2 tassen (een opblaasbare en YSL), Tommy Jeans kleding & meer! | Shoplog

Een nieuwe zondag, een nieuwe video! Het is alweer even geleden dat ik een shoplog filmde. Afgelopen maanden verzamelde ik kleding en accessoires die ik je in deze video laat zien. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 7 mei 2017 | 33 reacties

Reacties

Door Sharon - Choose to Shine op 7 mei 2017 09:39

Wat een heerlijke shoplog en wat een prachtige items. Vooral je Dior oorbellen en YSL tas zijn echt geweldig!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 mei 2017 om 11:13:

Dankjewel Sharon!

[Beantwoorden]


Door Hanan op 7 mei 2017 09:42

Mooie spullen Vera! Vooral de YSL tas is gewoon wauw!!!
Ik ken dat gevoel hoor dat je iets ziet en meteen verliefd bent, ik ga er dan altijd voor sparen. Nu ik ouder ben merk ik ook dat ik meer waarde hecht aan luxere kwalitatieve producten. Daar hoef je echt geen uitleg voor te geven. Meid je werkt voor je centen en hoe je ze besteedt is geheel aan jou! Geniet er vooral van!!

Xx

[Beantwoorden]


Door Anne op 7 mei 2017 09:48

Wat een ontzettend leuke shoplog weer, kan er altijd van genieten! Ik volg je al jaren en blijf het leuk vinden. Geniet van je mooie items, ze zijn prachtig! De gestreepte top met rok en je tassen zijn bij mij favoriet!

[Beantwoorden]

Anne antwoordt op 7 mei 2017 om 09:49:

Alhoewel, ook het Tommy setje (samen en apart) staat je fantastisch!

[Beantwoorden]


Door Fie, Hola Nova op 7 mei 2017 09:56

Leuke shoplog! Vooral de rok vind ik erg mooi.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 mei 2017 om 11:13:

Thanks!

[Beantwoorden]


Door britt op 7 mei 2017 10:03

wat een mooie make-up look heb je op! zou je er misschien een filmpje van willen make want ik zou soms ook graag gekleurde oogschaduw willen dragen zoals blauw en groen maar weet niet zo goed hoe hieraan te beginnen en ik vindt je ooglook zo mooi!
en het zijn echt leuke spullen die je geshopt hebt

[Beantwoorden]


Door femketje op 7 mei 2017 10:31

looooove je shoplogs!

[Beantwoorden]


Door Lynn op 7 mei 2017 10:34

Wat een mooie producten weer, toffe video!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 mei 2017 om 11:13:

Dankjewel Lynn!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 7 mei 2017 11:12

Ik ben zo verliefd op de Dior oorbellen. Ze zijn echt prachtig!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 mei 2017 om 11:14:

Ik ook! Zo ontzettend blij mee :D

[Beantwoorden]


Door Susan op 7 mei 2017 12:30

Toffe spullen heb je gekocht! Ik vind vooral het t-shirt van Tommy erg leuk.

[Beantwoorden]


Door Senn op 7 mei 2017 13:54

Prach.tig. die YSL tas! En het Aaliyah pakje vind ik ook echt awesome.

+die disclaimer op je shoplog is mensen (/kinderen) die negatieve aandacht vragen enablen. Ze vinden het waarschijnlijk alleen maar leuk als je iets over hun comments zegt, want: aandacht. Don’t give em that time of day babe.

Jij bent jij en dat is precies hoe we je leuk vinden. Geen verantwoording nodig. (Anders zouden we hier niet zijn met zn 250.000’en, jatoch! Gefeli trouwens)

Joe! Doeg!

[Beantwoorden]

Senn antwoordt op 7 mei 2017 om 16:50:

En bij nader inzien aan de andere kant: laat je vooral ook niet door mij (met mn ongevraagde adviezen) vertellen wat je wel of niet ‘zou moeten doen’. You do you! ;) x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 mei 2017 om 11:14:

Thanks Senn!

[Beantwoorden]


Door Door op 7 mei 2017 14:47

Je hoeft je zelf niet te verantwoorden voor je aankopen en mensen die daar vervelend op reageren zijn gewoon jaloers

[Beantwoorden]


Door Esmee op 7 mei 2017 16:37

Heeeey Vera wat een geweldige spullen. Welke outlet site bedoel je waar je die 2 dingen hebt gekocht?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 mei 2017 om 11:14:

TheOutnet.com :)

[Beantwoorden]


Door Sarah op 7 mei 2017 17:36

Die YSL tas!!! (Kwijl) geweldig, prachtige kleur ook. Ik vond alles wat je had gekocht wel leuk hahahaha

[Beantwoorden]


Door Laura | LvanR.nl op 7 mei 2017 19:07

Chillbroeken!!! Zo noem ik ze ook haha. Denk dat ik meer chillbroeken heb dan spijkerbroeken…. En wooow je wimpers zeg! Ik ben ook net begonnen met dat serum, ben benieuwd wat het bij mij uithaalt. Mooie ooglook ook!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 mei 2017 om 11:15:

Oeh, succes! Ben nog steeds zo blij met mijn wimpers :D

[Beantwoorden]


Door Nicoleswereld op 7 mei 2017 22:15

Omg je tasjes zijn zo ontzettend leuk!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 8 mei 2017 07:24

Oh wauw Vera, de YSL tas is zo enorm mooi! Leuke shoplog!

[Beantwoorden]


Door An, TheBeauParlour op 8 mei 2017 09:20

Jup, ik heb je filmpje helemaal doorgespoeld om alleen je YSL tas te kunnen zien. Dat meen je niet, al 200 euro duurder?? Ik vind je tas echt geweldig, het is de perfecte formaat waar nog wel wat spulletjes erin kunnen. Daarnaast vind ik de twee verschillende manieren hoe je die kunt dragen ook fijn. Natuuuurlijk de rode kleur maakt het helemaal af! Goeie smaak heb je ;p

[Beantwoorden]


Door Annika - Mrs. Marvelous op 8 mei 2017 10:13

Ik ga ook steeds meer richting alleen dingen kopen die ik echt mooi vind. Ik grijp in mijn kast toch steeds naar dezelfde outfits. De dingen die je hebt gekocht staan je prachtig!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 8 mei 2017 12:42

Wauw wat een prachtige items! Vooral de YSL tas, love it. Het tommy setje vind ik je ook erg leuk staan.

[Beantwoorden]


Door esther op 8 mei 2017 13:54

Super leuke shoplog! ik was alleen nog meer gebiologeerd door de ring die je om hebt (de gekruiste ring). Heb al terug gezocht naar je sieraden stash maar daar komt die (volgens mij) niet in voor. Van welk merk is die ring? die moet ik ook hebben :-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 mei 2017 om 10:53:

Carat London! :)

[Beantwoorden]


Door Romy op 9 mei 2017 17:59

Hi Veer,

Wat een heerlijke shoplog! Ik volg je al heel lang en wat je idd zegt, ik heb het door de jaren heen erg zien veranderen. Zo leuk! Ik herken mezelf er in want naarmate ik ouder wordt hecht ik ook meer waarde aan kwaliteit ipv kwantiteit. Als ik zin heb om te shoppen check ik altijd even jouw site om te kijken of je nog iets nieuws leuks hebt haha! Vooral je smaak in sieraden deel ik helemaal! Verder wil ik even zeggen dat je trots mag zijn op wat je hebt bereikt want je bent zo gegroeid de laatste jaren! Als persoon (denk ik) maar ook met veracamilla.nl en als ik jou was zou ik mn centjes lekker spenderen aan alles waar je gelukkig van wordt want je hebt er hard voor gewerkt en je verdient het! Zo, dat was even mijn dosis positiviteit!! Xxx Romy

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 mei 2017 om 10:57:

Super lief Romy, dankjewel hiervoor! ❤️

[Beantwoorden]


Door RR op 10 mei 2017 19:47

Superleuke shoplog weer! Ik word altijd zo blij van die shoplogs! Wat voor armband draag je? Die is ook zo mooi, groetjes

[Beantwoorden]