Lente foto’s #5

Ik voel me eindelijk weer beter, THANK GOD! Vreselijk vind ik het om dagen in bed te liggen, mentaal voel ik me vaak dan ook zo belabberd. Ik heb me afgelopen week suf gepiekerd en gehuild omdat ik niet fit was en daardoor niks kon doen. Ik kan niet wachten om deze week weer aan de slag te gaan! Ik heb gelukkig ook nog genoeg leuke foto’s om je te laten zien, van Pasen bijvoorbeeld.

Vrijdagochtend werd ik wakker in Arnhem.

Dat was niet zonder reden, want ik had ’s ochtends een afspraak bij mijn verzekeringsadviseur. In de straat stonden de bloesems in bloei.

Daarna ging ik even met mama de stad in, ik zou dinsdag naar een premiere gaan waar de dresscode ‘pastel cocktail’ luidde en daarom zocht ik nog een bijpassend jurkje. Die vond ik niet, maar ik kon uiteindelijk dinsdag toch niet naar de premiere omdat ik ziek was. Dat viel dan weer mee. Soort van.

Thijs dacht effe deze poster voor het raam te kunnen hangen. Nou, mooi niet.

Nieuw leesvoer! Ik was heel nieuwsgierig naar &C, het nieuwe tijdschrift van Chantal Janzen.

Mijn moeder kookte ’s avonds pasta met broccoli en ham, een van mijn favoriete pastagerechten.

Juul, wat een beauty.

Zaterdag heb ik de hele dag mijn vader geholpen met slepen en slopen van (oude) meubels van mijn ouders en opa en oma.

Mijn opa en oma zijn namelijk 1,5 week geleden verhuisd en zijn een stuk kleiner gaan wonen, waardoor er veel weggegooid moest worden. We haalden de laatste dingen op in het oude huis, heel gek om het zo leeg te zien.

Nog één keer de grote tuin in, mijn opa’s trots.

Naar huis om het bakkie (hoe noem je zoiets officieel?) op te halen, maar Juul wilde gelijk uit.

Naar de stort!

Ik vond deze machine’s zo naar. Hoe ze alles vermorzelden, vond het heel raar om te zien.

Terug van de stort, omgekleed en opgemaakt met een bos bloemen naar het nieuwe huis van opa en oma. Ze wonen nu in een heel mooi en licht appartement.

’s Avonds at ik weer bij mijn ouders. Met mijn moeder maakte ik deze ovenschotel met aardappel, wortel, pangasiusfilet en venkel. Was echt verrassend lekker.

Jeff was er inmiddels ook en samen met mijn ouders keken we de film Age of Adeline.

En toen was het Pasen! Zondag, op eerste paasdag werden we verwend met een heerlijk ontbijt.

Helaas voelden Jeffrey en ik ons allebei niet lekker, we hebben die dag dan ook verder weinig gedaan. Hier ruiken we aan menthol zakdoekjes.

’s Avonds hebben we nog wel gezellig met zijn allen gegourmet, maar daarna gingen we weer naar huis.

Jeffrey heeft geen auto meer, waardoor we voor het eerst samen in de trein naar huis reisden. Dat vond ik stiekem best gezellig en knus. We hadden ook nog een OITNB aflevering in Netflix gedownload voor tijdens de reis, maar dat bleek helaas de verkeerde te zijn.

Maandag was het tweede Paasdag, maar Jeffrey moest helaas weer werken. Ik werkte ook, vanuit bed en met een lekkere fruitsmoothie.

Net te laat maar toch heel leuk bedacht: een eierdoosje met EOS lipbalsems! (en één chocolade paasei)

Ik bestelde per ongeluk een sushiritto in plaats van poké bowl, wat een ramp was dat. Niet te eten, de rol viel compleet uit elkaar. En het sausje was heel vettig. bleh.

’s Avonds at ik een soepje met falafelballetjes. Lekkerrrr.

Ik bleek gelukkig toch nog wat ruimte hebben in mijn kast voor Jeffrey zijn pakken. Een beetje proppen, maar voor nu is het prima. Verder heb ik geen foto’s van deze week omdat ik vrijwel niks gedaan heb, behalve in bed liggen. Volgende week zie je die wel weer!

Hoe was jouw week? X


Lente foto’s #4
Lente foto’s #3
Lente foto’s #2


Reacties

Door Tricia McCoy op 24 april 2017 07:15

Goed dat je eindelijk wat beter voel! Het is altijd niet leuk om ziek te zijn, maar dan heb ik altijd zo veel motivatie als ik weer beter ben! Hopelijk is het hetzelfde voor jou :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 april 2017 om 09:48:

ja, dan is het fijn weer aan de slag te kunnen.

[Beantwoorden]


Door Elles op 24 april 2017 08:05

Ondanks dat je ziek was, wad je nog best actief! Gelukkig bennje nu weer beter!
Liefs,
Elles

[Beantwoorden]


Door Amy op 24 april 2017 08:14

Wat gezellig zo, wat tijd besteden met je ouders en je opa en oma. Kan mij helemaal voorstellen dat het gek is, zo’n leeg huis. Had ik ook toen we het huis van mijn oma gingen leeghalen. Je bent toch een beetje ‘opgegroeid’ op zo’n plek. Het appartement dat je opa en oma nu hebben ziet er mooi, fris uit op de foto!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 april 2017 om 09:49:

Hield er ook nooit rekening mee dat ze zouden gaan verhuizen, wat niet erg is, maar dan is het misschien wel extra wennen.

[Beantwoorden]


Door Nanda op 24 april 2017 08:27

bakkie = aanhanger

[Beantwoorden]


Door Femke op 24 april 2017 08:27

Zo balen als je jezelf niet zo lekker voelt, gelukkig voel je jezelf inmiddels beter. Fijn dat je lekker een paar dagen bij je ouders bent geweest. Gek is dat hè, als je opa en oma verhuizen. Ik vond dat toe ook zo gek, maar voor hun tegelijkertijd ook heel fijn aangezien ze naar een veel gemakkelijkere woning toe gingen. Niet zo groot, gelijkvloers, goed bij te houden.

[Beantwoorden]


Door An Dang, TheBeauParlour op 24 april 2017 08:41

Bleghh, ziek zijn is nooit fijn vooral niet tijdens de feestdagen! Fijn om te horen dat het momenteel al beter met je gaat. Lekker weekje gehad bij je ouders en opa en oma! Vind dat toch wel altijd leuk om te zien wat ouders dan voor je koken, ziet er allemaal heerlijk uit. Mijn vriend download ook vaak op zijn iPhone een paar series voor als we onderweg zijn of op mijn kamer (ik slaap op zolder waar de wifi niet ebrij komt, en een wifi versterker maakt de verbinding niet beter). Die Eos balms zijn zooo leuk, wat hebben ze dat schattig gedaan!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 24 april 2017 09:09

Wat balen dat je ziek was! Gelukkig gaat het zo te horen inmiddels weer beter. Die Eos lip balms zien er zo leuk uit zo, creatief bedacht ook.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 24 april 2017 09:18

Erg leuk om allemaal te lezen. Gelukkig voel je je weer wat beter!

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 24 april 2017 09:41

Leuke foto’s! En alles ziet er zo lekker uit =D

[Beantwoorden]


Door Nicole op 24 april 2017 09:54

Leuke foto’s! Die pasta broccoli ziet er lekker uit :)

[Beantwoorden]


Door Susan op 24 april 2017 10:28

Leuke foto’s! Wat jammer dat je opa en oma moesten verhuizen, maar het zal waarschijnlijk wel beter voor hun zijn. Ik weet nog dat mijn opa het ook zo erg vond om zijn tuin achter te laten.

[Beantwoorden]


Door femketje op 24 april 2017 10:48

grappig! ik ben toevallig gisteren begonnen aan de film age of adeline XD

[Beantwoorden]


Door Loes op 24 april 2017 11:01

Vervelend dat jullie allebei ziek waren, maar wel gezellig zo samen in bed, haha! Vind dat doosje met EOS lipbalms zo schattig, vind die eitjes erg fijn.

[Beantwoorden]


Door Joyce - Lemonylifenl op 24 april 2017 11:42

Wat vervelend dat je ziek was, gelukkig gaat het nu wel weer wat beter!

[Beantwoorden]


Door Iris op 24 april 2017 13:13

Mooie foto’s Vera! En dat soort groene machines hebben we ook in een ander formaat in het magazijn van de Albert Heijn om karton in te ‘vermorzelen’, haha! Eén vraagje: waar komen de falafel balletjes vandaan? Ik wil het graag een keer proberen, want ik heb ze nog nooit op, maar ik twijfel tussen zelf maken of voor de eerste keer maar gewoon kant en klaar kopen. Let me know! (Of iemand anders die hier een idee over heeft)

Liefs,
Iris

[Beantwoorden]

Daisy antwoordt op 24 april 2017 om 17:48:

Hey Iris,
Wij halen de falafelballetjes altijd kant en klaar bij de AH. Van het merk Tivall, die van AH eigen merk vinden we minder lekker. Tivall heeft gewone, maar ook een spicy variant, ook erg lekker? We eten ze vaker bij couscous, of met een lekkere yoghurtsaus en salade/rauwkost in een pitabroodje.

Groetjes Daisy

[Beantwoorden]


Door Minka op 24 april 2017 19:19

Wat lief dat jij je vader hebt geholpen Vera. Lijkt me voor je grootouders ook een proces om hun huis met alle herinneringen achter te laten. Niet makkelijk maar wat moet het fijn zijn om vanuit een nieuwe stek mooie herinneringen op te halen. <3

[Beantwoorden]


Door Manon op 24 april 2017 20:17

Oh dat lijkt me zo lastig om zo een huis te verlaten jeetje

[Beantwoorden]


Door Kimdy op 25 april 2017 11:51

Het is inderdaad zo gek om het lege huis van je opa en oma te zien, ik had dat ook onwijs! Vooral nu ik foto’s zie van hoe het was, toch best gek zo. Hopelijk voel je je deze week weer helemaal goed! Age of Adeline is echt zo’n leuke film! Ik wil hem nog een keer zien haha!

[Beantwoorden]


Door Danique op 25 april 2017 15:52

Wat fijn dat je je nu weer wat beter voelt! Ik vind echt dat je nieuwe iPhone prachtige foto’s maakt!

[Beantwoorden]


Door Bianca Schrijft op 25 april 2017 21:29

Ook al heb ik niet langgeleden gegeten, maar ik krijg trek van die overschotel. Wat ziet die er overheerlijk uit. Je maakt zulke mooie foto’s.
Hier heb ik een rollercoaster week gehad. Bijkomen van boekevent, door naar een boeksignering, reïntegreren op het werk, mensen die denken dat je al 100% aanwezig bent en je weer als wandelende encyclopedie willen gebruiken. Lekker hectisch dus.

[Beantwoorden]


Door Yen op 27 april 2017 20:39

Omg toevallig heb ik vorige week ook de age of adaline bekeken!

[Beantwoorden]


Door anna op 29 april 2017 13:29

Heel vervelend dat je ziek was! Zo machteloos voel je je dan. Gelukkig is het nu wat beter! Lief dat je je opa en oma hebt geholpen met verhuizen <3

[Beantwoorden]


Door Ester op 3 mei 2017 14:06

Leuke foto’s weer. De film Age of Adaline heb ik toevallig rond dezelfde tijd gezien. Ik zag ergens dat ie nieuw was op Netflix en het leek me wel wat. Erg mooi!

[Beantwoorden]