Charlotte Tilbury Instant Magic Facial Dry Sheet Mask

Sheet masks, daar had ik wel ervaring mee. Maar een droog en herbruikbaar sheet mask? Dat was nieuw voor me. Alweer enige tijd geleden kreeg ik het Charlotte Tilbury Instant Magical Facial Dry Sheet Mask opgestuurd. Toen ik zin had in een avondje ontspanning, besloot ik het masker uit te proberen. (Hoe) werkt dat nou, zo’n droog masker?

Het masker komt in een simpel en plat zakje. Uiteraard wel een glimmend roségoud zakje, zoals we van Charlotte Tilbury gewend zijn. Wanneer je het zakje geopend hebt, kun je hem hersluiten. In totaal kun je het masker zo’n drie keer gebruiken, dus dat is wel zo handig.

Het Charlotte Tilbury Instant Magical Facial Dry Sheet Mask belooft de huid te hydrateren, te laten stralen, zachter te maken en rimpels te verminderen.

Charlotte Tilbury Instant Magical Facial Dry Sheet Mask € 24,00

Het masker zit opgevouwen in de verpakking. Je vouwt hem uit en plaatst de roze kant met de CT logo’s tegen je gezicht.

Er zitten speciale gaten in voor over je oren. Zo zit het masker perfect en helemaal op zijn plaats. Verschuift niet, valt er niet af.

Masseer het masker in, zodat de bestanddelen worden geactiveerd. Ik voelde niet echt veel verschil na het masseren, het masker bleef droog. Wel rook ik een hele subtiele, frisse geur.

Voor

Na

Na 15 minuten verwijder je het masker. Ik was heel benieuwd of het masker wel iets gedaan zou hebben, aangezien hij droog is. Maar mijn huid voelde duidelijk zachter, zelfs een klein beetje vettig. En mijn huid straalt meer!

Na het gebruiken berg je het masker weer in de verpakking op voor een volgende keer. Handig! Ik denk dat het ook een perfect masker is voor onderweg, als je veel reist en in het vliegtuig zit. Omdat het masker droog is, is het toch net wat minder gedoe. Je hoeft er niks af te wassen, je bergt het masker op en klaar is kees.

Ik ga het Charlotte Tilbury Instant Magical Facial Dry Sheet Mask absoluut vaker gebruiken. Het voelde een beetje gek aan, zo’n droog masker, maar het resultaat mag er wezen. Het masker is mild en irriteerde mijn huid niet, en naderhand zag ik duidelijk dat mijn huid een oppepper heeft gekregen.

Charlotte Tilbury is te koop bij de Bijenkorf en hier* online.


Reacties

Door M. op 10 mei 2017 09:31

Wat grappig dat je ‘m nog een keer kunt gebruiken!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 mei 2017 om 09:08:

Ja, goed he!

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 10 mei 2017 09:44

Goed om te horen dat hij effect had, want ik had niet verwacht dat het iets zou doen omdat het een droog masker is!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 mei 2017 om 09:08:

Ik had hetzelfde, heel bijzonder!

[Beantwoorden]


Door Varenka W op 10 mei 2017 09:54

Klinkt handig maar ik vind een nattig masker toch prettiger denk ik.

[Beantwoorden]


Door Eveline Fleur op 10 mei 2017 10:49

Ik had niet verwacht dat het zou werken. Handig voor ‘on the go’!

[Beantwoorden]


Door Sarah op 10 mei 2017 11:09

oh wauw, je ziet je gezicht helemaal stralen na de masker. Ik vind het zo een grappig ding om te zien he. Erg handig ook dat je het kunt hergebruiken.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 mei 2017 om 09:08:

:D

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 10 mei 2017 11:17

Ah klinkt heel erg goed!! Leuk ook dat je hem vaker kunt gebruiken!

[Beantwoorden]


Door Tricia McCoy op 10 mei 2017 12:52

Dit is de tweede ‘droge’ sheet mask die ik heb gezien! Volgens mij gaat dit een nieuwe trend worden :) Ik ben benieuwd naar de andere merken die droge sheet masks uit gaat brengen op de markt!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 mei 2017 om 09:09:

Leuk, ik ook!

[Beantwoorden]


Door Diana op 10 mei 2017 15:53

Hoi Vera! Ik vroeg me af of je psychisians formula van boozyshop eens wilt revieren voor ons? Ze hebben prachtige blushes!!
En misschien iets met schoenen doen voor de zomer, combi’s showen omdat jij altijd heel goed jurkjes met sneakers kunt combineren.
Liefs! X

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 mei 2017 om 09:09:

Dankjewel voor de ideeën!

[Beantwoorden]


Door Sylke op 10 mei 2017 16:56

Wat zie je er goed uit op de foto’s, ik vind dat je eigenlijk helemaal geen make-up nodig hebt!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 mei 2017 om 09:09:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Amy op 10 mei 2017 18:53

Ik had niet verwacht dat het zou werken, ben zelf voornamelijk ‘natte’ maskers gewend. Toch ben ik wel benieuwd geworden nu!

[Beantwoorden]


Door Annika - Mrs. Marvelous op 10 mei 2017 20:22

Hello Clarice!

Apart dat dit masker droog is en toch werkt. Maar je ziet inderdaad verschil in voor en na.

[Beantwoorden]


Door Hetje op 10 mei 2017 22:32

Haha, moest je niet lachen toen je het op je gezicht deed? Ik zou in een deuk liggen hoor.
Silence of the lambs…..8-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 mei 2017 om 09:09:

Ja, het zag er zo weird uit!

[Beantwoorden]


Door An Dang, TheBeauParlour op 11 mei 2017 09:02

Ik heb deze masker ook getest, dat waren lange 15 minuten voor mij! Ik vond het een zeer naar gevoel het materiaal en de kleine spleetjes voor je neus. Ik vind het gevoel van een natte sheetmask veel beter dan deze droge van CT. Wel vind ik dat het resultaat r zeker mag zijn. Ik had na het dragen van dit masker geen skincare meer nodig, ik kon direct mijn makeup aanbrengen! Mijn huid zag er aan de eind van de dag super glowy uit zonder een vettig effect. Daar was ik wel super blij ermee! Wel vind ik het een raar idee dat je deze masker 3x kan hergebruiken, want je neem toch wel wat vuil van je gezicht af tijdens het dragen van deze masker.

[Beantwoorden]


Door Fem op 11 mei 2017 22:48

Was ik de enige die dacht aan Jason Voorhees?

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 12 mei 2017 15:33

Haha ik vind het best een eng masker als je hem zo op hebt eigenlijk! Wel gek dat het een droog masker is, daar zou ik wel aan moeten wennen. Tof dat je hem vaker kan gebruiken!

[Beantwoorden]


Door Sharon - Choose to Shine op 12 mei 2017 15:34

Wauw dit masker wil ik echt graag proberen, het klinkt zo apart en interessant!

[Beantwoorden]