OFRA Long Lasting Liquid Lipstick

ofra_long_lasting_liquid_lipstick01

OFRA. Ik had nog niet eerder van het merk gehoord, maar de drie liquid lipsticks die ik opgestuurd had gekregen vond ik er al meteen mooi uitzien. Het merk belooft de beste ingrediënten te gebruiken en producten van hoge kwaliteit te maken die ook professioneel gebruikt worden. Ik ben heel benieuwd naar deze drie OFRA Long Lasting Liquid Lipsticks.

ofra_long_lasting_liquid_lipstick02

ofra_long_lasting_liquid_lipstick03

Ik heb de kleuren Aries, Charmed en Hypno. De liquid lipsticks zijn volledig mat en beloven in één keer volledig te dekken.

OFRA Long Lasting Liquid Lipstick € 19,95

ofra_long_lasting_liquid_lipstick04

ofra_long_lasting_liquid_lipstick05

Aries – Charmed – Hypno

ofra_long_lasting_liquid_lipstick06

ofra_long_lasting_liquid_lipstick07

Aries

Een vlakke perziktint. Ik draag dit soort kleuren heel graag en ik vind Aries dan ook erg mooi en bijzonder. Dekt egaal en in één keer, maar ik heb wel het idee dat Aries sneller slijt dan de andere twee kleuren.

ofra_long_lasting_liquid_lipstick08

ofra_long_lasting_liquid_lipstick09

Charmed

Ook Charmed vind ik een prachtige tint. Deze lipstick lijkt roze, rood en bruin. Ook deze lipstick zit in één keer goed.

ofra_long_lasting_liquid_lipstick10

ofra_long_lasting_liquid_lipstick11

Hypno

Hypno vind ik ook te gek. Zo’n diepe, donkere kleur. Ik was een beetje bang dat het anders zou zijn, maar ook deze lipstick verdeelt zonder moeite over mijn lippen.

ofra_long_lasting_liquid_lipstick12

Alle drie de Liquid Lipsticks van Ofra brengen mooi en gelijkmatig aan. De substantie met lichte vanillegeur (ruik je niet meer als de lipstick opgedroogd is), voelt heerlijk zacht aan. Vloeibare lipstick aanbrengen kan nogal een gedoe zijn, maar met de lipsticks van Ofra kost het mij nauwelijks moeite.

Eenmaal opgedroogd voel ik de lipstick bijna niet zitten. De formule lijkt haast gewichtsloos te zijn en voelt nauwelijks droog aan. De lipstick dragen comfortabel en dat maakt ze erg fijn. Wel geven ze soms een klein beetje af, maar dat vind ik niet zo erg. Ze slijten namelijk wel mooi, rullen en brokkelen niet. De kleur verdwijnt gelijkmatig van mijn lippen, nadat ik de lipstick uren heb gedragen. Charmed en Hypno blijven bij mij zo’n zes uur ziten, alleen Aries gaat wat minder lang mee. Die houdt het een uur of drie vol.

Ik ben geen fan van vloeibare lipstick, maar Ofra heeft me aangenaam verrast. Mooie kleuren en geweldige kwaliteit. Daar wil ik er wel meer van.

OFRA Long Lasting Liquid Lipstick koop je hier*.

Twitter Facebook
Categorie: Mid budget | 16 augustus 2016 | 40 reacties | Tags: , , , ,

Reacties

Door Femke op 16 augustus 2016 06:43

Ik heb al vaker van dit merk gehoord en Aries en Charmed heb ik eerder al eens willen aanschaffen. Als ik jouw review zo lees, dan wil ik ze het liefst meteen bestellen. Ze klinken fijn en ik vind ze erg mooi.

[Beantwoorden]


Door Chantalle op 16 augustus 2016 06:57

Wat een prachtige lipsticks! Ze staan je alle 3 echt heel goed.

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 16 augustus 2016 07:36

Fijn om te lezen dat je aangenaam verrast bent door deze liquid lipsticks. Ik vind Charmed de mooiste kleur uit het rijtje!

[Beantwoorden]


Door Svenja op 16 augustus 2016 07:59

Wauw, wat een prachtige kleuren! Vooral Hypno en Charmed zijn mijn favoriet <3 Super fijn dat de formule prettig aanvoelt op de lippen en dat de lipsticks redelijk lang blijven zitten, dat vind ik toch altijd wel een must bij een liquid lipstick!

[Beantwoorden]


Door Charile op 16 augustus 2016 08:04

Wauw heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Jolien Nathalie op 16 augustus 2016 08:15

Ik denk dat Ofra zo’n beetje een social media makeup merk is, die vooral bekend en gehyped is online. Nikkie Tutorials praat er wel eens over in haar videos, de metallics van dit merk zien er ook heel fijn uit, net zoals jou swatches :) Ik ben ook onder de indruk!

[Beantwoorden]


Door Melissa op 16 augustus 2016 08:34

Charmed is supermooi! Echt een kleur dat ik meteen zou dragen :)

[Beantwoorden]


Door Sandra op 16 augustus 2016 08:44

Wauw prachtige kleurtjes zeg! Het lijkt wel of elke kleur jou staat haha :)

[Beantwoorden]


Door Elles op 16 augustus 2016 08:46

Oh wauw! Wat is Aries een mooie kleur zeg! Eigenlijk spreken al deze liquid lipsticks van Ofra me heel eeg aan!
Liefs,
Elles

[Beantwoorden]


Door Kim op 16 augustus 2016 09:17

Wat een mooie kleuren!!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 16 augustus 2016 09:19

Ofra liquid lipsticks zijn idd heel fijn en vooral heel makkelijk aan te brengen. Ik heb zelf Charmed, Santa Ana en Manhattan aangeschaft. Ik hou heel erg van dat soort kleuren. En Pssst: deze drie kleuren zijn van de samenwerking met MannyMUA ;-).

[Beantwoorden]

Shaunie antwoordt op 16 augustus 2016 om 16:09:

Zat al naar een comment als deze te zoeken. Misschien leuk om erbij te melden dat het een samenwerking is met Manny, een youtuber :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 augustus 2016 om 11:06:

Oh wat leuk! Dat wist ik helemaal niet. Dankjewel voor de tip :)

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 16 augustus 2016 09:24

Wauwie, ik vind vooral Aries echt super mooi!

[Beantwoorden]


Door Susan op 16 augustus 2016 09:28

Echt heel mooi zeg! Vooral de laatste kleur

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 16 augustus 2016 10:18

Wow wat is Hypno een geweldige kleur zeg! Ik geef ook de voorkeur aan gewone lipsticks maar nu ik lees hoe positief je bent en hoe mooi ze zitten.. moet ik liquid lippies misschien nog een kans geven :D

[Beantwoorden]


Door Quinty op 16 augustus 2016 10:41

Wat een prachtige kleuren! Aries is mijn favoriet.

[Beantwoorden]


Door Nienke op 16 augustus 2016 11:06

Hele mooie tinten!

[Beantwoorden]


Door Mieke | mieksmind op 16 augustus 2016 11:10

Charmed vind ik prachtig! ik ken het merk van naam maar heb er ook nog geen producten van. Deze lijken me erg fijn!

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 16 augustus 2016 11:25

Oeh ik kende het merk ook niet maar de lipsticks zien er erg goed uit, hele mooie kleuren!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 16 augustus 2016 11:26

Ze zien er allemaal erg mooi uit en staan je goed! Het is dat ik niet zo’n fan ben van liquid lipsticks, maar ergens kriebelt het ook wel weer om één van deze kleuren te proberen.

[Beantwoorden]


Door Marieke op 16 augustus 2016 11:41

In de Amerikaanse youtube-wereld zijn ze heel bekend! Zoals hierboven ook gezegd, deze kleuren zijn van de samenwerking met MannyMUA. KathleenLights heeft ook twee geweldige kleuren uitgebracht met Ofra. Wat mij betreft zijn het ook echt de beste liquid lipsticks die je kan vinden. Ik heb veel lijntjes in mijn lippen en die worden vaak zo benadrukt, maar niet met deze! Charmed heb ik al zo vaak gedragen. Laatst bestelde ik Pasadena, die is net iets meer mauve/roze dan Charmed. Nieuwe favoriet!

[Beantwoorden]


Door Marleen@Burgertrutjes op 16 augustus 2016 13:39

Wat een beauties!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 16 augustus 2016 13:52

Ik heb dit merk ook pas ontdekt maar nog niks geprobeerd. Ik vind alle 3 kleuren erg mooi!

[Beantwoorden]


Door femketje op 16 augustus 2016 13:56

charmed vind ik echt super pretty :)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 16 augustus 2016 14:11

Ik vind ze echt ontzettend gaaf! Mooie kleurtjes ook, staat je goed!

[Beantwoorden]


Door Felicia op 16 augustus 2016 14:15

Oeh ik vind ze zoo mooi, dit zijn idd de kleuren van mannyMUA, jeffree star en nikkietutorials praten hier regelmatig over, kheb ze nog nooit geprobeert terwijl ze in nederland heel makkelijk te verkrijgen zijn, maar is aanschaffen dan ????

[Beantwoorden]


Door Kelly op 16 augustus 2016 15:06

Wat een prachtige lipsticks! Ze dekken ook zo mooi egaal. Ik vind met name Charmed onwijs mooi, Aries is ook heel uniek. :)

[Beantwoorden]


Door Syl op 16 augustus 2016 16:08

Ik vind charmed heel mooi. Ik had onlangs een ander kleurtje van Ofra in mijn virtuele mandje, maar toch niet gekocht.
Zeker omdat de prijs niet veel scheelt met Jeffree Star.

[Beantwoorden]


Door Mariska op 16 augustus 2016 16:13

Dit is toch dat MannyMUA x Ofra setje? Zijn echt prachtige kleuren!

[Beantwoorden]


Door Kyra op 16 augustus 2016 17:59

Echt heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 16 augustus 2016 18:57

Ik zie ze veel op YouTube voorbij komen. Iedereen is hierover te spreken, ik snap ook echt wel waarom. Zou zelf ook wel willen ondervinden. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door anna op 16 augustus 2016 20:05

Wauw, Charmed vind ik echt helemaal geweldig. Wat een mooie kleur <3

[Beantwoorden]


Door Linda op 16 augustus 2016 21:03

Ik vind het effect op de lippen heel erg mooi. Vooral Charmed heeft mij heel erg verrast, wat een prachtige kleur!

[Beantwoorden]


Door Jojo op 16 augustus 2016 21:08

Ik begrijp echt niet dat iedereen opeens zo dweept met matte lipstick. Het ziet er echt niet uit, glanzende lipstick staat veel mooier. Maar ja, het is mode hè, en anders hoor je er niet bij ;-) Bedenk toch effe dat de industrie hier gewoon mee komt zodat iedereen weer nieuwe lipsticks gaat kopen, net zoals met kleding.
En als je lang houdbare lipstick wilt: l’Oreal Paris Infallible. Weliswaar vloeibaar, maar blijft de HELE dag zitten, ook als je eet en drinkt. Wel glanzend want je brengt er een zacht glanzende topcoat overheen aan. Maar als je de goede kleur(en) te pakken hebt wil en hoef je nooit meer wat anders!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 16 augustus 2016 21:46

Klinkt wel heel erg fijn inderdaad, mooie kleuren ook!

[Beantwoorden]


Door Melike op 20 augustus 2016 14:29

Wat een mooi effect! Ik hou van matte lipliquids.

[Beantwoorden]


Door noelle op 22 augustus 2016 20:27

ik vind de kleuren jou echt heel leuk staan.
de mooiste kleur uit het rijtje vindt ik aries

[Beantwoorden]


Door Renee op 1 september 2016 11:31

Oew de samenwerking met Manny MUA Prachtig !

[Beantwoorden]


Door Laura op 27 september 2016 20:25

Ik hoor steeds meer over het merk OFRA, eerst hoorde ik ervan bij Nikkietutorials! Super mooie liquid lipsticks, ondanks dat ik zelf normaal ook niet zo’n fan ben van liquid lipsticks.

[Beantwoorden]