Charlotte Tilbury Hot Lips

charlotte_tilbury_hot_lips01

Toen ik ontdekte dat MAC Angel een van Kim K’s favoriete kleuren was, vond ik dat best leuk. MAC Faux kocht ik omdat dat dé Kylie Jenner lipstick scheen te zijn. De nieuwe lipsticklijn Hot Lips van Charlotte Tilbury bestaat uit 12 kleuren geïnspireerd op celebrity’s. Ik laat je Kim K.W (Kim Kardashian West) en Eletric Poppy (Poppy Delevingne) zien!

charlotte_tilbury_hot_lips02

charlotte_tilbury_hot_lips03

Ik word elke keer zo hebberig van de Charlotte Tilbury make-up. De roségoudkleurige verpakkingen vind ik prachtig. De lipsticks hebben een klassieke, geribbelde huls, met de CT initialen op de bovenkant van de dop. De lipsticks zelf hebben alles behalve een klassieke vorm. Ze zijn hoekig en hebben aan de voorzijde een mondje gedrukt. Ik vind ze er erg mooi uitzien.

Charlotte Tilbury Hot Lips € 30,00

charlotte_tilbury_hot_lips04

charlotte_tilbury_hot_lips05

Kim K.W. – Electric Poppy

Op de hulzen staat niks vermeld over het soort finish van de lipstick en ook op de website kan ik dat niet terug vinden. Kim K.W. lijkt een licht glanzende romige finish te hebben, Electric Poppy is daarentegen duidelijk mat.

charlotte_tilbury_hot_lips06

charlotte_tilbury_hot_lips07

Kim K.W.

Charlotte Tilbury noemt Kim ‘de konining van de beige lip’. Ik vind Kim K.W. aardig licht en ik ben dan ook heel benieuwd hoe Kim de lipstick zal staan. De kleur is voor mij perfect nude, hee mooi. Het enige nadeel vind ik dat de romige textuur hier en daar in de lijntjes trekt. Blijft tot drie uur zitten.

charlotte_tilbury_hot_lips08

charlotte_tilbury_hot_lips09

Electric Poppy

Electric Poppy vind ik ook heel gaaf. Een frisse, zomerse knalkleur. En wat is de substantie van deze lipstick fijn! Ik voel hem bijna niet zitten. De lipstick droogt niet uit, zit mooi en blijft tot zo’n vier uur op zijn plek.

charlotte_tilbury_hot_lips10

De vorm van de lipstick werkt heel makkelijk en precies. Ik vind dit hele prettige lipsticks en ben benieuwd hoe de andere kleuren en finishes zullen zijn. Kwalitatief vind ik de Hot Lips goed en ze zien er ook nog eens prachtig uit in gebruik, maar ook in je make-uptasje.

Ook goed om te weten: van elke in juli en augustus 2016 verkochte Hot Lips, gaat er €2 naar de non-profitorganisatie Women For Women International.

Charlotte Tilbury is te koop in de Bijenkorf Amsterdam en via de webshop*.


Reacties

Door Femke op 8 juli 2016 06:20

Ik heb nu één lipstick van Charlotte Tilbury en er gaan er zeker nog veel meer volgen. Ik vind ze zo fijn en ze zien er prachtig uit. Deze kleuren vind ik beide erg mooi. De nudekleur zou voor mij veel te licht zijn, maar ik weet vrij zeker dat ik Electric Poppy erg tof zou vinden!

[Beantwoorden]


Door Maria op 8 juli 2016 06:28

Beide kleuren staan je goed, maar Electric Poppy staat je prachtig!
De producten van Charlotte Tilburry lijken mij allemaal fijn.

[Beantwoorden]


Door Akosua op 8 juli 2016 06:30

Ze hebben een prachtig luxe uitstraling, maar deze twee kleuren vind ik niet zo spannend. Ik ga zeker kijken wat er nog meer te koop is. En dat een deel van de opbrengst naar een goed doel gaat is voor mij altijd een goed excuus om een lipstick aan te schaffen.

[Beantwoorden]


Door PinkFairy op 8 juli 2016 06:41

Mooie kleuren! En leuk dat ze deze lipsticks naar celebrities noemt, zag ook al eea op haar Instagram voorbij komen :)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 8 juli 2016 07:00

Ik heb inmiddels een paar Charlotte Tilbury lipsticks in mijn bezit. Zo’n mooie kleuren en de matte lipsticks zijn de fijnste matte lipsticks die ik ooit heb geprobeerd. Blijven mooi zitten, maar drogen niet uit. Zo’n goede producten.

[Beantwoorden]


Door Manon op 8 juli 2016 07:33

Ik ben echt benieuwd naar deze lijn lipsticks! Deze 2 kleuren zijn het niet voor mij, maar heb al wel andere kleurtjes op internet gezien die ik wel gaaf vindt!

[Beantwoorden]


Door Susan op 8 juli 2016 08:35

Mooie kleuren, vooral die roze, maar vind ze verder niet heel bijzonder. Je hebt wel weer pachtige foto’s gemaakt!

[Beantwoorden]


Door Graziella op 8 juli 2016 08:52

Ik vind de ctbproducten er ook zo mooi uitzien! Een aantal jaar geleden kocht ik een oogschaduwpalet voor een vriendinnetje voor haar verjaardag, maar stiekem wilde ik ‘m toch zelf houden.. Die knalkleur lipstick zou ik ook wel stiekem voor mezelf willen kopen!

X

[Beantwoorden]


Door Loes - LoezichNL op 8 juli 2016 09:00

Wat een mooie kleuren, ze staan je echt prachtig Vera!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 8 juli 2016 09:03

Wat een mooie lipsticks! Vooral Electric Poppy vind ik prachtig!

[Beantwoorden]


Door priscilla op 8 juli 2016 09:06

Wat een prachtige luxe lipsticks. Ik vind ze er beide heel erg goed uit zien.

[Beantwoorden]


Door Jana op 8 juli 2016 09:07

Een lipstick van CT staat zeker nog op mijn verlanglijstje. Ik vind dat beide kleuren je heel goed staan!

[Beantwoorden]


Door Juliette - Tjuly op 8 juli 2016 09:23

Ik vind het zo’n mooi merk! Deze lipsticks zijn ook beide weer prachtig!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 8 juli 2016 09:46

Wauw, vooral Electric Poppy vind ik zo gaaf. De hulzen zijn ook erg mooi en ik vind dat ‘kusje’ in de lipstick zelf ook zo schattig!

[Beantwoorden]


Door Amy op 8 juli 2016 09:56

Charlotte Tilbury is inderdaad een heerlijk merk! Wel wat aan de duurdere kant maar kwalitatief zo goed en echt de investering waard. Ook deze lipsticks zien er weer heel goed uit. Zelf heb ik alleen nog maar ervaring met de lip pencils maar deze gaan op m’n wishlist!

[Beantwoorden]


Door Eline op 8 juli 2016 10:26

Ik vind de lipsticks zo mooi qua vormgeving! Heel pretty!

[Beantwoorden]


Door Tine op 8 juli 2016 10:35

Dat zier er goed uit! Ik vind ze wel érg aan de prijs. Zijn deze fijner dan de lipsticks van MAC? Want anders denk ik dat ik liever daar voor ga.

[Beantwoorden]


Door anna op 8 juli 2016 11:05

Ah, de felroze lipstick is ontzettend mooi! De andere kleur is veel te licht voor mij. Mocht ik eens zin hebben in een luxe product dan ga ik hier zeker even kijken, prachtig merk!

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 8 juli 2016 11:10

Mooie vormgeving zeg! Vooral de knal roze vind ik erg mooi staan. Heerlijk sprekend. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 8 juli 2016 11:29

Wauw die tweede kleur vind ik echt super moooi zeg!

[Beantwoorden]


Door Mieke | Mieksmind op 8 juli 2016 11:48

Ik zag het artikel bij Debbie en was meteen om, ik wil zeker een lipstick! Wat zijn ze prachtig, voora Electric Poppy. Sexy sienna en liv it up lijken me ook zo mooi. Helaas zijn ze pas in augustus in de winkel, wil ze toch graag eerst even testen. Ze zien er ook zo mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Amélie Cammaert op 8 juli 2016 11:52

Twee prachtige kleuren! Toch ben ik meer voor de nude kleur :)

[Beantwoorden]


Door Annemarie op 8 juli 2016 11:55

Wat een prachtige verpakking van lipstick zeg! Ben heel benieuwd naar de kleur Kim K.W. Ik ben altijd op zoek naar de mooiste beige nudekleur die bij mij past, en dit ziet eruit alsof het een hoge kans maakt.

[Beantwoorden]


Door xGraciously op 8 juli 2016 11:58

De lipsticks zijn inderdaad uniek vormgegeven. Even wat anders dan de ‘normale’ lipstickvorm! Ik vind de kleuren je erg goed staan. Xx

[Beantwoorden]


Door Astrid op 8 juli 2016 12:23

Wat een beauties! De electric poppy vind ik heel gaaf. Maar beide kleuren staan je mooi.

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 8 juli 2016 13:47

Behoorlijk prijzig, maar ze zijn echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 8 juli 2016 14:19

Ik vind die nude kleurige lipstick van Kim K.W. ontzettend mooi! Die zou ik zelf ook wel graag willen dragen. En die andere kleur is niks voor mij, maar jou staat hij lekker fris en vrolijk :)

[Beantwoorden]


Door Wies | Nature of Happiness op 8 juli 2016 14:58

Beide kleuren staan je echt super mooi Vera! Ik zou niet zo snel voor deze kleurtjes gaan, maar een lipstick van Charlotte Tilbury zou ik zeker willen proberen!

[Beantwoorden]


Door Maureen op 8 juli 2016 15:22

Wat staan de kleuren je mooi :D echt prachtige kleuren ik zou ze zeker gaan aanschaffen :)

[Beantwoorden]


Door nynke (lifetastic) op 8 juli 2016 16:05

Prachtige lipsticks! Electric poppy staat je super mooi ookal is ie heel erg fel. Ik vind ze wel echt enorm prijzig dus zou ze nooit kopen.. Leuke review!
xx

[Beantwoorden]


Door Manon op 8 juli 2016 16:19

Wauw wat een mooie kleuren. Ik vind de lipsticks ook ontzettend gaaf eruit zien in die huls

[Beantwoorden]


Door charile op 8 juli 2016 17:00

Prachtige kleuren!

[Beantwoorden]


Door Romy op 8 juli 2016 17:04

De roze kleur staat je prachtig!

[Beantwoorden]


Door femketje op 8 juli 2016 17:16

electric poppy <3

[Beantwoorden]


Door Marieke op 8 juli 2016 17:56

Wat een mooie nudekleur voor jou!
Ze lijken allebei wat in de lijntjes te trekken… Ik heb dat heel snel met lipsticks, dus da’s niks voor mij!
Twee euro per dertig die je betaald vind ik niet heel veel trouwens. Je betaalt nog steeds het meest voor de merknaam.

[Beantwoorden]


Door Annette op 8 juli 2016 18:12

Ik vind ze prachtig. Beide kleuren staan je ook goed. Jammer dat de nude kleur iets meer in de lijntjes trekt maar op de gezichtsfoto is het toch wel een heel mooie kleur hoor.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 8 juli 2016 19:30

Wauw wat een prachtige kleuren! Ze zien er mooi uit ook de gouden omhulsing vind ik erg mooi.

[Beantwoorden]


Door Irene op 8 juli 2016 19:44

Ik vind beide lipsticks prachtig! Toch vind ik Electric Poppy absoluut het mooist!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 8 juli 2016 19:52

Wat een mooie verpakking! Ik ben benieuwd welke kleuren er nog zijn.

[Beantwoorden]


Door Axelle op 8 juli 2016 20:37

wauw wat een mooie kleurtjes! Was al verliefd op de verpakkingen, maar ben helemaal om door de kleurtjes!

[Beantwoorden]


Door Selin op 8 juli 2016 22:00

Mooie kleuren en prachtige huls! Je hebt ‘koninging’ geschreven bij het stuk over Kim K.W! Misschien even verbeteren? haha

[Beantwoorden]


Door Maartje op 10 juli 2016 10:19

Wauw! Electric poppy is mooooi! Staat je heel goed!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 10 juli 2016 12:04

Ik vind ze erg mooi! Ook goed dat er een klein bedrag van de opbrengst naar een goed doel gaat, dat maakt het altijd wat aantrekkelijker om iets te kopen vind ik. Ik vind Charlotte Tilbury echt zo een mooi merk!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 11 juli 2016 13:19

Ik ben helemaal verliefd op poppy, wauw <3

[Beantwoorden]


Door Laura op 12 juli 2016 22:18

Wauw, de lipsticks zien er ontzettend gepigmenteerd uit! Vooral Kim K.W. vind ik erg mooi.

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 18 juli 2016 14:44

Electric poppy vind ik zo mooi! Prachtig!

[Beantwoorden]