5 tips voor blote benen | Lichaamstaal

Jaren heb ik opgekeken tegen de zomer. Ik was bleek, voelde me dik en zag als een berg op tegen het dragen van luchtige, korte en blote zomerkleding. Vorig jaar was de eerste zomer dat ik met blote benen naar buiten ging en wat heb ik ervan genoten. Eindelijk blote benen! Wat was dat een verademing. In de video van vandaag geef ik 5 tips, voor iedereen die het net zoals ik, moeilijk vind om blote benen te laten zien. Enjoy!

Het Gillette Venus Snap scheermes is perfect om mee te nemen op vakantie of een weekendje weg. Stop hem in het kleine compactdoosje en je hebt altijd en overal gladde, zachte en glanzende benen. Doe er je hele benen mee, of werk alleen (kleine stukjes) bij. Meer tips kun je vinden via de – en Instagrampagina @Gillettevenusnederland. Geniet van het lekkere weer en van je mooie benen!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Deze video is gesponsord door Gillette Venus.

Twitter Facebook
Categorie: Sponsored Video | 18 mei 2017 | 15 reacties

Reacties

Door Marijke op 18 mei 2017 12:31

Dank je wel Vera voor je opmerkingen. Ook ik heb jaren (ik ben nu 30) niet gedurfd om blote benen te hebben. Ook vanwege de combinatie melkfles en het dik voelen. Dit jaar heb ik besloten om er echt lak aan te hebben.

De bestelling bij ASOS staat uit. Ik zal je woorden onthouden. Je bent een topper!

[Beantwoorden]

thessa antwoordt op 18 mei 2017 om 16:34:

ik vind het soms ook al niet fijn vanwege het gevoel van die schurende boven benen…
maar daar las ik laatst een tip voor.. body glide.
ik ga het zelf binnenkort uitproberen en misschien heb jij er ook wat aan :)

[Beantwoorden]


Door Sofie op 18 mei 2017 12:51

Hele fijne video, goed dat je hier aandacht aan besteed ! Bij mij zit het probleem juist omgekeerd, ik ben heel lang en heel mager. Ik werd vroeger vaak ‘giraf’ en ‘skelet’ genoemd met mijn lange armen en benen … Ik heb een aantal jaren hierdoor geen topjes of shirtjes met korte mouwen durven aandoen in de zomer, omdat ik mijn dunnen armen niet mooi vind. Gelukkig heb ik me 3 jaar geleden hier over weten te zetten, want het was verschrikkelijk afzien zo in de hitte. Maar ik herken het gevoel dus maar al te goed ! Denk dat iedereen zo wel wat heeft :)

[Beantwoorden]


Door Teddy op 18 mei 2017 14:13

Wat goed dat je over dit onderwerp vertelt! Ik ben ook enorm bleek van mijzelf en herken dit wel. Hoewel ik er zelf over heen ben dat ik niet echt bruin word, zijn het vooral anderen die zich erover verbazen. Eerst deed dat me echt veel, maar ik kan er niets aan veranderen dus het heeft ook geen zin om me er druk om te maken! Ik vind de blush die je draagt trouwens erg mooi, welke is het? :)

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 18 mei 2017 15:08

Fijne video! Ik denk dat je hier veel dames mee kunt helpen. Zelf ben ik ook erg bleek en ik heb aan het einde van de zomer wel eens de opmerking gekregen van: oh jij hebt echt nog zon nodig zo te zien! En toen waren mijn benen voor mijn doen juist al superbruin.
Gelukkig interesseert mij dat verder niet zo heel erg en laat ik mij door zoiets niet tegenhouden, maar ik snap best dat er mensen zijn die dat wel doen en dat is toch niet zo comfortabel als het 30 graden is. Niemand is perfect en natuurlijk kun je je naar je figuur kleden zodat je pluspunten meer opvallen, maar ik denk dat dit ook met blote benen/armen of in bikini prima kan.
Wat draag je trouwens een mooie lipkleur!

[Beantwoorden]


Door Laura op 18 mei 2017 17:10

Goed dat je dit onder de aandacht brengt! Het is inderdaad helemaal niet nodig om je te ‘schamen’ voor je benen. Zou niet weten waarom! Ik ben ook een maatje meer dan gemiddeld, maar dat weerhoudt mij niet om mijn benen te showen. Ik had spijt dat ik dinsdag een lange broek aan had! Zo warm! Had de warmte onderschat. Gisteren wel lekker een jurkje aan tot de knieën. Het enige waar ik wel eens tegenaan loop is dat ik iedereen ermee verblindt zo wit! Maarja, zonder ze te laten zien, worden ze ook niet bruin. En ook dat schuren van de bovenbenen, ik doe inderdaad ook zo’n shapewear broekje aan, gelijk iets meer vorm en geen geschuur. Alhoewel ie al best wel uitgelubberd is, dus zoveel vorm geeft ie ook niet meer, maar ze verkopen hem niet meer. :(((

[Beantwoorden]


Door Melody op 18 mei 2017 17:36

Ah wat een fijne video is dit! Ik heb ook elke zomer die struggle om mijn blote benen te laten zien. Maar dan om de reden dat ik al sinds mijn geboorte constitutioneel eczeem heb en ik vaak wel in de zomer wat lelijke eczeem plekken op mijn benen heb (vooral bij mijn knieholte) en nog eens heel erg bleek ben. Gelukkig, nu bijna 18 zijnde, heb ik er mij voor het grootste deel overheen gezet! Ik heb alleen een klein vraagje. Wat zou u aanraden voor een gevoelige huid? Met de ladyshave of scheren? En welk merk zou u dan aanrader. Ik ‘scheer’ mijn benen altijd met een ladyshave, maar mijn haartjes groeien altijd zo snel terug.
Nogmaals bedankt voor deze fijne video :)

[Beantwoorden]


Door Sylvana op 18 mei 2017 18:05

Super tip tegen het schuren: roller deodorant!

Heb deze tip zelf gekregen van een vriendin vorige zomer. Eerst droeg ik ook altijd broeken, niet enkel uit onzekerheid maar vooral door de pijnlijke schuurplekken die ik altijd kreeg. Ik doe nu altijd roller deodorant op de plaatsen waar het schuurt en dit werkt perfect, ik heb al een jaar geen schuurplekken meer gehad!

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 18 mei 2017 19:36

Lieve Vera,

Goed onderwerp om onder de aandacht te brengen, graag meer van dit soort video’s!

Had deze woorden echt even nodig. Ben nu 28 jaar, normaal gewicht, maar vroeger erg te dik geweest en veel gepest. Altijd zit dat stemmetje er nog dat mij laat opzien tegen de zomer, leuke, blote kleding en bikini’s. Ik ben het zo zat! Maar ik geloof dat er ooit veranderen in moet gaan komen (ben ik flink mee bezig) :)

Lieve Vera, je bent prachtig, van binnen en van buiten!

Veel liefs,
Jennifer

[Beantwoorden]


Door Sandra op 18 mei 2017 20:43

Wat een fijne video. Ik loop in de zomer ook altijd met lange broeken en voel me ontzettend onzeker :(. Dit is wel een motivatie om stap voor stap wat anders te gaan dragen.

[Beantwoorden]


Door Annika - Mrs. Marvelous op 18 mei 2017 22:11

Toffe video! Als men mijn bleke benen niet wil zien, kijkt men maar lekker de andere kant op. Die constante kritiek op elkaar moet maar eens afgelopen zijn, niemand is perfect, verwacht dat ook niet van een ander!

[Beantwoorden]


Door Christel op 19 mei 2017 09:52

Hoi Vera, wat een super-video! Ik had echt gewild dat er jaren geleden iemand zo iets tegen mij had gezegd. Ik ben nl. heel lang en dun (altijd al geweest) en mijn benen zijn dat dus ook. Ik droeg alleen rokjes en jurkjes in de winter want dan kon ik mijn benen verstoppen in lange laarzen. Als ik in de zomer een rokje droeg, dacht ik dat iedereen naar mij en mijn dunne benen keek. En korte broeken ben ik pas twee jaar geleden op vakantie weer gaan dragen. Nu doe ik net als jij: ik verzorg mijn benen goed en draag ook in de zomer gewoon rokjes en jurkjes. Niemand is perfect. En mensen hebben echt wat beters te doen dan naar mijn benen kijken, haha. En dat probeer ik mijn dochters ook mee te geven. Dank je wel Vera, je bent een topper.

[Beantwoorden]


Door Lisa op 19 mei 2017 10:28

Lieve Vera,

Echt een super video. Dit had ik een paar jaar geleden goed kunnen gebruiken. Ik heb een enkel die een stuk dunner is dan de andere enkel. Dit komt door mijn klompvoet. Ik heb vooral tijdens mijn middelbare school periode hier viel moeite mee gehad en droeg altijd lange broeken in de zomer. Ik keek altijd zo op tegen de zomer. In de derde klas, op mijn vijftiende had ik het helemaal gehad en begreep ik ook niet meer waarom ik zo onzeker was geweest over mijn benen. Nu loop ik trots in mijn jurkjes over straat in de zomer, zonder twijfels en schaamte. Want waar is het eigenlijk voor nodig om jezelf te verstoppen voor het oordeel van anderen? Dat is het absoluut niet waard.

[Beantwoorden]


Door Elmira op 21 mei 2017 21:05

Vera wat zie je er prachtig uit! Je hebt zulke mooie supervrouwelijke vormen! Die mag je ook best wat meer laten zien in je video’s, het was mij nog nooit opgevallen…
Goede video, ga zo door!

[Beantwoorden]


Door Iris op 22 mei 2017 13:46

Goede video! Bedankt voor alle tips. Ik ben zelf roodharig, dus erg bleek en heb ook stevige benen. Heb altijd een hekel gehad aan de zomer, omdat ik gewoon echt niet graag korte mouwen of korte broeken of rokken draag. Lange luchtige broeken met zo’n dun stofje in een leuk printje zijn wel erg fijn in de zomer!
Die grijze jurk staat je geweldig. Je figuurtje komt er supermooi in uit!

[Beantwoorden]