 2016 10:01

Wauw, alles doet je ogen TOP uitkomen! Misschien is dat palette dan ook echt wat voor mij, ik heb dezelfde oogkleur. Ik vind het echt een prachtig palette!

[Beantwoorden]


Door Hanna op 23 augustus 2016 10:13

Ooh jongens deze MOET ik hebben!

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 23 augustus 2016 10:17

Dit palette is echt geweldig mooi. Bijzondere kleuren, maar dat maakt het nou net zo speciaal!

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 23 augustus 2016 10:27

Waauw, zo mooi!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 23 augustus 2016 10:28

Heel bijzonder al die roodtinten! En ook prachtig aangebracht. Bij mij lijkt het al gauw of ik net een fikse huilbui heb gehad helaas. Meer oefenen dus!
Maar prachtig palette!

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 23 augustus 2016 11:16

Oh ja, dit zijn dus eeeeecht mijn kleuren eh. En hoewel mijn hoofd weet dat ik niet NOG zo’n palette nodig heb wilt mijn hart het meteen kopen, haha…

[Beantwoorden]


Door Chantalle op 23 augustus 2016 11:44

Wat een prachtig palette is dit!

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 23 augustus 2016 12:03

Wat een mooie kleuren zeg, hier wordt mijn hartje wel vrolijk van! Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Meryem op 23 augustus 2016 12:59

Leuke artikel
ik zat er ook aan te denken om het aan te schaven. Ik heb nu al drie prachtige looks, van jou die ik zal kunnen doen. Je kan hem ook voor je GEZICHT GEBRUIKEN.
Kijk! voor inspiratie op youtube naar de tutorial van JamiePaigeBeauty., Full Face using only ONE EYESHADOW PALETTE Challenge, ze gebruikt deze pallete.

PS Ik hoop dat je me reactie ziet Vera en ben benieuwd wat je van de tutorial vind.

[Beantwoorden]


Door Melike op 23 augustus 2016 12:59

Wat een pigment, ziet er echt goed uit! Alleen denk ik dat de kleuren niet zo goed bij mij zullen passen.

[Beantwoorden]


Door Dineke op 23 augustus 2016 16:15

Wauw, wat een prachtige looks heb je ermee gemaakt! Heel mooi palette!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 23 augustus 2016 16:39

Ik heb dit palette ook en is momenteel m’n favoriete oogschaduwpalette! Mooie look :D

[Beantwoorden]


Door Sanne op 23 augustus 2016 17:13

Ik heb het pallete zelf ook en het is mijn Holy Grail, Je moet zeker proberen Primavera met Fix + een beetje nat te maken op een brush en dan shined je oog look TOTALLY! ❤️

[Beantwoorden]


Door femketje op 23 augustus 2016 19:25

gorgeous palette is dit ;D

[Beantwoorden]


Door Nicole op 23 augustus 2016 19:49

Wat een mooi palette! De looks die je hebt gemaakt zijn ook erg mooi.

[Beantwoorden]


Door hillybillybeauty op 23 augustus 2016 20:03

De middelste ooglook vind ik prachtig! Zoiets zou ik zelf niet zo snel maken, maar het staat echt prachtig bij een lichte huid. Mooi palet!

[Beantwoorden]


Door Mandy op 23 augustus 2016 20:47

Ik hou echt van dit soort tinten, dus dit palette vind ik dan ook prachtig. Maar ik heb wel al veel van dit soort kleuren, daarom zou ik ‘m zelf niet meer kopen. Wel heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Berit op 24 augustus 2016 13:55

Vera, ik comment normaal eigenlijk nooit, maar ik moet toch echt zeggen dat ik deze ooglooks zo verschrikkelijk mooi bij je vind staan, vooral de eerste. Echt prachtig!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 augustus 2016 om 11:39:

Dankjewel!! :D

[Beantwoorden]


Door Nicole op 24 augustus 2016 14:02

Ik vind het zo leuk dat dit palette ook wat apartere tinten heeft. Ziet er mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Annemarie op 24 augustus 2016 15:24

Ik vind dit zo’n prachtig palette! De rood, roze en oranje tinten in combinatie met neutrale kleuren passen precies in mijn straatje.

[Beantwoorden]


Door Willemijn op 24 augustus 2016 22:52

Normaal reageer ik nooit, maar ik wil je echt even complimenten geven voor je review. Zo fijn dat je meerdere (hele mooie) looks hebt gemaakt. Het kost meer tijd maar ik waardeer het echt! Zoals jij het laat zien echt een heel mooi palette.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 augustus 2016 om 11:39:

Dankjewel :D

[Beantwoorden]


Door Romy op 25 augustus 2016 16:16

Heel mooi! T is weer eens wat anders ♥

[Beantwoorden]


Door Harriette op 26 augustus 2016 15:48

ik vind de laatste look heel erg mooi! staat vrouwelijk, krachtig en wauw

[Beantwoorden]


Door Lisa op 1 september 2016 22:27

Hey iedereen! Weet iemand wat de verzendkosten en verzendtijd naar België bedraagt? ik kan dit niet op de site vinden dus weet niet of het betrouwbaar is…

[Beantwoorden]


Door jeapiebel op 9 januari 2017 16:02

De kleuren zijn geweldig. Prachtige palette!

[Beantwoorden]


Door soesje op 15 februari 2017 23:55

Prachtige kleuren ,heb zelf 2 maanden geleden een besteld via http://www.vanoutlet.nl/anastasia-modern-renaissance-eye-shadow-palette

prijs valt mee voor 40 euro met verzendkosten heb je al een.

[Beantwoorden]

Carla antwoordt op 23 maart 2017 om 12:41:

Volgens mij verkopen zij geen authentieke producten maar namaak uit China.

[Beantwoorden]


Door Kim op 3 september 2017 20:38

Via Cult Beauty co uk zijn de verzendkosten momenteel gratis! Er is wel een wachtlijst maar aangezien de pond laag staat, ben je ongeveer 40 euro kwijt. Dat sccheelt dus. Deze site is zeker geen namaak, daarvoor is het te groot en bekend.

[Beantwoorden]


Door Maxime op 11 januari 2018 11:42

Hey Vera!
Ik weet niet of je nog reageert op oude berichten, maar ik had een vraagje..
Na het filmpje van het verschil met de W7 dupe, vind ik de echte toch mooier en nu denk ik er aan om deze aan te schaffen. Zelf heb ik al het palet Soul of Summer 12S van Morphe, die je ook eens gereviewd hebt. En ik twijfel of hierin niet te veel overlap zit? Morphe mist de rode kleuren, maar de warme kleuren heeft Morphe ook (wel allemaal met glans..). Vind jij de overeenkomst tussen deze twee groot genoeg om ze los te hebben?

En daarnaast wil ik nog even zeggen dat ik je echt een top blogger/vlogger vind! Je komt zo oprecht over, ik vind het zo heerlijk dat je zo eerlijk en open bent en in elke video straal je, zelfs in de video’s waarin je je zo open (en soms ook emotioneel) open stelt.
Ga vooral zo door!

Groetjes uit Parijs :)

[Beantwoorden]


[…] doen er wat roze bij! Ik zag deze look bij Vera Camilla en was er meteen verliefd op! Normaal draag ik niet veel roze en toen ik begon aan deze look, […]