Kiko Summer 2.0 collectie

`

Terwijl ik nog zit te wachten op de lente 2.0 (het zonnige weer van een paar weken geleden kan toch niet nu al voorbij zijn?), heeft Kiko het al over zomer 2.0, met de Summer 2.0 collectie. Een collectie die straalt van alle kanten, met onder andere gebakken bronzers en blush duo’s, een bijzondere mascara, een zachte kabuki kwast en blauwe lipstick.

De producten vind ik heel chique vormgegeven. En dat niet alleen, ze zijn ook heel chique verpakt, zoals ik je in mijn fotodagboek al liet zien. Zo krijg je een onvervalst luxe gevoel bij de producten, terwijl de prijzen vrij betaalbaar zijn. Dat doet Kiko goed.

Mascara € 11,95

Baked Bronzer 01 Sun Celebration Honey € 22,95
Baked Blush 01 Natural Beach € 16,95

Face Brush € 16,95

Lips and Cheeks 02 € 10,95
Lipstick 07 € 10,95

De mascara heeft geen speciale naam en heet enkel ‘mascara’. Duidelijk. Het is net als de andere producten een limited edition, die alleen in deze collectie zit. De borstel van de mascara is heel bijzonder, er zitten namelijk geen haartjes/stekels aan. Het is een hele smalle spiraal.

Van dichtbij kun je het goed zien. De borstel is echt heel dun! Ik was super benieuwd hoe dat zou gaan werken.

Voor

Na

Wat een mooi effect! 0 klontjes, veel lengte en een beetje volume. De mascara geeft je super veel controle en werkt super precies. Je smeert niks uit, knoeit niet, brengt niet per ongeluk teveel of een te dikke laag aan… Ik vind het effect echt heel mooi.

Mascara € 11,95

Bronzers komen elke zomer weer terug, je kunt er niet omheen. Vooral de grote bronzers zijn populair, die kun je zo lekker vasthouden en met je kwast royaal over de poeder zwiepen om een beetje kleur op je gezicht aan te brengen. Dit is een gebakken bronzer in de kleur 01 Sun Celebration Honey.

Wees voorzichtig met aanbrengen en strijk zacht met je kwast over de bronzer heen. De gebakken poeder is zoals je hier kunt zien heel teer.

De bronzer heeft een marmeren effect en een zachte warme kleur. De poeder voelt heel fijn aan en heeft een subtiele nootachtige geur.

Voor

Na

Met de grote poederkwast uit de collectie heb ik de bronzer op mijn voorhoofd, neus en kaaklijn aangebracht. Dat ging niet altijd even goed omdat de poeder toch wel erg gepigmenteerd bleek. Voorzichtig aanbrengen dus! De warme kleur vind ik wel mooi matchen bij mijn lichte huidskleur. De gloed is warm, maar niet te oranje.

Baked Bronzer 01 Sun Celebration Honey € 22,95

In een kleiner doosje zit de Baked Blush, ik heb die in de kleur 01 Natural Beach. Dit is een combinatie van een matte, donkere perziktint en een intens glanzende roze kleur.

Wat een prachtige combinatie! Vooral de roze kleur blush springt eruit, wat een prachtige glans en wat een gigantische hoeveelheid pigment.

1. Voor
2. Blush 1 aangebracht
3. Blush 2 aangebracht

Ik heb eerst de matte kleur blush aan de onderkant van het jukbeen aangebracht, daarboven heb ik de glanzende roze blush toegevoegd.

Ik vind het een mooie, zonnige combinatie. Hoewel de matte kleur wel een beetje wegvalt, vind ik de twee kleuren in het doosje wel mooi met elkaar gecombineerd. Vooral de glanzende blush vind ik bijzonder. Speciale glans en kleur, i love it!

Baked Blush 01 Natural Beach € 16,95

In een speciaal zakje zit de grote gezichtskwast (of eigenlijk een kabuki!). Wederom mooi gedaan door Kiko. Dit is een hele volle kwast met synthetische haren, die net zo lekker zacht zijn als ze eruit zien.

Dit is echt een hele grote, volle kwast. De haren zijn heerlijk zacht en flexibel en bewegen zich moeiteloos over de contouren van mijn gezicht. Je kunt de kwast gebruiken om je make-up mee af te poederen met een huidskleurige of transparante poeder, maar ook om bronzer over je hele gezicht mee te verdelen. Ik vind de kwast erg fijn.

Ook handig: neem hem in het zakje mee op reis!

Face Brush € 16,95

Het laatste wat ik je wil laten zien zijn deze twee lipsticks. De linker lipstick is tevens te gebruiken als blush, vandaar de ronde vorm. Stiekem kun je trouwens elke lipstick gebruiken als blush, het geeft vaak een net wat zachter effect. Oja en de rechter lipstick, die is blauw!

02 Sorbet Watermelon

07 Dreaming Iris

Sorbet Watermelon – Dreaming Iris

Sorbet Watermelon. Ik vind de naam alleen al heerlijk. Ook de kleur vind ik mooi en een goede combinatie met een zon- of bronzergebruinde huid. Hij past ook perfect bij de blush! Ik vind het jammer dat de matte lipstick niet zo mooi zit. Hij tekent erg en oogt na verloop van de tijd eigenlijk alleen maar droger en droger op mijn lippen. En hij blijft ook nog eens nauwelijks twee uur zitten…

Lips and Cheeks 02 Sorbet Watermelon € 10,95

De blauwe kleur lipstick had ik niet zien aankomen in deze collectie met bronzers, zachte roze tinten en warme glanzen. Bij nader inzien vind ik hem helemaal niet zo gek staan bij de blush uit de collectie. Natuurlijk, blauwe lipstick is toch even anders dan roze of rood, maar de dekking is goed en ik vind hem mooier zitten dan Sorbet Watermelon. En blijft ook veel langer zitten; bijna vier uur.

Lipstick 07 Dreaming Iris € 10,95

Zo. Dat waren best wat producten. Maar wat voor producten! Ik vind het echt een mooie collectie die tot in de puntjes is uitgewerkt. Mijn favorieten zijn de kwast en de blush. Die vind ik kwalitatief erg goed en een luxe gevoel en uitstraling hebben. Welke producten spreken jou het meest aan?

Kiko Summer 2.0 is te koop bij Kiko winkels en hier online.

Twitter Facebook
Categorie: Mid budget | 9 mei 2017 | 36 reacties | Tags: , , , , ,

Reacties

Door Mariëlle op 9 mei 2017 08:01

Ik heb eigenlijk helemaal niks nodig, maar wauw, deze producten zijn écht mooi ♡

[Beantwoorden]

Anna Lena antwoordt op 9 mei 2017 om 10:42:

Hebben we niet allemaal altijd wel wat nieuwe makeup nodig..
Haha!

[Beantwoorden]

Hopper antwoordt op 9 mei 2017 om 14:54:

Ja idd! Ondanks dat het eigenlijk allemaal noet meer past en ik altijd op het zelfde blijf hangen…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 mei 2017 om 10:54:

I feel you :D

[Beantwoorden]


Door Liset op 9 mei 2017 08:26

Oh wauw, ik val direct voor die prachtige blush! Hij staat je ook zo mooi :). De glans, de kleur..in één woord geweldig. De mascara ziet er ook goed uit zeg, wat een lengte en volume! En dat met zo’n klein borsteltje, dat zou je niet verwachten. Weer een prachtige review, waar ik super enthousiast van word!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 mei 2017 om 10:55:

Thanks Liset!

[Beantwoorden]


Door Sharon - Choose to Shine op 9 mei 2017 08:46

Wat een mooie collectie! Vooral de blush en bronzer zijn super mooi en ik heb een week geleden ook echt enorm getwijfeld om deze te kopen toen ik in de Kiko winkel was. Na het zien van jouw review ga ik ze denk ik toch maar bestellen ;-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 mei 2017 om 10:55:

Sorry! ;)

[Beantwoorden]


Door An Dang, TheBeauParlour op 9 mei 2017 08:54

Mijn Kiko Milano Summer 2.0 komt volgende week online! Ik heb dan hele andere spulletjes van deze collectie ontvangen dus is wel leuk om die van jou te lezen :) Ik vind de verpakking van deze collectie echt super mooi gedaan, het is ook zeker de moeite waard om even naar de andere limited edition collection te kijken met blauw en bloemen, daar heb ik een hele leuke brush van gehaald. De bronzer vind ik nét iets te licht, ik hou er wel van als die intens is maar ik ga er van uit dat deze wel makkelijk opgebouwd kan worden. De Baked Blush heb ik ook maar in een andere kleur, die is zeker een favo van de collectie! Veel pigmentatie en mooie kleuren. De lipsticks zijn ook super leuk met die magnetische cap. De kleur blauw vind ik toch wel even schrikken, ik heb de licht blauwe gekregen en die stond mij totaal niet vanwege mijn huidskleur. Ik vind de kleine kabuki brush wel super schattig, leuk dat deze apart is verpakt.

[Beantwoorden]


Door femketje op 9 mei 2017 09:37

Die mascara ♡

[Beantwoorden]


Door Irina op 9 mei 2017 09:53

Wauw dat had ik niet verwacht van de mascara! Wat een mooi effect!
Zelf zat ik ook al te twijfelen om één van de blushes uit deze collectie te kopen: ze zien er allemaal zo mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Loes op 9 mei 2017 10:01

Mooie producten! Vind vooral die mascara heel verrassend! Ik heb nog steeds niets van Kiko, omdat ik altijd overweldigd raak in de winkel haha.

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 9 mei 2017 10:05

Wat een heerlijk zomerse collectie dit <3 De blush trekt mij het meeste aan, die ga ik zeker even checken in de winkel. Fijne review!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 mei 2017 om 10:55:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 9 mei 2017 10:47

Waaauw, wat een prachtige verpakkingen en de producten zelf zijn ook zo nice! Die mascara! <3 <3

[Beantwoorden]


Door Laura | LvanR.nl op 9 mei 2017 11:27

Wat een leuke collectie! Zijn allemaal hele mooie producten zeg! Zelfs de blauwe lipstick ziet er mooi uit en niet super gek.

[Beantwoorden]


Door Malou | Blonde Blossom op 9 mei 2017 12:18

Ik vind blush 1 echt prachtig! Supermooi kleurtje en heel lekker subtiel op je huid. De mascara leek me eerst nogal vreemd, maar dat effect, geweldig! Die ga ik sowieso aanschaffen! Wat heb jij trouwens ook prachtige wimpers zonder mascara, mijn hemel… Malou x

[Beantwoorden]


Door Melissa op 9 mei 2017 12:19

Mooie collectie! Vooral die mascara vind ik er heel goed uitzien, misschien ga ik die wel halen. Nog nooit zo’n borsteltje gehad!

[Beantwoorden]


Door Romy op 9 mei 2017 14:05

De mascara lijkt mij top! De blauwe lipstick vind ik niets en de rest van de producten zien er mooi uit ♥

[Beantwoorden]


Door Marjoleine op 9 mei 2017 14:10

Ah die mascara! Die zou ik echt heeel graag willen proberen, ben zo benieuwd. Binnenkort maar even naar de Kiko :-)

[Beantwoorden]


Door Hopper op 9 mei 2017 14:55

Ik zag die mascara en ik dacht dit weer ik niet. Maar het is prachtig!

[Beantwoorden]


Door Britt op 9 mei 2017 15:18

Wauw, die mascara is echt heel erg mooi, ik zit er ernstig over te twijfelen om hem zelf ook te gaan halen! Die blauwe lipstick is ook zo gaaf!

[Beantwoorden]


Door Jessica J. op 9 mei 2017 15:33

Oh wauw, knap effect, die mascara! Bijzonder, zo’n minimalistisch borsteltje. De bronzer vind ik ook echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Kimdy op 9 mei 2017 15:40

De verpakkingen alleen al zijn echt heel mooi zeg! Die blush vind ik er super mooi uitzien ook, net als Sorbet Watermelon alleen jammer dat die niet zo mooi zit :(

[Beantwoorden]


Door Tricia McCoy op 9 mei 2017 16:57

Wat mooie producten! Ik vind vooral de effect van de mascara zooo mooi eruit zien!

[Beantwoorden]


Door Anna op 9 mei 2017 17:25

Wauw wat een mooie collectie! Ik vind vooral de blush heel erg mooi.

[Beantwoorden]


Door Annika - Mrs. Marvelous op 9 mei 2017 17:51

Ik hou van Kiko! Van deze collectie zou ik graag de blush, de bronzer en de mascara willen.

[Beantwoorden]


Door Eva op 9 mei 2017 17:53

Wat een mooie collectie! Mooie producten!

[Beantwoorden]


Door Emilie op 9 mei 2017 18:34

Ik vind vooral de mascara en de blush er leuk uitzien!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 9 mei 2017 20:31

Ik ben zo enorm onder de indruk van die mascara. Ik had echt verwacht dat hij drie keer niks zou zijn gezien het borsteltje. Maar wauwie! Ik vind de blush ook heel erg mooi, ook al heb ik al een hele vergelijkbare van een andere oude limited edition ook van Kiko.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 mei 2017 om 10:57:

Vind de mascara echt fijn!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 9 mei 2017 21:16

De blush is prachtig! De mascara ziet er echt apart uit en het effect is ook nog eens mooi.

[Beantwoorden]


Door Lou op 10 mei 2017 07:19

Die blauwe lipstick met die top en je ogen… wow!
Ik vind de blush en bronzer trouwens niet zo, te warm en te vlekkerig. Niet zo mooi bij je huidskleur.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 10 mei 2017 22:21

Wat een mooie producten, en die verpakkingen! Zó mooi! Die mascara is ook echt prachtig, die moet ik hebben :)
Gek genoeg vind ik zelfs de blauwe lipstick heel mooi, het is net alsof hij een soort van draagbaar is ofzo. Voor zover dat mogelijk is voor blauwe lipstick :P

[Beantwoorden]


Door Jolanda op 10 mei 2017 23:22

Die mascara doet me denken aan een mascara die ik ooit in Amerika heb gekocht. Die had ook zo’n smal borsteltje. Erg fijn voor de onderste wimpers; note to myself dat ik dus even naar Kiko moet…

[Beantwoorden]


Door Carla op 13 mei 2017 21:23

Ik heb de bronzer en de kwast op vakantie in Sevilla gekocht. Ik ben er erg tevreden over. Ik wilde net online de blush van 16,95 bestellen, maar moest 6,90 of 8,90 aan verzendkosten betalen toen ik aangaf met ideal te willen betalen!
Laat maar!
Op een bedrag van 16,95 vind ik dat echt te veel.
En eigenlijk sowiezo.
Voor een nederlandse webshop.. voor een bestelling die in Nl is gedaan en die in Nederland wordt bezorgd.
Ik haak, als potentiele klant die in een andere woonplaats woont dan waar een Kiko winkel gevestigd is, af. Jammer.

[Beantwoorden]