Dagelijkse look met favoriete producten

Wat is het lang geleden dat ik voor het laatst een face of the day plaatste! Vandaag is het eindelijk weer zo ver en deel ik mijn ‘dagelijkse’ look. Ik draag dit niet echt elke dag omdat wekelijks producten review, maar op dagen dat ik geen ooglook met een nieuw palette hoef te maken of de houdbaarheid van lipstick hoef te testen, is dit mijn look!

Ik maak deze look met een paar van mijn favoriete producten die ook nog eens perfect bij elkaar matchen. Toen ik deze look ontdekte, was ik zo blij! De ooglook is naturel, maar toch ook sprekend. De blush geeft een gezonde blos en gloed. En de lipkleur gaat uren mee, is perfect mat en maakt het geheel helemaal af.

Natuurlijk draag ik ook nog foundation (Estée Lauder Double Wear, dat kon je waarschijnlijk al wel raden), poeder, wenkbrauwpoeder (Catrice Eye Brow set, dat kon je zeker weten raden) etc. Maar dit zijn de ‘key’ producten die de look het meeste kleur geven.

Matt Abdul (bewegend ooglid)
Matt Lombardi (hoog geblend in arcadeboog)
Mat Singh (iets minder hoog geblend in arcadeboog)
Matt Hung (arcadeboog)

Het oogschaduwpalette van The Balm had ik al veel gebruikt voordat ik deze look ermee ontdekte. Ik had in eerste instantie niet verwacht dat een koele grijze tint zo mooi zou staan bij warm geel en oranje. Ik draag vaak lichte en glanzende tinten op het bewegend ooglid, maar deze matte grijstint geeft de look net wat meer ‘oempf’. Ik vind het super mooi!

Als ik mijn ogen sluit vind ik het effect van de ooglook net op een ondergaande zon lijken.

Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup C01 Shell – review
Urban Decay Naked Skin Concealer Fair Neutral – review
Essence All About Matt! Fixing Compact Powder
Catrice Eyebrow Set – review
MAC Eye Brows Fling

MAC Prep + Prime 24-Hour Extend Eye Base
The Balm Meet Matt(e) – review
The Body Shop Skinny Felt Liner
Catrice Rock Couture Extreme Volume Mascara 24H

NARS Laguna bronzer – review
The Balm Mary-Lou Manizer – review
MAC Dainty Blush

The Balm Meet Matt(e) Hughes Liquid Lipstick Committed – review

Hoe ziet jouw dagelijkse look er momenteel uit?

Twitter Facebook
Categorie: ... Of The Day | 17 februari 2017 | 37 reacties

Reacties

Door Femke op 17 februari 2017 06:03

Wat een mooie look. Ik begrijp wel dat je hier blij van wordt. Vooral de lipkleur en de oogschaduw vind ik erg mooi. Bij de review naar de concealer staat geen linkje.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 februari 2017 om 09:35:

Ga ik nog even toevoegen, dankjewel voor de opmerking!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 17 februari 2017 06:34

Mijn dagelijkse look wisselt nogal. Maar ik merk wel dat ik vaak een paar weken achterelkaar dezelfde producten erbij pak. Nu is dat bijvoorbeeld het Kat Von D Shade & Light contour palette, een highlighter van LA Girl en een blush van Physician’s Formula. Dat is op het moment mijn meest favo cheek combo.

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 17 februari 2017 08:05

Hele mooie look :) Mijn look is de laatste tijd héél simpel, maar ik heb weer zin om lekker te tutten! Gelukkig zie ik ook veel dierproefvrije producten :)

[Beantwoorden]


Door Do op 17 februari 2017 08:09

Mooie dagelijkse look, ik vind vooral je lipstick erg mooi :) Mijn dagelijkse look bestaat eigenlijk uit een naturelle ooglook (ik gebruik het Chocolate Bar palette van Too Faced), met een klein beetje blush en highlighter en meestal met MAC faux of taupe.

[Beantwoorden]


Door Irina op 17 februari 2017 08:41

Heel erg mooie look! Ik ben zelf ook echt gek op die highlighter <3

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 17 februari 2017 09:03

Mooi! De lippen en ogen combineren echt perfect zo.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 februari 2017 om 09:36:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Susan op 17 februari 2017 09:14

Prachtige ooglook en lipkleur! Heel mooi.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 17 februari 2017 09:33

Die lipkleur is prachtig en hij staat je ook echt goed!

[Beantwoorden]


Door Tamara op 17 februari 2017 10:06

wow wat staat deze combinatie je mooi. Ik heb het idee dat je steeds beter weet wat goed bij je past en wat je mooie punten benadrukt. Ook je haarkleur staat hier super bij. Je bent echt een mooie vrouw!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 februari 2017 om 09:37:

Dankjewel Tamara, super lief :)

[Beantwoorden]


Door Liset op 17 februari 2017 10:13

Wauw, wauw, wauw! Wat een mooie look! Dit is echt iets wat ik zelf ook zou dragen. En toevallig heb ik dit palette ook, komt goed uit ;).

[Beantwoorden]


Door Britt op 17 februari 2017 11:01

Ik heb al zoveel goede verhalen over dat palette gehoord én gezien, ik moet ook zeggen dat hij er heel mooi uitziet! Prachtige kleuren, maar je hebt er ook zeker weten een prachtige look mee gemaakt.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 17 februari 2017 11:28

Leuke alledaagse look. Ik vind vooral he lipstick erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Roos op 17 februari 2017 12:23

Wat een prachtige kleurencombinatie dit, staat je heel mooi! X

[Beantwoorden]


Door yvonne op 17 februari 2017 12:32

Echt net een ondergaande zon. Heel mooi ja!

[Beantwoorden]


Door Eveline Fleur op 17 februari 2017 13:41

Wat een prachtige en frisse look! De lipstick is ook super mooi. <3

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 17 februari 2017 13:44

Héél mooie ooglook! Ik heb ook eens die combinatie aangebracht: donkergrijs op bewegend ooglid en warme, terra/oranje in de arcadeboog; was lange tijd mijn favoriete ooglook.

[Beantwoorden]


Door Meryem op 17 februari 2017 13:48

Dit inderdaad een mooie zonondergang make-up. Ik ben de de laaste tijd in de Orange mood en ben ook zo blij met de jeffree star pumkin pie liquid lipstick. Ik zoek nu alleen nog zo’n eyeshaduw dat lijkt op de sugarpill pumkin spice.
Heeft iemand een dupe tip.

[Beantwoorden]


Door Annika op 17 februari 2017 14:48

Ziet er goed uit. Mijn dagelijkse look bestaat momenteel uit hooguit wat mascara en een lippenstiftje… Te verkouden helaas, geen puf om moeite te doen.

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 17 februari 2017 15:09

Wat een mooie look! Je ogen en lippen zijn een perfecte combinatie.

[Beantwoorden]


Door Iris op 17 februari 2017 15:09

Wauw super mooi! Hoe lang doe je daar over?
Ik doe concealer van catrice, poeder van essence in een huidskleur, de fixing poeder van essence, catrice strobing highlighter pen in rosé, NYC bronzer, een carrice oogschaduw voor mijn wenkbrauwen en de bronzer in mijn arcadeboog en dan mascara van de Hema van 1 euro die geweldig is!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 februari 2017 om 09:37:

Iets langer dan 20 minuten, als ik me niet vergis! Jouw look klinkt ook mooi, Iris!

[Beantwoorden]


Door Loes op 17 februari 2017 15:16

Heel mooi! Vind vooral je lipkleur heel mooi.

[Beantwoorden]


Door Jana op 17 februari 2017 20:10

Heel erg mooie look! De kleurtjes staan jou ook nog eens geweldig mooi :D x

[Beantwoorden]


Door Nicole op 17 februari 2017 21:12

Mooie look! Bij de ooglook moest ik ook gelijk aan een zonsondergang denken.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 17 februari 2017 22:19

Wauw ik vind de ooglook echt zo super gaaf! Je makeup ziet er echt heel erg goed uit!

[Beantwoorden]


Door Renate op 18 februari 2017 00:41

Wauw wat een prachtige look, het staat je zo mooi! Het klopt dat het net op een zonsondergang lijkt haha en ik vind de lipstick ook echt een hele mooie kleur!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 18 februari 2017 08:40

Hele mooie look!

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 18 februari 2017 16:22

Prachtig! Je ziet er ook heel zen uit. Mijn dagelijkse look is weer lekker zonder make-up. :’)

[Beantwoorden]


Door myrna op 19 februari 2017 10:16

Wauw mooie look! Geeft je echt zo’n gezonde uitstraling.

Mijn dagelijkse look is: Mascara, concealer en matterende poeder. Daarvoor ben ik nog op zoek naar een product wat het beste bij mij werkt. Verder zijn mijn holy grails voor mijn dagelijkse look op dit moment: MAC blush Warm Soul, Essence I love Stage oogschaduwbasis, MAC Highlighter Lightscapade of Soft & Gentle, MAC Oogschaduw Sweet Heat of Expensive Pink, MAC Lipstick Brave, Only You (LE) of Twig. Veel MAC dus, maar heb niet heel veel verstand van make-up en heb mij daar goed laten adviseren. Alleen de lipstick Only You en de highlighters heb ik zonder advies van de mua’s gekocht. Sinds ik me goed heb laten adviseren merk ik dat ik heel blij ben met deze look en geen producten meer koop die ik uiteindelijk niet gebruik.

[Beantwoorden]

myrna antwoordt op 19 februari 2017 om 10:29:

Oh ik vergeet mijn gelieve Yves Rocher wenkbrauwpotlood die gebruik ik al 4 jaar.

[Beantwoorden]


Door Margje op 19 februari 2017 12:04

Wauw!!! Zo mooi. Ook weer heel natuurlijk, maar het is echt gaaf. Het past goed bij je en je gezicht spreekt zoveel nu. Ik hou hier echt van. Ik zou het bij mezelf ook graag doen, maar vind het zo moeilijk…

[Beantwoorden]


Door Eliushi op 20 februari 2017 14:13

Echt heel mooi. Past bij alle outfits en gelegenheden.

[Beantwoorden]


Door Roosmarijn op 20 februari 2017 15:46

Wauw, heel mooi! Vooral de oogschaduw.

[Beantwoorden]


Door Anne op 21 februari 2017 11:40

Oh wauw, wat een mooie look! Vooral hoe je je ogen hebt gedaan! :-)

[Beantwoorden]