Lente foto’s #6

Jeffrey was jarig, de koning was jarig. Alwin en Saske kwamen op bezoek, ik at lunch met Teske. Maakte schoon, filmde een video (die tot twee keer toe mislukte), bestelde voor het eerst ooit online boodschappen en kocht een nieuw tasje. Ik heb weer veel om je te laten zien, kijk mee!

Jeffrey werd op vrijdag 21 april 26 jaar! En ontbijt met croissants, dat hoort bij een verjaardag vind ik.

Ondertussen kwam de Ofra x Nikkietutorials collectie binnen. Wat mooi verpakt!

De b’day boy ❤️

We lunchten bij de Drie Graefjes. We twijfelden erover om taart te bestellen, maar besloten toch voor wat hartigs te kiezen, omdat we ook nog donuts wilden gaan halen voor wanneer Alwin en Saske ’s middags zouden komen.

Er stond een flinke rij in de Dunkin’ Donuts, maar dat was te verwachten.

Uiteindelijk konden we wel mooi naar huis met een doos donuts, yesss…

Ff kwijlen hoor.

Geen verjaardagstaart, maar wel verjaardagsdonuts.

Het was heel gezellig dat Alwin en Saske nog even langskwamen. Jeffrey wilde verder niemand uitnodigen en ik was ook nog steeds niet helemaal fit, dus het was wel fijn dat het dit jaar wat rustiger was. Hoewel ik me ook wel schuldig voelde, ik wilde graag nog iets leuks doen voor Jeffrey zijn verjaardag, maar dat lukte dit jaar niet.

Jeffrey zijn ouders stuurden deze ballon op, haha.

In bad! ‘Jeff, niet vergeten een foto te maken!’

The Experimenter van Lush blijft ook zo mooi.

Zaterdag was Jeffrey aan het werk en ook ik ging na een week ziek zijn weer aan de slag. Ik moest wat kopen bij Blokker voor de video die ik wilde opnemen (en die al een keer mislukt was), maar nam in plaats van mijn pinpas, mijn bonuskaart mee… zucht.

Ondertussen kwam er wel een pakketje binnen, met deze sponsjes voor lichaam en gezicht.

Nog een keer naar Blokker, dit keer wel met pinpas. Lijm gekocht. Tutorial van de feather brows weer proberen op te nemen… en weer mislukt. Het wilde met mijn wenkbrauwen maar niet lukken en ik baalde er ontzettend van. De hele dag weggegooid!

Zondag besloot ik mijn make-upstash te filmen en te bewerken, zodat ik die dag toch kon uploaden. Ik nam de tijd en de video werd dit keer gelukkig wel helemaal zoals ik hoopte. ’s Middags ging de video live en daarna zocht ik Jeffrey in de stad op om in zijn pauze te eten samen.

Kon ik gelijk mijn bestelde tasje ophalen! Hij is ZO leuk, ik kan niet wachten om hem je te laten zien wanneer het weer wat zonniger is. Ik kan alvast wel verklappen dat hij opblaasbaar is…

Maandag zat ik er even doorheen. Ik ben blij dat het inmiddels mei is, want ik vond april zo’n depressieve rotmaand. Er gebeurde gewoon zo weinig, het was elke dag weer zo stil en het weer was ook nog eens somber. Bleh.

De bestelde boodschappen kwamen binnen. Voor het eerst ooit bestelde ik boodschappen! Omdat Jeffrey geen auto meer heeft bleek dat toch wel handig voor de zware dingen, zoals drinken, wasmiddel, etc. Het minimumbedrag van €70 bleek wel een beetje lastig te halen, ook omdat we niet zoveel ruimte hebben om alles op te bergen. Ik hoop dan ook dat we hier nog wat handiger in worden. Tips zijn welkom!

Hallo. Zo ontsmet ik mijn piercing in afgekoeld, gekookt water met zeezout.

Ontspannen met een maskertje. Een hele bijzondere van Charlotte Tilbury. Dit sheet mask is namelijk droog.

Jeffrey mocht het ook even proberen.

Nieuwe Kiko producten! Zo chique verpakt, mooi hoor.

Ik filmde de likes/dislikes van april en vond het wel leuk m’n haar weer eens vast te hebben. Alleen photobombt de kat op de achtergrond de foto.

Donderdag had ik een pittige ochtend, des te fijner vond ik het om ’s middags naar mijn lunch met Teske te gaan. Ze nam ook nog eens haar nieuwe tas mee om aan mij te showen. ZO LEUK.

Lekker, weer eens een bagel eten!

We hebben 2,5 uur gezeten en over van alles gepraat, het was weer zo fijn. Voelde me erna weer zo rustig ❤️ Oh en ik mocht weer een nieuw liedje horen! Dat maakt me ook altijd heel blij.

Donderdag was het Koningsdag en deze oma voelde zich wéér niet fit. Dit keer zaten mijn nek en schouders helemaal vast. Ik probeerde met een warme kruik de boel een beetje te ontspannen.

Jeffrey en ik hebben de hele ochtend en begin van de middag op de bank gezeten en lekkere broodjes gemaakt met ingrediënten die nog in de koelkast lagen en op moesten.

Rond een uur of drie gingen we toch maar aan de slag, om het huis flink schoon te maken.

Ondertussen probeerde ik ook wat te reorganiseren. Veel van Jeffrey zijn spullen liggen overal en nergens en moeten nog een plekje krijgen. Ik appte hem terwijl hij in de woonkamer bezig was, deze foto van zijn parfumverzameling. Die zit nu in de hoedendoos op het dressoir in de slaapkamer.

Na 2,5 uur waren we klaar en ploften we weer op de bank.

We hebben de laatste afleveringen van Orange Is The New Black seizoen 4 gekeken. Wat een goed seizoen! Zo spannend, met zoveel onverwachte wendingen. Ik heb flink gehuild aan het einde.

En daarna nog even heerlijk in bad. We hebben dus bijna niks van Koningsdag meegekregen, hoewel we nog wel even naar Koningsdag op TV gekeken hebben. Maar verder niet en dat vonden we wel prima. Het was heel relaxed zo, heel fijn. En nu ga ik weer lekker aan de slag, want gelukkig is aan mijn blog en YouTube kanaal werken hetgeen wat me altijd blij maakt, afleiding en voldoening geeft.

Hoe was jouw week? X


Lente foto’s #5
Lente foto’s #4
Lente foto’s #3


Reacties

Door Femke op 1 mei 2017 06:21

Ohhhh die donuts, daar zou ik er gewoon op dit tijdstip al wel eentje van lusstn :-). Balen dat je jezelf weer even niet zo lekker voelde. Hopelijk is dat snel weer helemaal goed. De nieuwe KIKO producten zijn inderdaad mooi verpakt zeg. Ben benieuwd naar je tasje.

[Beantwoorden]


Door nicoleswereld op 1 mei 2017 06:33

De kiko producten zijn echt prachtig! Ik ben heel benieuwd naar wat jij er van vind. Het lijken mij fijne producten. Nog gefeliciteerd met Jeffrey

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 mei 2017 om 10:50:

Review komt eraan! :)

[Beantwoorden]


Door Bianca Schrijft op 1 mei 2017 07:19

Gefeliciteerd met Jeffrey! Hier is koningsdag ook niet echt gevierd, we waren compleet in lui modus. De rij van de Dunkin Donuts is een hel, vooral op de Nieuwedijk, maar op de Damstraat vond ik hem wel meevallen. Toen ik daar eindelijk wat had gescoord, vond ik het eigenlijk niet echt de moeite waard, persoonlijk.

[Beantwoorden]


Door Susan op 1 mei 2017 08:48

Ooooh die donuts, zo lekker! Maak je trouwens je foto’s allemaal met je iphone 7? Die van die broodjes bij bagels and beans is echt mooi!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 mei 2017 om 10:50:

Met mijn iPhone 7+ ja! Ben er ook super happy mee.

[Beantwoorden]


Door Sharon - Choose to Shine op 1 mei 2017 08:52

Nog gefeliciteerd met Jeffrey! Ik liep deze week ook langs Dunkin Donuts en zag ook een enorme rij. Ik ben erg benieuwd naar je tas!

[Beantwoorden]


Door Liset op 1 mei 2017 08:54

Heerlijk zo’n rustig weekje, maar je hebt alsnog leuk dingen gedaan met Jeffrey en vriendinnen. De donuts zien er heerlijk uit, echt zo Amerikaans! Als ik in Amsterdam ben, ga ik ze absoluut proberen :).

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 1 mei 2017 09:03

Nog gefeliciteerd met Jeffrey! Vervelend dat je je niet zo lekker voelde. Ik vond april ook niet zo’n leuke maand, veel somber weer ook inderdaad. Hopelijk wordt mei leuker! Wat zien de producten van Kiko er trouwens mooi uit, ik ben benieuwd naar een review!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 mei 2017 om 10:51:

De lente wil nog niet zo lukken volgens mij :(

[Beantwoorden]


Door Melissa op 1 mei 2017 09:15

Fijne week om te zien, wel vervelend dat je je steeds niet fit voelt! Gelukkig is het inmiddels mei, hopelijk brengt deze maand meer moois. Ik raad je trouwens aan om bij De Drie Graefjes eens de Red Velvet cake te eten. ZO lekker! Ik heb me er eens misselijk aan gegeten ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 mei 2017 om 10:51:

Ohneeeee, ik hou sowieso al zoveel van red velvet!

[Beantwoorden]


Door femketje op 1 mei 2017 09:36

Ik vind sheetmasks er altijd zo eng uit zien xD

[Beantwoorden]

sarah antwoordt op 1 mei 2017 om 22:45:

Ik moest gelijk aan Michael Myers denken van Halloween..:O

[Beantwoorden]


Door Malou | Blonde Blossom op 1 mei 2017 09:37

Wat naar dat je je niet zo fit voelde deze week! Ik vind de foto van jou en Jeffrey met de donuts echt ontzettend leuk. En wat is Teske’s tasje gaaf zeg, wauw! Ik vind trouwens dat je er prachtig uitziet met je haar omhoog (los ook trouwens, haha). Malou x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 mei 2017 om 10:51:

Super lief Malou, dankjewel!

[Beantwoorden]


Door An Dang, TheBeauParlour op 1 mei 2017 09:52

Ik heb twee weken terug ook de Kiko producten ontvangen! Heb jij ook die aparte oranje lipstick ontvangen die van kleur verandert? Ik ga daar denk ik een review over schrijven ;p Nog een Happy Belated birthday voor je vriendje! Ik vier mijn verjaardag al jaren niet meer, klinkt misschien heel saai maar ik vind het juist heerlijk die rust. Die CT masker heb ik zelf ook uitgeprobeerd een tijdje terug, óók een review van geschreven. Ik vond het zo naar en benauwd zitten omdat mijn hoofd nogal groot is. Maaaar het resultaat was echt geweldig!

[Beantwoorden]


Door marrie op 1 mei 2017 10:07

Je kan bij de Jumbo al voor 25 euro laten bezorgen. En Picnic is nieuw, bezorgt gratis, maar is nog in heel Nederland te bestellen. Begreep dat ze snel uitbreiden.En sommige Plus supermarkten bezorgen ook vanaf 25 euro.

[Beantwoorden]

Elise antwoordt op 1 mei 2017 om 20:00:

Picnic wilde ik ook tippen! We hebben gisteren besteld en het wordt over een kwartiertje bezorgd, ideaal :) Weet niet of ze ook al in Amsterdam bezorgen, maar ze groeien heel hard volgens mij. Even in de gaten houden dus!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 mei 2017 om 10:52:

Heb even gekeken net en ze bezorgen nog niet in Amsterdam, maar ik hou het in de gaten!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 mei 2017 om 10:52:

Oh super goed om te weten, dankjewel Marrie!

[Beantwoorden]


Door Teske op 1 mei 2017 10:52

<3 <3 <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 mei 2017 om 10:53:

❤️

[Beantwoorden]


Door Kimdy op 1 mei 2017 11:20

DIE DONUTS!! *.* Die zien er echt super lekker uit haha. Die sheetmask is best eng haha! Grappig om te zien trouwens dat het theeblik dat je op je afzuigkap hebt ik laatst heb gekocht ook! Hopelijk wordt mei een mooie maand, ik vond april ook erg depressief :(

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 mei 2017 om 10:53:

Waren ook echt lekker!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 1 mei 2017 11:33

Die donuts zien er zó lekker uit! April was inderdaad nogal een sombere maand. Ik ben benieuwd wat mei gaat brengen, ik hoop in ieder geval wel op beter weer :)

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 1 mei 2017 12:02

De nieuwe tas van Teske is zoooooo mooi! En je haar is prachtig als het vast is! <3

[Beantwoorden]


Door Laura op 1 mei 2017 12:38

Nog feliciteerd met Jeffrey! Die donuts zien er heerlijk uit! Met Koningsdag hebben we flink uitgeslapen, door de stad gaan lopen en uiteindelijk zijn we wat biertjes gaan drinken bij een bandje die we leuk vonden. Daarna pizza gaan eten en afgesloten met een MacFlurry.

[Beantwoorden]


Door Anne-Wil op 1 mei 2017 12:38

Jaaa de opblaasbare Furla tas! Vind m geweldig. Ben benieuwd voor welke kleur je gegaan bent :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 mei 2017 om 10:53:

Laat het snel zien :D

[Beantwoorden]


Door Annika op 1 mei 2017 12:53

Nog gefeliciteerd! Ik hoop dat je je deze week beter voelt.

[Beantwoorden]


Door jonna@burgertrutjes op 1 mei 2017 12:56

GEFELICITEERD! OMG, Dunkin Donuts zijn zo INTENS lekker! Gelukkig mag ik alweer aftellen naar onze voglende trip naar Amerika.

[Beantwoorden]


Door Eef op 1 mei 2017 13:13

Hoi Vera.
Leuke foto’s weer zeg!
Ik vroeg me af: de bagels en beans bagel: welke is dat precies? Ziet er echt heerlijk uit met de hummus maar dan nog meer dingen.
Ik neem die met hummus vaak maar nadeel is zo sterke knoflookadem erna…heb jij misschien nog tips daarvoor/tegen?
Goede week gewenst!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 mei 2017 om 10:53:

Dit is de toscaanse bagel! Is overigens niet met hummus, mamar met smeerkaas.

[Beantwoorden]


Door Emilie op 1 mei 2017 19:27

Fijne verjaardag aan Jeffrey! Hopelijk voel je je snel weer beter!

[Beantwoorden]


Door Irina op 1 mei 2017 19:43

Oew die donuts zien er goed uit! Nu heb ik trek, hihi.

[Beantwoorden]


Door sarah op 1 mei 2017 22:47

Poehh, ik ben het met je eens wat April betreft. Wat was dat een langdradige maand zeg! Hopelijk worden we in `mei allemaal weer blij ;). Nog gefeliciteerd met je vriend. xx

[Beantwoorden]


Door anna op 1 mei 2017 23:34

Wat vervelend dat je niet fit was! Begin april hadden we toch heel veel mooie dagen? Of was dat nog in maart? Haha, de tijd gaat ook zo snel… Wat grappig trouwens die sheet maskers!

[Beantwoorden]


Door Danique op 2 mei 2017 15:28

Wat balen dat je je niet zo lekker voelde! Als het buiten weer mooier is, voel je je vast weer snel beter!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 3 mei 2017 20:26

Die donuts zien er wel echt heel erg lekker uit!

[Beantwoorden]


Door Lieke op 3 mei 2017 23:36

Die donuts zien er heerlijk uit! En je haar opgestoken staat je ook goed zeg!
Een minimum aan €70 voor boodschappen lijkt me ook best lastig inderdaad, maar je kan toch ook gewoon (zware) boodschappen op de fiets in een boodschappentas meenemen? Geen auto voor nodig hoor! M’n ouders en ik doen t altijd zo, ideaal!

[Beantwoorden]


Door ikstavoorjeklaar op 4 mei 2017 00:13

De stijl van jou en Jeffrey vind ik altijd zo mooi en inspirerend! Maar dat zegt ook over jou interieur!! <3 liefde voor jullie xx

[Beantwoorden]