The Balm Meet Matt(e) Hughes Liquid Lipstick

Het Meet Matt(e) oogschaduwpalette van The Balm heb ik alweer bijna vier jaar en gebruik ik nog steeds heel regelmatig. Sowieso vind ik The Balm een erg leuk merk, waar ik graag producten van test. En ik zou het bijna vergeten, maar mijn favoriete highlighter is zelfs van The Balm! Onlangs kocht ik in Londen twee kleuren van Meet Matt(e) Hughes, de vloeibare lipstick van The Balm. Lees mijn review van Committed en Charming!

De producten hebben de vintage uitstraling die veel The Balm producten hebben. Hoewel ik de hulzen van de vloeibare lipsticks vrij eenvoudig vind, vind ik ze in het doosje toch wel heel vrolijk. Ik kocht de vloeibare lipsticks zoals ik in de inleiding al noemde in Londen, maar The Balm is in Nederland online gelukkig ook heel goed verkrijgbaar.

The Balm Meet Matt(e) Hughes Liquid Lipstick Committed € 15,50
The Balm Meet Matt(e) Hughes Liquid Lipstick Charming € 15,50

Committed – Charming
De vloeibare lipsticks hebben een eenvoudige sponsapplicator. Er zijn best veel kleuren van Meet Matt(e) Hughes, maar in Superdrug waar ik ze kocht, was er helaas al aardig wat uitverkocht. Toch ben ik heel blij met Committed en Charming, ik denk dat deze kleuren goed bij me zullen passen.

Committed

Committed is prachtig! Een donkerdere perziktint, die heel neutraal is maar toch ook speciaal. De dekking is perfect en Committed droogt heel mooi mat op.

Charming

Maar Charming mag er ook zeker wezen. Deze baksteenrood is duidelijk donkerder, maar de diepe tint vind ik ook heel erg gaaf.

De kleuren, maar ook de formule van de The Balm Meet Matt(e) Hughes Liquid Lipsticks vind ik erg op die van Ofra lijken en laten dat nou net mijn favoriete vloeibare lipsticks zijn! Committed en Charming van The Balm drogen prachtig mat op, voel ik bijna niet zitten, slijten heel egaal en zijn makkelijk bij te werken.

Net aangebracht tintelen de vloeibare lipsticks en ruik ik een subtiele pepermunt-geur. Na een paar minuten is het getintel opgehouden en lijken mijn lippen nog net iets voller. Een leuke extra! Zowel Committed als Charming blijft heel lang zitten, dik vier uur. Je begrijpt: ik ben dol op deze prachtige vloeibare lipsticks van The Balm. Ze krijgen van mij een dikke tien.

The Balm Meet Matt(e) Hughes Liquid Lipstick koop je hier*.


Reacties

Door Femke op 3 februari 2017 06:05

Wat een mooie kleuren heb je uitgekozen. De formule klinkt ontzettend fijn, je maakt mij heel nieuwsgierig!

[Beantwoorden]


Door Do op 3 februari 2017 06:17

Wat een mooie lipsticks én de verpakking is ook nog eens erg leuk! Ik vind beide kleuren je erg goed staan, vooral de donkere is echt mooi :)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 3 februari 2017 06:39

Ik heb zelf Charming gekocht. Prachtige kleur: neutraal maar toch ook weer niet. Zelf ben ik geen groot fan van de pepermunt geur, die vind ik net na het aanbrengen toch echt net wat te sterk.

[Beantwoorden]


Door Syl op 3 februari 2017 07:04

In Rotterdam is een winkeltje dat The Balm verkoopt. dus binnenkort even swatchen.

[Beantwoorden]

Ena antwoordt op 3 februari 2017 om 07:49:

Welke winkel? En waar?

[Beantwoorden]

Syl antwoordt op 3 februari 2017 om 12:32:

Chique Cosmetique (vanaf Rotterdam centraal in die passage als je richting centrum loopt)

[Beantwoorden]

Meryem antwoordt op 5 februari 2017 om 12:08:

bedankt voor de tip

Meryem antwoordt op 5 februari 2017 om 12:19:

ze hebben ook een webshop

Annick antwoordt op 3 februari 2017 om 20:16:

In de Weena passage

[Beantwoorden]


Door Britt op 3 februari 2017 07:14

Gave kleuren zeg, ik vind vooral Charming heel erg mooi, hij staat je ook goed!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 februari 2017 om 09:41:

Dankjewel! Heb hem ook al veel gedragen :D

[Beantwoorden]


Door Siri op 3 februari 2017 07:34

Zelf heb ik Adoring, soort Mac Diva, maar dan in een liquid lipstick. Charming zou ik er nog wel bij willen! Ik las echt super veel comments dat mensen de geur niet prettig vinden, maar ik vind het juist erg lekker ruiken :) zoet en pepermunt. Terwijl ik helemaal niet van pepermunt houd haha.. Erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 3 februari 2017 07:42

Heel erg mooi! Ik was zelf nog niet bekend met deze lipproducten van the balm.

[Beantwoorden]


Door Irina op 3 februari 2017 08:03

Hiervan wil ik er ook al zo lang eentje hebben! Ik kan alleen nog altijd niet kiezen welke kleur, hihi.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 februari 2017 om 09:42:

Lastig he, ik denk dat ik er nog meer ga bestellen haha.

[Beantwoorden]


Door Susan op 3 februari 2017 08:37

Oh vind ze allebei heel mooi! Misschien toch die set kopen, met meerdere kleuren erin!

[Beantwoorden]


Door Sandra op 3 februari 2017 08:41

De tweede kleur vind ik vooral echt gaaf!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 3 februari 2017 08:56

Wat een mooie kleuren heb je uitgekozen, deze lipsticks maken me nieuwsgierig

[Beantwoorden]


Door Ellen op 3 februari 2017 09:07

Ohhhh deze lipsticks zijn zo mooi! Charming ga ik binnenkort aanschaffen! Echt zo’n mooie kleur!

[Beantwoorden]


Door Amy op 3 februari 2017 09:16

Ik vind deze liquid lipsticks ook erg fijn! Ze drogen niet zo extreem mat op waardoor ze de hele dag lang comfortabel blijven. Committed draag ik erg vaak, net als Devoted en Sentimental.

[Beantwoorden]


Door Eline op 3 februari 2017 09:16

Wat een mooie kleuren! Ik vind ze echt prachtig, deze zouden echt een toevoeging zijn aan mijn collectie.

[Beantwoorden]


Door Kim op 3 februari 2017 09:34

Wauw, wat een mooie kleuren!!

[Beantwoorden]


Door Liset op 3 februari 2017 09:45

Ze lijken me fijn! Charming heb ik al een tijdje op het oog, maar nu weet ik dat ze ook nog eens heel goed bevallen :). Wel jammer dat ze in het begin tintelen, dat vind ik echt een nadeel. Daar hou ik dan weer niet van!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 3 februari 2017 09:59

Wauw, ze zijn inderdaad prachtig!!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 3 februari 2017 10:05

Ik ben er ook dol op <3 Wist je dat ze ook vegan zijn :D Ik heb nu één rode tint, maar ik wil er eigenlijk wel meer!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 februari 2017 om 11:13:

Dat wist ik niet, wat goed!

[Beantwoorden]


Door Liza op 3 februari 2017 12:01

Ze zien er echt prachtig uit! Committed vind ik het mooist!

[Beantwoorden]


Door Andréa op 3 februari 2017 12:41

Ik vind Committed heel erg mooi staan bij je huidskleur! Ik wil er hier ook al zo lang eentje van, maar ik kan niet kiezen D:
x

[Beantwoorden]


Door Nynke | lifetasticnl op 3 februari 2017 16:21

Wauw wat een mooie kleuren zijn het en ze staan je ook super goed! De liquid lipsticks lijken mij echt heel erg fijn

xx

[Beantwoorden]


Door Eef op 3 februari 2017 16:43

Echt mooie kleurtjes en dat je ze bijna niet voelt zitten is wel fijn

[Beantwoorden]


Door Puck op 3 februari 2017 17:02

Jaaaa de Meet Matt(e) Hughes zijn zo fijn! Mijn favoriete liquid lipstick formule! Ik heb twee kleuren (Committed en Adoring) maar wil er zeker meer!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 3 februari 2017 18:12

Ik vind ze beide erg mooi staan! De formule klinkt ook erg goed.

[Beantwoorden]


Door heidi op 3 februari 2017 19:51

Eerste wat me in komt is van wauw wat een mooie lipstick.
Ik zelf ken het merk dus helemaal niet. Vind vooral de kleuren super.

[Beantwoorden]


Door Emke op 3 februari 2017 21:01

Wat een mooie kleuren, prachtig!

[Beantwoorden]


Door Jolanda op 3 februari 2017 22:21

Mooi! Die kleurtjes staan je super. The Balm is een van mijn favoriete merken. Heb je Meet Matte Trimony al eens geprobeerd?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 februari 2017 om 11:13:

Nog niet, maar staat zeker op mijn wishlist!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 4 februari 2017 13:12

Oehlala wat een mooie kleurtjes zeg! Ze zien er echt ontzettend mooi uit!

[Beantwoorden]


Door hillybillybeauty op 4 februari 2017 15:40

Wat een mooie kleuren! Ik vind de verpakkingen van The Balm ook altijd ontzettend leuk. Het trekt toch om dan iets te kopen. Fijn te lezen dat ze niet trekkerig op de lippen aanvoelen, daar hou ik nooit zo van. Ik ga eens kijken of ik er één naar mijn smaak kan scoren.

[Beantwoorden]


Door Fie - Hola Nova op 4 februari 2017 17:17

Wauw, staan je beide erg goed!

[Beantwoorden]


Door Allysia op 5 februari 2017 08:17

Wat een mooie kleuren inderdaad!
Ik heb een vraagje. Bij mij lopen alle lippenstiften door in de lijntjes, behalve van Chanel. Ik weet het, een lipliner zou de oplossing moeten zijn maar dat vind ik niet altijd even handig. Heb je hier misschien een oplossing voor?

Alvast bedankt voor je antwoord!

[Beantwoorden]

Savitri antwoordt op 5 februari 2017 om 22:12:

Je hebt ook een transparante lipliner die je, als ik het goed heb, buiten je liplijn aanbrengt. Zou het uitlopen ook moeten verminderen. Weet alleen even het merk niet meer die dit verkoopt, maar misschien heb je er iets aan :) Hoef je je in ieder geval geen zorgen te maken over of de kleur wel matcht.

[Beantwoorden]


Door Meryem op 5 februari 2017 12:10

WoW mooie kleuren en ik ga zeker even kijken wat voor kleuren er nog meer zijn.

[Beantwoorden]


Door Anne-mei op 5 februari 2017 19:33

Echt hele mooie kleuren! Ikzelf ben ook een groot fan van liquidlipsticks haha. Deze ga ik zeker ook halen!
Liefs,
Anne-mei

[Beantwoorden]


Door Florentine op 6 februari 2017 01:08

Wauw wat zijn ze mooi! Erg gave kleuren :-)
Veel liefs, Florentine

[Beantwoorden]


Door Jeapiebel op 6 februari 2017 11:41

Zo te lezen klopt alles aan de producten. De geur en kleur zijn ook nog perfect.

[Beantwoorden]


Door anna op 6 februari 2017 12:58

Oh wauw, wat een prachtige kleuren! Ik wil ook nog eens een kleurtje aanschaffen van The Balm. Charming zou mij denk ik ook wel staan!

[Beantwoorden]


Door Zita op 6 februari 2017 20:09

De kleuren staan je allebei heel erg mooi! Zelf heb ik al veel zitten twijfelen of ik ze zou kopen of niet, maar ik ben nu helemaal overtuigt! Hier in België kun je de producten van The Balm heel erg makkelijk krijgen bij de Di. Dus misschien een tip als je ooit eens naar België komt! ;-)
XXX

[Beantwoorden]


Door Eva op 6 februari 2017 21:28

Wat een mooie kleuren! Staan je ook erg goed!

[Beantwoorden]


Door Loes op 9 februari 2017 15:53

Ze staan je echt heel mooi!

[Beantwoorden]


Door My Linh op 14 februari 2017 21:21

Hoi Vera, zijn deze ook uitdrogend? Commited is namelijk helemaal mijn ding!

[Beantwoorden]