Lente foto’s #4

Goedemiddag! De Lentefoto’s zijn dit keer wat later omdat ik afgelopen weekend ziek ben geworden. Gelukkig heb ik wel een super leuke week om op terug te kijken en begon ik me met het maken van deze post toch wel wat beter te voelen. Of in ieder geval vrolijker! Ik ging naar VEED, mocht hondjes knuffelen bij het KNGF en kreeg een heel gaaf perspakket binnen.

Zaterdagochtend, onderweg naar VEED! Samen met Alwin en Saske, die een nachtje waren blijven slapen. Deze foto is erg goed gelukt.

VEED festival werd alweer voor de derde keer georganiseerd. Ik had twee meet & greets en had er super veel zin in. Backstage stond er een smoothie bar en werden de lekkerste smoothies en sapjes gemaakt. Dit was mijn sapje met watermeloen.

In een golfkarretje werd ik naar mijn meet & greets gebracht en dat vond ik veel te leuk.

De meet & greets waren zo leuk! Alle meiden waren zo lief!

Het publiek van VEED is vrij jong, maar er zijn uitzonderingen. Zo kwam ik ook Sanne tegen, die zelfs een van mijn t-shirts aanhad! MEGA COOL ❤️

Ik kreeg ook weer veel te veel lieve brieven, tekeningen en kado’s.

En ik mocht zelfs mijn handtekening op gips zetten!

Het was heel gezellig druk en voordat ik het wist was de tijd alweer voorbij.

Met extra veel dank en liefde aan Alwin en Saske die foto’s maakten, zorgden dat ik genoeg water dronk en niet vergat te ademhalen ❤️ Ik bof met zulke lieve en goede vrienden.

Aan het einde van de middag was ik kapot. Ik besloot de VEED awardshow over te slaan en naar huis te gaan om met Jeffrey te kunnen eten, die er ook een lange werkdag op had zitten.

Zondag deed ik helemaal niks. Ik was heel moe en mijn voeten deden pijn. Jeffrey was super lief en zorgde super goed voor me.

Wanneer Jeffrey vanuit de badkamer roept dat hij het bad gaat laten vollopen, roep ik standaard terug dat hij wel foto’s moet maken van de bath bomb die erin gaat.

Dit is Lush Fizzbanger, een van mijn favorieten. Heerlijke geur en super mooi om naar te kijken.

Van bed, naar bad, naar bank. Dat was mijn hele dag.

Maandagochtend was ik nog steeds best moe, maar besloot ik toch te gaan sporten. En dat ging gelukkig hartstikke goed. Ik wil sowieso proberen vaker ’s ochtends in plaats van ’s middags of ’s avonds naar de sportschool te gaan, dat is een stuk handiger.

Ik stapte onder de douche, kleedde me aan, maakte me op en ging daarna de stad in om producten te kopen voor een Eerste Indruk video en medicijnen tegen hooikoorts. Vooral voor Jeffrey, al bleek die achteraf de griep te hebben in plaats van hooikoorts.

Schattig! Gespot bij H&M.

Dinsdag had ik een afspraak bij KNGF. Een paar maanden geleden ‘adopteerde’ ik pup Edward. Dat houdt in dat ik elke maand geld doneer en per mail updates krijg van hoe het met Edward gaat terwijl hij getraind wordt om een geleidehond te worden. Mijn vader werkt vanuit zijn werk met het KNGF samen en vertelde daar eens dat ik een pup had geadopteerd, en toen ben ik uitgenodigd om eens te komen kijken. Dinsdag was het zo ver!

Ik mocht ervaren hoe het is om met een blindengeleidehond door Amsterdam Centrum te lopen. Zo knap wat zo’n hond allemaal kan!

En ik mocht de hondjes ook ontmoeten! Waaronder Edward, maar daar heb ik helaas geen foto van.

Dit is als ik me niet vergis, Jake. De hondjes waren allemaal aardig moe omdat ze net het bos in waren geweest, maar ze waren alsnog super lief en vrolijk.

Leuk, ik sta in de Cosmopolitan van deze maand!

’s Middags de nieuwe vloeibare lipsticks van Hema testen.

En ’s avonds lekker op de bank met Netflix. Ik ben eindelijk toegekomen aan Orange Is The New Black seizoen 4.

Woensdagmiddag. De Eerste Indruk video van de Essence kwasten staat erop!

Pannenkoeken bakken. Zo’n zin in.

Ik wilde gaan sporten, bleek mijn nieuwe sportbroek door te schijnen. Aaah! En ik vind het al zo lastig fijne sportbroeken met een aantrekkoord te vinden.

Oude sportbroek dus maar weer aangetrokken en zo toch nog drie keer gesport deze week.

Het is alweer bijna tijd voor een nieuw wenkbrauwsetje…

Nog steeds zo blij met mijn lange wimpers!

En de video voor aanstaande donderdag is ook opgenomen!

Donderdagavond haalde ik mijn pakketjes op bij de buren en in een van de pakketten zat dit kastje van Essence. Deze heb je al voorbij kunnen zien komen in mijn Instagram stories. Zo cool! Thanks Essence!

Hoe was jouw week? X


Lente foto’s #3
Lente foto’s #2
Lente foto’s #1


Reacties

Door vera op 17 april 2017 14:06

Leuke foto’s.
Ik heb zelf ook veel sportleggings geprobeerd en kan de Nike pro leggings zeker aanraden. er zit geen aantrekkoord in maar dat is bij deze ook niet nodig.

fijne week

[Beantwoorden]


Door Fie, hola-nova op 17 april 2017 14:54

Ahh wat schattig die beauty sponsjes bij H&M!

[Beantwoorden]


Door Leanne op 17 april 2017 15:07

Wat is Jeffrey een schat van een vent, daar mag je zeker trots op wezen!

[Beantwoorden]


Door Marijke op 17 april 2017 15:18

Je foto’s zijn weer leuk!

Maar dat is ook logisch toch dat je jong publiek trekt? Ik bedoel ik ben 25 maar ik ga niet met jou op de foto natuurlijk. Jonge meiden zullen je make- up adviezen omarmen.

[Beantwoorden]


Door Quinty op 17 april 2017 15:44

Wat leuk dat je bij KNGF bent langs geweest! Ik heb er ooit mijn spreekbeurt over gegeven, hahaa. Wat jammer dat je ziek bent. Veel beterschap.

[Beantwoorden]


Door Mariska op 17 april 2017 15:48

Zo, dat is een leuk pakketje van Essence! Hopelijk voel je je snel beter! x

[Beantwoorden]


Door Meryem op 17 april 2017 16:09

Ga je een artikel maken over de nieuwe lipstick van Hema ben wel benieuwd.

[Beantwoorden]


Door paula op 17 april 2017 16:30

Ik snap ook wel dat er vooral jong publiek komt. Ik ben 24 en ik vind je een top meid maar ik hoef je niet per se te ontmoeten. Voor jonge meiden ligt dat wel anders maar dan ben ik wel heel blij dat ze jou als voorbeeld zien en willen ontmoeten en niet alleen naar sterren kijken. Ik bedoel jij bent een mooie jonge vrouw die eerlijk is en duidelijk laat zien dat het met jou ook niet altijd top gaat en dat dat er ook gewoon bij hoort en dat je je daar niet voor hoeft te schamen! ga zo door!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 april 2017 om 12:16:

Lief, dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Meliss op 17 april 2017 18:04

Een tip voor sportbroeken; kijk eens bij Decathlon. Daar hebben ze prettige, basic zwarte sportbroeken die niet doorschijnen. Scheelt een hoop gedoe met langere shirts in de sportschool, haha. :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 april 2017 om 12:10:

Thanks Meliss!

[Beantwoorden]


Door Jessica op 17 april 2017 18:26

Hoi Vera,

Ik meld me even om te laten weten dat je ook oudere fans hebt :P Ik ben namelijk 42 :-) en ik vind je geweldig. Ga vooral zo door!

Liefs,
Jessica.

[Beantwoorden]

Annick antwoordt op 17 april 2017 om 19:44:

Oooh ik dacht dat ik de oudste was met mijn 37 lentes ;p

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 april 2017 om 12:17:

Haha :D

[Beantwoorden]

JoLZ antwoordt op 17 april 2017 om 22:40:

Dan win ik het toch nog, 48 jr :) enne ik lees regelmatig mee, de eerlijke makeup reviews vind ik het leukste !

[Beantwoorden]

Ricky antwoordt op 18 april 2017 om 09:57:

Hier een van 39 lentes! En ik zou zeker met jou op de foto willen, mocht ik je tegenkomen hier in Arnhem!! Denk dat m’n man en kids dan zuchtend weglopen, maar dat mag de pret niet deren… Je bent een scheetje meis!

[Beantwoorden]

Ans Hoogendorp antwoordt op 18 april 2017 om 10:38:

Ik ben zeker dan de oudste als wij een wedstrijd gaan doen ik ben 68 jaar en kijk graag naar je blog en vooral je filmpjes, moet toch op de hoogte blijven voor mijn kleindochter.Ga zo door Vera.

Vera Camilla antwoordt op 18 april 2017 om 12:18:

Haha, dankjewel! :D

[Beantwoorden]

Petra. Rijkenbarg antwoordt op 18 april 2017 om 14:54:

Ik ben zestig, maar vind het ook leuk!!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 april 2017 om 12:17:

Thanks Jessica, vind ik super leuk om te horen!

[Beantwoorden]


Door Merlijn op 17 april 2017 18:37

Die advocaat gele kleur staat je waanzinnig goed. <4

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 april 2017 om 12:18:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Nicky op 17 april 2017 18:42

Hoi Vera, vreemd dat je geen sportbroeken met aantrekkoord vindt? Je bedoelt toch aan het middel, niet? Ik heb er 3 van Nike en die hebben dat allemaal en een hele goedkope uit Decathlon, ook met aantrekkoord. Die van Nike kan ik trouwens van harte aanbevelen, ze zitten fantastisch en slijten nauwelijks. Bovendien komen ze tot boven mij heupvetjes zodat ik ze echt in mijn middel kan aantrekken met het koord.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 april 2017 om 12:11:

Van Nike heb ik ook geprobeerd, maar kwam er daar ook niet helemaal uit. Ik ga nog eens kijken, dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Thari op 17 april 2017 19:28

Hi Vera!

Tipje voor een sportbroek met touwtjes: de Nike Dry Fit running sportbroek. Hij is wel wat duurder, maar na zeker 30 keer wassen nog steeds mooi. En schijnt (bij mij) niet door :).

X

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 april 2017 om 12:11:

Dankjewel voor de tip!

[Beantwoorden]


Door Denise op 17 april 2017 19:30

Wat een gaaf pakket van Essence! En wauw, hoe kom je aan zulke lange wimpers Vera? Ik ben heeeeel jaloers, haha :-)

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 17 april 2017 19:57

Sportbroeken van Atlethe zijn super fijn en mét koort! Bij AktieSport te koop

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 april 2017 om 12:11:

Bedankt voor de tip, Daniëlle!

[Beantwoorden]


Door Jessica op 17 april 2017 20:00

Vera ik heb een goede tip! Omdat jij zo van shapewear houdt, het merk Rohnisch verkoopt hele goede Shaping sport leggings. Pas wel op, niet alle broeken hebben een aantrekkoord.

[Beantwoorden]


Door Manon op 17 april 2017 20:24

Dat kastje van Essence is wel heel erg gaaf.

[Beantwoorden]


Door Diana op 17 april 2017 20:53

Hi Vera, ben zelf 24, je hebt niet alleen heel jong publiek maar ik ga gewoon niet naar zulke ‘shows’. Vorig jaar ..of 2 jaar geleden kwam ik je buiten in Amsterdam tegen, bij zoiets spontaans vind ik het stiekem leuker om hoi te zeggen dan vooraf opgezet plan. Al is zo’n dag idd wel super voor jonge mensen die veel mensen op youtube volgen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 april 2017 om 12:17:

Mijn publiek is niet heel jong, maar inderdaad het publiek wat naar VEED komt wel. Snap wat je bedoelt hoor! :)

[Beantwoorden]


Door Larissa op 18 april 2017 08:30

Tip voor een goede niet-doorschijnende sportbroek:
De zwarte sportlegging van de H&M met compression fit, aantrekkoord en cijfers op de benen. Ik weet niet of de link het doet, maar het is deze: http://www2.hm.com/nl_nl/productpage.0452314001.html#Zwart

Deze is super en schijnt NIET door! Wij hebben dezelfde bouw zo’n beetje, dus ik denk dat je met deze wel happy moet kunnen zijn!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 april 2017 om 12:12:

Dankjewel Larissa!

[Beantwoorden]


Door Sharon - Choose to Shine op 18 april 2017 08:37

Lijkt mij heel bijzonder, zo’n rondleiding bij KNGF. En wat een geweldig Essence perspakket is dat zeg!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 april 2017 om 12:18:

Was ook echt leuk!

[Beantwoorden]


Door Manon op 18 april 2017 08:51

Tipje: de sportleggings van de H&M zijn fijn en schijnen meestal niet door! Vooral deze is erg fijn: http://www2.hm.com/nl_nl/productpage.0439345003.html#Zwart/blauw. Zitten wat hoger en hebben een touwtje aan de bovenkant.

Deze zijn ook fijn, maar hebben geen touwtje: http://www2.hm.com/nl_nl/productpage.0439326012.html#Donkerblauw/poeder.

[Beantwoorden]


Door lois op 18 april 2017 09:22

Tip voor niet doorschijnende sportlegging; de nike (power) epic (lux) running thights zijn wat dikker en schijnen niet door! Enige nadeel is dat ze behoorlijk prijzig zijn, zo’n 75 tot 100€. Maar ze zijn het waard!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 18 april 2017 09:39

Wat een heerlijke week! Lijkt me fantastisch, een rondleiding door KNGF!

[Beantwoorden]


Door Annika op 18 april 2017 12:52

Dat kastje van Essence is gaaf!

[Beantwoorden]


Door Neverdullmoments op 18 april 2017 16:26

Haha wow, je bad ziet er echt chemisch gekleurd uit. Lijkt me heerlijk om daar in te duiken!

[Beantwoorden]


Door Anke op 18 april 2017 18:10

Altijd leuk om dit te lezen/zien! Wat is Jeffrey toch een schat, zeg. En over sportbroeken gesproken… die van Nike (pro) zijn echt geweldig! X

[Beantwoorden]


Door Kimdy op 19 april 2017 13:46

Je wimpers zijn inderdaad echt super lang en mooi zeg! Ik ga het serum ook eens proberen haha. Ik heb nu ook wel mega zin in pannenkoeken, die blijven zooo lekker ook al heb ik het zondag nog gegeten haha!

[Beantwoorden]


Door anna op 19 april 2017 14:13

Vervelend dat je ziek werd! Veed lijkt me trouwens ook heel erg overweldigend allemaal.

[Beantwoorden]


Door Sandra op 19 april 2017 17:27

Ik ben zelf zwaar hooikoorts patiënt (ik bedoel echt zo erg dat ik niet kan functioneren als ik een hooikoorts aanval heb). Sinds 2 jaar gebruik ik de medisana medinose. Het is een apparaatje met 2 rode lampjes, die je in je neus moet steken. Heel charmante Rudolph the red nose reindeer word je ervan. Het zorgt ervoor dat, door middel van de speciale lampjes, je slijmvlies in je neus dikker wordt waardoor alle allergische pollen en stofjes niet door kunnen dringen. Je gaat er enorm van niezen en het moet 3x per dag 5 minuten maar ik zweer erbij! Misschien is het wel iets voor jou om te testen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 april 2017 om 10:09:

Wat een goede tip, dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Ryan op 19 april 2017 22:51

Oh wauw! Zie ik het goed dat je nu ook een Cartier love bracelet hebt?? De ring wist ik wel al van je shoplog. Komt daar nog een video van? :D

[Beantwoorden]


Door Frouke op 23 april 2017 01:06

Hi Vera,

Voor sportbroeken raadt ik je Ivy Park aan! (te koop bij topshop en zalando) Deze hebben wel geen koortje maar zitten super lekker. Ook omdat er een binnenbroekje inzit schijnt deze niet door! Nike en adidas schijnen bij mij wel door helaas en ik heb maar een maatje 36 Ook zijn Gym Shark en Conquer Performance Wear hele fijne.

Succes met sporten!

[Beantwoorden]


Door Marloes op 30 april 2017 21:33

Vera, ik weet niet of je dit nog leest want ik ben nogal laat met reageren. Maar als je een niet-doorschijnende broek mét touwtje zoekt, kan ik je hardlooptights aanraden, met een zwart sportonderbroekje (short oid) eronder. Zo doe ik het zelf altijd. We hebben er in de winkel wel een paar, als je bij Bas of mij komt krijg je vast ook nog korting ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 mei 2017 om 11:05:

Thanks Marloes :D

[Beantwoorden]