The Balm Meet Matt(e) Ador. oogschaduw palette

Toen ik een aantal jaar geleden het Meet Matt(e) Nude palette van The Balm reviewde, grapte ik dat ik dat eindelijk een vriendje had. Hoewel er inmiddels al enige tijd een echte man in mijn leven is, ben ik ongeveer even trouw aan Jeffrey als aan mijn favoriete matte oogschaduwpalette. En ik heb er een nieuw schatje bij! Ontmoet Meet Matt(e) Ador.

Het Meet Matt(e) Trimony palette had ik al vaker langs zien komen, maar sprak me niet aan. Echter, toen het Meet Matt(e) Ador palette voorbij kwam op mijn beeldscherm maakte mijn hart een sprongetje. Wat een leukerd! Omdat ik het Meet Matt(e) Nude palette zo vaak gebruik, dacht ik dat dit palette wel eens heel goed zou kunnen bevallen. Er zitten net wat meer lichte perziktinten in en daar houd ik wel van.

Ik besloot het palette te bestellen en had hem een paar dagen later in huis. Een Matador is trouwens de persoon die bij het stierenvechten de stier doodt. Gelukkig zijn de oogschaduws in het palette niet op dieren getest en 100% vegan.

Meet Matt(e) Ador. oogschaduw palette € 40,95

Ik word helemaal gelukkig als ik naar de kleuren kijk. Wat zijn ze mooi! Zachte pasteltinten die natuurlijk overlopen in midden bruintinten en uiteindelijk bij heel donkerblauw eindigen. Alle oogschaduws zijn volledig mat.

Matt Russo – Matt Bernard – Matt Munoz

Matt Jones – Matt Williams – Matt Johanson

Matt Soto – Matt Borski – Matt Lee

Als je de swatches bekijkt kan ik me voorstellen dat de oogschaduws niet geweldig overkomen. Het pigment lijkt een beetje mwah. Ik zal dan ook niet zeggen dat de oogschaduws mega intens en super romig zijn. Maar dat betekent niet dat het slechte oogschaduws zijn.

Ik vind de structuur van de tinten namelijk juist heel goed en mooi werken. De oogschaduws blenden als een droom, zijn goed op te bouwen in kleur en korrelen nauwelijks. In gebruik vind ik de tinten ook een stuk intenser overkomen dan op de swatches, maar dat zal je zo bij de ooglooks ook wel zien.

Matt Bernard (bewegend ooglid)
Matt Munoz (geblend in arcadeboog)
Matt Russo (geblend in arcadeboog)

Diorshow Pump ‘n’ Volume Mascara – review

The Balm Meet Matt(e) Hughes Liquid Lipstick Charming – review

Deze ooglook is super zacht. Heel naturel, maar toch ook met wat kleur. Ik vind de egale overloop heel mooi. Een basic look!

Matt Johanson (eerste deel bewegend ooglid)
Matt Munoz (tweede deel bewegend ooglid)
Matt Jones (geblend in arcadeboog)
Matt Williams (aangezet in arcadeboog)

Kiko mascara – review

Essence Velvet Matt Lipstick 07 – review

Met deze look ben ik ook blij! Hij is nog lichter dan de andere ooglook, maar met wat meer diepte en kleurverloop.

Matt Borski (bewegend ooglid)
Matt Russo (geblend in arcadeboog)
Matt Williams (aangezet in arcadeboog)

Diorshow Pump ‘n’ Volume Mascara – review

NYX Soft Matte Lip Cream 32 Rome – review

En tot slot deze donkere look met donkerblauw. Deze ooglook droeg ik ook (wel met een andere lipkleur) in de shoplog van laatst.

Meet Matt(e) Nude gebruik ik vaak voor een alledaagse (maar niet saaie) ooglook. Super mooi intens en mat. Ik denk dat Meet Matt(e) Ador wel eens op hetzelfde niveau kan zitten. Uiteraard zitten er andere kleuren in het palette, maar het zijn wederom oogschaduws die op heel veel verschillende manieren gecombineerd kunnen worden. De tinten zijn net iets frisser misschien, maar wederom heel veelzijdig en de kwaliteit is top. Ik heb veel zin hier komende tijd nog veel meer ooglooks mee te gaan maken.

The Balm Meet Matt(e) Ador. bestel je hier*.

Twitter Facebook
Categorie: Mid budget | 17 mei 2017 | 28 reacties | Tags: , , , , ,

Reacties

Door Femke op 17 mei 2017 06:16

Wat een mooi palette. Ik vind de look die je hebt gemaakt heel mooi.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 17 mei 2017 06:36

Deze staat nog op mijn lijstje! Had wel gehoord dat de kwaliteit van deze wat minder is dan de vorige Meet Matte paletten omdat The Balm hun oogschaduw formule heeft aangepast. Maar ik vind hem er goed uitzien.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 mei 2017 om 12:12:

Dat had ik ook gehoord inderdaad, maar heb er eerlijk gezegd niet heel veel van gemerkt gelukkig.

[Beantwoorden]


Door Elles op 17 mei 2017 07:04

Wat een prachtige kleuren zitten er in zag! Vooral de bovenste drie pastelkleurtjes. Ik zie het al helemaal voor me als geweldige transitiekleuren!
Liefs,
Elles

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 mei 2017 om 12:12:

Daar zijn deze inderdaad perfect voor!

[Beantwoorden]


Door Liset op 17 mei 2017 07:17

Ik dacht eerst dat het palette niets voor mij zou zijn met de blauwe tint erbij, but I was wrong! Die blauwe kleur maakt het een beetje smokey en mysterieus. Zelf heb ik het andere matte palette van The Balm, die is ook zo mooi!

[Beantwoorden]


Door Amy op 17 mei 2017 08:02

Ik dacht eerst ‘dat zal wel niet zo bij me passen’, omdat ik het altijd leuk vind om matte oogschaduw te combineren met wat glans. Maar nu ik de foto’s en je looks zie ben ik best enthousiast geworden.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 mei 2017 om 12:13:

:D En ik doe er nog wel eens wat highlighter bij, dezelfde die ik op mijn gezicht gebruik zodat het mooi matcht.

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 17 mei 2017 08:06

Het is anders dan ik heb en gebruik, maar wel heel tof!!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 17 mei 2017 08:57

Mooie looks heb je gemaakt! Lijkt me een fijn palette :).

[Beantwoorden]


Door Nicoleswereld op 17 mei 2017 08:59

De laatste ooglook vind ik echt prachtig! Een leuk palette is dit weer

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 mei 2017 om 12:13:

Thanks!

[Beantwoorden]


Door Sharon - Choose to Shine op 17 mei 2017 09:01

Mooie kleuren! Hoewel ik normaal eigenlijk altijd bruine en neutrale kleuren oogschaduw gebruik vind ik die blauwe kleuren toch ook wel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Britt op 17 mei 2017 09:13

De swatches laten inderdaad anders merken, de looks daarentegen vind ik wel heel erg mooi geworden!

[Beantwoorden]


Door Hannelore op 17 mei 2017 10:11

Ik vind het een leuk palette met heel mooie kleuren, maar voor die prijs zou ik toch sneller naar andere (goedkopere) palettes grijpen ;)

[Beantwoorden]


Door An, TheBeauParlour op 17 mei 2017 11:19

Hmmm, ik vond de palette op het eerste gezicht er een beetje saai uitzien. Ik bedoel, die neutrals en blauwe kleuren hebben alle simpele palettes wel toch een beetje? Ook de prijs vind ik heel erg tegenvallen, voor dit bedrag kan je merken zoals ABH betalen die het ook veel beter doen en meer kleuren bieden in hu palettes. Enige wat ik leuk vind zijn de neutrale kleuren, je zou daar wel leuke looks mee kunnen creeeren. De blauwe shades passen niet bij mijn huidskleur, laten me heel erg op een blauwe oog lijken ipv een smokey look. Verder dan dat is The Balm een hele goeie merk maar ik zou voor dat geld toch iets anders halen.

[Beantwoorden]


Door Laura | LvanR op 17 mei 2017 11:24

Aah ik vond die laatste ooglook al zo mooi staan bij je in je shoplog! Ik vind je looks heel mooi ermee, in eerste instantie spreken de kleuren mij niet echt aan. Waarschijnlijk zullen ze me ook niet zo goed staan.. Blauw vloekt behoorlijk met mijn groene ogen.. Dus dan is het nogal zonde van dit palettte!

[Beantwoorden]


Door femketje op 17 mei 2017 12:28

Die blauwe tint vind ik super mooi!

[Beantwoorden]


Door Annika - Mrs. Marvelous op 17 mei 2017 13:01

Ik vind de vormgeving van The Balm altijd zo mooi. Ook deze is weer prachtig. En wat een mooie looks heb je er mee gemaakt, staat je super!

[Beantwoorden]


Door Sofie op 17 mei 2017 16:31

Oeh, vooral die bovenste drie kleuren vind ik mooi! Hele mooie ooglooks heb je gemaakt.

[Beantwoorden]


Door Manon op 17 mei 2017 22:55

Ik vind het voor dat geld toch wel een beetje mwa!

Ik vind de look die je hebt gemaakt wel heel erg mooi

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 18 mei 2017 06:57

Wat een fijne en uitgebreide review! Ik vind je look heel mooi en de lipkleuren passen er allemaal perfect bij. Zelf weet ik niet of dit palette wat voor mij is; ik ben gek op shimmers en glitters namelijk!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 mei 2017 om 12:13:

Thanks Kirsty!

[Beantwoorden]


Door Michelle op 18 mei 2017 16:02

Heel erg mooie ooglooks, vooral de eerste twee vind ik erg leuk.
Heb je ergens een video die toont hoe ik zo’n ooglook kan maken? Of stap voor stap foto’s?
Deze foto’s alleen zijn voor mij wat te beperkt om het na te maken denk ik!
Alvast bedankt!

[Beantwoorden]


Door Nynke - Lifetastic op 18 mei 2017 18:34

Wat een leuk artikel! Ik vind de derde look het mooiste staan bij je :) Wel een prijzig product.. Ik zou het niet kopen puur omdat ik de kleuren niet zo mooi staan bij mij..

[Beantwoorden]


Door Eva op 19 mei 2017 17:44

Super mooi palette, en leuk dat je een paar looks ermee hebt gecreëerd om te laten zien!

[Beantwoorden]


Door Laura op 20 mei 2017 11:37

Prachtig palet! Maar nog even: jouw wimpers! Wauw

[Beantwoorden]


Door Nicole op 20 mei 2017 13:49

Deze Meet Matte paletten van The Balm zijn zo mooi! Deze ziet er ook echt goed uit!

[Beantwoorden]