Too Faced Chocolate Bon Bons Eyeshadow Collection

too_faced_chocolate_Bon_bons00

‘Liefde gaat door de maag’, maar liefde gaat misschien nog wel eerder mijn make-upkast in. Hoewel die twee gecombineerd het allerbeste zijn, en dat weet cosmeticamerk Too Faced maar al te goed. Het Chocolate Bar oogschaduwpalette was een denderend succes. En nu is er de Too Faced Chocolate Bon Bons Eyeshadow Collection, die ik onlangs in Parijs gekocht. Tijd voor een review! Dat wordt smullen.

too_faced_chocolate_Bon_bons01

too_faced_chocolate_Bon_bons02

Ik heb nog even getwijfeld tussen Bon Bons en de Semi-Sweet Chocolate Bar, het vervolg op de Chocolate Bar. Ik vind de verpakking van de Too Faced Chocolate Bon Bons Eyeshadow Collection heel erg schattig. Het is net een doos met hartvormige bonbon’s!

Maar dat een aantal van jullie onder mijn shoplog donderdag aangaf de verpakking kinderachtig te vinden, dat snap ik ook wel. De hartvormige oogschaduws kunnen wellicht wat doen denken aan kinder make-up (maar geen zorgen, de kwaliteit doet dat zeker niet).

Too Faced Chocolate Bon Bons Eyeshadow Collection € 44,00

too_faced_chocolate_Bon_bons03

too_faced_chocolate_Bon_bons04

Net als de Chocolate Bar, ruikt Chocolate Bon Bons naar chocolade. Heerlijk! Ik word er elke keer weer door verrast wanneer ik het palette open. Hmmm…

too_faced_chocolate_Bon_bons05

Almond Truffle – Satin Sheets – Sprinkles – Molasses Chip – Malted
Cashew Chew – Cotton Candy – Café au Lait – Bordeaux – Mocha – Black Currant
Dark Truffle – Pecan Praline – Totally Fetch – Earl Grey – Divinity

too_faced_chocolate_Bon_bons06

Almond Truffle – Satin Sheets – Sprinkles – Molasses Chip – Malted

Satin Sheets is een prachtige champagnekleurige highlighter. Mijn favoriet uit deze rij. Hoewel ik Molasses Chip ook wel erg mooi vind, een roestige goud.

too_faced_chocolate_Bon_bons07

Cashew Chew – Cotton Candy – Café au Lait – Bordeaux – Mocha – Black Currant

De oogschaduws voelen heel zacht aan en de matte tinten geven me het gevoel van cacaopoeder. Bordeaux en Mocha zijn heel intens en hebben een zachte textuur.

too_faced_chocolate_Bon_bons08

Dark Truffle – Pecan Praline – Totally Fetch – Earl Grey – Divinity

Helaas valt Divinity op mijn lichte huid weg (bij mij altijd het geval met vanillekleurige matte oogschaduw). Earl Grey vind ik een prachtige donkergroene tint met subtiele fluwelen glans.

De pigmentatie is weer erg goed. Kwalitiet zoals ik die van Too Faced gewend ben. De oogschaduws geven heel veel kleur af, voelen zacht aan en zijn divers.

too_faced_chocolate_Bon_bons09

too_faced_chocolate_Bon_bons10

Urban Decay Primer Potion

Satin Sheets (wenkbrauwbot en binnenste ooghoek)
Sprinkles en Molasses Chip (bewegend ooglid)
Mocha (geblend in arcadeboog)
Bordeaux (arcadeboog)

H&M Precision Eye Marker – review
L’Oréal Volume Million Lashes So Couture Mascara

too_faced_chocolate_Bon_bons11

too_faced_chocolate_Bon_bons12

MAC lipstick Creme Cup – review

too_faced_chocolate_Bon_bons13

too_faced_chocolate_Bon_bons14

Urban Decay Primer Potion

Satin Sheets (wenkbrauwbot en binnenste ooghoek)
Cashew Chew en Cotton Candy (bewegend ooglid)
Mocha (arcadeboog)
Earl Grey (arcadeboog)
Black Currant (outer V en onderste wimperrand)

Miss Sporty The Mioaww Eyeliner
Max Factor Masterpiece Glamour Extensions 3 in 1 Volume Mascara

too_faced_chocolate_Bon_bons15

too_faced_chocolate_Bon_bons16

Flormar Deluxe Cashmere Lipstick Stylo DC34 – review

too_faced_chocolate_Bon_bons17

In een doos bonbon’s zitten altijd wel een paar bonbons die ik niet lekker vind. Die met advocaat bijvoorbeeld, die eet ik nooit op. En ook in dit palette zitten een aantal oogschaduws waarvan ik bang ben dat ik ze zal laten liggen. Ik draag niet vaak roze in mijn ooglooks en in dit palette zitten drie roze tinten. Sprinkles is dan nog wel licht van kleur, maar Totally Fetch is aardig fel. In deze doos vol bruintinten vind ik het bovendien lastig ze (verschillend) te combineren.

Ik vind de Too Faced Chocolate Bon Bons Eyeshadow Collection erg mooi. Ik word blij van de vrolijke inhoud, het goede pigment en de oogschaduws die als fijngemalen cacao aanvoelen. Wil je dit palette aanschaffen, houd er dan wel rekening mee dat er ook een aantal koele oogschaduws en felle tinten in zitten. Niet alleen chocoladebruin en vanille. Wanneer je daar niet zo goed raad mee weet of het niet mooi vindt, dan is de Chocolate Bar van Too Faced misschien een betere optie.

Too Faced Chocolate Bon Bons Eyeshadow Collection is te koop bij Sephora.


Reacties

Door Femke op 20 januari 2016 06:08

Dat sommige mensen de verpakking kinderachtig vinden, snap ook ik. Ik vind de verpakking juist leuk, schattig. Pigmentatie ziet er weer goed uit en wat heb je weer een prachtige look gemaakt. I like it :-)! In een palette zitten voor mij altijd kleuren die ik vrijwel of niet zou dragen.

[Beantwoorden]


Door Kimmetjekims op 20 januari 2016 06:17

De palletten van too faced zijn zo mooi! Ze staan je prachtig, iets wat ook al heel lang op mijn wishlist staat.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 20 januari 2016 06:40

Ik weet nog steeds niet zo goed wat ik hier van moet vinden. De kleuren vind ik mooi, maar ik vind de vormgeving zo ontzettend lelijk. Dit is gewoon echt niet mijn ding. Semi-Sweet daarentegen vind ik een top product en vind ik qua kleuren mooier dan de originele Chocolate Bar en deze variant.

[Beantwoorden]


Door Marlotte op 20 januari 2016 06:51

Ah, ik vind de verpakking juist wel wat hebben! Ietwat kinderachtig misschien, maar wel onwijs schattig, in mijn ogen. Ik vind vooral Earl Grey echt een prachtig kleurtje zeg.

[Beantwoorden]


Door Anniek op 20 januari 2016 07:04

Oeh, die kleuren: LIEFDE! Echt onwijs mooi, goede pigmentatie ook. De verpakking vind ik om eerlijk te zijn dan weer helemaal niets, maar hé, niet alles kan perfect zijn. Toffe looks heb je er ook mee gemaakt, heel leuk!

[Beantwoorden]


Door Sanne Feline op 20 januari 2016 07:18

Ik vind de verpakking echt cute! :yay:
Ziet er mooi uit maar er zitten voor mij teveel kleuren in die ik toch niet ga gebruiken.

[Beantwoorden]


Door Margot op 20 januari 2016 07:25

Er zitten een paar hele mooie oogschaduws tussen, maar niet alles is mijn ding. Maar cute blijft hij wel!

[Beantwoorden]


Door Sue op 20 januari 2016 07:27

Met 0,48 gram zit er veel minder oogschaduw in dan in de voorganger. Daar zit 0,62 gram in. Prijs is hetzelfde. Veel minder product voor hetzelfde geld dus. Jammer.

[Beantwoorden]


Door Sandra op 20 januari 2016 07:39

Dit palette is niet helemaal mijn ding, maar je hebt er wel een mooie look mee gemaakt!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 20 januari 2016 07:42

Ik vind de verpakking erg leuk, en sommige kleuren ook heel mooi, maar niet om het dan gelijk te kopen.

[Beantwoorden]


Door Kim op 20 januari 2016 07:58

Oh ik vind hem juist geweldig, alle kleur combinaties. Daarom kon ik het niet laten en heb op 16 december hem meteen van sephora amerika besteld. (want op de Franse staat ie nog steeds niet..) baal nog steeds van de hoge invoerrechten!

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 20 januari 2016 08:10

Het palette bevat mooie, naturelle kleuren, die spreken me zeker aan! Iets minder enthousiast word ik van de roze Cotton Candy en Totally Fetch. Dat zijn kleurtjes die ik niet gauw draag. Verder ziet het palette er schattig uit!

[Beantwoorden]


Door Jolijn op 20 januari 2016 08:17

Ik heb zelf de Semi-Sweet Chocolate Bar, die heeft prachtige kleuren! Dus als je weer een keer voor het Too Faced schap staat raad ik hem zeker aan. Ik zag trouwens dat er dit jaar een Peanut Butter Jelly palette en een Sweet Peach palette aankomen…. Ben benieuwd :)

[Beantwoorden]


Door anna op 20 januari 2016 08:18

Het zijn ook niet allemaal mijn tinten! Ik houd ook van naturel. Je hebt een mooie look gemaakt! En het idee achter het palette is zo leuk <3

[Beantwoorden]


Door jeapiebel op 20 januari 2016 08:21

Wat een aantrekkelijk en prachtig palette. Dit is een van de palette waarvan ik overweeg om te kopen. Door de kleur en de hartjesvorm. Helaas jammer als ik de swatch op je hand zie, dan zie ik heel veel kleuren met glitters wat ik zelf persoonlijk iets minder ga dragen. Koele tinten die staan mij vaak ook minder. En je look die je vandaag gemaakt hebt kan ook van veel palette’s gebruiken. Begrijp mij niet verkeerd, want je hebt er een hele mooi look van gemaakt en is nog steeds een bijzondere palette. Alleen kopen of niet daar ben ik nog over aan het nadenken….hmmm

[Beantwoorden]


Door Judith op 20 januari 2016 08:48

Mooi palette, maar ik vind het jammer dat je altijd dezelfde looks maakt. Zowel qua kleuren combinaties als qua ‘vorm’. Misschien kan je daar iets meer afwisseling in brengen? Vooral spannende kleurcombinaties’s, of gewoon wat donkerder..

[Beantwoorden]

Nikki antwoordt op 20 januari 2016 om 14:33:

Helemaal mee eens! Niet lullig bedoeld, maar de look die je ermee gemaakt hebt heb ik je al bij veel andere paletten ook gezien en dat maakt dit palette ook niet onderscheidend. Het is zonde voor je reviews en dit dure palette, want zo maak je ze niet onderscheidend.

[Beantwoorden]

Lena antwoordt op 20 januari 2016 om 14:44:

Precies wat ik dacht toen ik de ooglook zag.

[Beantwoorden]

Merel antwoordt op 20 januari 2016 om 16:43:

Eens. Vooral omdat in dit palet nu juist veel roze in voorkomt. Juist een look met die kleuren maken kan mensen over de streep trekken om dit product te kopen. En dan lees je vaak van: ‘nee, die kleuren passen niet bij mij…’
Ja dus? Op het werk, stage of school moet je zo vaak iets doen waar je eigenlijk weinig trek in hebt.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 januari 2016 om 18:21:

Ik probeer een palette zo goed moeilijk te reviewen, maar ik zeg eerlijk dat ik dat bij dit palette best lastig vond. Er zit wel kleur in, maar ik vond de kleuren die erin zitten lastig te combineren met de andere (naturelle/bruin) tinten. Om er een mooie ooglook van te maken dan, niet omdat ik ‘bang’ ben voor kleur. Ik heb dan ook de paarse en groene oogschaduws gebruikt, net als de twee roze tinten. Die vielen helaas wat weg, vanwege de tint/ondertoon van mijn huid. Alleen de hele felle roze kleur heb ik niet gebruikt, want ik wist die gewoon niet goed een plek te geven.

Als een palette kleuren heeft, probeer ik die altijd te gebruiken. Ik maak meestal dan twee looks als er ook bruintinten in zitten, omdat ik weet dat de meeste van mijn lezeressen die toch het meest zullen gebruiken/het mooist vinden en voor een zo compleet mogelijke review. Voorbeeld: http://veracamilla.nl/2015/11/urban-decay-gwen-stefani-eyeshadow-palette/

Over de vorm van mijn ooglooks: die is inderdaad vaak hetzelfde omdat ik er zo veel oogschaduws in kan verwerken en ik weet dat ze dan goed tot mijn recht komen en dat het bij de vorm van mijn ogen past. In FOTD’s probeer ik wel met verschillende technieken te experimenteren, maar in reviews wil ik natuurlijk ook een mooie look maken, maar vooral ook het palette goed reviewen :-)

[Beantwoorden]


Door Svenja op 20 januari 2016 08:56

Wat een te snoepig palette weer van Too Faced! De vormgeving maakt mij alleen al helemaal happy! Ik heb het idee dat in dit palette meer roze tinten zitten, en dat spreekt mij juist wel heel erg aan, want dat is toch wel de kleur die ik het liefst gebruik. De afwisseling tussen warme en koele tinten vind ik ook erg mooi bij dit palette. Absoluut weer een item voor op mijn wishlist <3

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 20 januari 2016 09:12

Ik deel de mening van een aantal lezers dat het palette er ietwat kinderachtig uitziet. Het bedrag van € 44,– zie ik er dan ook niet aan af. De kleuren vind ik mooi, maar ik vind het jammer dat ze niet allemaal bij elkaar passen. Al vind ik wel dat je een mooie look hebt gemaakt!

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 20 januari 2016 09:20

Er zitten een paar mooie tinten in, maar over het algemeen niet mijn ding dit palette. En ja de vormgeving vind ik ook echt over the top, op zich al reden genoeg voor mij waarom ik hem niet zou aanschaffen

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 20 januari 2016 09:31

Ik vind zelf de verpakking eigenlijk juist superschattig! Fijn ook dat de kwaliteit zoals we van Too Faced gewend zijn weer goed is :) Ik weet zeker dat ik deze nog wel ga aanschaffen als bij Sephora.fr in de webshop komt te staan <3

[Beantwoorden]


Door Eva op 20 januari 2016 09:34

Ah ik heb dit palette al een op het oog. Hij is zo MOOI!! Ik vind de verpakking juist heel schattig. Ik ben normaal niet zo van deze verpakkingen maar dit kan ik wel waarderen. Ik heb de andere chocolate bar ook en dat is echt een favoriet van mij!
Leuke review en mooie look heb je gemaakt! Liefs!

[Beantwoorden]


Door Denise op 20 januari 2016 09:36

Wat een mooie en eerlijke review! Ik gebruik zelf ook NOOIT roze tinten op m’n ogen, simpelweg omdat ik er gewoon geen raad mee weet, haha.

[Beantwoorden]


Door Lotte op 20 januari 2016 09:37

Ik hou zo van de palettes van Too Faced! Oké, de verpakking is een béétje over de top, maar de oogschaduws zelf zijn echt prachtig. Leuk juist dat er ook wat roze in zit!

[Beantwoorden]


Door Wojis op 20 januari 2016 09:45

Ik vind het palette echt heel cute, ziet er degelijk en leuk uit. De helft van de kleuren zijn erg mooi de andere helft zo zo, maar dat heb je als je veel oogschaduw hebt. Het is denk ik wel een prachtig palette als je nog niet zo heel veel hebt, om veel verschillende looks mee te maken. De Tottaly Fetch en Dark Truffle zien er wel heel erg mooi uit. Mooie look Vera, erg mooi en super dat je dit palette even laat zien, heb het nog niet voorbij zien vliegen. Xo

[Beantwoorden]


Door Elles [3lles.nl] op 20 januari 2016 10:05

Ik vind het een erg mooi palette, maar zoals je al vertelde worden de roze kleurtjes niet zo gebruikt.
Liefs,
Elles

[Beantwoorden]


Door Minke op 20 januari 2016 10:21

Ik vind de verpakking van het palette inderdaad ook een beetje kinderachtig ogen.. En vooral goedkoop ook, terwijl het dat toch totaal niet is. Ik denk dat ik de gewone Chocolate Bar eerder zou kopen

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 20 januari 2016 10:30

Snap dat mensen de verpakking kinderachtig kunnen vinden, misschien ook wat goedkoop terwijl dat niet zo is. Ik vind het mooie kleuren bevatten en je hebt er prachtige looks bij gemaakt. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Naomi op 20 januari 2016 10:41

Ik vind hem niet zo mooi, de pigmentatie voor zo’n merk valt me tegen.

x

[Beantwoorden]


Door Natasja op 20 januari 2016 10:46

Ik ben niet 100% overtuigd van elke kleur in dit palette. Ik vind sommige kleuren geweldig en andere dan weer helemaal niet. Hierdoor zou ik er nooit zoveel geld aan geven denk ik!

[Beantwoorden]


Door Demi op 20 januari 2016 10:48

Wat een geweldige namen heeft dit oogschaduwpalette, vooral Totally Fetch. En dit doosje is zo mega schattig, hoe schattiger hoe beter!

[Beantwoorden]


Door LA DOLCE EVITA op 20 januari 2016 10:53

De verpakking is iets te zoetsappig naar mijn smaak..

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 20 januari 2016 11:03

De verpakking vind ik niet fantastisch, maar de kwaliteit is echt wel héél mooi! =D x

[Beantwoorden]

Esther antwoordt op 20 januari 2016 om 11:26:

Ik vind de verpakking ook iets té haha. Het lijkt een beetje op kinder make-up verpakking. Maar goed, het is Toofaced – die komen daar wel mee weg

[Beantwoorden]


Door Nicole op 20 januari 2016 11:14

Ik heb zelf het chocolate bar palette en deze is zo fijn! Het bon bon palette vind ik zeker mooi maar ik zou hem denk ik toch overslaan. Voor mij had er net iets meer variatie qua kleuren in mogen zitten.

[Beantwoorden]


Door Esther op 20 januari 2016 11:25

Dit palette heeft me wel verrast! De kleuren op je ogen komen toch weer anders uit dan ik zou verwachten als ik het palette zie.

Heel mooi natuurlijk met mooie kleuren! Echt top. Staat jou ook erg mooi!

Ik weet alleen niet of ik die hart-vormpjes zo handig vind.. Ik ben meer van de gewoon rondje of vierkante haha.

Earl Grey vind ik trouwens wel echt een super leuke naam voor een oogschaduw tint xD

[Beantwoorden]


Door Floortje op 20 januari 2016 11:30

Ik ben inderdaad niet echt weg van de roze tinten, maar man, de rest is wel práchtig! Vooral Earl Grey, wauw! Een hele leuk afwisseling en die naam is goed gevonden. Ik durf dit soort paletten nooit online te bestellen, dus ik wacht even tot ik ooit in een Sephora ben om te beslissen. Dit is wel het eerste Chocolate palette van Too Faced dat me echt aanspreekt!

[Beantwoorden]


Door floor op 20 januari 2016 12:15

De roze tinten zijn niks voor mij, het is ook niet mijn favoriete palette van too faced. maar voor de rest is het wel echt een heel erg mooi pallete. Ik zou hem zelf niet bestellen, maar vind het wel mooi<3

xx

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 20 januari 2016 12:32

De kleuren spreken me niet direct aan, maar de palette ziet er wel ontzettend mooi uit met al die hartjes <3

[Beantwoorden]


Door Sofie Katelijne op 20 januari 2016 12:49

Instant vrolijk word ik van dit palette, wat een ongelooflijk schattige verpakking! Ik ga zeker eens een kijkje nemen bij sephora volgende week, de kleuren spreken mij persoonlijk absoluut aan! :)

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 20 januari 2016 13:19

Oh wat een prachtig palette! En de verpakking is ook al zo über schattig (love)

[Beantwoorden]


Door Evy op 20 januari 2016 13:19

Het palette ziet er super leuk uit. De kleuren passen ook nog eens bij mijn persoonlijke voorkeur. Dit palette is een JA voor mij!
Liefs

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 20 januari 2016 13:27

Ik vind hetzelfde als jij, ik vind ook niet alle bonbons lekker haha, dit palette is ook niets voor mij qua inhoud!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 20 januari 2016 13:28

Leuk palette, maar niet helemaal mijn ding. Ergens vind ik de verpakking wel schattig, maar ik vind ‘m toch ook wel een beetje kinderachtig ogen.

[Beantwoorden]


Door Caro ~ My Beautycase op 20 januari 2016 13:36

Wauw ik vind dit palette er zo mooi en schattig uitzien! Ik vind het ook juist leuk dat er niet alleen maar neutrale kleuren in zitten maar ook wat feller, daar hou ik van! :-)

[Beantwoorden]


Door Hanna op 20 januari 2016 13:49

Ik vind de verpakking net ook iets té.. en ben ook geen fan van roze dus ik hou het bij mijn originele chocolat bar palette. Daar ben ik helemaal verliefd op!

[Beantwoorden]


Door Syl op 20 januari 2016 13:59

Het zijn geen kleuren die ik snel gebruik, dus ik pas even.
Ik wil wel graag het natutal matte palette van Toofaced.

[Beantwoorden]


Door Esmee op 20 januari 2016 14:19

Prachtige review Vera! Wat ik wel jammer vind, is dat je vaak dezelfde soort kleuren gebruikt uit paletten voor een ooglook. Zou je misschien wat meer kunnen experimenteren met wat uitdagendere ooglooks? Ik zie nu vaak hetzelfde: een beetje goud hier, een beetje bruin/rosé in de crease, and that’s it. Ondanks dat ben ik nog steeds fan van je, en bewonder ik je vooruitgang met de blog en het YouTube-kanaal.

[Beantwoorden]


Door Joyce op 20 januari 2016 14:24

Hijs zo mooi, ben dol op Too Faced! De roze kleuren zou ik ook geen raad mee weten, erg eerlijk geschreven!

[Beantwoorden]


Door gylena op 20 januari 2016 14:32

Wat mooi! Die felle kleuren in een palette gebruik ik ook nooit haha, zou je daar misschien een video over kunnen opnemen; wat te doen met al die felle kleurtjes in verschillende paletten.

[Beantwoorden]


Door Jana op 20 januari 2016 14:32

Ik ben ook niet zo’n fan van de verpakking. Niet zo zeer omdat ik het niet mooi vind maar de hart-pans leiden echt de aandacht af van de kleurtjes (vind ik in ieder geval) en die zijn helaas ook niet zo mijn ding. Ik denk dat het originele Chocolate palette nog altijd mijn favoriet blijft!

[Beantwoorden]


Door Eef op 20 januari 2016 14:54

Het is een mooi palette jammer dat je geen ooglook met de roze kleurtjes maakt zoals al meerdere dames schrijven kies je dezelfde kleuren..
Ik gebruik wel roze bij m’n blauwe ogen heb een koele ondertoon vandaar….

[Beantwoorden]


Door Fleur Sophia op 20 januari 2016 15:05

Eerlijk? Ik vind de verpakking er wel een beetje cheap en kinderachtig uitzien, maar de kleuren en het pigment vind ik weer fantastisch! En daar gaat het natuurlijk ook om! :)

[Beantwoorden]


Door britt op 20 januari 2016 15:28

een supper mooi palette maar ik zag dat I heart make-up ook z’n palette had met bijna dezelfde kleuren er in

[Beantwoorden]


Door Puck op 20 januari 2016 16:21

De kleuren zijn zo mooi! De verpakking vind ik niet kinderachtof maar gewoon heel schattig. Maar toch wacht ik zelf liever nog even op de peach palette die in de zomer uitkomt.

[Beantwoorden]


Door Mariebeauty op 20 januari 2016 16:35

Het palette ziet er echt super mooi uit! Ik hoop het in Barcelona te kunnen scoren! Het staat bovenaan mijn wishlist!

[Beantwoorden]


Door Wies | Nature of Happiness op 20 januari 2016 16:40

Leuk palette, maar zoals je ook al zei zou ik zelf ook sommige oogschaduws niet gebruiken. Dat is echt jammer, en ik denk dat andere palettes van Too Faced qua kleur toch mooier zijn. Zelf heb ik de Chocolate Bar, en uit dat palette zal ik sneller alle kleuren gebruiken. De verpakking is wel erg schattig!

[Beantwoorden]


Door Merel op 20 januari 2016 16:40

Stiekem wil ik ‘em echt heel graag maar die roze kleuren vind ik echt niks. Die lichtste vallen mee, maar vooral die felroze had van mij niet gehoeven.

Het Semi-Sweet is wel echt zo’n aanrader! Ik hou van allebei de Chocolate Bar’s maar de Semi-Sweet pak ik denk ik nog wel vaker dan de originele.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 20 januari 2016 16:49

Ik draag ook nooit roze oogschaduw, dus daarom vind ik dit ook niet 100% een geweldig palette. Wel zeker een pluspunt dat het naar chocolade ruikt haha!

[Beantwoorden]


Door Savannah op 20 januari 2016 18:42

Palette ziet er prachtig uit. Erg mooie kleuren zitten erin.
Wat ik jammer vind, is dat je geen ooglook maakt met de opvallendste kleuren. Want eigenlijk is de ooglook wel iets wat je vaker doet. Ondanks dat ziet het er wel weer prachtig uit en zou ik willen dat ik me zo kon opmaken zoals jij haha. Absoluut een talent waar ik jaloers op ben hahaha. <3

[Beantwoorden]


Door Andréa op 20 januari 2016 19:18

Ik vind deze zo mooi! De verpakking is inderdaad niet het meest stylish, maar ik vind hem wel leuk omdat ‘ie zo origineel is. En in eerste instantie dacht ik dat ik de kleuren niks vond, maar na een paar reviews kijken ben ik om. Deze moet ik ook hebben!
x

[Beantwoorden]


Door Jana op 20 januari 2016 20:06

Ik vind het palette heel erg mooi en schattig :D De kleuren in het palette spreken me eigenlijk ook wel aan :D

[Beantwoorden]


Door Froukje - Froukjelovesmakeup Youtube kanaal op 20 januari 2016 20:11

Ik ga hem in Amerika zeker kopen!

[Beantwoorden]


Door Jennifer | JenniferZ op 20 januari 2016 21:00

Hmm vind het niet zo geweldig, wel mooie kleuren maar ik heb beter gezien :)

[Beantwoorden]


Door femketje op 20 januari 2016 21:24

cute verpakking alleen al!

[Beantwoorden]


Door Estrella op 20 januari 2016 22:02

Wat een snoeperig palette! Qua uiterlijk doet ’t me een beetje denken aan de palettes van I Love Make-up. Dat is dan met chocoladeblokjes, maar het is een beetje net zo’n idee.

[Beantwoorden]


Door Saraya op 20 januari 2016 22:14

Ik vind de Palette er juist niet kinderachtig uitzien maar eerder schattig, prachtige kleuren en mooie looks heb je gemaakt met dit snoeperige Palette :)
X

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 21 januari 2016 10:07

Wel een leuk palette, maar ik kan volledig begrijpen dat je de kleuren niet allemaal even vaak gaat gebruiken

[Beantwoorden]


Door Okay op 21 januari 2016 13:00

de verpakking is echt cuteee:)

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 21 januari 2016 14:29

Op zich vind ik het palette qua verpakking niet mooi, maar op vlak van kleuren wel. Toch zou ik een deel kleuren ervan echt nooit gebruiken. Jammer dus. Wel een leuke review en de looks die je ermee gemaakt hebt, zijn mooi, maar door de kleuren in het palette niet heel verschillend.
xxx

[Beantwoorden]


Door aleksandra op 22 januari 2016 04:23

Door je review ben ik overgehaald ik wil m nu ook! Ik vind de kleur van de verpakking alleen iets minder, kan overigens niet wachten tot het sweet peach palette van Too Faced komt!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 22 januari 2016 12:21

Ik vind het een heel mooi palette, vooral de verpakking is te cute!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 22 januari 2016 14:15

De kwaliteit lijkt me erg goed. Ik vind de verpakking alleen echt té kinderachtig en daarom is het voor mij een minder aantrekkelijk palette om te kopen. Gelukkig heeft Too Faced een ruim assortiment en zit er altijd wel een palette bij dat je aanspreekt. Ik ben al benieuwd naar hun toekomstige peach palette en het peanut butter and jelly palette. Dat laatste zal helaas een US only worden ( :'( Whyyyy ).

[Beantwoorden]


Door Esmée op 22 januari 2016 17:36

Bedankt voor de fijne review! Ik vind de ooglooks die je gemaakt hebt in ieder geval erg mooi. x

[Beantwoorden]


Door Irina op 23 januari 2016 22:26

Mooi palette, maar ik word er toch niet echt warm van. Deze laat ik denk ik aan me voorbij gaan.

[Beantwoorden]


Door Joyce op 24 januari 2016 16:58

Wat staat de oogschaduw mooi bij de kleur van je ogen! Jammer dat het palette zo duur is en van de roze kleuren. Anders lagen deze “bonbons” ook al lang bij mij in mijn make-up stash. ^^)

[Beantwoorden]


Door Michelle Kaiser op 9 februari 2016 15:03

WAUW Wat een schitterende kleuren in dit palette zeg.

[Beantwoorden]


Door Ylse op 29 mei 2016 15:34

Super mooi palette!

[Beantwoorden]