Catrice Rock Couture Extreme Volume Mascara 24H

De Catrice Rock Couture Extreme Volume Mascara gebruik ik nou al een tijdje, maar vond ik toch wel een review waard. De mascara zit in een geweldige tube met ‘studded’ dop, is heel betaalbaar en ik heb er een beetje een haat/liefde verhouding mee. Ik zal je vertellen waarom.

Je hebt me de mascara al een aantal keer kunnen zien gebruiken, bijvoorbeeld in de high end vs low-budget dupes make-up video. Ik kreeg de mascara een aantal weken geleden opgestuurd, omdat hij nieuw is in het assortiment van Catrice.

De Rock Couture Extreme Volume Mascara belooft veel volume én mooie gekrulde wimpers. Ik heb de gewone variant, maar er is ook een waterproof mascara verkrijgbaar.

Catrice Rock Couture Extreme Volume Mascara 24H € 3,99

De mascaraborstel is vrij stevig en heeft korte, rubberen haartjes. Rondom de mascara, maar ook op de bovenkant. Zo kun je elk wimperhaartje zwart kleuren.

Ik vind het effect heel mooi. Vol, volumineus en mijn wimpers zijn ook wat meer gekruld waardoor ze nog langer lijken. De mascara is vrij dik, zonder dat hij klontert. Althans, als je de borstel goed uit de tube haalt. Zoals ik in de inleiding al vertelde heb ik een haat/liefde verhouding met de mascara, omdat wanneer de borstel net iets te schuin uit de tube komt, de stopper niet goed werkt waardoor er teveel mascara op de borstel komt en hij gaat klonteren.

Het is dus belangrijk dat je de borstel helemaal recht uit de tube haalt, om ervoor te zorgen dat er niet teveel mascara op de borstel zit. Dat is niet moeilijk, maar wel belangrijk om te weten. Doe je dat goed, dan is de Catrice Rock Couture Extreme Volume Mascara een hele fijne.

Ik gebruik hem dus al een tijdje en gebruik hem voorlopig ook nog wel gebruiken. Hij doet precies wat ik momenteel het belangrijkst vind. Hij zet mijn wimpers mooi aan, ze vallen op, lijken voller en langer.

Catrice is te koop bij Kruidvat en Trekpleister.

Twitter Facebook
Categorie: Low-budget | 28 februari 2017 | 27 reacties | Tags: , , , , ,

Reacties

Door Femke op 28 februari 2017 06:08

Wauw, deze mascara geeft een erg mooi effect voor een heel fijn prijsje. Deze wil ik wel een keer gaan proberen!

[Beantwoorden]


Door Nicoleswereld op 28 februari 2017 06:25

Heel mooi effect! Voor de prijs kun je hem niet laten liggen

[Beantwoorden]


Door Irina op 28 februari 2017 07:36

Ik heb zelf de waterproof variant en die gebruik ik inmiddels als everyday mascara ^^

[Beantwoorden]


Door Susan op 28 februari 2017 07:41

Ik vind het effect heel erg mooi! Goede tip over het borsteltje wel.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 28 februari 2017 07:44

Heel mooi effect!

[Beantwoorden]


Door Sandra op 28 februari 2017 07:46

Wauw wat een resultaat. Ziet er goed uit, dit had ik zelf eerlijk gezegd niet verwacht!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 28 februari 2017 07:57

Wat een resultaat zeg, nu weet ik welke het is :D Top!

[Beantwoorden]


Door Malou | Blonde Blossom op 28 februari 2017 08:11

Het is een supermooie mascara zeg! Ik ben dan wel bang dat het in de loop van de dag gaat vlekken, doet deze dat niet? Malou x

[Beantwoorden]

Mandy antwoordt op 28 februari 2017 om 12:29:

Ik gebruik deze mascara ook al een tijdje, en hij is bij nog nooit gaan vlekken!

[Beantwoorden]

Marjolein antwoordt op 28 februari 2017 om 14:49:

Blijft zitten als een huis! Zelfs tijdens de hagelbui van vanochtend!

[Beantwoorden]


Door Saar op 28 februari 2017 08:38

Wauw, ziet er heel goed uit en dan nog zo betaalbaar ook! Bedankt voor de tip x

[Beantwoorden]


Door Nicole op 28 februari 2017 08:44

Hij ziet er echt supermooi uit! Voor €3,99 vind ik het wel waard om hem een keertje uit te proberen. :)

[Beantwoorden]


Door Naomi op 28 februari 2017 11:34

Heel mooi vind ik hem! Ben weer hoognodig opzoek naar een nieuwe mascara, dus denk dat ik deze de volgende keer probeer!

x

[Beantwoorden]


Door Loes op 28 februari 2017 12:10

Het resultaat is mooi, maar het klinkt toch niet als een ideale mascara door het gedoe met teveel mascara op het borsteltje. Jammer..

[Beantwoorden]


Door Nicole op 28 februari 2017 12:59

Wauw wat een mooi effect!

[Beantwoorden]


Door Hanna op 28 februari 2017 14:04

Wat een mooi effect! Volgende maand moet ik een nieuwe kopen dus ik zal maar even stoppen bij de Kruidvat!

[Beantwoorden]


Door Ingrid op 28 februari 2017 16:12

Wow ziet er goed uit en dat voor een fijn prijsje ! Ik ga hem zeker eens uitproberen. Vera, wanneer komt die review over dat wimperserum? Ik ben zooooo benieuwd !!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 maart 2017 om 16:36:

Nog heel even geduld, over twee weken!

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 28 februari 2017 19:04

Prachtige mascara, hele mooi lange wimpers krijg je ervan. Leuke budget mascara om eens te proberen.

[Beantwoorden]


Door Vera op 28 februari 2017 21:24

Ziet er echt heel goed uit, wat een mooie krul!
Fijne review, ik ga hem snel halen ;-)

[Beantwoorden]


Door Britt op 1 maart 2017 10:10

Wauw, hij geeft een heel mooi effect!

[Beantwoorden]


Door Andréa op 1 maart 2017 18:57

Wauw, ik blijf maar naar de voor- en na-foto’s kijken! Het effect is echt supermooi…

[Beantwoorden]


Door Mariska op 1 maart 2017 22:08

Dit is inderdaad een superfijne mascara! Ik heb dan de waterproof versie, maar ben er super blij mee. Echt een favoriet.

[Beantwoorden]


Door anna op 2 maart 2017 11:12

Wat een prachtig resultaat! Ik ga ook eens kijken voor deze mascara. Jammer dat er soms teveel mascara op de borstel zit, misschien is het gewoon een productie foutje en is het niet bij alle mascara’s zo?

[Beantwoorden]


Door irene meijer op 2 maart 2017 12:48

Hoi Vera,

Ik had ook op Youtube gereageerd over deze Mascara.
Bij mij zat er veelste veel mascara op de borstel, ik ging terug naar de winkel en die mevrouw vertelde dat de stopper, dat wat de mascara tegenhoudt waardoor er een normale hoeveelheid op je borstel zit, soms verkeerd zit of er helemaal niet op zit. Dit tweede was bij mij het geval, heb een nieuwe gekregen en die is wel super goed! De mascara is echt heel fijn en maakt mijn wimpers echt mooi lang en zonder klontjes :)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 6 maart 2017 11:56

Het effect is wel erg mooi, maar wel jammer dat deze mascara toch best een handleiding heeft. Dan zou ik toch eerder vor een andere mascara gaan!

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 7 maart 2017 16:44

Wauw, wat een mooi resultaat!

[Beantwoorden]