Guerlain Spring Glow lente ’16 review + look

guerlain_spring_glow_2016_review01

Hoor je de vogels al fluiten? Zie je de bloemen bloeien? Met wat verbeelding is het alweer bijna lente. Ik ben al even bezig met het reviewen van lente collecties en vandaag is Guerlain aan de beurt! De lente collectie Spring Glow is de eerste collectie van het merk voor dit jaar.

guerlain_spring_glow_2016_review02

guerlain_spring_glow_2016_review03

Dit zijn de producten die ik kreeg opgestuurd. Naast deze producten zitten er nog drie andere kleuren oogpotlood en twee lipsticks in de collectie.

Météorites Base € 64,00
Météorites Voyage Face Powder 01 Mythic € 142,50

Rose Aux Joues Blush Smile € 59,00

Écrin 1 Couleur Mono Eyeshadow Enjoy € 34,50

The Eye Pencil 01 Black Jack € 26,50
The Eye Pencil 05 Khaki Driver € 26,50

guerlain_spring_glow_2016_review05

guerlain_spring_glow_2016_review06

De collectie heet Spring Glow, veel producten uit deze collectie zijn dan ook bedoeld om glans te geven. Dat begint al bij de basis, met de Météorites Base. Een prachtige glazen flacon gevuld met parels die omringd zijn door een doorzichtige vloeistof. In die parels zit ingekapseld diamantpoeder, hoe chique!

guerlain_spring_glow_2016_review07

guerlain_spring_glow_2016_review08

Één pompje

guerlain_spring_glow_2016_review09

De Météorites Base uitgesmeerd

guerlain_spring_glow_2016_review10

Dit product gebruik je als basis onder foundation. Op de rechterfoto heb ik de basis aangebracht over mijn dagcreme. Het effect is heel subtiel. De kleine glittertjes die je in de swatch kunt zien, zijn op mijn gezicht niet zichtbaar. Wel geeft de basis een hele zachte gloed aan mijn gezicht. Heel natuurlijk, maar wanneer je glimmende en vette t-zone hebt, misschien niet zo’n heel goed idee.

Een prachtig product, echt iets om mooi neer te zetten op je kaptafel. Ik vind de zachte en frisse substantie prettig aanvoelen, zeker in de ochtend. Hoewel mijn t-zone nog wel eens iets kan glimmen en wat vetter kan zijn, merk ik dat ik de basis toch goed onder een foundation kan dragen. Ik glim niet meer, wel blijft mijn foundation langer zitten.

Météorites Base € 64,00

guerlain_spring_glow_2016_review11

guerlain_spring_glow_2016_review12

Er zit nog één Météorites product in de lente collectie: de Météorites Voyage Face Powder. Een gezichtspoeder in een prachtig zwaar metalen doosje. Die gooi je niet zomaar even in je tas om mee te nemen.

guerlain_spring_glow_2016_review13

guerlain_spring_glow_2016_review14

De poeder is een mix van heel veel kleine gekleurde stipjes in het wit, groen, paars, beige en roze. De poeder ruikt naar viooltjes, net zoals de originele Météorites parels dat ook doen.

guerlain_spring_glow_2016_review15

Van de Météorites Voyage Face Powder komt een matte, lichtpaarse poeder af. Er komt niet veel poeder van de gezichtspoeder af en hij is dan ook niet heel poederig (snap je het nog?). Dat maakt het product zuinig in gebruik, maar daardoor ook subtieler in zijn effect.

guerlain_spring_glow_2016_review16

Wanneer je de poeder aanbrengt is hij natuurlijk niet echt paars. Daarvoor is de kleur te licht en het pigment te subtiel. De lichtpaarse deeltjes beloven wel lichtelijk corrigerend en verhelderend te werken. Niet matterend. En ook in dit Météorites product zit diamantpoeder.

Heel veel effect zie ik niet. Ik heb de Météorites Voyage Face Powder op de tweede foto aangebracht over mijn gezicht met foundation en concealer. Hier en daar lijkt mijn huid iets meer te stralen, best mooi, maar het effect blijft heel erg subtiel. Ik weet niet zo goed wat ik ervan moet vinden. Wanneer een product zoveel kost, dan wil ik wel merken dat het iets doet.

Météorites Voyage Face Powder 01 Mythic € 142,50

guerlain_spring_glow_2016_review17

guerlain_spring_glow_2016_review18

Waren de verpakkingen van de Météorites producten licht en wit, komen nu de metallic gekleurde verpakkingen eraan! Weer heel wat anders, maar persoonlijk vind ik ook dit er erg mooi uitzien. In dit rode doosje zit de de Rose Aux Joues Blush Smile.

guerlain_spring_glow_2016_review19

guerlain_spring_glow_2016_review20

De blush heeft twee kleuren: knal- en lichtroze. Ook zit er een blushkwastje met roze haartjes in. Heel stroef en niet handig om blush mee aan te brengen, maar wel heel leuk aangepast.

guerlain_spring_glow_2016_review21

Ik heb de eerste, tweede en de twee blushes samen geswatcht. Wil je ze los van elkaar gebruiken, dan kan dat wel, maar dan heb je wel een vrij platte kwast nodig. Het is een beetje krap.

De kleuren vind ik mooi. Fris, warm koraal en koel lichtroze.

guerlain_spring_glow_2016_review22

Ik heb de twee blushkleuren samen aangebracht, wat een lichtelijk geshaped effect geeft, omdat de donkerste kleur onder zit en de lichtere kleur daarboven. Het pigment is erg goed en de textuur is zacht. Ik vind de kleuren ook mooi, zowel apart van elkaar als gecombineerd.

Gave verpakking, goede kwaliteit en een mooie kleur: dit vind ik nou een pracht product. Dat zorgt wel voor een smile :)

Rose Aux Joues Blush Smile € 59,00

guerlain_spring_glow_2016_review23

guerlain_spring_glow_2016_review24

Ook zit er in de collectie één kleur oogschaduw. Ik gebruik liever een palette, maar als ik er dan toch voor kies om slechts één kleur te dragen, dan vind ik lichtgeel nog niet eens zo’n gek idee. De Écrin 1 Couleur Mono Eyeshadow Enjoy heeft die kleur.

Zat de blush in een rood metallic doosje, de oogschaduw is verpakt in het metallic oranje.

guerlain_spring_glow_2016_review25

guerlain_spring_glow_2016_review26

De lichtgele oogschaduw is heel zacht en erg goed gepigmenteerd.

guerlain_spring_glow_2016_review27

Een prima kleurtje. Makkelijk aangebracht en mijn oogopslag lijkt gelijk wat frisser. Maar je kunt hem natuurlijk ook combineren met andere oogschaduws, mocht je één kleur toch wat te karig vinden. De kwaliteit is in ieder geval in orde en ik vind de verpakking erg leuk.

Écrin 1 Couleur Mono Eyeshadow Enjoy € 34,50

guerlain_spring_glow_2016_review28

guerlain_spring_glow_2016_review29

Als laatste wil ik je twee oogpotloden laten zien. Die zijn helaas niet zo bijzonder verpakt als de andere producten, maar vooruit. Wel zit er bij elk potlood een puntenslijper. Handig!

guerlain_spring_glow_2016_review30

guerlain_spring_glow_2016_review31

Links zie je Black Jack, rechts Khaki Driver. Black Jack is een matte zwart, Khaki Driver een glanzende groen. Allebei de potloden zijn romig en intens van kleur.

guerlain_spring_glow_2016_review32

guerlain_spring_glow_2016_review33

Ik heb een lijntje met een ombre effect langs mijn wimperrand gezet door eerst Khaki Driver te gebruiken en daarna verder te gaan met Black Jack. De potloden werken heel makkelijk en ik vind het resultaat mooi. Wanneer ik er oogschaduw onder draag vlekken ze niet en blijven ze bijna de hele dag zitten.

Maar het blijft potlood. Door de zachte textuur zijn ze gevoeliger, vlekken ze wel eerder en zijn ze niet bestand tegen vocht.

The Eye Pencil 01 Black Jack € 26,50
The Eye Pencil 05 Khaki Driver € 26,50

guerlain_spring_glow_2016_review34

guerlain_spring_glow_2016_review35

Make-uplook met de producten van Guerlain en Catrice lipstick Matt About Pink

guerlain_spring_glow_2016_review04

Ik vind de Guerlain Spring Glow collectie mooi en divers. Ik vind de verschillende verpakkingen leuk en alle producten en kleuren passen goed bij elkaar. Mijn persoonlijke favorieten zijn de Météorites Base en de Smile blush.

De Guerlain Spring Glow collectie is vanaf 3 februari 2016 te koop, bijvoorbeeld hier*. De L’Ecrin 1 Couleurs en Le Rose aux Joues zijn exclusief verkrijgbaar bij de Bijenkorf.

Twitter Facebook
Categorie: High end | 9 februari 2016 | 51 reacties | Tags: , , , , , , , ,

Reacties

Door Femke op 9 februari 2016 06:09

142,50 euro voor de Météorites Voyage Face Powder?!?! Seriously. Dan mag het product inderdaad wel wat meer doen.. Ik vind de verpakking en het product in de verpakking wel een plaatje. De blush vind ik erg mooi en staat je goed!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 9 februari 2016 06:38

Ah wat zien de producten er mooi uit! Niet helemaal mijn budget, maar kijken mag haha!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 9 februari 2016 06:38

De prijs van dat poedertje.. I just can’t, haha! Ben wel heel benieuwd naar die basis!

[Beantwoorden]


Door Anniek op 9 februari 2016 07:03

Oeh, dat groene oogpotlood: prachtig! Samen met de blush zijn dat producten waarvan ik echt zeg: yay :) Maar die poeder voor 142 euro… Poe, dat is me toch iets teveel van het goede hoor, haha!

[Beantwoorden]


Door Marlotte op 9 februari 2016 07:13

Oh, wat is die basis prachtig zeg. Poeh, jammer van die prijzen zeg..

[Beantwoorden]


Door Anna op 9 februari 2016 07:15

Wat een mooie producten! Die blush is echt prachtig, super mooie frisse kleur. Die poeder is wel echt mega duur haha!

[Beantwoorden]


Door Sandra op 9 februari 2016 07:39

Woow wat een prijzen zeg! Het zijn wel mooie producten, maar dat zou ik er echt niet voor over hebben. Zo bijzonder vind ik ze dan ook weer niet…

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 9 februari 2016 07:41

Oh de verpakking alleen al! Mooi hoor! De producten zelf vind ik niet heel bijzonder, maar het poeder en de Météorites Base zijn wel prachtig zeg. Alleen die prijs hè, daar moeten we nog even over onderhandelen, haha.

[Beantwoorden]


Door Margot op 9 februari 2016 07:49

Vooral die primer vind ik prachtig om te zien, maar helaas is de prijs me wat te hoog.

[Beantwoorden]


Door jeapiebel op 9 februari 2016 07:52

Ik vind de inhoud van de Météorites Voyage Face Powder heel erg mooi. De blush zowel de Écrin 1 Couleur Mono Eyeshadow Enjoy vind ik ook echt prachtig. De verpakking is zo chic. Mooi en divers dat vind ik een mooie omschrijving er voor.

[Beantwoorden]


Door Demi op 9 februari 2016 08:16

Hele mooie producten, vooral die basis is prachtig. Maar halleluja wat is die prijs hoog. Die 142,50 snap ik totaal niet, erg jammer!

[Beantwoorden]

Tialda antwoordt op 9 februari 2016 om 10:36:

Klopt! Vooral als je het vergelijkt met de andere prijzen. Heel jammer. Wel een mooie review Vera! (:

[Beantwoorden]


Door Eva op 9 februari 2016 08:28

De blush vind ik erg mooi! De poeder daarentegen alleen voor de liefhebbers vanwege de prijs…

[Beantwoorden]


Door Lotte op 9 februari 2016 08:31

Oh, dat groene oogpotlood! Dat is gek genoeg mijn favoriet uit de collectie.

[Beantwoorden]


Door Svenja op 9 februari 2016 08:36

Wat ziet deze collectie er onwijs mooi uit. Vooral de chique vormgeving maakt mij ontzettend hebberig! Van de producten die jij reviewd vind ik de blush echt het aller mooist, de kleur staat ook perfect bij jou. De primer en poeder vind ik ook een heel mooi en subtiel effect hebben. Geslaagde collectie van Guerlain!

[Beantwoorden]


Door Elles op 9 februari 2016 08:53

Ik krijg nu echt zin in de lente. Prachtige producten met mooie glitters!
Liefs,
Elles

[Beantwoorden]


Door Femke op 9 februari 2016 09:39

Hoi Vera! Dit heeft niets te maken met je artikel, maar ik zag dat Real Techniques onlangs een wenkbrauwkwastenset heeft uitgebracht. Misschien leuk om te reviewen? (A)

[Beantwoorden]


Door Anna op 9 februari 2016 10:04

Wauw wat een mooie producten!! Schrok wel een beetje van de prijzen……. Heb nu als zin in de lente met deze producten!!!

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 9 februari 2016 10:06

Heel erg mooi! Ik vind de produchten van Guerlain er altijd zo mooi uitzien, ooit wil ik er toch ook eens iets van toevoegen aan mijn stash! x

[Beantwoorden]


Door Martina op 9 februari 2016 10:19

Wat een prachtige foto’s maak je toch Vera!

[Beantwoorden]


Door Jantine op 9 februari 2016 10:23

Elke keer als ik het gezichtspoeder zie verbaasd het me weer. Ik zie echt wel heel duidelijk verschil tussen foto zonder en foto met. Op de foto met het poeder is je gezicht veel levendiger! Mooi!! Maar ja, 140 euro vind ik toch echt wel iets te veel van het goede…

[Beantwoorden]


Door Floortje op 9 februari 2016 10:30

Haha, toen ik ‘hoor je de vogels al fluiten’ las, zat er net een vogel enorm te krijsen naast mijn oor. God bless spring. *kuch*

Ik word altijd een beetje kriegel van super super high-end producten. Voor die prijs, verwacht ik dat het mijn studielening afbetaalt en me eeuwig laat leven :’) Als het dan niet beter werkt dan een product dat de helft kost, tsja… Maar voor wie fan is van het merk of wie het kan betalen snap ik het uiteraard. Duidelijke review! Heel goed dat je je mening niet laat beïnvloeden door de hoge prijs :)

[Beantwoorden]

P. antwoordt op 11 februari 2016 om 11:52:

Hahaha nice one :’D.
Ik vind de verpakking prachtig, maar het is me net wat te duur allemaal.

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 9 februari 2016 11:07

Mooie producten! Vooral de blush vind ik erg tof!

[Beantwoorden]


Door Wies op 9 februari 2016 11:15

Météorites Voyage Face Powder is zo mooi! Wel een rib uit je lijf :P :ja:

[Beantwoorden]


Door Maaike op 9 februari 2016 11:18

Guerlain heeft zulke mooie producten. Ook deze collectie is weer beeldschoon. Maar wel echt ontzettend duur. Chanel of Dior dat kan af en toe nog wel eens, maar Guerlain zit toch echt boven mijn budget.

[Beantwoorden]


Door Linda op 9 februari 2016 11:22

Oh wauw het zijn écht pareltjes! Wat heb je ze ook weer mooi verwerkt in een look, heerlijk ook om weer eens een frisse en lichte (lente) look te zien. Ik ben zo helemaal klaar voor het voorjaar <3

[Beantwoorden]


Door Lauren op 9 februari 2016 11:43

I love the look of the base. I think it will look so pretty with foundation applied over x

http://www.wonkylauren.com

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 9 februari 2016 11:43

Prachtige producten weer! Dat product voor onder de foundation lijkt me wel wat!

[Beantwoorden]


Door Teddy op 9 februari 2016 11:56

Wat zien de producten er prachtig uit!

[Beantwoorden]


Door Layla op 9 februari 2016 12:00

Mooie producten! De verpakking ook! Past er mooi bij

[Beantwoorden]


Door manon op 9 februari 2016 13:33

De basis lijkt me echt fijn!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 9 februari 2016 13:34

Het is een mooie collectie om te zien, maar ik moet zeggen dat ik nog het meest enthousiast ben over de lipstick van Catrice, hihi oeps!

[Beantwoorden]


Door Danique Krol op 9 februari 2016 13:53

Jammer dat de meeste van deze producten hun prijs niet waarmaken. Er zijn genoeg budget producten die deze luxe verslaan!

[Beantwoorden]


Door Michelle Kaiser op 9 februari 2016 14:00

Oh ik vind dit echt een beetje tegenvallen eigenlijk. Jammer.

[Beantwoorden]


Door Sanae op 9 februari 2016 14:06

Wel allemaal heel subtiel, van mij mocht het wel wat ‘opvallender’ allemaal. Toch vind ik de blush heel mooi.

[Beantwoorden]


Door Rachel Kromdijk op 9 februari 2016 14:31

Het zijn echt prachtige items wauw!

[Beantwoorden]


Door Daphne op 9 februari 2016 14:36

Die licht paarsige poeder lijkt niet veel te doen, maar toch vind ik dat je op de foto een veel natuurlijker uiterlijk krijgt! Bijna of het je pure huid is :) hij staat je goed Vera!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 9 februari 2016 14:58

Dit is echt een prachtige collectie! De oogschaduw vind ik ook erg mooi, staat heel fris.

[Beantwoorden]


Door Inayabeauty op 9 februari 2016 15:16

Supercute die collectie maar amai mijn botten ook nie van de goedkoopste hé…

[Beantwoorden]


Door Amélie Cammaert op 9 februari 2016 15:36

Wat een mooie producten heeft Guerlain toch!
Hele mooie collectie

[Beantwoorden]


Door Britt op 9 februari 2016 16:18

142 euro are you kidding me
dan heb ik toch echt liever een poeder van MAC en dan misschien een keer Dior, maar 142 euro gaat me toch echt te ver!

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 9 februari 2016 19:24

Pfoew die prijzen.. Er zit ook niet echt iets bij wat m’n hart sneller doet slaan helaas!

[Beantwoorden]


Door Andréa op 9 februari 2016 20:11

Ik vind de gele oogschaduw je verrassend goed staan!
x

[Beantwoorden]


Door Bente - Justbente op 9 februari 2016 20:17

Jouw reviews zijn altijd zo goed en overzichtelijk! Love it!♡
Liefs

[Beantwoorden]


Door Saraya op 9 februari 2016 21:54

Oehh..praxhfige producten, maar de producten zijn wel duur :o
X

[Beantwoorden]


Door Monica op 9 februari 2016 22:18

Wat een mooie producten toch, vooral die base ziet er erg chique uit.

[Beantwoorden]


Door Manon op 9 februari 2016 23:09

Wat een pareltjes, vooral de face powder !

[Beantwoorden]


Door Iris op 10 februari 2016 10:25

Kun je misschien een artikel maken over waarom ik opeens gekleurde eyeliner en oogpotlood in de winkels zie maar niemand zie die ze draagt?

Mooie foto’s en mooie producten!
In het begin dacht ik €142 eehh Wut? Dus ik ging scrollen en ik was verbaasd van hoe weinig speciaals het heeft

[Beantwoorden]


Door Mariska op 13 februari 2016 16:03

Vind de potloden wel mooi qua kleur, maar jammer dat ze niet goed tegen vocht kunnen. Het poeder vind ik wel een beetje aan de dure kant, vooral als je niet zoveel van het resultaat ziet.

[Beantwoorden]


[…] begin met deze drie tubes. In de tubes zitten een primer, bronzer en blush. Ze lijken op de Météorites Base van Guerlain, een basis met parels die uit de verpakking als een vloeibare glinsterende substantie […]