The Balm The Manizer Sisters Mary-Lou, Cindy-Lou & Betty-Lou

the_balm_the_manizer_sisters_mary-lou_cindy-lou_betty-lou01b

Ik heb een aardige collectie highlighters, maar de Mary-Lou Manizer Luminizer van The Balm is momenteel mijn absolute favoriet. Ik gebruik hem vrijwel elke dag. Ik was heel benieuwd naar de andere Manizer luminzers en bestelde daarom het prachtige The Manizer Sisters palette met niet alleen Mary-Lou, maar ook Cindy-Lou en Betty-Lou.

the_balm_the_manizer_sisters_mary-lou_cindy-lou_betty-lou02

the_balm_the_manizer_sisters_mary-lou_cindy-lou_betty-lou03

Het was voordeliger om het palette te bestellen in plaats van Cindy-Lou en Betty-Lou apart. Nu heb ik Mary-Lou dus dubbel, maar ik kan niet zeggen dat ik dat heel erg vind. Van deze highlighter kan ik gewoon nooit teveel hebben.

Houd er wel rekening mee dat wanneer je de luminizers los bestelt, je meer product krijgt. 8,5 gram in plaats van 3 gram per luminizer in het palette.

The Balm The Manizer Sisters € 28,00

the_balm_the_manizer_sisters_mary-lou_cindy-lou_betty-lou04

the_balm_the_manizer_sisters_mary-lou_cindy-lou_betty-lou05

the_balm_the_manizer_sisters_mary-lou_cindy-lou_betty-lou06

Mary-Lou

the_balm_the_manizer_sisters_mary-lou_cindy-lou_betty-lou13

Mary-Lou heb ik hier over Cindy-Lou heen aangebracht. Hoewel alle drie de poeders in het palette glanzend zijn, is dit de enige echte highlighter. Ik vind hem prachtig.

De champagnekleurige glans is goed op te bouwen en makkelijk te combineren. Je kunt hem subtiel, maar ook heel heftig aanbrengen. Het is maar net wat je mooi vindt en waar je zin in hebt. Hij is geschikt voor de jukbeenderen, maar ook voor de neus, kin en ogen.

the_balm_the_manizer_sisters_mary-lou_cindy-lou_betty-lou07

the_balm_the_manizer_sisters_mary-lou_cindy-lou_betty-lou08

Cindy-Lou

the_balm_the_manizer_sisters_mary-lou_cindy-lou_betty-lou12

Cindy-Lou is een glanzende blushkleur. Niet alleen te gebruiken als blush, maar ook als oogschaduw of highlighter. Ik vind de zachte roze kleur erg mooi en goed te combineren. De lichte glans die Cindy-Lou heeft spreekt me ook aan. Maar wil je meer glans, dan kun je Mary-Lou er overheen dragen.

the_balm_the_manizer_sisters_mary-lou_cindy-lou_betty-lou14

Full-face met Cindy-Lou en Mary-Lou

the_balm_the_manizer_sisters_mary-lou_cindy-lou_betty-lou09

the_balm_the_manizer_sisters_mary-lou_cindy-lou_betty-lou10

Betty-Lou

the_balm_the_manizer_sisters_mary-lou_cindy-lou_betty-lou15

Betty-Lou is een hele warme en glanzende bronzer. Ik draag niet zo heel vaak glanzende bronzers en ik vermoed dan ook dat ik deze luminzer uit palette het minst zal gebruiken. Hoewel ik de gouden glans die erin zit wel heel mooi vind. Hij is heel warm en intens.

the_balm_the_manizer_sisters_mary-lou_cindy-lou_betty-lou16

Full-face met Betty-Lou

the_balm_the_manizer_sisters_mary-lou_cindy-lou_betty-lou11

Het palette is vormgegeven in een vierkant doosje met magnetische sluiting. Op de voorkant zie je de ‘mugshots’ van de drie zusjes. Het doosje is licht, smal en compact. Heel makkelijk mee te nemen.

Ik vind het een mooi palette, perfect wanneer je alle drie The Manizers wil proberen. Mijn favorieten zijn Mary-Lou en Cindy-Lou, hoewel Betty-Lou ook erg mooi zal staan bij een (iets) getinte huid. De poeders zijn super fijn gemalen, makkelijk aan te brengen en blijven goed zitten. Dit palette voelt als een schatkist, want wat erin zit vind ik heel erg mooi.

The Balm The Manizer Sisters koop je hier of hier.


Reacties

Door Sara op 14 december 2015 15:04

De verpakkingen van The Balm vind ik altijd prachtig. Ook deze is erg mooi. Al de drie kleuren uit dit palette zou ik zelf ook gebruiken. Ik vind ze er erg mooi uitzien. Leuk ook dat Cindy Lou een mooie oogschaduw kan zijn. Lekker multifunctioneel! ^^)

[Beantwoorden]


Door Iris op 14 december 2015 15:14

waauuww heel mooi!!! welke lipstick heb je hier op?! x

[Beantwoorden]


Door Nadia | Lacqr.nl op 14 december 2015 15:15

Vind het echt wel een leuk palette, en ook niet heel extreem duur!

[Beantwoorden]


Door Emma op 14 december 2015 15:20

Wat een mooi palette! Net een schatkist inderdaad. ^^) Alleen jammer dat het palette alleen online te bestellen is. Wel slim bedacht van The Balm om hun 3 prachtige highlighters te combineren in één palette. (love)

[Beantwoorden]

Inge antwoordt op 20 december 2015 om 00:31:

In België kan je hem in de Di kopen, daar heb ik hem althans toch gehaald en hoorde een Nederlandse dame ook aan de kassa staan om The Balm-palettes te kopen telkens ze in BE was.
Greetz, Inge.

[Beantwoorden]


Door Yolan op 14 december 2015 15:25

Ik heb deze ook en ben er absoluut gek op! :) Ik kan enkel ML als een echte highlight gebruiken omdat ik zo bleek ben, maar CL is idd een mooi, glanzende blush en BL gebruik ik vooral als een warme, bronskleurige oogschaduw. Het geeft echt een heel mooi effect bij blauwe ogen. ^^ Hij is zo warm dat het koele blauw er echt tegenover knalt! :D

[Beantwoorden]


Door kahelijne op 14 december 2015 15:55

Dat palet ziet er schitterend uit! Wat heb trouwens weer mooie foto’s gemaakt.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 14 december 2015 16:21

Ja heel erg mooi de Mary-Lou. De andere twee zouden voor mij allebei veel te donker zijn, dus die sla ik sowieso over, maar Mary-Lou is echt een van mijn favoriete highlighters.

[Beantwoorden]

Inge antwoordt op 20 december 2015 om 00:44:

Bij een normale veeg zoals je verwacht bij swatches lijken ze idd heel donker, maar voor een lichte huid krijg je bij een lichte aanraking al meer dan voldoende kleur af.
Ik heb ook een lichte huid, maar je kan ze echt heel licht aanbrengen en opbouwen tot je gewenste pigment. Je kan ze natuurlijk eerst eens uit proberen in de winkel (in België bij de DI) vooraleer je beslist ze te kopen.
Greetz, Inge.

[Beantwoorden]


Door Tina op 14 december 2015 16:25

Jaa hij is prachtig hé <3 Wel moet ik ze, zelfs met m'n lichtgetinte huid, vrij licht aanbrengen doordat het pigment en de glans zo sterk is. Ik vind het alleszins ook een ideaal kerstcadeautje door de leuke verpakking en het 3-in-1 concept!

[Beantwoorden]


Door Sofie Katelijne op 14 december 2015 16:26

ohh, Mary-Lou is ook mijn all time favoriet! Wat een prachtige glans! :)

[Beantwoorden]


Door Manon op 14 december 2015 16:27

Heel mooi! Ik vind de verpakkingen ook zo schattig.

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 14 december 2015 16:29

Ik heb de losse varianten van Mary en Cindy! Cindy is inderdaad meer een glanzende blusher. Heel mooi! Mary is mijn grote favoriet en ik heb véél fijne highlighters.

[Beantwoorden]


Door manon op 14 december 2015 16:57

Super mooi palette! Ik heb hem zelf ook en gebruik hem met veel plezier!

[Beantwoorden]


Door Loes op 14 december 2015 16:58

Mooi palette! Ik heb Mary-Lou Manizer en vind hem ook super mooi! Twijfel al heel lang of ik Cindy-Lou ook zou kopen, hij staat jou in ieder geval super mooi!

[Beantwoorden]


Door Edith Sofia op 14 december 2015 17:10

Wauw wat een prachtig palette, love it!

[Beantwoorden]


Door Jana op 14 december 2015 17:17

Ik heb ‘m ook! Heel handig palette om ze meteen alle 3 eens te kunnen proberen. Mary-lou ga ik waarschijnlijk sowieso nog full-size kopen, ik ben verliefd! Betty-Lou heb ik al een paar keer als oogschaduw gedragen, op mijn gezicht vind ik hem minder geslaagd.

[Beantwoorden]


Door Rebecca op 14 december 2015 17:35

Deze staat op mijn kerst lijstje! Een tip, bij Asos is dit palette 18,50 in de sale. Hij is alleen niet op vooraad nu, maar het is een stuk goedkoper. Als je hem dus wil, dan zou ik Asos in de gaten houden!

[Beantwoorden]


Door Catherine op 14 december 2015 17:42

Ik vind de Mary-Lou nog steeds de mooiste, want ik denk dat die ook het beste bij mijn huid staat. Maar ik vind het wel heel leuk dat je de andere twee ook gereviewd hebt! Misschien dat ik Cindy-Lou toch ooit nog eens ga proberen.

[Beantwoorden]


Door Fleur op 14 december 2015 17:46

Wat een schattig palette! En de producten zelf vind ik ook erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 14 december 2015 17:55

Omdat ik Mary-Lou al heb, zou ik dit palette niet kopen want dat is mijn grote liefde, maar het is een leuk idee!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 14 december 2015 18:21

Ik heb dit palette ook en ook uitgebreid gereviewed. Vind hem echt heel erg mooi en ben er super blij mee. Inderdaad denk ik ook dat ik Mary- en Cindy-Lou het meest ga gebruiken, al vind ik Betty-Lou ook prachtig. Vooral in de zomer zal deze misschien wat mooier zijn.

[Beantwoorden]


Door Joyce op 14 december 2015 18:22

Zo blij met dit trio! Ze zijn zo mooi!!!!!!!

[Beantwoorden]


Door Margot op 14 december 2015 18:28

Er komt echt veel meer kleur af dan ik had verwacht! Mooi!

[Beantwoorden]


Door Griet op 14 december 2015 18:47

Ik wil de Mary-Lou manizer ook nog steeds! Dit blijft toch wel het pareltje van de drie :)

[Beantwoorden]


Door Syl op 14 december 2015 18:52

Ik heb sinds kort de Cindy Loumanizer. Erg mooi. Die bronzer vind ik niet zo mooi voor mijzelf Misschien is die wat interessanter voor de donkere dames onder ons.

[Beantwoorden]


Door cato weemaes op 14 december 2015 19:11

Wat een mooie highlighter !

[Beantwoorden]


Door Eva-Lynn op 14 december 2015 19:23

Prachtig !

[Beantwoorden]


Door Eva op 14 december 2015 19:27

Oh deze wil ik ook zo graag hebben! Staat je prachtig :D

[Beantwoorden]


Door Wojis op 14 december 2015 19:34

Wat leuk om te lezen, mijn palette is onderweg en ik kan niet wachten. Ben ook heel benieuwd naar Betty-Lou, lijkt mij heel mooi met de feestdagen. En als ik deze binnen heb, kan ik altijd nog de full size kopen van de kleur die ik het meest gebruik. Ben nu al verliefd. Dank je, mooie foto’s.

[Beantwoorden]


Door Jana op 14 december 2015 19:47

Heel erg mooi palette van the balm :D Ik vind de glans in de make-up producten zo ontzettend mooi (love)

[Beantwoorden]


Door Irina op 14 december 2015 20:01

Wat een prachtig palette! Ik houd ook niet zo van bronzer met glitter er in, maar voor de andere twee producten zou ik hem zeker kopen! Die gaat op mijn wishlist ^^

[Beantwoorden]


Door Felicia op 14 december 2015 20:32

Erg mooi palette! Ik heb Mary-Lou al een tijdje en ik vind dat hij een prachtige hollywood glow geeft op het gezicht. Wel wil ik nog de andere manizer sisters proberen. Daarvoor is dit palette een goede optie!

[Beantwoorden]


Door Bianca Schrijft op 14 december 2015 20:39

Dit is echt een mooie palette. Ik gebruik niet vaak make-up, zou ik eigenlijk best wel weer eens kunnen doen. Dit is een mooie kleurcombo die ik zeker zou kiezen.

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 14 december 2015 21:12

Oh, deze zijn best classy voor de feestdagen!

[Beantwoorden]


Door Eva op 14 december 2015 21:14

Wat een leuk palette zeg! Ik wilde al een tijdje The Balm producten proberen en dit palette maakt het wel heel aantrekkelijk! Mmm, misschien toch maar een kerstcadeautje voor mezelf :-)
Liefs, Eva

[Beantwoorden]


Door Sara op 14 december 2015 21:37

Dit palette is echt een beauty. Het is dat ik geen bronzer gebruik maar anders was ik nu serieus gaan overwegen of ik deze die zusjes in één verpakking aan zou schaffen.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 14 december 2015 23:21

Het ziet er erg mooi uit!

[Beantwoorden]


Door jeapiebel op 15 december 2015 06:56

Ik heb Betty-Lou en Mary-Lou in mijn bezit en ik ben er erg super tevreden mee. Cindy -Lou vind ik de kleur wat minder op mijn getinte huid. Het is zeker echt een mooie palette om uit te zoeken welke bij jou past.

[Beantwoorden]


Door suzan op 15 december 2015 09:32

mooi pallet zeg!

[Beantwoorden]


Door Noortje Wijckmans op 15 december 2015 09:57

Ze zien er alledrie echt mooi uit! Ik vind theBalm echt zo’n leuk merk, die verpakkingen en namen van hun producten altijd! Echt cute. Ik denk dat ik na deze review toch de losse Mary-Lou zou aanschaffen, en niet het hele palet.
http://www.project-nw.com/

[Beantwoorden]


Door Shaz op 15 december 2015 11:34

Wow mooie highlighters. De kleuren in het palette en de swatches zien er totaal anders uit.

[Beantwoorden]

alexa antwoordt op 15 december 2015 om 11:54:

ziet er heel goed uit hoor! mooie swatches en closes ups!

[Beantwoorden]


Door Laura op 15 december 2015 17:26

Oeh mary-lou moet ik echt hebben. Vera ligt het aan mij of zijn je full face foto’s de laatste tijd heel wazig? Liefs laura

[Beantwoorden]


Door layla op 15 december 2015 17:52

Staat je prachtig!!!

[Beantwoorden]


Door anna op 15 december 2015 20:05

Hmm, ik denk niet dat deze tinten mij staan helaas :-(. Het palette ziet er wel erg leuk uit!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 15 december 2015 21:01

Wat een top palette! Een tijdje geleden heb ik getwijfeld om hem te bestellen maar uiteindelijk toch niet gedaan. Misschien moet ik hem toch maar gaan bestellen.

[Beantwoorden]


Door Mariebeauty op 15 december 2015 21:28

Mooie palletje! Ik ben wel benieuwd naar deze highlighters!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 16 december 2015 00:11

Oeh wauw wat zijn ze mooi zeg!

[Beantwoorden]


Door Mieke | Mieksmind op 16 december 2015 10:41

Ik zag deze op het i love beauty event maar toch niet gekocht. Nu een beetje spijt, ik zou Mary-Lou alleen wel heel graag willen. Wie weet beland die toch nog eens in mijn winkelmandje. Echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Rachel Kromdijk op 16 december 2015 15:44

het palette ziet er goed uit!

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 17 december 2015 13:53

Ik denk dat ik de bronzer misschien als een oogschaduw zou gebruiken. Daarvoor lijkt hij mij ook erg mooi

[Beantwoorden]


Door Inge op 20 december 2015 00:50

Ik heb hem vorig weekend ook gekocht: PRACHTIG!!
Ik heb me daarbij effe goed verwend en heb nog 2 blushes gekocht van het merk.
Ik denk wel dat de bronzer iets is voor de zomer met die glans erin, of mss moet ik hem ook eens als oogschaduw gebruiken zoals ik al in een aantal comments las. Benieuwd naar.
Ik was in ieder geval echt uitzinnig blij met mijn aankoopjes: mijn man snapte er niets van dat ik er zo vol lof, liefde en vreugde over kon zijn. En als ik ze bekijk krijg ik nog steeds dat sprongetje in mijn hart en een glans in mijn ogen.
Greetz, Inge.

[Beantwoorden]


Door Andréa op 20 december 2015 23:50

Ik vind ze er echt heel mooi uitzien, eigenlijk kan ik niet kiezen welke het mooiste is ;)
x

[Beantwoorden]


Door melissa op 21 december 2015 08:55

Een prachtig pallete! Ik wilde eerst mary loumanizer, want die is prachtig maar toen kwam ik dit pallete tegen en die andere highlighters spraken me ook wel aan, cindy lou is ook een mooie highlighter en betty lou is echt een mooi bronzer. Ik heb deze gelijk besteld op boozyshop want 3 in 1 pallete is wel voordeliger dan de mary lou manizer los. Fijne review ! :wave:

[Beantwoorden]


Door jeapiebel op 22 december 2015 13:34

Ik heb Betty en Mary Lou en vindt ze prachtig. Ze behoren tot mijn favoriet!

[Beantwoorden]


[…] hij op mijn lichte huid niet zo mooi uit zou pakken. Bovendien had ik al een favoriete highlighter: Mary-Lou van The Balm en het leek me sterk dat Champagne Pop mooier zou […]


Door veracamilla.nl | Daily Makeup Routine 2016 op 17 januari 2016 07:30

[…] Hollywood Bronze & Glow – review The Balm Mary-Lou Manizer – review MAC Blush Dainty – […]


[…] lichtgele kleur heeft, had ik gehoopt op glans met een subtiele warme ondertoon. Een beetje zoals Mary-Lou Manizer van The Balm ook heeft. Echter, geswatcht pakt de highlighter toch vrij koel […]