I Heart Makeup Blushing Hearts Iced Hearts

Toen ik laatst Kruidvat binnenliep, zag ik toevallig op een apart schap een heleboel I Heart Makeup Blushing Hearts liggen. Ik heb al eens over deze blush (en ook bronzer in dezelfde hartvorm) geschreven, maar dit keer spotte ik een wel hele mooie, andere variant. Ik kocht de kleur Iced Hearts om te reviewen.

De hartvormige blushes zien er super schattig uit en zijn overduidelijk afgekeken van Too Faced. Ik viel voor Iced Hearts vanwege de zachte en warme kleurencombinatie van lichtgeel, perzik en brons. Het leek me een perfecte blush voor de zomer.

I Heart Makeup Blushing Hearts Iced Hearts € 5,99

1 – 2 – 3 – samen

Ik heb de drie banen van de blush apart en samen geswatcht. Wat een prachtige kleuren en glans! Ik kon in de winkel de blush niet swatchen, dus ik ben heel blij dat hij precies zo is als ik hoopte.

Ik heb Iced Hearts gecombineerd met Laguna bronzer van NARS, maar het mag duidelijk wezen dat hij niet alleen blush, maar ook highlighter vervangt. Wat een glans, halleluja! Van de lichtste baan uit de blush heb ik met mijn vingertop ook wat highlighter op de brug van mijn neus en binnenste ooghoeken aangebracht.

Je kunt hem gebruiken als blush en highlighter in één, maar je kunt de banen ook los van elkaar aanbrengen en zo ook plaatselijk je gezicht van wat glans voorzien.

Het is zonder twijfel de mooiste low-budget blush die ik in mijn bezit heb. Hoewel hij van mij nog nét iets meer kleur had mogen hebben, is de subtiele warme perziktint met giga veel glans een prachtige universele blush die qua effect wel wat weg heeft van de Bobbi Brown Shimmer Bricks.

Misschien dat jouw Kruidvat filiaal de blush(es) nog wel ergens in een schap heeft liggen, maar anders kun je Iced Hearts ook online bestellen.

Twitter Facebook
Categorie: Low-budget | 19 mei 2017 | 31 reacties | Tags: , , ,

Reacties

Door Femke op 19 mei 2017 06:21

Ik heb ook een highlighter en blush van dit merk en die vind ik allebei geweldig. Deze blush vind ik ook ontzettend mooi uitzien. Die swatches, geweldig.. wat een pigment en glow. Heel mooi!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 mei 2017 om 10:38:

De highlighters zijn ook prachtig inderdaad!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 19 mei 2017 06:34

Ik heb een bronzer die ik graag als blush gebruik van dit merk! De Love Hot Summer bronzer. Zit heel veel roze doorheen en en een glansje. In de zomer vind ik dat soort kleuren het mooist. Deze ziet er ook goed uit!

[Beantwoorden]


Door Rianne op 19 mei 2017 07:32

wow, ik vind het effect hiervan echt heel erg mooi! Ik vind sowieso dat je fantastisch bent in het doen van make-up :) al je foto’s zien er altijd zo mooi uit!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 mei 2017 om 10:38:

Lief, dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 19 mei 2017 07:36

Hij is heel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Susan op 19 mei 2017 08:06

Wow wat mooi! Vin d het ook echt een mooie highlighter.

[Beantwoorden]


Door Liset op 19 mei 2017 08:36

Echt waar, voordat ik las dat je de connectie maakte met de Bobbi Brown shimmer bricks, dacht ik al; dit lijkt wel verrekte veel op de Nectar shimmer brick die ik heb :). Hij lijkt er dus absoluut op! Ik vind hem prachtig en zeker voor zo’n mooi budgetprijsje.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 mei 2017 om 10:39:

Ja, precies die! Moest ik ook aan denken.

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 19 mei 2017 08:46

Oh wauw!! Ik moet zeggen dat ik deze producten niet meer bij kan houden haha, maar ik vind dit wel echt een plaatje <3

[Beantwoorden]


Door Sofie op 19 mei 2017 08:59

Ah wauw, prachtig! En met die glow hoef je inderdaad helemaal geen highlighter meer te gebruiken! Deze ga ik halen, echt heel mooi.

[Beantwoorden]


Door An, TheBeauParlour op 19 mei 2017 09:00

Ik zag deze blush al een tijd geleden in de schappen liggen. Ik heb echt een zwak voor mooi uitziende spulletjes en dan 9 van de 10 keer gebruik ik ze niet! Ik vind de diverse kleuren los staand van elkaar al heel erg mooi uitzien, ik zou ze wel apart willen aanbrengen op mijn gezicht. Als 1 geheel ziet het er ook zeer mooi uit. Ik ben super verrast dat de poeder er niet droog uit ziet. Doet me inderdaad heel erg denken aan de Too Faced items en de poeder van de Bobbi Brown items. Een goeie dupe dus!

[Beantwoorden]


Door Sharon - Choose to Shine op 19 mei 2017 09:13

Wat een mooie blush! Ik ben deze helaas nog niet tegengekomen bij Kruidvat.

[Beantwoorden]


Door msevairene op 19 mei 2017 09:41

Mooie highligher/blush ! Ik heb er ondertussen al zodanig veel dat ik niet vaak meer warm loop van een nieuw gelijkaardig product. Ik heb nu al meer dan ik ooit kan opmaken :p.

[Beantwoorden]


Door Anne op 19 mei 2017 09:57

Ik vind deze er echt heel erg mooi uitzien! Toevallig zag ik hem deze week bij mijn kruidvatfiliaal liggen, dus ik ga hem zeker even aanschaffen denk ik!

[Beantwoorden]


Door laura op 19 mei 2017 10:06

Wat een prachtige highlight en frisse roze kleur, staat zooo mooi. Ik had het eerlijk gezegd niet verwacht, binnenkort maar weer eens een kijkje nemen in de drogisterijen geloof ik :’)

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 19 mei 2017 10:35

Oh wat een glans! Nu ben ik wel heel benieuwd naar deze lijn

[Beantwoorden]


Door nicoleswereld op 19 mei 2017 11:44

Wauw die ziet er prachtig uit!

[Beantwoorden]


Door Britt op 19 mei 2017 11:45

Wat is hij mooi zeg!

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 19 mei 2017 14:29

Oo wat een mooie glans zeg! Ik vind hem er heel erg mooi uitzien :D Ik ga er ook eens naar kijken in de winkel!

[Beantwoorden]


Door femketje op 19 mei 2017 15:10

Die is echt gorgeous!

[Beantwoorden]


Door Annika - Mrs. Marveous op 19 mei 2017 16:52

Prachtig! Hij staat je ook heel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Eva op 19 mei 2017 17:36

Wauw erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Nynke | lifetasticnl op 19 mei 2017 20:57

Wat een leuk artikel! Die highlighter is zo mooi en hij staat je ook super mooi! Mooie glans heeft ie!

[Beantwoorden]


Door Manon op 19 mei 2017 23:13

Ik ben gek op dit pareltje!

[Beantwoorden]


Door Sarah op 20 mei 2017 00:43

WoW de swatches zijn mooier dan verwacht. Staat je ook heel mooi.

[Beantwoorden]


Door Esra op 20 mei 2017 13:16

Wauw, heel erg mooi. Prachtige glans! X

[Beantwoorden]


Door Nicole op 20 mei 2017 13:39

Ik vind hem echt verrassend mooi. Alle andere producten van deze lijn die ik tot nu toe heb geprobeerd bevielen me totaal niet, maar dit is wel echt een mooierd!

[Beantwoorden]


Door What Mum Loves op 21 mei 2017 11:54

they’re really pretty! x

[Beantwoorden]


Door Mariska op 22 mei 2017 11:13

Die is inderdaad wel erg mooi, misschien wil ik hem gaan kopen! Niet dat ik het vaak gebruik, maar vind hem heel mooi.

[Beantwoorden]


Door Manon op 14 juli 2017 14:01

Wauw echt een super mooie blush die ga ik zeker kopen! Btw welke mascara heb je op want het staat je echt prachtig!

[Beantwoorden]