The Balm Meet Matt(e) Hughes Mini Liquid Lipsticks Set #1

Ik heb twee Meet Matt(e) Hughes liquid lipsticks van The Balm en ik draag ze allebei meerdere keren per week. Ik vind ze zo mooi en ontzettend fijn. Toen ik deze schattige set met mini’s zag kon ik het dan ook niet laten om die te bestellen. Perfecte formaatjes om mee te nemen en om nieuwe kleuren mee uit te proberen!

De mini’s zijn echt miiiini. 1,2 ml per stuk. In de set zitten zes liquid lipsticks, waaronder de twee kleuren Charmed en Commited die ik al had. Dat vind ik niet erg, ik gebruik ze zoveel dat ik best wel een (mini) back-up kan gebruiken. De applicator van de liquid lipsticks is overigens niet mini, die is even groot als bij de full-size liquid lipsticks. Gelukkig, dat brengt even makkelijk aan.

The Balm Meet Matt(e) Hughes Mini Liquid Lipsticks Set #1 € 28,95

Charming – Sincere – Commited – Doting – Dedicated – Loyal

Charming

Ik hou van Charming! Zo’n mooie en diepe kleur, die goed te combineren maar zeker niet saai is.

Sincere

Sincere heeft wel wat weg van Charming, maar is bruiner. Nog iets meer naturel, maar ook erg mooi.

Commited

Commited vind ik ook zo mooi. Naturel, een beetje perzikkleurig en gewoon heel fijn voor iedere dag.

Doting

Deze kleur heeft me aangenaam verrast. Fris, oranje, maar niet heel fel. Prachtig!

Dedicated

Na een heleboel warme tinten is Dedicated een stuk koeler. Ook erg gaaf, heel chic!

Loyal

En de laatste kleur uit de set: Loyal. Wauw. Een prachtige intense rood met een warme maar niet té warme ondertoon. Super!

Wat een mooie set. Wat een mooie kleuren. Wat een fijne vloeibare lipsticks. De lipsticks dekken goed, maar als een kleur iets meer moeite heeft kun je ook prima nog een tweede laagje aanbrengen. De lipsticks brokkelen namelijk helemaal niet, ze vervagen super mooi en egaal en blijven uren zitten. De frisse pepermuntgeur vind ik ook heel fijn, net als de subtiele tinteling wanneer je de lipstick net aangebracht hebt.

Mijn enige opmerking? De stopper. Er zit geen, of een hele slechte stopper in de tube waardoor de applicator en steel compleet onder lipstick zitten. De full-size liquid lipsticks hebben overigens hetzelfde probleem. Dat moet beter kunnen.

The Balm Meet Matt(e) Hughes Mini Liquid Lipsticks Set bestel je hier* online.

Twitter Facebook
Categorie: Mid budget | 16 mei 2017 | 33 reacties | Tags: , , , , , ,

Reacties

Door Femke op 16 mei 2017 06:30

Ik vind echt alle kleuren in deze set mooi. Ze dekken ook zo mooi, ondanks dit soms met een tweede laagje is. Fijn dat ze mooi vervagen. Ook fijn dat de applicator wel gewoon een normaal formaat heeft, maar jammer dat de stopper niet goed werkt.

[Beantwoorden]


Door Elles op 16 mei 2017 07:05

Die finish, prachtig zeg! Ze zitten echt heel erg mooi op de lippen. Mooie kleuren zijn het, vooral comités. Als het pakket kleuren bevatte die wat mooier bij mij stonden dat had ik het sowieso gekocht!
Liefs,
Elles

[Beantwoorden]


Door Susan op 16 mei 2017 07:37

Ik vind eigenlijk alleen Dedicated mooi.. De rest is niet helemaal mijn smaak.

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 16 mei 2017 07:58

Heee wat grappig hihi! Ik review vandaag de knalrode tint in full size op mijn blog. Maar oh ik zou deze set ook wel willen ?

[Beantwoorden]


Door An Dang, TheBeauParlour op 16 mei 2017 08:29

Wauw, het komt niet vaak voor maar alle kleurtjes in deze set zijn prachtig! Ik vind elke shade heel erg mooi bij je staan en de rode kleurtjes zijn niet dat fel rode die je nauwelijks overdag kan dragen. Charming en Sincere zijn mijn favoriete kleurtjes. Altijd goed om te horen dat ze niet brokkelen, ik heb dat best vaak als ik een lipstick opnieuw opdoe na het eten. Pepermunt? Hmmm dat moet ik even zelf gaan testen, ik ben niet echt een fan van deze geur en vooral niet als het beetje tintelt.

[Beantwoorden]


Door Sharon - Choose to Shine op 16 mei 2017 08:37

Wat ene leuk setje, heel handig die mini verpakkingen. Daarnaast vind ik de kleuren ook echt geweldig!

[Beantwoorden]


Door Liset op 16 mei 2017 08:41

Wat een leuke set om kennis te maken met verschillende kleurtjes! Ik vind de eerste drie kleuren het leukste, de laatste drie vind ik iets te fel voor mij :).

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 16 mei 2017 09:17

Wauw, ik vind ze allemaal fantastisch!!

[Beantwoorden]


Door Anne op 16 mei 2017 09:32

Ik denk dat ik commited het mooist vind! Deze collectie ziet er sowieso mooi uit, ik ga hem hopelijk snel zelf ook kopen!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 16 mei 2017 10:08

Die zien er zeker mooi uit! Ik vind The Balm ook echt een leuk merk :).

[Beantwoorden]


Door Eef op 16 mei 2017 10:30

Wow een hele mooie set zeker de laatste 3 vind ik heel mooi love it

[Beantwoorden]


Door Melissa op 16 mei 2017 11:04

Ahh ik heb dit echt nodig. Ik ben heel erg fan van matte lipsticks de laatste tijd, vooral in een beetje natuurlijk kleuren. Om deze reden vind ik deze set heel interessant! Veel neutrale tinten maar toch ook wat ‘fellere’ kleurtjes. Fijn ook dat ze zo neutraal vervagen. Ben bijna jarig, misschien ga ik deze maar even aan m’n verlanglijstje toevoegen ;)

[Beantwoorden]

Melissa antwoordt op 16 mei 2017 om 11:08:

Ik vraag me alleen af (via Google kan ik het niet vinden), hoeveel ml zit er in de gewone versie? Daar ben ik wel benieuwd naar.

[Beantwoorden]

Melissa antwoordt op 16 mei 2017 om 11:14:

Oh ik heb het gevonden, deze zijn 1,2 ml en de normale 6,5 ml, zou dat kunnen? 7,5 ml leek me al vrij veel voor een mini.

[Beantwoorden]


Door Britt op 16 mei 2017 11:11

Wat een prachtige set zeg! Ik vind persoonlijk een klein beetje dat de eerste paar kleuren wel wat op elkaar lijken, maar dat neemt niet weg dat ze prachtig zijn!

[Beantwoorden]


Door marleen op 16 mei 2017 11:13

Mooie kleurtjes, vooral Dedicated vind ik echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Laura op 16 mei 2017 11:35

Wat schattig ook al die mini’s bij elkaar! Snap wel dat je het niet kon laten om te bestellen! En handig voor ons om te zien hoe de kleuren zijn! Charming en Dedicated vind ik echt prachtige kleuren!

[Beantwoorden]


Door Hanne op 16 mei 2017 11:56

Jaaaa dat gedoe met die stopper ?
Heb mijn fullsize maar weggegooid nadat heel mn tas onder zat.
Deze set heb ik nu ook in mijn bezit, de formule is echt top.

[Beantwoorden]


Door Mariska op 16 mei 2017 13:08

Ik vind ze wel heel mooi, vooral die rode tinten ook. Fijn dat ze zo goed blijven zitten en niet brokkelen, dat brokkelen vind ik wel zo vreselijk.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 mei 2017 om 09:54:

Ik ook! De reden waarom ik lange tijd geen liquid lipstick wilde dragen.

[Beantwoorden]


Door Rianne op 16 mei 2017 14:58

wat een mooie kleuren! Vooral de laatste twee zijn mijn favorieten :)

[Beantwoorden]


Door Annika - Mrs. Marvelous op 16 mei 2017 15:55

Wat een prachtige set. Dedicated springt er echt uit voor mij, supermooi! Alle kleuren staan je erg mooi, trouwens!

[Beantwoorden]


Door Kim op 16 mei 2017 16:47

Wat een prachtige kleuren! Wel jammer dat ze zo ontzettend klein zijn, iets te veel van het goede.

[Beantwoorden]


Door Manon op 16 mei 2017 17:22

Ziet er goed uit. Ik vind Dedicated echt heel erg mooi bij je staan

[Beantwoorden]


Door Romy op 16 mei 2017 20:05

Mooi mooi mooi. Ik vind het alleen eerder najaarskleuren :)

[Beantwoorden]


Door Chantal op 16 mei 2017 20:46

Die kleurtjes! Prachtig! En ze staan je stuk voor stuk heel mooi. Ik vind deze mini’s wel heel handig voor in mn clutch tijdens het uitgaan! Wel jammer dat de stopper niet zo goed werkt..

[Beantwoorden]


Door Nicole op 16 mei 2017 21:05

Ik vind ze echt allemaal mooi! Ze staan je ook allemaal goed.

[Beantwoorden]


Door Sofie op 16 mei 2017 21:37

Wauw, ze zijn prachtig! Heel handig voor onderweg en die finish is fantastisch. Sincere is mijn favoriet. Echt heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Sarah op 16 mei 2017 22:20

Ze zijn allemaal prachtig, maar Doting en Loyal zijn favoriet.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 17 mei 2017 09:22

Wat een leuke set zeg! Hele mooie kleuren.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 17 mei 2017 11:23

Stuk voor stuk mooie kleurtjes! Charming vind ik het mooist. Dedicated staat je super goed trouwens!

[Beantwoorden]


Door Carla op 18 mei 2017 19:03

Ik ken de Balm liquid lipsticks nog niet maar ik heb een paar Nyx, Kat von D en Jeffree Star, is the Balm net zo fijn? Zou je die van Stila en Anastacia eens willen reviewen? Nu ik Kat von D heb ben ik fan! Ik ben benieuwd of Stila en Anastacia ook zo fijn zijn.

[Beantwoorden]


Door Sijtje op 20 mei 2017 11:28

Hm ik heb er zelf ook twee waarvan ik wel van mening ben dat ze ‘brokkelen’, met name na een maaltijd. Misschien doe ik toch te veel op? Verder vind ik ze namelijk echt perfect, kleurtjes zijn super mooi en de geur is prima.

[Beantwoorden]