Diorshow Pump ‘n’ Volume Mascara

Soms moet je jezelf even knijpen, maar je kan ook knijpen in deze nieuwe Dior mascara. De Diorshow Pump ‘n’ Volume mascara is een heel soort nieuwe mascara, met ‘squeezable’ tube. Knijp erin om de mascara perfect vloeibaar te maken en je wimpers mega volume te geven. Klinkt leuk, maar werkt het ook echt? Ik probeerde het uit.

Op het eerste gezicht lijkt dit een gewone Dior mascara in een simpele, zwarte tube. Maar kijk nog eens goed, want aan de onderkant zit zowel links als rechts een klein deukje waar je vingertoppen op passen. Daar kan je in de mascara knijpen. Dat gaat heel makkelijk, want de onderkant van de tube is gemaakt van flexibel elastomeer (zeg maar gewoon rubber).

Diorshow Pump ‘n’ Volume Mascara € 35,50

‘Knijp me!’

De borstel van de mascara heeft korte, rubberen haartjes. Die zijn net zo flexibel als de tube. Het is de bedoeling dat de borstel bedekt wordt met een ruime hoeveelheid mascara en dat de mascara in een nauwkeurige, maar zeker ook dikke laag wordt aangebracht. Wil je een subtiel effect? Dan kun je deze mascara waarschijnlijk beter overslaan.

Want inderdaad, een dikke laag mascara krijg je zeker. Ik heb met kromme tenen de mascara aangebracht, omdat ik bang was voor klontjes. Dat viel uiteindelijk gelukkig heel erg mee, want hoewel de mascara er dik op zit, is hij niet klonterig. Wel blijf ik voorzichtig met aanbrengen, want de stopper lijkt niet helemaal goed te werken waardoor op de borstel een dikke laag mascara ligt en dan krijg je natuurlijk wel klonters.

Op mijn wimpers voelt de mascara zacht aan en blijft hij de hele dag goed zitten zonder af te brokkelen.

Ik vraag me af of het echt helpt dat je in de tube kunt knijpen, hoe leuk het ook bedacht is. Dior geeft aan dat je de mascara vloeibaar maakt als je in de tube knijpt, maar is de mascara sowieso niet al vloeibaar? Het enige wat ik me kan bedenken is dat het kan helpen als de mascara al wat langer open is en de substantie daardoor wat uitgedroogd is, maar ik betwijfel of dat is wat Dior bedoelt.

Ik was er nog niet helemaal zeker over, maar ik heb de afgelopen tijd veel complimenten gekregen wanneer ik de mascara droeg. Bijvoorbeeld in deze video. Wat denk jij van de Dior Pump ‘n’ Volume Mascara?

Diorshow Pump ‘n’ Volume Mascara koop je bij de parfumerie.

Twitter Facebook
Categorie: High end | 3 mei 2017 | 21 reacties | Tags: , , , , ,

Reacties

Door Loes op 3 mei 2017 11:29

Mooi resultaat! Vraag me inderdaad af of het helpt om erin te knijpen, maar het idee is leuk!

[Beantwoorden]


Door Irina op 3 mei 2017 12:26

Ik vind het effect erg mooi! Hij is aanwezig, maar inderdaad niet klonterig. Helemaal waar ik van houd!

[Beantwoorden]


Door Laura op 3 mei 2017 12:35

Wow! Het effect is wel perfect! Goeie laag mascara zonder klontjes!

[Beantwoorden]


Door Elles op 3 mei 2017 14:39

Wel erg grappig dat je er in kan knijpen! Ik vind het resultaat wel erg mooi!
Liefs,
Elles

[Beantwoorden]


Door Annemijn op 3 mei 2017 15:00

Heel mooi! En welke blush of bronzer heb je hier gebruikt? Prachtig!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 mei 2017 om 11:06:

Die van Ofra en Nikkie! http://veracamilla.nl/2017/04/ofra-x-nikkietutorials-collection/

[Beantwoorden]


Door Wivineke op 3 mei 2017 15:16

Wat zie je er toch prachtig uit met alleen mascara!

[Beantwoorden]


Door Fie, hola nova op 3 mei 2017 15:29

Wat grappig! Of het knijpen nu wat uitmaakt of niet, het resultaat is wel erg mooi

[Beantwoorden]


Door Anna op 3 mei 2017 15:45

Ik vind het effect onwijs mooi, in ieder geval een goede mascara!

[Beantwoorden]


Door msevairene op 3 mei 2017 16:11

Het geeft in elk geval een mooi effect maar dat pump gedoe lijkt mij niet noodzakelijk voor het resultaat. Het type borsteltje zal eerder mooie wimpers bezorgen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 mei 2017 om 11:06:

Dat denk ik eigenlijk ook :)

[Beantwoorden]


Door Vera op 3 mei 2017 19:31

Wow ik vind het effect wel heel erg mooi eigenlijk! Het knijpen geloof ik ook niet echt helemaal.

[Beantwoorden]


Door Annika op 3 mei 2017 19:55

Ongeacht of dat knijpen wat doet, het resultaat is wel mooi. Blijft wel een flink prijskaartje.

[Beantwoorden]


Door Mariska op 3 mei 2017 20:32

Ik vind het er wel heel erg mooi uitzien als ik het zo bekijk!

[Beantwoorden]


Door ikstavoorjeklaar op 4 mei 2017 00:10

Hee Vera,

Als ik heel eerlijk mag zijn, heb je al mooie wimpers van jezelf =)

x

[Beantwoorden]


Door An Dang, TheBeauParlour op 4 mei 2017 08:55

Ik zag een vriendin al op instagram met deze mascara, ik was al super benieuwd hoe het effect zou zijn. Wat jij zegt: is mascara niet al vloeibaar van zichzelf? Dus de squeeze gedeelte is alleen nodig als je mascara bijna op of droog begint te raken .. Anyway, ik vind dat je wimpers er super goed uit zien! Ik zal het wel graag willen uitproberen, alleen als ze een waterproof versie van hebben :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 mei 2017 om 11:07:

Fascinerend is het in ieder geval!

[Beantwoorden]


Door Sarah op 4 mei 2017 20:09

Wat een mooi effect! WoW je wimpers zijn echt mooi gegroeid zeg. Dat knijpen lijkt mij een beetje onnodig aangezien mascara inderdaad al vloeibaar is. En als het droog is heb je er alsnog niet veel aan toch…?

[Beantwoorden]


Door Nicole op 4 mei 2017 21:19

Het effect vind ik sowieso erg mooi! of het knijpen echt helpt weet ik niet haha.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 6 mei 2017 15:00

Wat uniek met dat knijpen zeg. Ik vraag me net als jou ook af of dat nou wel zo veel effect heeft, maar in ieder geval wel leuk bedacht. Ik vind het effect van deze mascara wel echt onwijs mooi, jeetje! Dat maakt het hem zeker waard!

[Beantwoorden]


Door Britt op 6 mei 2017 22:02

Het knijpeffect is wat overbodig misschien, maar ik moet zeggen dat het resultaat wel heel mooi is op de wimpers!

[Beantwoorden]