Princess TAG

Princess_tag00

Mijn stash bestaat vooral uit producten die ik erg fijn en goed vind, maar er zitten ook wat producten in die ik vooral heel erg mooi vind. De bijzondere verpakking en print in de poeder, maken het producten die ik misschien niet heel vaak gebruik, maar die ik toch koester omdat ze iets speciaals hebben. Vandaag laat ik je die producten zien in de Princess TAG!

Princess_tag01

MAC Keepsakes Smoky Eyes

De collectie voor de feestdagen 2014 van MAC was letterlijk een pareltje. Prachtige producten met glitters en parels langs de rand. Ik kocht een aantal producten om te reviewen en het Smokey Eyes oogschaduwpalette was duidelijk een blijvertje. Echt een eye catcher, ontzettend mooi en absoluut een prinsessen product.

Princess_tag02

Diorskin Nude Air Glowing Gardens 001 Glowing Pink

Daar is ‘ie weer: de Dior highlighter van deze lente collectie. Je zou hem bijna niet durven gebruiken vanwege de prachtige bloemenprint. Deze kreeg ik opgestuurd, maar ik zit eraan te denken ook nog de Nude variant te kopen. Het doosje vind ik ook heel mooi, Dior gebruikt die vaker. Glimmend, zwaar en met een magnetische sluiting.

Princess_tag04

Tom Ford Contouring Cheek Color Duo

Eigenlijk vind ik alles wat ik van Tom Ford heb mooi en bijzonder. Ik twijfelde nog tussen de lipsticks en een oogschaduwpalette, maar ik ben uiteindelijk toch voor de Contouring Cheek Color Duo gegaan. Komt in een fluwelen zakje en is niet alleen in het doosje, maar ook in gebruik heel erg mooi.

Princess_tag03

Bobbi Brown Surf & Sand Eyeshadow Palette

Bobbi Brown weet vaak te gekke Limited Editions te creëeren met prachtige producten. Vooral de producten voor het gezicht zijn bij mij vaak favoriet, maar dit oogschaduwpalette vind ik toch ook te gek. De glitterende topcoats die erin zitten geven het palette in duidelijke ‘beach stijl’ een koninklijk tintje.

Princess_tag06

Louboutin Matte Lipstick Djalouzi

De Louboutin lipstick de duurste lipstick die ik in mijn collectie heb, maar het is ook veruit de bijzonderste. De verpakking is enorm luxe, een blikvanger die je bijna niet in je tas durft mee te nemen. Ik vind hem ontzettend mooi en ben er heel erg blij mee.

Princess_tag05

Yves Saint Laurent Face Palette Gypsy Opale

Ik gebruik deze Yves Saint Laurent Face Palette nu als gezichtspoeder en daarvoor werkt hij goed. Ik vind de verpakking en het golvende effect in de poeder onwijs mooi. Hoewel ik hem aan de dure kant vind voor een eenvoudige gezichtspoeder, word ik toch elke keer weer heel blij als ik hem gebruik omdat hij er zo mooi uitziet, aan zowel de buiten- als de binnenkant.

Princess_tag07

Diorskin Shimmer Powder Rose Diamond

Ik heb hem nooit gereviewd en hij is helaas niet meer te koop, want wat is de Dior Shimmer Powder in Rose Diamond prachtig. Een hele glanzende lichtroze poeder, die ook apart als blush of highlighter te gebruiken is. Super jammer dat Dior dit product uit de collectie heeft gehaald, misschien ooit een comeback?

Princess_tag08

MAC Ice Parade Festive Frost Face Kit

Dit was de eerste collectie van MAC voor de feestdagen waar ik producten van kocht. Ik vond alles prachtig en mijn lievelingsproduct was zonder twijfel deze Face Kit, die ik nog steeds koester. Ik vind de ‘snowglobe’ die op de deksel zit geniaal. Een product met een fijne herinnering, ik was er toen ik hem kocht heel erg blij mee en dat ben ik nu nog steeds.

Princess_tag09

Welke producten horen voor jou thuis in de Princess TAG?

Twitter Facebook
Categorie: Beauty gerelateerd High end Personal Life | 5 februari 2016 | 46 reacties | Tags: , , ,

Reacties

Door Femke op 5 februari 2016 06:09

Wauw, wauw, wauw. Wat een parels van producten! Voor mij hoort ook zeker de highlighter van Dior in dit rijtje thuis. Verder heb ik persoonlijk niet zulke luxe producten. Voor mij horen dan de highlighter van MAC Soft & Gentle ook in deze rij.

[Beantwoorden]


Door Sophie op 5 februari 2016 06:11

Wauw wag zien deze producten er geweldig uit zeg! Niet alleen de looks maar ook de kwaliteit.

[Beantwoorden]


Door Akosua op 5 februari 2016 06:12

Wat een mooie producten. Echt geweldig, alleen al om naar te kijken.

[Beantwoorden]


Door Natasja op 5 februari 2016 06:23

Wauw wauw wauw!!! Ik loop bij elk item te kwijlen!
Van mijn eigen producten mag de essence highlighter van afgelopen kerst erbij! En verder weet ik t zo niet. Ik heb nog zoveel in mijn stash, dat ik die zou moeten opruimen eerst… :)

[Beantwoorden]


Door Marianne op 5 februari 2016 06:37

Wauw die mac keepsakes palette is echt geweldig mooi en de snowglobe ook!

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 5 februari 2016 06:56

Ik snap het wel. Ik heb ook een enorme zwak voor mooie verpakkingen. Ik heb ook behoorlijk wat pareltjes van buiten, maar die ik van binnen toch minder bij mij vind passen. Is je Louboutin lipstick trouwens alweer heel?

[Beantwoorden]


Door Anniek op 5 februari 2016 07:02

Ah, ik blijf dat doosje van YSL ZO MOOI vinden! Echt een juweeltje :) Sowieso zien al deze producten er prachtig en luxe uit, alleen al leuk om naar te kijken!

[Beantwoorden]


Door Bianca Schrijft op 5 februari 2016 07:05

Ah, wat een mooie producten allemaal, maar waarom zijn ze allemaal zo prijzig. :O Dat is zo jammer.

[Beantwoorden]


Door Marlotte op 5 februari 2016 07:20

Jeetje, wat een prachtige producten zijn dit, snap wel dat ze thuis horen in de princess tag. Zo mooi al die verpakkingen, kan er naar blijven kijken haha!

[Beantwoorden]


Door Linda op 5 februari 2016 07:44

Wat een fijne foto’s weer! Ik heb één van de Dior Cherie Bow palettes. Niet zo goed, maar zó mooi.

[Beantwoorden]


Door Esmee op 5 februari 2016 07:54

Prachtige producten om te zien, ook leuk om bij sommige producten een herrineringen te hebben. Het laatste mac kitje heb ik heeeeel lang geleden wel eens voorbij zien komen!
XOXO esmee

[Beantwoorden]


Door Svenja op 5 februari 2016 08:47

Waaauw, wat heb je toch een pareltjes in je make-up collectie zitten Vera! Vooral de Dior highlighter vind ik zo pretty om te zien, ik zou het waarschijnlijk niet eens durven om te gebruiken! Maar je Louboutin lipstick blijf ik het bijzonders vinden, de verpakkingen daarvan is zo uniek en speciaal <3

[Beantwoorden]


Door Ilse op 5 februari 2016 08:54

Vooral die eerste twee vind ik echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Margot op 5 februari 2016 08:58

Wat een plaatjes allemaal!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 5 februari 2016 08:59

Zulke prachtige producten! Heel mooi. Voor mij zouden er idd mijn Dior blush & highlighter in moeten, en mijn NARS Audacious & Estee Lauder Color Envy lipsticks. Die verpakkingen zijn zo mooi.

[Beantwoorden]


Door Mjay op 5 februari 2016 09:05

Prachtige producten! Ik heb het keepsakes palette in de uitverkoop kunnen scoren bij Estée Lauder en vind het 1 van de mooiste verpakkingen van MAC (love)

[Beantwoorden]


Door priscilla op 5 februari 2016 09:12

Ja, wat moet ik zeggen… WAUW! Een ander woord kan ik niet bedenken, haha. Wat een prachtige producten.

[Beantwoorden]


Door Syl op 5 februari 2016 09:42

Mijn Jill Stuart blush staat echt op 1 bij mijn Princess tag.
Ik vind dat witte palette van Mac erg mooi. Spijt dat ik hem toen niet gekocht heb.

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 5 februari 2016 09:46

Wauwie, allemaal zulke prachtige producten!

[Beantwoorden]


Door Danique Krol op 5 februari 2016 10:04

Wauw, wat een pareltjes! Vooral de highlighter van Dior en de face kit van Mac zien er prachtig uit!

[Beantwoorden]


Door Danique Krol op 5 februari 2016 10:06

Wauw, wat een pareltjes! Vooral de highlighter van Dior en de face kit van Mac zien er prachtig uit!

[Beantwoorden]


Door Irina op 5 februari 2016 10:39

Wauw wat een prachtige producten, daar kun je naar blijven kijken!

[Beantwoorden]


Door Rachel Kromdijk op 5 februari 2016 10:44

Wauw prachtige items zeg mag je erg zuinig op zijn!

[Beantwoorden]


Door Neesha | PieNeesha op 5 februari 2016 11:10

Prachtige producten! Ik vind mijn Shimmer Brick in Bronze van Bobbi Brown echt een prachtproduct en ik gebruik ‘m juist bijna elke dag haha :)

[Beantwoorden]


Door Gerda op 5 februari 2016 11:37

Wat een prachtige collectie. Ik heb zelf ook zo’n collectie van “te mooi om te gebruiken”. Eigenlijk heb ik daar best wel veel van. En je moet die Nude air van Dior halen hoor. Die is bijna nog mooier dan de Pink. Ik heb ze ook allebei gekocht, apart. dacht eerst aan 1 genoeg te hebben (de Nude) maar ben toch overstag gegaan met de Pink. Te mooi. Ik heb ook wat van die pronkstukken van Guerlain. Ik haal ze regelmatig tevoorschijn, kijk ernaar en doe ze weer weg. genieten hoor! :)

[Beantwoorden]


Door irene op 5 februari 2016 11:43

Mooie producten, die van dior is mooi!!! X

[Beantwoorden]


Door Nicole op 5 februari 2016 13:06

Wauw er zitten echt zo’n mooie producten tussen echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Brecht op 5 februari 2016 13:23

Super mooi! Is je Louboutin lipstick alweer heel, nadat dat hij was gebroken in je video? X

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 5 februari 2016 13:59

Wat een prachtige luxe producten zeg! Ik kan mij goed voorstellen dat je alleen van de verpakking al blij wordt.

[Beantwoorden]


Door Catherine op 5 februari 2016 14:37

Wat een prachtige collectie! Stuk voor stuk geweldige items, die ik eigenlijk allemaal wil hebben. Ik heb zelf een heel gave lipstick van Anna Aui die in een sterrenvorm in de huls zit. Dat is mijn favoriete fancy product. Nog even sparen voor zo’n mooie collectie als die van jou!

[Beantwoorden]


Door Demi op 5 februari 2016 14:38

Oh wow, wat een prachtige producten. I want it all!

[Beantwoorden]


Door Manon op 5 februari 2016 15:04

Oh wow wat een mooie producten allemaal (love)

[Beantwoorden]


Door Floortje op 5 februari 2016 15:26

Ik denk dat ik aardig buiten de boot val met deze tag, haha! Ik heb weinig wat luxueus en duur is, noch iets wat prinsessig aandoet. Die lipstick van Louboutin is stiekem wel echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door anna op 5 februari 2016 15:40

Ah wauw, wat een leuke tag! Die higlighter van Dior is echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 5 februari 2016 16:12

Stuk voor stuk prachtige producten die je hier in hebt gebruikt :)

[Beantwoorden]


Door Merlin op 5 februari 2016 16:16

Het is geloof ik de bedoeling dat je van elke categorie (blush highlighter foundation oogschaduw eyeliner) je duurste en mooie en fijnste producten lat zien

[Beantwoorden]


Door Anne op 5 februari 2016 17:00

hii,
Ik zag dat je in de video met Teske je echt onwijs toffe lipstick brak, is die gemaakt?
Hoop het echt voor je! trouwens ook echt mooie producten.

liefs,

Anne

[Beantwoorden]


Door Amélie Cammaert op 5 februari 2016 18:10

Wow! Die Louboutin lipstick heeft echt wel een originele verpakking!
Allemaal prachtige producten :)

[Beantwoorden]


Door Susan op 5 februari 2016 18:14

wat een mooie producten! (love)

Liefs,
Susan

[Beantwoorden]


Door Merel op 5 februari 2016 18:32

Mijn nieuwste pareltje is toch wel het Tartelette In Bloom palette van Tarte. Zó mooi.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 5 februari 2016 18:44

Oh wauw wat een leuk artikel. Een tijdje geleden was ik echt zo verliefd op het Bobbi Brown Safe and Sand palette en toen was ik hem weer een beetje vergeten, maar nu ik ‘m zo zie ben ik echt weer verliefd.

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 6 februari 2016 21:27

Wat is dit mooi allemaal! Zo ongelooflijk betoverend.
xx

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 7 februari 2016 13:02

Wauw, dat zijn voor stuk kleine schatten. Daar zou ik ook wel een schatkist mee willen vullen:)

[Beantwoorden]


Door Elise op 7 februari 2016 14:17

Wauw ze zijn stuk voor stuk prachtig! Ik kan eerlijk gezegd niet écht een product bedenken uit mijn stash die ik het aller mooist vind. Ik vind de Chanel lipsticks ook wel pareltjes, maar niet zo prachtig als in het artikeltje hihi.

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 7 februari 2016 23:16

Heerlijk om te zien! x

[Beantwoorden]


Door iphone 6 deksel chanel | veslines op 16 mei 2016 04:26

[…] Princess TAG […]