Lente foto’s #7

De eerste week van mei zit er alweer op! Ik ben veel de stad in geweest om te shoppen, te wandelen en producten voor video’s te kopen. Ik heb nog steeds niet echt het gevoel dat het lente is, meer herfst. Dat doet gekke dingen met mijn humeur, maar gelukkig heb ik toch ook veel leuke dingen kunnen doen en fotograferen. Kijk mee!

Jeffrey was vrijdag aan het werk, maar mijn ouders kwamen die dag toch even langs om een bloemetje voor zijn verjaardag te brengen, wat spullen op te halen en natuurlijk met mij de stad in te gaan.

We lunchten bij Hotel V, waar ik voor het eerst ooit geen pancakes of flammkuchen bestelde, maar voor de Eggs Royale koos. Dat bleek gelukkig een hele goede keuze.

Waar ik me nog wel eens geïntimideerd kan voelen bij high end merken, heeft mijn vader daar totaal geen last van, haha.

Shopshopshop!

Tijdens de lunch had mijn vader het er al over dat hij wel zin had in een ijsje van van der Linde. Mijn ouders halen daar wel vaker een ijshoorntje wanneer ze in Amsterdam zijn, er staat vaak zelfs een lange rij voor de bakkerij. De ijsjes zijn beroemd en nu ik er ook weer eens eentje op heb, moet ik toegeven dat ze ook wel erg lekker zijn.

Zaterdagochtend was Jeffrey vrij en maakte hij voor ons allebei een bananen smoothie.

’s Middags gingen we langs Dare2Wear voor een check-up van mijn piercing. Het gaat nog steeds goed en hij heelt mooi, maar ik vind het wel fijn er zo nu en dan naar te laten kijken voor de zekerheid.

Op loopafstand van Dare2Wear zat Blincq optiek. Jeffrey had nog een verjaardagskado van me tegoed en ik wilde hem graag een zonnebril geven.

Ze hadden een mooi assortiment en uiteindelijk viel de keuze op een zonnebril van Dita. Yes, geslaagd!

Vanuit de Jordaan liepen we richting de Dam. Jeffrey, nadat ik deze foto maakte: ‘we lijken nu net toeristen’. Nou en?! ❤️

Amsterdam zag er weer te mooi uit.

Ik kocht bij Primark een heleboel make-up voor een Eerste Indruk video. Het was chaos in de winkel, maar ik ging met een goede buit weer weg.

Zondag! Lunchen met een home-made poké bowl van Jeffrey.

Je gelooft het niet maar zondag gingen we wéér de stad in. Wederom om spullen te kopen voor een video.

In Topshop draaide een DJ muziek. Vooral veel R&B, waardoor ik in de winkel stond de dansen. Normaal houd ik niet van harde muziek in winkels, maar wel als het R&B is ;)

Make-up kopen voor een video… coming soon!

Nog even een foto schieten langs het water.

En daarna lekker uit eten met Rutger en Thomas! ❤️

We aten sushi in restaurant Mo-Jo. Vlakbij het station, aan het water. Leuke locatie en prima sushi! Maar het was vooral ook heel erg gezellig.

Goedemorgen! Een nieuwe week.

Maandagavond aten we noodles. Paarse noodles? Gemaakt van zoete aardappel. Een beetje slap, maar qua smaak niet verkeerd.

Dinsdag kwam er weer een boodschappen bestelling binnen.

En veel leuker: een make-up bestelling!

Bureau vol met lege verpakkingen, kwasten en make-up? Video geslaagd!

Mijn linkerooglid trilde al een paar dagen, heel irritant. Ik besloot mijn bril maar weer eens op te zetten en dat leek enigszins te helpen.

En ik bestelde nog iets heel moois: een zeemeermin foundationkwast! Ben heel benieuwd hoe die werkt, maar mooi is ‘ie in ieder geval.

Heel veel lipswatches maken.

En weer eens lekker al mijn kwasten door de wasstraat halen. Ik gebruik nog steeds speciale zeep van Douglas en dat bevalt heel goed. De kwasten worden super schoon en zacht. De zeep gebruik ik al een paar maanden, maar hij begint nu pas een beetje op te raken.

Hoe was jouw week? X


Lente foto’s #6
Lente foto’s #5
Lente foto’s #4


Reacties

Door Lindsey Beljaars op 8 mei 2017 10:16

Heerlijk, lekker shoppen in Amsterdam! Voor mij al veel te lang geleden dus binnenkort maar weer eens een dagje inplannen. Ben benieuwd naar alle nieuwe producten die je hebt ingeslagen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 mei 2017 om 10:52:

Veel plezier alvast! :)

[Beantwoorden]


Door Annika - Mrs. Marvelous op 8 mei 2017 10:17

Dat trillende ooglid heb ik ook al een maand, waarschijnlijk stress en veel op schermpjes kijken.

Wat heb je een prachtige jas aan op die zwart-witfoto!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 mei 2017 om 10:53:

Een maand? Jeetje :(

[Beantwoorden]

Laura antwoordt op 12 mei 2017 om 17:13:

Ik krijg het inderdaad ook wanneer ik stress heb. Soms heftiger dan “normaal”. Kan heel lang duren voordat het weer wegtrekt ?

[Beantwoorden]


Door An, TheBeauParlour op 8 mei 2017 10:18

Ik ga helemaal stuk om jouw vader! Ik ging laatst met mijn zusje en vader naar de Bijenkorf toe. Mijn vader weet dat ik een dure tassen verslaving heb maar vaak weet hij niet wat ik er voor betaal. Dus hij ging nonchalant naar de Prada toe en vroeg aan de werknemer hoeveel een kleine roze tas was die ik graag wou hebben: 1800 euro meneer! Mijn vaders reactie: 1800euro? Wat een hoop geld! Waarom zo duur! *zusje en ik facepalm* Schaamde me zo erg voor hem hahaha. Anyway, de ijsjes bij van der Linde zijn heerlijk, ik neem altijd een beker met 2 bollen. Lekker weekje heb je gehad met veel uitjes naar buiten! Ik ben vooral gaan werken en ook paar keer naar de stad geweest om een truitje te ruilen (:

[Beantwoorden]

Tialda antwoordt op 8 mei 2017 om 10:49:

Maar 1800 euro is ook duur voor een tas. Daar kan je 2 keer voor op vakantie gaan of een heel jaar eten kopen ofzo. Zou ik echt niet voor een tas over hebben. Ik geef je vader gelijk!

[Beantwoorden]

An, TheBeauParlour antwoordt op 8 mei 2017 om 10:57:

Ja grotendeels van mijn tassen zitten onder die prijs hoor maar van Prada mag je wel echt verwachten dat ze rond die prijs zitten ;p ging mij meer om zijn reactie die hij niet voor zich kon houden haha. Tassen kopen is mij hobby, daar word ik blij van!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 8 mei 2017 11:19

Mmm ik zie weer zoveel lekker eten voorbij komen! Mijn vader is precies het zelfde haha. Hij zou nog extra hard zeggen dat het allemaal belachelijk duur is.

[Beantwoorden]


Door anna op 8 mei 2017 12:15

Leuke foto’s! Ik ga ook maar eens naar de Primark voor wat leuke make-upjes. Ik heb soms ook dat mijn ooglid trilt, zo irritant!

[Beantwoorden]


Door Tricia McCoy op 8 mei 2017 16:59

Wat een leuke week! Ze hebben nu een sort pokebowl/salade bij de albert heijn en ik probeer hem deze week! Hopelijk is het lekker, ik heb er zin in als ik naar jouw pokebowl en sushi fotos kijk :)

[Beantwoorden]


Door Eva-Lynn op 8 mei 2017 18:43

Alweer erg mooie foto’s! Wat een leuke zeemeerminnenkwast!

[Beantwoorden]


Door hillybillybeauty op 8 mei 2017 21:20

Dat trillende oog had ik vorige week ook, mega irritant! Wat heb je een gave dingen geshopt trouwens. En die foto langs het water, wow, echt super mooi!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 mei 2017 om 10:53:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Britt op 9 mei 2017 07:07

Lekker hoor, zoveels hoppen! Mij maak je er blij mee ;), mooie foto’s weer, en gezellig dat je met je ouders op pad ging!

[Beantwoorden]


Door Sofie op 9 mei 2017 08:50

Trillend ooglid, ik heb het ook regelmatig. Vooral in de examens, waarbij ik veel op m’n boeken zit te kijken (met bijkomstig nog een beetje stress). Genoeg slapen helpt, te weinig slapen maakt het erger bij mij. En verder neem ik dan vaak enkele dagen wat magnesium bij, die tip kreeg ik ooit eens van een verpleegkundige en dat wil vaak ook nog eens helpen.

[Beantwoorden]


Door Danique op 9 mei 2017 10:20

Misschien eerder een vraag voor een Q&A, maar ik vraag me eigenlijk af of jij je ‘veilig’ voel in Amsterdam. Voornamelijk omdat je hier nog maar een aantal jaren woont. Loop jij met een gerust hart door Amsterdam, of juist niet?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 mei 2017 om 10:56:

Ik voel me in de stad veilig, maar in mijn appartement helaas niet. Er is veel gebeurd hier, ik voelde me in eerste instantie wel veilig maar nu niet meer. Dat vind ik wel heel vervelend en ik hoop dat het nog slijt.

[Beantwoorden]


Door yvonne op 9 mei 2017 11:17

Wat een mooie zwart wit foto van jou!

[Beantwoorden]


Door Liza op 9 mei 2017 15:27

Ik voel mij ook meestal geïntimideerd als ik dure winkels in loop. En wat is die zwart wit foto van jou mooi!!

[Beantwoorden]


Door Anne op 10 mei 2017 10:33

Wow! Die zeemeerminnenkwast is echt heel gaaf! Leuk overzicht!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 10 mei 2017 13:43

Weer hele leuke foto’s om te zien!

[Beantwoorden]