Benefit Hoola Lite (vs de originele Hoola)

Hoola is de populaire bronzer van Benefit, die ook ik in mijn bezit heb. Ik vind Hoola fijn en mooi, maar helaas ook nèt wat te donker voor mijn porseleinen huidskleur. Ik was dan ook erg blij toen ik hoorde van Hoola Lite, een nieuwe, lichtere bronzer. Ik heb hem getest en vergeleken met de originele Hoola.

Hoola Lite is nog maar net te koop, maar ik kreeg er al best veel vragen over van jullie. Ik was zelf ook heel benieuwd naar de bronzer, die ontzettend lijkt op de originele Hoola, maar de lichtere variant ervan is. Mocht je na het lezen van deze review gelijk naar de winkel willen rennen; dat kan, want Hoola Lite is al te koop.

Benefit Hoola Lite € 34,00

Hoola Lite is lekker licht, dat zag ik meteen. Maar in vergelijking met de originele Hoola is het nog eens extra goed zichtbaar. Allebei de bronzers hebben een zachte en matte textuur, die makkelijk aanbrengt en inblendt met de huid.

Hoola – Hoola Lite

Met het swatchen schrok ik wel een beetje. Is Hoola Lite niet veel te oranje? Hoola lijkt een stuk bruiner, Hoola Lite lijkt meer geel.

Geen bronzer
Hoola aangebracht
Hoola Lite aangebracht

Hoola – Hoola Lite

Hoola Lite eenmaal aangebracht, zie ik dat de bronzer gelukkig helemaal niet te oranje is. Ja, het is een bronzer met warme ondertoon, maar het is ook duidelijk een lichtere variant van de originele Hoola. Hoola Lite oogt zacht en natuurlijk op mijn lichte huid.

Make-uplook afgemaakt met Hoola Lite

Ik was best wel verrast toen ik voor het eerst over Hoola Lite hoorde. Een lichtere Hoola, dat had ik op de een of andere manier gewoon niet verwacht. Maar nu ik hem getest heb, snap ik het beter en, denk ik dat Benefit een goede keuze gemaakt heeft. Hoola Lite is heel mooi natuurlijk en warm. De poeder brengt makkelijk aan, blendt mooi in en het resultaat oogt op mijn huid een stuk natuurlijker dan met de originele Hoola. Dit is een blijvertje!

Hoola Lite is nu te koop bij Douglas winkels en hier* online.

Twitter Facebook
Categorie: High end | 1 maart 2017 | 34 reacties | Tags: , , , , ,

Reacties

Door Femke op 1 maart 2017 06:13

Wat een mooie bronzer is dit! Ik had nog niet gehoord van Hoola Lite. Ik vind de gewone Hoola bronzer jou ook mooi staan, alleen die is duidelijk aanwezig. Hoola Lite is inderdaad een stuk natuurlijker, ook erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 1 maart 2017 06:23

Wat een mooie bronzer, vooral voor een alledaagse look vind ik hem prachtig!

[Beantwoorden]


Door Liset op 1 maart 2017 07:00

Fijn dat er een lichtere variant voor de porseleinen huidjes is gemaakt. Je zou inderdaad denken dat Lite wat meer oranje is, maar op je gezicht valt het reuze mee. Toch vind ik de originele Hoola net even wat mooier!

[Beantwoorden]


Door Jonna@burgertrutjesNL op 1 maart 2017 07:40

Mooie bronzer, niet te zwaar!

[Beantwoorden]


Door Sandra op 1 maart 2017 07:42

Wat een mooie subtiele bronzer, prachtig!

[Beantwoorden]


Door Susan op 1 maart 2017 08:40

Hele mooie bronzer. Ik heb zelf Hoola en die vind ik ook erg mooi.

[Beantwoorden]


Door Edith Sofia op 1 maart 2017 09:54

Wauw, wat een prachtige bronzer, perfect voor mijn witte huidje!

[Beantwoorden]


Door Malou | Blonde Blossom op 1 maart 2017 10:10

Wat geweldig dit, eindelijk een bronzer die ik misschien kan dragen zonder dat ik eruit zie alsof ik in Geordie Shore zit! Als ‘ie in de winkels ligt ga ik meteen kijken. Malou x

[Beantwoorden]


Door Nina | Kek Jekkie op 1 maart 2017 10:11

Hoola is al 2 jaar mijn favoriete bronzer! Zelf ben ik ook redelijk bleek maar ik vind dat je hem ook fijn lichter aan kan zetten. Fijn dat er nu ook een lichtere kleur uit is gekomen en het is al helemaal top dat hij niet oranje van kleur is

[Beantwoorden]


Door Dionne op 1 maart 2017 10:18

De verpakking is prachtig, maar ik vind de kleur iets te donker!

[Beantwoorden]


Door Irina op 1 maart 2017 10:38

Ziet er mooi uit! Inderdaad perfect voor de lichtere huidjes ^^

[Beantwoorden]


Door Rania op 1 maart 2017 10:56

Ziet er kei leuk uit! Precies mijn kleurtje! Xxx

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 1 maart 2017 11:26

Mooie bronzer inderdaad! Welke highlighter heb je hier eigenlijk op?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 maart 2017 om 16:38:

Mary-Lou van The Balm!

[Beantwoorden]


Door Britt op 1 maart 2017 11:43

Goed initiatief, en een heel mooi en natuurlijk resultaat komt eruit!

[Beantwoorden]


Door Hanna op 1 maart 2017 14:38

Inderdaad al een verbetering maar ik denk toch dat ik het bij Laguna ga houden.

[Beantwoorden]


Door Saar op 1 maart 2017 14:45

Ziet er goed uit! Heel naturelle, waar ik fan van ben.x

[Beantwoorden]


Door Loes op 1 maart 2017 15:14

Fijn dat ze ook denken aan de lichtere huidjes! Ik schrok eerst van de swatch op je hand, zo oranje! Maar op je gezicht is ‘ie wel erg mooi.

[Beantwoorden]


Door Manon op 1 maart 2017 17:42

Ik vind de bronzers heel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 1 maart 2017 21:07

Mooi! Ik wist helemaal niet dat er een lichtere variant is.

[Beantwoorden]


Door Rilana op 2 maart 2017 07:22

Ik vind dat je hoola wel kan hebben!

[Beantwoorden]


Door An Dang, TheBeauParlour op 2 maart 2017 08:59

Ik was al een hele erge fan van de originele Hoola Bronzer (die Liquid Hoola Bronzer is btw vre-se-lijk!), maar nu ik de Lite version zie word ik opnieuw verliefd. Ik moet wel zeggen dat ik even schrok toen ik je swatch zag maar op je huid ziet het er heel subtiel uit!

[Beantwoorden]


Door anna op 2 maart 2017 11:11

Oh wauw, de lichtere variant is echt perfect! Hij staat je echt heel mooi, niet te heftig!

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 2 maart 2017 13:30

ik heb de hoola bronzer in mijn bezit, en eigenlijk te donker voor mij persoonlijk. zeker met deze treurige maanden. Ik vind het een mooie toevoeging aan het assortiment van benefit. liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 2 maart 2017 18:25

Wow, je ziet duidelijk verschil tussen Hoola en Hoola Light. Ik ben n.a.v. jouw review best heel enthousiast. Ik heb ook een spierwitte huid en heb nog steeds de perfecte bronzer niet gevonden. Sterker nog, ik gebruik vaak een matte bruine oogschaduw om te contouren. Deze bronzer gaat op m’n verlanglijstje… en als ik dan in de stad ben wil ik hem sowieso even proberen.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 2 maart 2017 22:55

Oeh hier wordt een mens blij van! Ik vond het altijd al zo jammer dat Hoola veel te donker was. Uiteindelijk wel aangeschaft in een kit, maar alsnog idd net wat te donker. Deze lijkt me wel wat.

[Beantwoorden]


Door Britt op 2 maart 2017 23:17

Leuke trui heb je aan op de foto’s! Waar heb je hem gekocht?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 maart 2017 om 16:40:

Forever 21 :)

[Beantwoorden]


Door Lieke op 4 maart 2017 15:13

Gaat een Hoola bronzer lang mee? :)
Aangezien het op zich redelijk aan de prijs is (maar wel een pareltje haha).

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 maart 2017 om 16:38:

Durf ik niet te zeggen omdat ik Hoola niet dagelijks heb gebruikt en dus nog niet heb opgemaakt.

[Beantwoorden]


Door Liza op 4 maart 2017 17:38

Wat mij gelijk opviel is dat lichtblauw je zo goed staat! Wauw!!

[Beantwoorden]


Door Eva op 6 maart 2017 18:33

Klinkt goed!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 8 maart 2017 22:04

Ik ben zo’n fan van de Hoola bronzer, maar hij is inderdaad wel aan de donkere kant voor lichte huidjes zoals die van mij. Ik ben heel benieuwd naar hoe deze op mijn huid staat. Ergens vind ik de originele toch wel wat mooier op jouw huid!

[Beantwoorden]


Door Roxane op 21 maart 2017 21:08

Ik heb de Hoola bronzer nooit gekocht, omdat ik hem net te donker vond voor mijn huid. Deze ziet er een stuk beter uit en ik ben echt benieuwd hoe hij mij staat!

[Beantwoorden]