Christian Louboutin Velvet Matte Lip Colour Djalouzi

christian_louboutin_velvet_matte_lip_colour_djalouzi01b

Het zijn de mooiste en duurste lipsticks die ik ooit heb gezien, de lipsticks van Christian Louboutin. De ontwerper ging van rode zolen, naar rode nagels en vervolgt zijn weg nu met rode lippen. Toen ik twee weken geleden in Parijs was, kocht ik een Christian Louboutin Velvet Matte Lip Colour in Djalouzi.

christian_louboutin_velvet_matte_lip_colour_djalouzi02

christian_louboutin_velvet_matte_lip_colour_djalouzi03

Tachtig euro, dat is wat een echte Louboutin op je lippen kost. Ontiegelijk veel geld voor een lipstick, dat ben ik met je eens. Ik kocht er één omdat ik hem heel graag wilde reviewen, ik was ontzettend benieuwd of het überhaupt mogelijk is dat een lipstick zoveel geld waard is. Ik vind €47 voor een lipstick van Tom Ford al heel wat, maar dat is vergeleken met Christian Louboutin een lachertje.

Christian Louboutin Velvet Matte Lip Colour Djalouzi € 80,00

christian_louboutin_velvet_matte_lip_colour_djalouzi05

christian_louboutin_velvet_matte_lip_colour_djalouzi06

De verpakking is prachtig. Alle Christian Louboutin lipstickhulzen hebben dezelfde vorm, maar sommige hebben een andere kleur, zijn glanzend, juist mat of hebben een patroon op de huls zitten. De lipstick voelt heel zwaar aan.

christian_louboutin_velvet_matte_lip_colour_djalouzi07

christian_louboutin_velvet_matte_lip_colour_djalouzi08

Over alles is nagedacht en toen ik foto’s van de lipstick ging maken werd ik steeds weer verrast. De rode binnenkant van de dop, het lint waaraan je de lipstick kunt hangen (en bijvoorbeeld als ketting kunt dragen) en hoe ook die afgewerkt zijn: als veters.

christian_louboutin_velvet_matte_lip_colour_djalouzi09

Maar ook het zwarte beschermhoesje wat erbij zit om hem in te vervoeren en het glimmende zwarte doosje met rode binnenkant. En hoe de lipstick zelf niet rond, maar in een V naar beneden loopt. Het is één en al luxe.

christian_louboutin_velvet_matte_lip_colour_djalouzi10

christian_louboutin_velvet_matte_lip_colour_djalouzi11

Er is ruime keuze, er zijn als ik me niet vergis 36 lipstickkleuren om uit te kiezen. Ik koos voor Djalouzi uit de Velvet Matte lijn.

christian_louboutin_velvet_matte_lip_colour_djalouzi12

christian_louboutin_velvet_matte_lip_colour_djalouzi13

christian_louboutin_velvet_matte_lip_colour_djalouzi14

De kleur vind ik prachtig. Djalouzi is een intense donkerrood. Heel chic. Het matte effect lijkt op fluweel. Van een afstandje lijkt de rand van mijn lippen wat donkerder dan de binnenkant. Erg mooi.

De textuur is romig en zacht, de lipstick draagt fijn. Hij droogt niet uit, maar hydrateert zelfs een beetje. Ik heb op dit moment wat velletjes, die je wel ziet zitten maar niet extra opvallen wanneer ik de lipstick draag. Is mijn mond niet zo droog, dan zit de lipstick het mooist. Hij dekt goed en trekt niet in de lijntjes. Ook blijft hij lang zitten, zo’n 4 tot 5 uur.

christian_louboutin_velvet_matte_lip_colour_djalouzi15

Ik ken geen ander merk wat van lipstick zo’n kunstwerk heeft gemaakt als Christian Louboutin dat heeft gedaan. Het is niet zomaar een lipstick, het is een sieraad. Deze lipstick is echt nergens mee te vergelijken, ik vind hem heel bijzonder. € 80 blijf ik erg veel geld vinden, maar ik begrijp ook wel dat Louboutin geen € 30 ‘kan’ vragen. Dit merk heeft het anders gedaan, valt op.

Niemand zegt je dat je een lipstick van € 80 moet kopen, qua kwaliteit vind ik hem vergelijkbaar met MAC en Tom Ford en die merken zijn een stuk goedkoper. Natuurlijk, er zijn lipsticks die net zo goed zijn en veel minder kosten. Het is een mooie, goede lipstick, maar het blijft gewoon lipstick, verwacht geen wonderen. Je betaalt meer voor alle magie er omheen en of dat het waard is, dat is helemaal aan jou.

Ik kocht de Christian Louboutin Lip Colours in de winkel 19 rue Jean-Jacques Rousseau in Parijs, online bestel je hem bijvoorbeeld hier.


Reacties

Door Twolittlebloggers op 18 januari 2016 15:06

Wauw, wat een prachtige lipstick! Ziet er heel mooi uit!

[Beantwoorden]

noor antwoordt op 20 januari 2016 om 14:52:

wat een prachtige lipstick maar ik vind de prijs wel te duur voor een lipstick
maar hij staat je prachtig (love)

[Beantwoorden]

Anke antwoordt op 31 januari 2016 om 13:41:

Klopt vind ik maar daar in tegen is hij prachtig (zou hem ook willen als ik dat geld had)????

[Beantwoorden]


Door Laura Louise op 18 januari 2016 15:10

Wauw wat een prachtige donkerrode kleur, het staat je prachtig! En inderdaad wat een kunstwerk is deze lipstick huls. Maar de prijs is toch wel even schrikken hoor.. :yes: Mooie review! ^^)

[Beantwoorden]


Door Sara op 18 januari 2016 15:12

De huls van deze lipstick is echt prachtig! Wauw, wel echt een bewaaritem. De kleur zou ik zelf uitgekozen kunnen hebben. Hij staat jou ook heel erg mooi! De prijs vind ik wel echt heel erg hoog voor een lipstick.Ik zou er zelf niet zo veel aan uit willen geven, maar mooi, anders en speciaal is hij zeker wel! ^^)

[Beantwoorden]


Door Esmee op 18 januari 2016 15:18

Prachtige kleur en die verpakking! De kleur vind ik goed bij je passen, maar get bedrag is veel. Ik heb zelf ook een aantal kleuren op het oog, maar om ze allemaal te kopen wordt wat teveel van het goede haha.
XOXO esmee

[Beantwoorden]


Door Esther V. op 18 januari 2016 15:23

Het is een hele mooie lipstick en de kleur staat je goed! Alleen zou ik hier zelf geen 80 euro voor over hebben.

[Beantwoorden]


Door Sarahdise op 18 januari 2016 15:27

Veel geld idd, maar wat een beauty! Heel mooie kleur ook! Heb je (betaalbaardere) dupes in je stash?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 januari 2016 om 15:54:

Exacte dupes niet, maar MAC heeft ook een aantal mooie donkere lipsticks zoals Diva die ik ook veel draag!

[Beantwoorden]


Door Amy op 18 januari 2016 15:28

Hier was ik onwijs benieuwd naar na het zien van je shoplog! Hij is echt, prachtig.. Echt heel mooi! Blifjt een hoop geld natuurlijk zoals je zegt maar iedereen kan zelf bepalen of ze het het waard vinden :) Ik denk dat ik dan deze zou laten liggen en zou sparen voor een ander designer item, een tas bijvoorbeeld! Hoewel ik hem echt geweldig mooi vind en ik denk dat ik er heel erg blij mee zou zijn als ik hem zou hebben :)

Je hebt ook weer erg mooie foto’s gemaakt! Maakt het een heel fijn review van echt een onwijs mooi product waar denk ik een hoop van ons kwijlend naar zullen blijven kijken haha :) Mooi!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 januari 2016 om 15:54:

Dankjewel! ^^)

[Beantwoorden]


Door Smilla op 18 januari 2016 15:31

Mijn enige reactie bij het zien van de foto was “Omg perfect” hij staat je zoo super mooi. Meer heb ik eigenlijk niet te melden :) alleen dat ik je blog super leuk vind (ja als je dan als lurker toch een reactie plaatst kun je dat er maar meteen bij vermelden ;))

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 januari 2016 om 15:54:

Dankjewel Smilla! (love)

[Beantwoorden]


Door Irina op 18 januari 2016 15:32

Het ziet er allemaal prachtig uit en de kleur is ook ontzettend mooi! Toch zal het voor mij bij kijken blijven; ik vind €80,- toch echt te veel voor een lipstick.

[Beantwoorden]


Door Linda op 18 januari 2016 15:32

Wat een prachtige kleur. Deze zou ik er ook zo tussen uit gekozen hebben. €80 is veel maar als je elke maand €10 apart legt van je kleingeld……. Hmm, ik zou het niet snel kopen maar zeg nooit nooit. Ik heb wel eens gekkere dingen gedaan met m’n geld :P

[Beantwoorden]


Door Marushi op 18 januari 2016 15:34

Wow! Wat een super mooie verpakking en kleur zeg! -x-

[Beantwoorden]


Door Sanne op 18 januari 2016 15:35

Wauw, wat een pareltje! De kleur is ontzettend mooi, juist mijn ding en de verpakking, moet ik daar iets op zeggen? Die is gewoon prachtig. Mooie foto’s trouwens!

[Beantwoorden]


Door Maris op 18 januari 2016 15:47

Ik vind de verpakking een beetje op een kerstbal / kerstpegel lijken die wij vroeger in de boom hadden hangen :’)

[Beantwoorden]


Door Chelsey op 18 januari 2016 15:47

Heel mooi! Zeker een pareltje met alles er omheen. Maar of ik er €80 voor zou betalen? Nee, dat absoluut niet. Mooi om te zien, maar daar blijft het ook bij voor mij :) x

[Beantwoorden]


Door Manon op 18 januari 2016 15:52

Ik vind hem prachtig maar ik vind de prijs wel heel erg duur

[Beantwoorden]


Door Hanna op 18 januari 2016 15:54

Ik vind alles aan de lipstick echt prachtig en als lipsticklover wil ik er ook echt eentje aanschaffen.. Maar of ik het ooit ga doen betwijfel ik. Misschien als ik de lotto win :-)

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 18 januari 2016 15:56

Wauw, wat een prachtige lipstick! Een pareltje in je stash! :)

[Beantwoorden]


Door Eilish (artisticstateofmind) op 18 januari 2016 15:57

Ik vind hem echt prachtig, maar ik kan net zo goed diva van mac dragen zegmaar. En dat vind ik al duur haha!

[Beantwoorden]


Door Kiki op 18 januari 2016 15:57

Een prachtige kleur, al is het geen unieke kleur. Ik kan me wel goed voorstellen dat voor een echte lipstick-liefhebber dit een heus collectors item is! Die verpakking, wauw… :love:

[Beantwoorden]


Door Sija op 18 januari 2016 15:59

Wauw, alles is mooi aan deze lipstick. (love)

[Beantwoorden]


Door Wen. op 18 januari 2016 16:01

Hij ziet er wel echt mooi uit, maar voor dat geld zou ik em niet eens durven gebruiken! Haha En ik vind de finish ook niet echt mooi, best korrelig? Op je arm valt het nog wel mee maar op je lippen vind ik het niet zo netjes. Denk ik geen 80 euro waard.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 januari 2016 om 16:18:

Dat korrelige zijn de velletjes op mijn lippen, ze zijn helaas wat droog momenteel vanwege de kou.

[Beantwoorden]


Door Jhemyla op 18 januari 2016 16:08

Ik vind ‘m echt prachtig, maar ik heb er zelf geen 80 euro voor over.

[Beantwoorden]


Door Jana op 18 januari 2016 16:10

Wat een beauty! De prijs zou voor mij te veel zijn. Maar hij staat je prachtig!

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 18 januari 2016 16:10

Heel mooi om te zien, maar voor dat geld kan ik ook een paar schoenen kopen en daar heb ik meer deugd van. Wel is het echt een pareltje, het is volledig af, perfect gewoon.
xx

[Beantwoorden]


Door Maaike op 18 januari 2016 16:11

Het blijft ontzettend veel geld, en 80 euro zou ik er niet voor over hebben. De kleur is wel echt fantastisch en je koopt ook wel een stukje beleving.

[Beantwoorden]


Door Jamey op 18 januari 2016 16:13

Wauwie! Wat een prachtige huls! Wel belachelijk duur…..maar wel echt heeeel mooi! (love)

[Beantwoorden]


Door Miriam op 18 januari 2016 16:15

De kleur is prachtig, maar OMG wat een belachelijk hoge prijs voor een lipstick

[Beantwoorden]


Door priscilla op 18 januari 2016 16:16

Dit is het mooiste exemplaar wat ik ooit ben tegen gekomen. Als ik €80 euro had om vrij te besteden zou ik er absoluut precies zo een lipstick van kopen! De kleur is geweldig en echt een Vera kleurtje :) Wauw. Ik voel wat jaloezie opkomen, hihihi.

[Beantwoorden]


Door Isabella op 18 januari 2016 16:19

Wauw, echt prachtig! Beetje jammer van de prijs ^^)

[Beantwoorden]


Door Sara op 18 januari 2016 16:31

Wat een beauty! hij staat je prachtig!
Over de prijs? daar denk ik nog even over na@

[Beantwoorden]


Door Sterre op 18 januari 2016 16:33

Wauw! Staat je prachtig! Echt een goede review, mooi geschreven een mooie foto’s. X

[Beantwoorden]


Door Nienke op 18 januari 2016 16:35

Vera, wat schrijf je toch ontzettend leuke artikelen. Keep up the good work!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 januari 2016 om 16:57:

Dankjewel! (love)

[Beantwoorden]


Door Margot op 18 januari 2016 16:44

Wat bijzonder! De kleur staat je in elk geval super!

[Beantwoorden]


Door Desiree op 18 januari 2016 16:49

Ondanks dat het een belachelijk bedrag is, begrijp ik maar al te goed dat je dit product hebt gekocht. Hij is ZO MOOI! wauw! Alleen al de looks van de lipstick! Heel bijzonder! Mooie toevoeging van je stash!

[Beantwoorden]


Door Julia op 18 januari 2016 16:55

Wauw, zowel de kleur als de verpakking is prachtig!

[Beantwoorden]


Door LNN op 18 januari 2016 16:56

Had je de video van Tati over deze lipstick al gezien? Leuk om te kijken vond ik in ieder geval!

[Beantwoorden]


Door Miranda op 18 januari 2016 17:03

80 euro is veel geld, absoluut. Maar wauw, wat een plaatje en wat een geweldige kleur!

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 18 januari 2016 17:07

Wauw. Wauw. Wauw. Dat is gewoon het enige dat ik hierover kan zeggen. Prach-tig.

[Beantwoorden]


Door Syl op 18 januari 2016 17:09

Hij is onwijs mooi, maar zelf zou ik er geen 80 euro voor over hebben.

[Beantwoorden]


Door Monica op 18 januari 2016 17:16

Wauw wat een prijs voor een lipstick! Maar ja.. je krijgt er ook wel iets heel moois voor . Ik vind hem er heel mooi uitzien en de kleur staat je goed. Toch vraag ik mij af of ik dit er ooit voor over zou hebben

[Beantwoorden]


Door Kelly op 18 januari 2016 17:41

Wat is hij prachtig! Ik heb zelf Rococotte en die is ook onwijs mooi. Ben er zo blij mee, elke pond waardgeweest!

[Beantwoorden]


Door JenniferZ op 18 januari 2016 17:46

Wow wat een geweldige kleur maar helaas vind ik het geen 80 euro waard, van dat geld kan je gewoon 4 mac lipsticks kopen voor dezelfde goede kwaliteit :)

[Beantwoorden]


Door Svenja op 18 januari 2016 17:53

Wauw, wauw en nog eens wauw. Wat een pareltje van een lipstick. De huls van de lipstick is inderdaad een klein kunstwerkje, prachtig. De kleur is ook onwijs pretty en staat je super goed Vera. Echt een collecters item <3

[Beantwoorden]


Door Denise op 18 januari 2016 17:59

Wow, heel tof dat je hem gewoon gekocht hebt voor een review. Wat een PARELTJE!

[Beantwoorden]


Door Anne op 18 januari 2016 18:08

Wauw wat een prachtige lipstick, en zeker een mooie toevoeging aan je collectie! door de verpakking was ik zelfs al bijna verkocht!

[Beantwoorden]


Door Demi op 18 januari 2016 18:25

Wat een prachtige lipstick, 80 euro is veel, maar dan heb je ook wat. Erg mooie kleur heb je ook uitgezocht!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 18 januari 2016 18:43

Wauw behalve de verpakking is ook de kleur van de lipstick erg mooi! De kwaliteit klinkt ook prima, maar dat mag ook wel voor dat geld. Ik zou niet weten of ik ooit 80 euro voor een lipstick over heb, misschien als ik geen student meer ben wel :P

[Beantwoorden]


Door Femke op 18 januari 2016 19:06

Wauwwww, gorgeous!! Nee, ik zal nooit 80 euro aan een lipstick uitgeven.. maar ook ik begrijp deze prijs bij dit merk :-).

[Beantwoorden]


Door Lys op 18 januari 2016 19:10

Dit lijkt me meer een collector’s item (vind ik zelf dan, ik zou dit waarschijnlijk eerder als display houden op m’n make-uptafel en enkel dragen op speciale gelegenheden), maar wat een prachtig exemplaar! De kleur van de lipstick staat je ook zo mooi!

[Beantwoorden]


Door Hester op 18 januari 2016 19:14

Die kleur is wel echt GORGEOUS hoor! Ik weet niet of je het echt met opzet doet, maar het valt me op dat je best vaak bovenkleding aanhebt die de lipstick die je reviewt recht aandoet (ik vind die kleur blauwgroen in elk geval heel erg mooi bij diep, donker rood), mooi. ^^) Ik denk dat je ook wel gelijk hebt over dat Louboutin gewoon geen simpele lipstick van €40 kan lanceren, en nouja… Dit is eigenlijk toch ook heel vet? Er zijn genoeg mensen voor wie €80 alsnog een schijntje is en die alles superluxe willen en dan is dit wel echt het antwoord.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 januari 2016 om 19:46:

Dankjewel Hester! en ik probeer er wel zoveel mogelijk rekening mee te houden ^^) Vind het leuk dat je het hebt opgemerkt!

[Beantwoorden]


Door Ina op 18 januari 2016 19:16

Hele mooie kleur, maar ik heb zelf geen 80 euro over voor een lipstick haha.

[Beantwoorden]


Door Helena op 18 januari 2016 19:23

Echt een klein kunstwerkje dit! Heel mooi..
De prijs was te verwachten.. :(
x

[Beantwoorden]


Door Denise op 18 januari 2016 19:24

Als ik ooit de loterij win.. De huls is prachtig en voor een beauty liefhebber is dit echt een parel in de stash. Maar ik moet al slikken bij die €19,50 van MAC haha ( heb ik er wel voor over hoor!)

[Beantwoorden]


Door Elise op 18 januari 2016 19:40

De kleur staat je heel mooi! WAuw de huls is echt den pareltje!

[Beantwoorden]


Door Griet op 18 januari 2016 19:43

Hij is idd uniek qua verpakking! De kleur en finish vind ik ook erg mooi. Ik denk alleen niet dat ik het er voor over zou hebben om zoveel te geven :)

[Beantwoorden]


Door femketje op 18 januari 2016 19:50

okay wauw :D die verpakking alleen al en die kleur, OMG :D

[Beantwoorden]


Door Amy op 18 januari 2016 19:51

Wauw wat hebben ze er een kunstwerkje van gemaakt en ja dan snap ik wel dat ze zo een idioot bedrag vragen. Ik draag amper lipstick dus doe het met de zeer goedkope merken maar deze is wel echt heeeeel erg mooi. En die donkere kleuren staan jou ook super mooi!!! Mooie foto’s ook!!!

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 18 januari 2016 20:12

Die prijs! Maar de verpakking is echt super =D x

[Beantwoorden]


Door Jana op 18 januari 2016 20:28

Wow hij ziet er wel heel erg mooi uit. Je betaald volgens mij zo een hoop geld voor de prachtige verpakking. De kleur is ook wel mooi (love)

[Beantwoorden]


Door Saraya op 18 januari 2016 20:36

Prachtige lipstick, staat je ook erg mooi :)
Maar de lipstick vind ik veel te duur!
X

[Beantwoorden]


Door Chantalle op 18 januari 2016 20:55

Wauw, echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Marleen op 18 januari 2016 21:05

Echt heel mooi! Die kleur staat je ook super goed!

[Beantwoorden]


Door anna op 18 januari 2016 21:08

Aaaah, wat staan donkere tinten jou toch ook prachtig Vera! En wat een onwijs mooie foto’s. De verpakking van de lipstick is ook geweldig.

[Beantwoorden]


Door Vera op 18 januari 2016 21:09

Heel benieuwd ben ik naar wat je dacht toen je hem voor het eerst ging swatchen/gebruiken haha! Lijkt me wel even een momentje opzich om deze lipstick te gebruiken. Echt een eye catcher!

[Beantwoorden]


Door Loes op 18 januari 2016 21:19

Wauw wat een prachtige kleur en hij staat jou fantastisch.
En voor die prijs heb je zeker weten goeie kwaliteit aan de haak geslagen!

[Beantwoorden]


Door Sharissa op 18 januari 2016 22:10

Waaaaauw!!!! Echt verliefd op deze kleur en ook op de huls! Prachtig ???? Ooit wil ik ook zo’n lipstick in m’n stash hebben!

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 18 januari 2016 22:13

WOW! die lipstick, wat een pareltje, zowel de verpakking als de kleur!!

[Beantwoorden]


Door rachel op 18 januari 2016 22:19

wauw en ik vond vandaag Uggs al duur haha geweldig

[Beantwoorden]


Door Sietske op 18 januari 2016 22:27

Prachtige kleur, maar echt ronduit belachelijke prijs

[Beantwoorden]


Door Anne op 18 januari 2016 22:44

Hey Vera,

Wat mooi, hele toffe kleur, staat je goed ook! Ben benieuwd wat voor mensen lipsticks met zo’n prijs kopen (behalve beautybloggers dan). Ik twijfel al bij een MAC lipstick!

Maar het is wel magisch, ik zou em onder een stolp zetten, net als de roos van Belle en het Beest :D

Liefs,
Anne

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 januari 2016 om 09:38:

Haha, ja he, aan zoiets zat ik ook te denken! Kan ik hem alleen niet gebruiken (A)

[Beantwoorden]

Anne antwoordt op 19 januari 2016 om 16:22:

‘T is ook zonde om em te gebruiken! Naja… Het is eigenlijk ook zonde om em niet te gebruiken. Eentje bijkopen misschien (A)

[Beantwoorden]


Door Andréa op 18 januari 2016 22:54

De kleur vind ik mooi, maar de verpakking is net íets te pompeus naar mijn smaak. Het doet me een beetje denken aan iets wat je in de kerstboom hangt. Wel mooi, begrijp me niet verkeerd, maar totaal niet iets wat ik zelf zou kopen (en misschien is dat maar goed ook gezien de prijs ;)). Ik vind je foto’s wel prachtig en zoals altijd is het superleuk geschreven! Keep up the good work :)
x

[Beantwoorden]


Door Anita op 18 januari 2016 22:55

Oh god, hij is echt mooi! Maar ik zou nooit 80 euro betalen voor een lipstick.

[Beantwoorden]


Door Romy op 18 januari 2016 23:06

Wauw, wat een prachtige lipstick! Alleen de verpakking al.. Echt gewoon een kunstwerkje! En over de kleur gesproken: hij staat je beeldschoon Vera!

[Beantwoorden]


Door Tionne van Halder op 18 januari 2016 23:26

Jeetje.. Vera!! Ik ben stiekem wel héél jaloers op je :omg: Deze lipstick is echt de GOD van de lipsticks volgens mij. Hij staat je ook prachtig

[Beantwoorden]


Door Catherine op 18 januari 2016 23:49

Ik vind de lipstick werkelijk prachtig, wat een kunstwerk! Daar zou ik echt elke dag weer met bewondering naar kijken! Natuurlijk is het veel geld, maar ik ben het er helemaal mee eens dat deze het waard is, wees daar maar heel blij mee! :wave:

[Beantwoorden]


Door Kathy op 19 januari 2016 00:03

Ik moet zeggen dat ik niet zo een moeite heb met de prijs.
Louboutin zegt al genoeg toch. Het product is mooi vormgegeven en heeft een mooie kleur. Je koopt bij deze merken nou eenmaal een stukje lifestyle, ‘klasse’ en spanning.

Zelf draag ik geen make-up. Dat bewaar ik voor echt speciale momenten. En dit product vind ik wel zoiets waarvoor ik het geld zou uitgeven. Kan ik het mooi aan m’n spiegel hangen en ervan genieten, zelfs als ik het niet draag. Het dient dan als een soort herinnering en zorgt voor opwinding als je denkt aan het moment waarvoor je het gaat draaien. Als ik er nou 5 zou kopen (wat ver buiten mijn budget is), dan zijn de magie er ook vanaf gaan.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 19 januari 2016 07:12

Wauw hij is echt super mooi zeg! Eentje, ooit, eentje dat zou ik wel willen

[Beantwoorden]


Door Jana op 19 januari 2016 09:05

Ik hou heel erg van high-end maar dit is wat van het goede te veel, zeker omdat ik de verpakking nogal kitscherig vind, geef mij dan liever maar 3 YSL’s of Diors ;-) Al betaal je natuurlijk ook wel voor de hele beleving errond. Erg mooie kleur wel en hij staat je super!

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 19 januari 2016 10:10

Haha, voor €80 moet ik 16 uur werken! Dat gaat me toch net iets te ver voor een lipstick. (:
Ik vind de verpakking ook een beetje te ver gaan. Ik zou hem ook eerder in de kerstboom hangen dan om m’n nek, en t lijkt net of je er iemand mee kan steken hahaha.

Ik snap de magie er omheen wel, het is wel erg mooi. Maar zelf zou ik het geld er nooit aan uitgeven.

[Beantwoorden]


Door LA DOLCE EVITA op 19 januari 2016 10:26

*zucht* wat een pareltje! Aan de foto’s te zien is het inderdaad een hele bijzondere lipstick.

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 19 januari 2016 11:04

Dit is werkelijk één van de mooiste beautyproducten die ik in tijden heb gezien :wow: Van de vormgeving tot de kleur, pure perfectie dit!
Het prijskaartje houdt me nu nog tegen, maar op zich vind ik het niet zo gek om te kopen wanneer je een beautyaddict bent of als cadeautje voor een speciale gebeurtenis.

Prachtige review Vera, ik blijf maar heen en weer scrollen door je foto’s haha!

[Beantwoorden]


Door Natasja op 19 januari 2016 11:25

Perfect! Ze zijn werkelijk perfect!
De verpakking, de kleuren, ughh! Zo perfect en zo duur :-(

[Beantwoorden]


Door Julie op 19 januari 2016 14:36

Ohh, zo mooi en zo luxe! Prachtig! (love)
De foto’s zijn ook ontzettend mooi, niemand kan dat beter dan jij!
Maar ik vind €19,50 voor een MAC lipstick ook voldoende geld haha

Er staat volgens mij wel nog een typefoutje in, er staat namelijk:
Over alles zit nagedacht, denk dat dat over alles is nagedacht moet zijn :)

x Julie

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 januari 2016 om 18:24:

Dankjewel Julie!

En ik ga het gelijk aanpassen :-)

[Beantwoorden]


Door Tessa op 19 januari 2016 15:30

Wauw wat gaaf! Die verpakking! Ik snap heel goed dat je deze als lipstick fan in je collectie wilde hebben én hem natuurlijk wilde reviewen om te delen met ons. Ik vind 80 euro way to much voor een lipstick maar als ik ooit rijk ben zal ik terugdenken aan dit artikel en wie weet…
keep on dreaming :’)

[Beantwoorden]


Door Ebru op 19 januari 2016 16:11

Hey Veer,

Ik vind je conclusie zeer goed verwoord!
Ook heb je een mooie kleir gekozen, staat je goed meis!

Groetjes xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 januari 2016 om 18:24:

Dankjewel Ebru!

[Beantwoorden]


Door Cari op 19 januari 2016 16:12

Dit is echt de aller aller mooiste lipstick die ik ooit gezien heb! Als ik het geld zou hebben, zou ik er ook een kopen.

[Beantwoorden]


Door Floortje op 19 januari 2016 18:13

Altijd fijn als bloggers verschrikkelijk dure dingen kopen om te reviewen! Dan weet de rest meteen wat de kwaliteit is. Thanks for taking one for the team ;) Wel een prachtig kunstwerkje, dit. De details zijn inderdaad goed uitgedacht! Al moet ik wel een beetje lachen bij het idee van een lippenstift als ketting, stel je voor. Ik zou de hele avond bang zijn dat de daadwerkelijke stift er af valt en je meteen €80 armer bent ;)

[Beantwoorden]


Door Kim op 19 januari 2016 18:23

Ik volg je blog al een poosje en reageer niet vaak, maar wil je toch complimenteren met dit prachtige artikel! Hele mooie foto´s, en ook erg leuk om te zien hoe je high end en budget reviews mixt. Ook al wil of kan niet iedereen zo´n lipstick betalen, toch is het leuk weg te dromen bij deze plaatjes.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 januari 2016 om 18:24:

Dankjewel Kim! (love)

[Beantwoorden]


Door Joni op 19 januari 2016 18:47

Pfff jeeetje hij staat je wel echt heeeeel mooi zeg!!

[Beantwoorden]


Door Layla op 19 januari 2016 20:44

Jeetje wat een prijzen zeg… Ik dacht eerst dat het parfum was omdat ik de flacon zo apart vind

[Beantwoorden]


Door Nicole op 19 januari 2016 21:48

Wauw dit is echt de mooiste lipstick ooit! Ze hebben er echt een kunstwerk van gemaakt. De kleur is ook echt prachtig.

[Beantwoorden]


Door ish op 20 januari 2016 11:25

wauw ! wat onwijs prachtig betoverend mooi die huls, en de kleur is ook zo mooi.
Als ik ooit eens geld teveel heb ga ik er zeker een kopen, lipstick heeft een speciaal plekje in mijn hart
xx Ish

[Beantwoorden]


Door Mariebeauty op 20 januari 2016 16:51

Ik zou hem enkel al kopen voor de verpakking. De kleur is dan ook nog eens geweldig, staat je super mooi.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 20 januari 2016 22:59

Mooie lipstick zeg! Maar jeetje wat een prijskaartje.

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 21 januari 2016 11:49

Ik denk dat het eerder een verzamelstuk is, een hebbeding voor je collectie. Daarom dat ze er ook zo veel durven voor vragen :(

[Beantwoorden]


Door Sanne op 21 januari 2016 16:58

PRACHTIG!!! (love)

[Beantwoorden]


Door Esmée op 22 januari 2016 17:21

Hij staat je wel echt ontzettend mooi, wat een fantastische kleur! x

[Beantwoorden]


Door Mariska op 24 januari 2016 17:24

Wow, dat is inderdaad nog een best prijskaartje, maar hij ziet er dan ook wel enorm luxe uit zeg :) heel erg mooi! En de kleur die je hebt gekozen vind ik ook prachtig.

[Beantwoorden]


Door Mijntje op 24 januari 2016 22:24

Woah! Supervet zeg. Ik denk dan gelijk aan Chanel en Champagne en Marilyn Monroe en zulks…. weelderig mooi. Wat staat hij je goed, het maakt ook heerlijk vintage. Dat matte van nu en die diepe kleur. Prachtig. Goed stuk. ^_~
Greets, Mijntje.

[Beantwoorden]


Door Anke op 31 januari 2016 13:50

Dit is een van de mooiste lipsticks die ik ooit heb gezien werkelijk prachtig het ligt aan de prijs maar anders had ik hem ook gekocht. <3

Deze kleur is echt jou kleur heel erg mooi en blijft ook altijd mooi zitten denk ik. Stiekem wil iedereen hem wel hebben of niet (A)

X- Anke

[Beantwoorden]


Door Michelle Kaiser op 7 februari 2016 22:40

Dit is echt een pareltje zeg. WAUW! Bijzondere kleur ook. En die verpakking: de mooiste die ik ooit heb gezien.

[Beantwoorden]


Door Floortje op 9 februari 2016 17:41

:wow: die lippenstift is zooooo mooi zou willen dat ik hem ook kon kopen (love)

[Beantwoorden]


Door Sharing is caring #2 - The Blog Next Door op 27 maart 2022 10:39

[…] CHRISTIAN LOUBOUTIN VELVET MATTE LIP COLOUR DJALOUZI door Veracamilla.nl De duurste lipstick die ik ooit heb gezien, dus die moest ik wel even delen. Als ik denk aan de duurste lipstick die ik heb, dan moet dat wel Lip Tini Lipstick zijn die ik ontving in een styletone box. En deze lipstick kost normaal €17,95, wat nog niks is in vergelijking met de lipstick die Vera showt! […]