Catrice Treasure Trove collectie review + look

catrice_treasure_trove_review01

Ik had niet verwacht nog een feestelijke make-upcollectie tegen te komen nu het halverwege januari is en de feestdagen achter ons liggen, maar voor een afterparty was ik gelukkig nog wel te porren toen ik op de Catrice Treasure Trove collectie stuitte. Een fonkelende, feestelijke collectie met onder andere een groot oogschaduwpalet, een highlighter en drie kleuren lipstick.

catrice_treasure_trove_review02

catrice_treasure_trove_review03

Prachtig toch? Ik maakte een klein vreugdedansje toen ik voor het schap in Kruidvat stond. Er was nog genoeg keuze en wat zag alles er mooi uit! Sterretjes komen overal in en op de producten terug. Erg leuk en feestelijk.

Treasure Trove Eyeshadow Palette € 7,99
Treasure Trove Golden Powder € 4,59
Treasure Trove Lip Colour € 3,99

catrice_treasure_trove_review04

catrice_treasure_trove_review05

Catrice experimenteert steeds vaker met verschillende soorten en formaten van hun oogschaduwpaletten. In dit palette zitten 8 kleuren oogschaduw. Het palette zelf, maar ook de pans van de oogschaduws zijn vrij groot. Vergelijkbaar met de oogschaduws van MAC.

catrice_treasure_trove_review06

catrice_treasure_trove_review07

De kleuren in het palette zijn naturel en afwisselend mat en glanzend, soms met een iets grovere glitter.

catrice_treasure_trove_review08

catrice_treasure_trove_review09

1 – 2 – 3 – 4

catrice_treasure_trove_review10

5 – 6 – 7 – 8

Ik was zo blij met dit oogschaduwpalette, maar het pigment valt me tegen. Vooral oogschaduws 1 en 3 zijn heel droog en stroef. De andere tinten doen het een stuk beter, maar écht heel intens is geen een oogschaduw.

catrice_treasure_trove_review11

catrice_treasure_trove_review12

Urban Decay Primer Potion

2 (wenkbrauwbot en binnenste ooghoek)
7 en 3 gemixt (bewegend ooglid)
5 (arcadeboog)
8 (outer V)
6 (onderste wimperrand)

Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look Eyeliner – review
Max Factor Masterpiece Glamour Extensions 3 in 1 Volume Mascara

De ooglook is gelukkig nog best aardig gelukt! Hoewel ik wel veel laagjes heb aangebracht van 7 en 3 om wat kleur op het bewegend ooglid te krijgen. De donkere tinten werkten een stuk beter mee en ook de highlighter is mooi zichtbaar.

Treasure Trove Eyeshadow Palette € 7,99

catrice_treasure_trove_review13

catrice_treasure_trove_review14

Super leuk dat low-budget merken steeds vaker highlighters in hun (limited edition) collecties stoppen. Golden Powder ziet er erg mooi uit. Het sterretjes patroon, maar ook die zandkleur… Hier was ik heel benieuwd naar!

catrice_treasure_trove_review15

catrice_treasure_trove_review16

catrice_treasure_trove_review17

Ik kreeg de swatch van de Golden Powder niet zo goed op de foto. Hier lijkt de poeder wat oranje en de glans niet zo heel intens, maar op de volgende foto’s zie je het effect veel beter.

catrice_treasure_trove_review18

Voor – Na

Wat is ‘ie mooi! Golden Powder glanst prachtig. Qua kleur is deze highlighter heel licht champagnekleurig, maar toch ook wel vrij naturel. Ik draag hem hier enkel met bronzer, maar je kunt hem ook prima met een blush combineren. De ietwat warme glans is universeel en goed te combineren.

Treasure Trove Golden Powder € 4,59

catrice_treasure_trove_review19

catrice_treasure_trove_review20

De lipticks in de collectie zien er ook prachtig uit! Ik besloot ze dan ook alle drie te reviewen. De verpakking vind ik fantastisch. Het glanzende goud met het sterretjes patroon in de dop gegraveerd, erg mooi.

catrice_treasure_trove_review21

catrice_treasure_trove_review22

C01 Jewel Daze – C02 Caviar and Champagne – C03 Treasured Twinkles

catrice_treasure_trove_review23

catrice_treasure_trove_review24

catrice_treasure_trove_review25

C01 Jewel Daze is een nudekleurige lipstick met romige textuur, die heerlijk uitsmeert en meteen goed dekt. De nudekleur is vrij warm en neigt een beetje naar perzik toe. Het enige nadeel is dat hij wel wat in de lijntjes trekt.

catrice_treasure_trove_review26

catrice_treasure_trove_review27

C02 Caviar and Champagne is een frisse perziktint. Dekt en smeert wederom goed uit en voelt comfortabel aan. De lichte glans in de lipstick is heel subtiel maar wel mooi. Mijn favoriet van de drie!

catrice_treasure_trove_review28

catrice_treasure_trove_review29

C03 Treasured Twinkles is een koele donkerrood en doet me denken aan pas geplukte kersen. Heeft dezelfde kwaliteit als de andere twee lipsticks.

Mooie, comfortabele lipsticks die goed dekken, prettig aanvoelen en drie tot vier uur blijven zitten. Niet alleen de verpakking, maar ook de kleuren vind ik mooi. Echte eye catchers!

Treasure Trove Lip Colour € 3,99

catrice_treasure_trove_review30

In eerste instantie was ik het meest blij met het oogschaduwpalette, die viel gelijk op. Maar na alles gereviewd te hebben moet ik toegeven dat het de Golden Powder en de lipsticks zijn die in deze collectie de show stelen. De kwaliteit van de oogschaduws viel me tegen, maar de Golden Powder highlighter is prachtig en ook de lipsticks zien er niet alleen feestelijk, maar ook luxe uit.

Deze feestelijke collectie mag dan fashionably late zijn, voor de highlighter en lipsticks geldt wat mij betreft: beter laat dan nooit. Prachtig zijn ze, het hele jaar lang.

De Catrice Treasure Trove collectie is nu te koop bij Kruidvat en Trekpleister.


Reacties

Door Femke op 19 januari 2016 06:06

De lipsticks C02 Caviar and Champagne en C03 Treasured Twinkles vind ik prachtige lipsticks. Ook de highlighter vind ik mooi. Het palette ziet er mooi uit, de swatches zijn ook wel prima alleen jammer dat je meerdere lagen aan moet brengen wil je de kleur wat goed zien!

[Beantwoorden]


Door Akosua op 19 januari 2016 06:12

Ik had deze collectie ook zien liggen, maar heb uiteindelijk niks gekocht omdat ik het niet goed genoeg vond. Vooral het oogschaduwpalette vond ik tegenvallen.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 19 januari 2016 06:18

Wat een leuke collectie van Catrice. Deze heb ik nog niet gespot. Als ik het zo bekijk vind ik de lipsticks de grootste toppers, al vind ik de kleuren dan weer een beetje te veel run of the mill. Maar de verpakkingen zijn echt mooi gedaan daardoor wordt het ‘hebben’ gehalte een stuk groter.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 19 januari 2016 06:33

Vooral de lipsticks vind ik er echt heel erg goed uitzien! De rode ga ik eens voor kijken en hopelijk hebben ze die nog! Het palette had ik veel meer van verwacht!

[Beantwoorden]


Door InspirationShake op 19 januari 2016 06:43

Wat jammer dat het oogschaduwpaletje tegenvalt! Het zag er zo mooi uit!
Maar wauw: die highlighter… Prachtig! <3

[Beantwoorden]


Door kirsten op 19 januari 2016 06:52

De lipstick staan je erg mooi. Bij kruidvat nu in de aanbieding. Catrice 2 voor 6 euro

[Beantwoorden]


Door Anniek op 19 januari 2016 07:04

Oeh, die laatste twee lipsticks: LOVE! Ze staan je echt onwijs mooi :) Het paletje zou ik niet zo snel aanschaffen denk ik (want-hallo-4-nude-paletjes-in-mijn-stash), maar de highlighter vind ik dan wel weer heel tof. Leuke collectie van Catrice!

[Beantwoorden]


Door Marlotte op 19 januari 2016 07:10

Wat een onwijs toffe producten van Catrice! Ik ren binnenkort snel naar de winkel voor de highlighter en één van de lipsticks. Alle drie echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Marloes op 19 januari 2016 07:18

De lipsticks zijn erg mooi! Ik heb ze toevallig ook gekocht! Staan je goed!

[Beantwoorden]


Door jeapiebel op 19 januari 2016 07:38

De maat en de kleur van oogschaduw is zeker mooi. Helaas het pigment valt een beetje tegen. De highlighter vind ik schitterend, zoals de lipstick.

[Beantwoorden]


Door Sandra op 19 januari 2016 07:38

Vooral de highlighter en de lipsticks vind ik prachtig :)

[Beantwoorden]


Door Carmen op 19 januari 2016 07:43

Misschien leuk om te vermelden dat Catrice nu 2 voor €6 is bij Kruidvat! Ook deze collectie:)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 januari 2016 om 09:37:

Dankjewel voor de tip!

[Beantwoorden]


Door Margot op 19 januari 2016 07:44

Wat is die highlighter inderdaad mooi! En hij ziet er leuk uit zo in de verpakking.

[Beantwoorden]


Door Cato op 19 januari 2016 07:47

Waw,wat een mooie collectie zeg !

[Beantwoorden]


Door Amy op 19 januari 2016 08:11

Ik had zelf alleen twee nagellakjes gekocht van deze collectie, maar ik vind de twee donkerste lipsticks ook best mooi. Jammer van het oogschaduwpalette, daar gaat het op een of andere manier toch vaker mee mis he..

[Beantwoorden]


Door anna op 19 januari 2016 08:13

Wauw, die highlighter is prachtig! En de perzikkleurige lipstick vind ik ook heel erg mooi. Misschien ga ik die toch nog maar gauw aanschaffen, ook al weet ik niet of die mij staat..

[Beantwoorden]


Door Sanne Feline op 19 januari 2016 08:14

Aah ik had ook het oogschaduwpalette. Gelukkig wel in de aanbieding bij het kruidvat voor 3 euro. Dus ik denk dat ik er dan nog wel wat plezier van zal hebben! Die lipsticks zijn ook mooi zeg! Daar had ik helemaal nog niet naar gekeken.

[Beantwoorden]


Door Evelien op 19 januari 2016 09:03

Die producten zaten reeds in de collectie voor nieuwjaar hoor, in België althans :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 januari 2016 om 09:36:

Ik denk dat de collectie ook eigenlijk voor de feestdagen bedoeld was, maar hij is hier pas vanaf januari te koop.

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 19 januari 2016 09:06

Het oogschaduwpalette ziet er inderdaad mooi uit qua verpakking, maar verder valt het mij ook wat tegen. Ik moet ook zeggen dat ik dat wel vaker heb gehad bij Catrice paletten en daarom koop ik ze ook niet meer. Treasured Twinkles en Golden Powder spreken mij wel erg aan!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 19 januari 2016 09:06

De verpakking is echt mooi! En ik vind de Caviar & Champagne lipstick je heel goed staan, mooi zacht en fris!

[Beantwoorden]


Door Svenja op 19 januari 2016 09:14

Ik vind de Golden Powder en de lispticks er ook het mmeest uitspringen. Vooral de glans van Golden Power is zo pretty op je huid! Van de lispticks is Treasured Twinkles mijn favoriet, zo een mooie en elegante kleur <3

[Beantwoorden]


Door Simone op 19 januari 2016 09:17

Prachtige foto’s zeg!!

[Beantwoorden]


Door Daphne op 19 januari 2016 09:17

Ik heb zelf ook Golden Power & Caviar & Champagne gekocht, ze zijn zo mooi! De blush heb ik er ook nog bij gekocht, die is ook echt super mooi.

[Beantwoorden]


Door Mariska op 19 januari 2016 09:25

Mooi!! Ik vond de rode nagellak van deze collectie heel mooi, met een beetje goud erin. Vorige week gekocht en ik dacht echt waarom lag deze voor de kerst niet in de winkels? Ik was naar zo’n kleur op zoek toen. Maar misschien over het hoofd gezien. Afijn, ik draag em nu gewoon.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 januari 2016 om 18:10:

Nee, de collectie is pas sinds vorige week te koop :-) Denk dat hij in Duitsland wel voor de feestdagen in de schappen lag, zijn wij gewoon wat later (maar wel even feestelijk!)

[Beantwoorden]


Door Demi op 19 januari 2016 09:46

Ik heb ’t oogschaduwpalette gekocht met de kortingsactie, dus voor 3 euro. Hij is alleen al leuk om ergens neer te leggen, maar moet hem nog voor de eerste keer gaan gebruiken, ben benieuwd!

[Beantwoorden]


Door Hanna op 19 januari 2016 10:02

De lipsticks zien er goed uit! Alleen raar dat ze nu pas in de winkel liggen en niet voor december

[Beantwoorden]


Door LA DOLCE EVITA op 19 januari 2016 10:19

De producten vallen mij wat tegen maar je foto’s daarentegen zijn weer schitterend geworden!!

[Beantwoorden]


Door Josanne op 19 januari 2016 10:38

Mooi zeg!

[Beantwoorden]


Door Naomi op 19 januari 2016 10:44

De highlighter en de lipstick in Caviar and Champagne zijn heel erg mooi!

x

[Beantwoorden]


Door Maaike op 19 januari 2016 10:45

Ik ben denk ik verliefd geworden op de lipstick die Caviar and Champagne heet. Wat is dat een prachtige kleur! <3

[Beantwoorden]


Door Loes - LoezichNL op 19 januari 2016 10:50

Inderdaad een mooie collectie, kwalitatief vond ik het palette wel écht tegenvallen, daar baalde ik enorm van want hij ziet er zó leuk uit!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 19 januari 2016 10:54

Aaah ik zou de tweede lipstick nog wel willen, maar ik ben vast te laat :(

[Beantwoorden]


Door Leonie - AllAboutLeonie op 19 januari 2016 10:56

Begin steeds meer spijt te krijgen dat ik de highlighter heb laten liggen..

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 19 januari 2016 11:11

De highlighter en de koraal en rode lipstick vind ik heel mooi ^^) De blush trok ook mijn aandacht in de winkel, ik twijfel nog om hem te halen.
Wel bizar dat ze na Nieuwjaar nog met een feestelijke collectie afkomen..

[Beantwoorden]


Door Denise op 19 januari 2016 11:13

Wat een plaatje zijn die lipsticks zeg! Love it!

[Beantwoorden]


Door Varenka W op 19 januari 2016 11:30

Ik was al benieuwd naar de lipsticks dus deze review kwam goed uit.
Geniet sowieso altijd van jouw stukjes.
Mooie foto’s lekker divers en fijne fibe.
Er zijn maar 5 blog die ik trouw volg, en daar val jij ook onder.
Fijne hoor dat jullie er zijn :-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 januari 2016 om 18:09:

Dankjewel! (love)

[Beantwoorden]


Door Natasja op 19 januari 2016 11:31

Wat een prachtige producten. Die verpakking is gewedlig! Spijtig van de pigmentatie van het palette, dat sprak me het meeste aan (door de verpakking, haha!)

[Beantwoorden]


Door Fleur Sophia op 19 januari 2016 11:34

Wat een fijn review! Ik ben nu heel benieuwd naar de highlighter en tweede en derde lipsticks! Zometeen meteen maar even de Kruidvat in duiken! :D

[Beantwoorden]


Door Thessa op 19 januari 2016 11:47

net het oogschaduwpalette gekocht… oeps.. haha maar ik lees er verschillende reviews over. dus toch nog even zelf lekker mee spelen :)

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 19 januari 2016 11:48

Wauw, de highlighter is supermooi en Caviar and Champagne staat je prachtig! x

[Beantwoorden]


Door Lizzy op 19 januari 2016 12:08

Jammer van het oogschaduwpalette! Ik vind de pigmentatie ook niet geweldig helaas. De poeder en de lipsticks zien er wel goed uit! De meeste rode lipstick vind ik het tofste! Fijne review Vera en zoals altijd weer prachtige foto’s! :wow:

[Beantwoorden]


Door Minke op 19 januari 2016 12:26

Mooie producten! Maar over de oogschaduws van Catrice ben ik inderdaad ook nooit zo enthousiast, het komt nooit in de buurt bij de Sleek paletten bijvoorbeeld.

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 19 januari 2016 12:33

De oogschaduw ziet er inderdaad wat zwak gepigmenteerd en poederig uit, maar je look ermee is wel geslaagd. De lippenstiften daarentegen zien er echt mooi uit! Caviar and Champagne wil ik hebben!

[Beantwoorden]


Door priscilla op 19 januari 2016 12:47

Zelf ben ik alleen voor de highlighter en de blush gegaan, maar als ik de lipsticks zo zie krijg ik toch wel een beetje spijt. Fijne review!

[Beantwoorden]


Door Diede op 19 januari 2016 13:24

Ik heb die highlighter ook maar die heb ik net een kwartier geleden op de grond laten vallen :-( :-( :-( :-( mijn make-up hart is gebroken.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 januari 2016 om 18:08:

Oh no! Je kunt hem wel maken met alcohol, Google!

[Beantwoorden]


Door Irina op 19 januari 2016 13:25

Zelf ben ik voor de highlighter, blush en de nude lipstick gegaan en ik ben daar heel erg blij mee! Het palette vond ik er niet zo spannend uitzien vanwege de kleurkeuze: nu ik dit lees ben ik blij hem niet te hebben gekocht.

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 19 januari 2016 15:09

Deze collectie ziet er prachtig uit <3

[Beantwoorden]


Door Andréa op 19 januari 2016 16:22

Leuke review! De collectie vind ik leuk, maar er is niet echt iets wat er voor mij uitspringt.
x

[Beantwoorden]


Door Bianca op 19 januari 2016 16:37

Ik vind het een hele mooie collectie, het palette valt idd wat tegen qua pigment maar toch heb je er een mooie look mee gemaakt. De highlighter en de lipsticks zijn echt prachtig :)

[Beantwoorden]


Door Jennifer | JenniferZ op 19 januari 2016 16:49

Ik heb het zien liggen maar toch niet aangeschaft ahaha, ben toch maar voor andere producten in het catrice schap gegaan :)

[Beantwoorden]


Door Lonneke op 19 januari 2016 16:56

Ik werk bij Kruidvat en zat te twijfelen of ik het palet zou kopen. Ik kijk er vaak naar, maar nu weet ik dus dat de kwaliteit wat tegenvalt. De andere producten die me in eerste instantie niet zo interesseerden, zien er wel erg mooi uit..misschien daar maar eens naar kijken..;)

[Beantwoorden]


Door Manon op 19 januari 2016 17:54

Mooie producten. Ik ben heel erg blij met de golden powder en de blush

[Beantwoorden]


Door Floortje op 19 januari 2016 18:03

Het palette is voor mij persoonlijk een domper, zeg. Als ze de prijs zo (voor Catrice doende) hoog maken, verwacht ik wel iets meer vuurwerk! Toch moet gezegd worden dat het niet slecht is. De highlighter maakte me bij de eerste swatch wel huiverig, maar fijn dat er toch mee te werken valt! De lipsticks krijgen een duim omhoog van mij ^^)

[Beantwoorden]


Door Romy op 19 januari 2016 18:35

Ik vind de golden powder en de 2e lipstick erg mooi! Die zou ik wel proberen :) Moeten ze alleen wel verkrijgbaar zijn..

[Beantwoorden]


Door Helena op 19 januari 2016 19:02

Het oogschaduwpalette vond ik net het leukste van de collectie :-P

[Beantwoorden]


Door femketje op 19 januari 2016 20:20

looove die highlighter :D

[Beantwoorden]


Door Layla op 19 januari 2016 20:36

Wat zijn ze mooi. Ik moet morgen toch naar de kruidvat dus ik ga gelijk kijken

[Beantwoorden]


Door Saraya op 19 januari 2016 21:18

Ik vind de collectie prachtig en heb zelf een lipstick en de highlighter gekocht maar de palette vind ik tegenvallen :)
X

[Beantwoorden]


Door hannah op 19 januari 2016 21:36

haay veraa <3 ik vind je sowieso al mega leuk maar ik wilde jou dus al gaan vragen om dese collectie te revieuwen was het idd eens met het pallette maar hij zag er zo mooi en veel belovend uit

[Beantwoorden]


Door Tionne van Halder op 19 januari 2016 21:47

Waaauw! Die highlighter en die lipsticks :O I’m in luvv (love)

[Beantwoorden]


Door Michelle Kaiser op 19 januari 2016 23:08

Wat een mooie foto’s zeg. Mooie producten hoor.

[Beantwoorden]


Door STERRE op 20 januari 2016 06:33

Dit is wel erg nageaapt van Essence. Ik snap dat Essence en Catrice hetzelfde moederbedrijf hebben maar ze mochten het wel een beetje subtieler klonen. :wtf: :@ voordat mensen boos worden: ja ik ben essence fan

[Beantwoorden]


Door STERRE op 20 januari 2016 06:33

Dit is wel erg nageaapt van Essence. Ik snap dat Essence en Catrice hetzelfde moederbedrijf hebben maar ze mochten het wel een beetje subtieler klonen. :wtf: :@ voordat mensen boos worden: ja ik ben essence fan :ahh:

[Beantwoorden]


Door Nicole op 20 januari 2016 13:30

Hmm niet mijn favoriete collectie, maar er zitten wel mooie producten in. De textuur van de lipsticks vind ik er echt goed uitzien.

[Beantwoorden]


Door Mariebeauty op 20 januari 2016 16:48

Wat een mooie producten allemaal. De highlighter en het oogschaduw palette maken me het meest nieuwsgierig!

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 21 januari 2016 11:11

De lipkleuren, wauw, ik ben helemaal betoverd!

[Beantwoorden]


Door Twolittlebloggers op 21 januari 2016 12:26

Mooie producten! Vooral de highlighter ziet er erg mooi uit :)

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 22 januari 2016 12:15

Persoonlijk vind ik de collectie erg tegenvallen, ook heel jammer dat hij pas uit kwam na de feestdagen.

[Beantwoorden]


Door Mariska op 24 januari 2016 17:26

Het printje van de highlighter vind ik alleen al heel erg mooi :) De laatste lipstick ook wel trouwens.

[Beantwoorden]


Door Laura op 24 januari 2016 21:10

ik moet echt even zeggen dat ik de foto’s echt prachtig vind (love) (love) (love)

[Beantwoorden]


[…] week kon je hier al producten uit de nieuwe Treasure Trove collectie van Catrice bewonderen, maar ook Essence heeft momenteel een hele leuke collectie te […]