Ofra x NikkieTutorials Collection

Ik ken Nikkie al sinds we allebei net begonnen waren met YouTube en stiekem wist ik altijd al dat ze een grote zou worden. Ik vond het eigenlijk nog best lang duren voordat ze doorbrak, maar sinds de befaamde Power Of Makeup video kun je echt niet meer om Nikkie heen en heeft ze in mijn opinie eindelijk de bekendheid die ze altijd al verdiende. Ik vond het dan ook heel leuk haar Ofra collectie te ontvangen, die ik vandaag review!

De collectie komt in een mooie, grote box. Rosegoudkleurige decoratie en gouden glitters sieren de verpakking, waardoor de box echt aanvoelt als een kado. Voor € 67,95 krijg je een highlighter en drie vloeibare lipsticks. Omgerekend komt dat neer op zo’n € 17 per product.

De producten zijn bedoeld voor elke huidskleur. In de highlighter vind je daarom drie verschillende tinten, voor de lichte, getinte en donkere huidskleur en voor de drie lipsticks geldt hetzelfde.

Ofra x NikkieTutorials Collection € 67,95

Dit is de Everglow highlighter, een wiel met drie verschillende, glanzende kleuren. Van licht naar donker. Super mooi ziet het eruit en ook zo lekker glanzend… Ik kan me nauwelijks inhouden om even met mijn vingers aan de poeder te voelen.

1 – 2 – 3

Uiteraard heb ik Nikkie’s video over de collectie gekeken en daarin geeft zij aan dat de lichtste tint voor de lichte huid is, de middelste tint voor de getinte huid en de meest intense tint voor de donkere huid. Zo zit er voor elke huidskleur een geschikte highlighter bij.

Het pigment is goed, maar de lichtste highlighter voelt stroever aan en is wat minder dekkend dan de twee andere kleuren. Dit is tevens de kleur die voor de lichte huid bedoeld is, maar persoonlijk vind ik zulke koele highlighters niet zo mooi. Ookal ben ik heel bleek, een iets warmere tint vind ik me beter staan.

Je kunt de highlighters ook met elkaar mengen. Doordat ze tegen elkaar in zitten in het doosje, gaat dat heel makkelijk. De eerste swatch is van alle kleuren samen, de tweede van de lichtste en de middelste tint gemengd.

Op foto 1 heb ik een mix van de lichtste en middelste tint aangebracht op mijn jukbeenderen en op foto 2 heb ik ook nog een beetje van de donkerste tint aangebracht voor wat meer blos. Zo mooi! Heel warm en mega glanzend. Ik vind het ideaal dat je de tinten kunt mixen, zo kun je ze helemaal naar jouw smaak maken.

Op de foto’s hieronder kun je het effect van Everglow highlighter nog beter zien.

Ik ben dol op de Liquid Lipstick van Ofra. Charmed en Aries draag ik zoals je misschien wel weet, ontzettend veel. In de collectie van Nikkie zitten drie kleuren; Spell, Coven en Nude Potion. Op mijn lippen blijven de Liquid Lipsticks uren zitten en slijten ze heel geleidelijk. Ook dragen ze heel comfortabel en drogen ze niet uit.

Spell – Coven – Nude Potion

Spell

Spell is een hele heldere oranje kleur met een parelmoerglans. Ik vind hem erg mooi en bijzonder. In combinatie met de hoeveelheid highlighter op mijn gezicht vind ik het persoonlijk zo wel een beetje veel glans, maar los daarvan is Spell een beauty, die zeker op de getinte huid mooi zal staan.

Coven

De metallic bruine lipstick in de vorm van Coven vind ik ook geweldig. Heel intens en ook prachtig op de donkere huid.

Nude Potion

Voor de lichte huidskleur is er Nude Potion, een aardig perfecte nudekleur. Deze is in tegenstelling tot de andere twee, volledig mat. Ik mis wel net wat meer dekking, ik zie hier en daar wat lijntjes en kale plekjes.

Wat een prachtige producten hebben Ofra en Nikkie samen ontwikkeld. Het zijn allemaal items die goed bij Nikkie passen, maar waarmee ook rekening is gehouden met verschillende huidskleuren. Je kunt tevens lekker veel combinaties maken en dat vind ik ook onwijs leuk. De producten en kleuren van de producten liggen niet zo voor de hand, wat ik nog leuker vind. Ik ben enthousiast! Het is een mooie collectie en voor de fans van Nikkie zeker zijn geld waard.

Ofra x NikkieTutorials Collection bestel je hier* online.


Reacties

Door Tatum op 25 april 2017 08:45

Super leuk dat, je ondanks je Nikkie super goed kent, je alsnog een hele eerlijke review schrijft! Ik zou zeker de highlighter en nudepotion aanschaffen als ze los verkrijgbaar waren.

[Beantwoorden]

Mirthe antwoordt op 25 april 2017 om 10:39:

Vanaf morgen zijn de producten los verkrijgbaar op de site van ofra!

[Beantwoorden]


Door An Dang, TheBeauParlour op 25 april 2017 08:46

Ik zag ook haar video, ik ben zo erg verliefd op deze set! Ik ben zelf ook helemaal fan van Ofra liquid lipsticks, ik draag tegenwoordig Mocha en Pasadena vaak. Charmed was ook één van mijn lievelingskleurtjes. Ik vind Spell iets te fel voor mij, geef mij maar donkere en meer neutrale kleuren zoals Coven en Nude Potion. De highlighter vind ik wel mooi, ik zou de witte kleur kiezen of ze mengen met elkaar.

[Beantwoorden]


Door Syl op 25 april 2017 08:55

Ik vind de highlighter heel mooi.
En de donkere lipstick ook. Maar om het nou als pakketje te kopen vind ik zonde.

[Beantwoorden]

Mirthe antwoordt op 25 april 2017 om 10:39:

Vanaf morgen zijn de producten los verkrijgbaar op de site van ofra!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 25 april 2017 09:29

Wauw, heel erg mooi! Vooral de highlighter is echt iets voor mij!

[Beantwoorden]


Door Britt op 25 april 2017 09:33

Ik vind het heel goed dat er zoveel en zo goed rekening is gehouden met verschillende huidskleuren, zo wordt er niet een bepaalde groep als het ware uitgesloten omdat de producten voor hen helemaal niet geschikt zijn. Daarnaast komt dat de producten zelf echt prachtig zijn! De eerste liquid lipstick is zo mooi, maar de highlighter ook!

[Beantwoorden]


Door Joyce - Lemonylifenl op 25 april 2017 09:41

Wow wat een mooie producten!

[Beantwoorden]


Door marleen op 25 april 2017 10:06

Wat een fijne kleurtjes! Ik krijg er helemaal zin in de zomer van. Ik heb Ofra nog nooit geprobeerd maar het ziet er (eigenlijk altijd) zo mooi uit!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 april 2017 om 10:14:

Ik zweer bij de liquid lipsticks!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 25 april 2017 10:19

Nude potion is echt mijn favoriet! Ik kan altijd vol bewondering naar Nikkie haar filmpjes kijken. Het is net een soort metamorfose.

[Beantwoorden]


Door nicoleswereld op 25 april 2017 10:41

wat een mooie producten, Nikkie haar filmpjes zijn altijd leuk om naar te kijken

[Beantwoorden]


Door Laura op 25 april 2017 11:17

Oh ik houd echt van Nikkie’s Tutorials! Echt leuk dat ze weer een collectie heeft kunnen uitbrengen. Zo te zien zijn de kleuren alleen niet aan mij besteed, ik vind het allemaal wat te warm. Ik heb ook liever één mooie highlight kleur, die donkere zou ik niet gebruiken.

[Beantwoorden]


Door Anna op 25 april 2017 13:19

Hey Vera!
Ik had misschien een leuke video/blogpost tip :)
3 jaar geleden hebben je een video of blogpost gemaakt over je all time favoriete kwasten. Misschien is het een leuk idee om hier een vernieuwde 2017 versie van te maken. Dat lijkt me erg leuk om te zien.

Liefs Anna :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 april 2017 om 10:14:

Ik zal eens kijken of er veel veranderd is!

[Beantwoorden]


Door Loes op 25 april 2017 14:09

Mooie collectie! Vind het alleen jammer dat je de producten niet los kan bestellen.. Vind vooral Nude Potion heel mooi, maar de andere twee kleuren (de highlighter is wel echt prachtig!) zijn niet echt iets voor mij..

[Beantwoorden]

Lisa antwoordt op 26 april 2017 om 22:04:

Vanaf vandaag kan je het los bestellen op http://www.ofracosmetics.com

[Beantwoorden]


Door Annika op 25 april 2017 15:54

Mooie collectie! Ik vind highlighter het mooist.

[Beantwoorden]


Door Roxane op 25 april 2017 17:45

Hmm.. jammer dat dit alleen als pakketje verkocht wordt. Ik vind niet alle kleuren van de lipsticks bij me passen. Helaas.

[Beantwoorden]

Lisa antwoordt op 26 april 2017 om 22:07:

Je kan het los bestellen op de site van ofra

[Beantwoorden]


Door Nicole op 25 april 2017 17:53

Ik vind de metallic bruine lipstick heel gaaf! Ik vind het verder wel een leuk setje, maar ik had het leuker gevonden als je de producten ook los kon kopen.

[Beantwoorden]

Lisa antwoordt op 26 april 2017 om 22:06:

Dat kan op de site van ofra

[Beantwoorden]


Door Manon op 25 april 2017 19:02

Moet eerlijk zeggen dat ik het niet super vind

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 25 april 2017 19:26

De highlighter ziet er prachtig uit^^

[Beantwoorden]


Door femketje op 25 april 2017 19:55

ik denk dat het wheel ook erg pretty is als oogschaduw :)

[Beantwoorden]


Door Eva op 26 april 2017 12:14

Nude Poistion is mijn favoriet van de collectie!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 26 april 2017 15:25

Wauw wat een prachtige collectie! Ik vind de nude lipkleur heel erg mooi en die highlighter!! Wauwie!

[Beantwoorden]


Door anna op 29 april 2017 13:25

Ik vind het prachtige producten, maar niet iets wat ik zelf gauw zou gebruiken!

[Beantwoorden]