H&M Eye Colour Palette Ready, Set, Glow + Precision Eye Marker

HM_eye_colour_palette_ready_set_glow_precision_eye_marker01

Ik was heel erg benieuwd naar de oogschaduwpaletten van H&M. Een paar maanden geleden kreeg de cosmetica een volledige make-over en sindsdien heeft het merk een aantal 9-delige oogschaduwpalettes in de vaste collectie. Ik kocht het H&M Eye Colour Palette in Ready, Set, Glow, net als de Precision Eye Marker in Jet Black.

HM_eye_colour_palette_ready_set_glow_precision_eye_marker02

HM_eye_colour_palette_ready_set_glow_precision_eye_marker03

De prijzen van de nieuwe H&M producten lijken iets duurder geworden, maar ik moet heel eerlijk zeggen dat alles er ook een stuk mooier uitziet dan voor de make-over. Het oogschaduwpalette voelt stevig stevig aan en de zwart/wit verpakkingen met gouden bedrukking zorgen voor een chique uitstraling.

H&M Eye Colour Palette Ready, Set, Glow € 12,99
H&M Precision Eye Marker Jet Black € 5,99

HM_eye_colour_palette_ready_set_glow_precision_eye_marker04

HM_eye_colour_palette_ready_set_glow_precision_eye_marker05

HM_eye_colour_palette_ready_set_glow_precision_eye_marker06

Ik heb best even getwijfeld tussen een aantal paletten, maar koos er uiteindelijk voor om Ready, Set, Glow te kopen voor deze review. In dit palette zitten warme, naturelle kleuren oogschaduw. Glanzende, glitterende, maar ook matte tinten.

HM_eye_colour_palette_ready_set_glow_precision_eye_marker07

HM_eye_colour_palette_ready_set_glow_precision_eye_marker08

1 – 2 – 3
4 – 5 – 6
7 – 8 – 9

HM_eye_colour_palette_ready_set_glow_precision_eye_marker09

Elke oogschaduw in het palette geeft veel pigment af. Zelfs de zwarte oogschaduw is super intens (maar wel wat brokkelig). Ik weet alleen niet of ik fan ben van de grove glitters in oogschaduw 3 en 5. Van 5 is de textuur ook nog eens vrij droog. Terwijl bijvoorbeeld oogschaduws 6 en 7 juist heel zacht aanvoelen.

HM_eye_colour_palette_ready_set_glow_precision_eye_marker10

HM_eye_colour_palette_ready_set_glow_precision_eye_marker11

Ik gebruik elke dag eyeliner en stift eyeliners vind ik het allerfijnst. Ik heb wel een aantal favorieten, maar omdat ik het zoveel gebruik blijf ik het leuk en belangrijk vinden andere/nieuwe goede stift eyeliners te proberen. Zoals deze van H&M!

HM_eye_colour_palette_ready_set_glow_precision_eye_marker12

HM_eye_colour_palette_ready_set_glow_precision_eye_marker13

De vilten stift is scherp en zorgt ervoor dat ik er een fijne strakke en intense lijn mee kan zetten. De eyeliner is gitzwart.

HM_eye_colour_palette_ready_set_glow_precision_eye_marker14

HM_eye_colour_palette_ready_set_glow_precision_eye_marker15

Ooglook met

Urban Decay Primer Potion

Oogschaduw 1 (binnenste ooghoek en wenkbrauwbot)
Oogschaduw 5 (eerste deel bewegend ooglid)
Oogschaduw 6 (tweede deel bewegend ooglid en onderste wimperrand)
Oogschaduw 2 (arcadeboog)
Oogschaduw 8 (arcadeboog)
Oogschaduw 7 (outer V)

Precision Eye Marker
L’Oréal Volume Million Lashes So Couture Mascara

HM_eye_colour_palette_ready_set_glow_precision_eye_marker16

HM_eye_colour_palette_ready_set_glow_precision_eye_marker17

H&M Velvet Lip Cream Some Like It Haute

HM_eye_colour_palette_ready_set_glow_precision_eye_marker18

Ik ben vooral onder de indruk van de eyeliner. Wat is die mooi! Super intens zwart en heel precies. Ik zette in een paar seconden een strak lijntje met scherpe wing. Prachtig!

Het oogschaduwpalette vind ik ook mooi, maar heeft me niet weggeblazen. Ik mis een paar bijzondere tinten, nu vind ik de kleuren toch vrij gewoon en soms zelfs wat flets. Je kunt er echt wel een mooie naturelle ooglook mee maken, maar er zijn genoeg andere oogschaduwpaletten met naturelle kleuren die ik een stuk sprekender vind.

H&M cosmetica is te koop bij geselecteerde filialen en in de webshop.


Reacties

Door jeapiebel op 22 december 2015 06:39

Kleuren combineren erg mooi met elkaar. Maar de kleuren ook te veel op elkaar lijken Mooi oogschaduw palette.

[Beantwoorden]


Door Marlotte op 22 december 2015 07:04

Oh, de eyeliner ziet er inderdaad heel goed uit. Dat had ik niet verwacht van H&M!

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 22 december 2015 07:10

Het oogschaduw palette heb ik zelf al, maar de eyeliner klinkt wel heel fijn. Misschien dat ik die wel ga aanschaffen.

[Beantwoorden]


Door PinkFairy op 22 december 2015 07:15

Het schijnt dat de nieuwe mono’s van H&M kwalitatief nog beter zijn dan hun palettes. Ik heb zelf daarom ook alleen mono’s geprobeerd en die zijn echt geweldig! En kleurkeuze is super. Naar eyeliner ben ik nu ook benieuwd geworden :)

[Beantwoorden]

Maartje antwoordt op 28 december 2015 om 19:54:

Hoe lang blijven ze zitten? De oogschaduw bedoel ik dan

[Beantwoorden]

PinkFairy antwoordt op 28 december 2015 om 21:00:

Bij mij de hele dag, maar ik gebruik altijd een oogschaduwbasis

[Beantwoorden]


Door Laura op 22 december 2015 07:24

Wat ziet het palet er ontzettend mooi uit en de pigmentatie valt me ook heel erg mee! Het is dat ik al veel bruintinten heb. De eyeliner ziet er ook goed uit, maar dat gebruik ik nooit. Ik wist niet dat H&M makeup kwalitatief zo goed kon zijn dus ik ga er zeker eens naar kijken. :)

[Beantwoorden]


Door Kelly op 22 december 2015 07:30

Het ziet er leuk uit, maar niet echt bijzonder

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 22 december 2015 07:31

Wow, die eyeliner is inderdaad gitzwart! Mooi zeg en de kwaliteit valt me ook zeker niet tegen. Ik vind dit echt een verbetering van de collectie, want voorheen was de pigmentatie echt barslecht. Ik begon er niet meer aan na een paar teleurstellende oogschaduwpalettes. Dit palette bevat misschien niet zo heel veel bijzondere tinten, maar ik vind de pigmentatie in orde voor de prijs. Nu ben ik wel benieuwd naar de andere kleurpalettes, misschien zijn die de moeite waar voor me :). Bedankt voor de review!

[Beantwoorden]


Door Sandra op 22 december 2015 07:43

De eyeliner ziet er heel goed uit! Het pallete zou ik zelf niet zo snel kopen, hij heeft me niet echt overtuigd. Die oranje lipstick staat je trouwens echt heel goed! (love)

[Beantwoorden]


Door Eline op 22 december 2015 07:51

Doe eyeliner ziet er echt goed uit! Ook ziet het palette echt niet slecht, had ik echt niet verwacht!

[Beantwoorden]


Door Maris op 22 december 2015 07:54

Veel beter dan ik had verwacht, maar misschien waren mijn verwachtingen ook wel gewoon veel te laag.

Hoewel het een review was van het palette trekt toch de lipstick mijn aandacht het meest. Die knalt echt op een perfecte manier! :kiss:

[Beantwoorden]


Door Nicole op 22 december 2015 08:04

Wat een prachtig palette. Hij is beter dan ik had verwacht!

[Beantwoorden]


Door Akosua op 22 december 2015 08:09

Het oogschaduwpalette vind ik qua kleurrange niet heel bijzonder. De eyeliner (en de lipstick!) zien er echt heel goed uit.

[Beantwoorden]


Door Femke op 22 december 2015 08:15

Het oogschaduwpalette vind ik er mooi uit zien. De kleuren zelf vind ik niet zo heel bijzonder. De eyelinerpen vind ik dan wel weer verrassend mooi en goed. Dat had ik eerlijk gezegd totaal niet verwacht.

[Beantwoorden]


Door anna op 22 december 2015 08:18

Niet een heel bijzonder palette, maar wel mooie kleuren die goed gepigmenteerd zijn! Je hebt een prachtige look gemaakt, de lip kleur is er echt perfect bij <3

[Beantwoorden]


Door Maaike op 22 december 2015 08:40

Dit ziet er nog best goed uit! Vraagje: vind je de nieuwe producten ook de prijsverhoging waard?

[Beantwoorden]


Door Elles [3lles] op 22 december 2015 08:42

Typisch zulke producten waarvan je denkt: ‘Is dat van de H&M?’. Erg mooi palette en de eyeliner ziet er ook goed uit!
Liefs,
Elles

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 22 december 2015 08:48

Ik vind de oogschaduw palette best mooi. Het zijn mooie, naturelle kleurtjes die je elke dag kan dragen. Maar voor dat geld heb ik inderdaad al betere paletten gezien.

[Beantwoorden]


Door manon op 22 december 2015 08:49

Die eyeliner ziet er echt goed uit! Het palette valt me ook niet tegen! Misschien moet ik ook maar eens opzoek gaan naar de beauty afdeling van h&m. Word toch wel nieuwschierig!

[Beantwoorden]


Door Margot op 22 december 2015 09:02

Ik geloof dat ik mijn verwachtingen van de make-up van de H&M bij moet stellen! Dat ziet er goed uit!

[Beantwoorden]


Door Jamey op 22 december 2015 09:03

Op het eerste gezicht ziet het er echt uit als een plaatje! <3

[Beantwoorden]


Door Noortje Wijckmans op 22 december 2015 09:07

Leuk dat je de H&M Beauty lijn reviewed! Ik ben er zo benieuwd naar. Het is in nog bijna geen enkele winkel te koop hé..? Online makeup bestellen vind ik altijd zo lastig, dan weet je nooit precies hoe de kleuren zijn. Ik was heel erg aan het twijfelen om de meer roze/paarse versie van het palet aan te schaffen, maar ik wacht toch even tot ik m ergens in de winkels tegen kom! Die eyeliner ziet er echt prachtig uit zeg, wauw!
http://www.project-nw.com/

[Beantwoorden]


Door Catherine op 22 december 2015 09:41

Ik vind het palette inderdaad niet zo heel bijzonder, mooie kleuren, maar een beetje saai. Die eyeliner is een stuk interessanter, misschien dat ik die wel eens ga uitproberen!

[Beantwoorden]


Door Teddy op 22 december 2015 10:00

De eyeliner ziet er inderdaad goed uit!

[Beantwoorden]


Door Neesha op 22 december 2015 11:02

Wat een mooie producten! En oh wat staat die lippenstift jou prachtig zeg (love)

[Beantwoorden]


Door Suzan op 22 december 2015 11:10

wat een mooie producten zeg! leuk dat H&M hier meer aandacht aan besteed.

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 22 december 2015 11:13

De vormgeving van het palette vind ik echt heel mooi, maar voor die prijs wil ik toch wat meer dan wat je nu krijgt. De eyeliner is dan weer wel een koopje :)
xx

[Beantwoorden]


Door cato op 22 december 2015 11:27

Ik ben altijd al een fan geweest van de H&M beauty-afdeling en de producten zien er echt heel erg mooi en goed uit!

[Beantwoorden]


Door Lifetimes op 22 december 2015 12:02

De kwaliteit is beter dan ik eerste instantie dacht. De eyeliner ziet er inderdaad heel goed uit. Ik denk dat ik deze maar eens ga proberen. Xx

[Beantwoorden]


Door Andréa op 22 december 2015 12:28

De eyeliner ziet er echt goed uit zeg! De palettes heb ik ook geswatcht in de winkel maar waren inderdaad niet super geweldig.
x

[Beantwoorden]


Door Rachel Kromdijk op 22 december 2015 12:30

wauw ziet er super uit en wauw die pigmentatie! je lippen zijn trouwens ook heel mooi glam!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 22 december 2015 13:09

Fijne review, ben vooral geïnteresseerd in de Eyeliner!

[Beantwoorden]


Door Evy op 22 december 2015 13:10

Wauw! Je ziet er prachtig uit. Ik wist van de make-up collectie, maar ik durfde het nooit aan te schaffen omdat ik niks wist over de kwaliteit ervan. De lippenstift is écht geweldig! Die kleur moet ik hebben!
Liefs

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 22 december 2015 13:35

Ik ben toch best wel verbaasd over het oogschaduw palette, mooi!

[Beantwoorden]


Door Mandy op 22 december 2015 15:15

Het oogschaduwpalette ziet er qua verpakking erg mooi uit, maar de kleurkeuze vind ik inderdaad ook wat ‘veilig’. De eyeliner daarentegen ziet er wel heel erg goed uit! Ik gebruik ook het liefst zulke stiftjes dus dit is misschien wel een goeie om eens te proberen :)

[Beantwoorden]


Door xGraciously op 22 december 2015 15:33

Mooi palette! Mij spreekt vooral die eyeliner me aan. Ik ga morgen toch maar even een kijkje nemen in de H&M, want door jouw review ben ik erg nieuwsgierig geworden! Xx

[Beantwoorden]


Door Tina op 22 december 2015 15:46

Ik ben al even op zoek naar een nieuwe eyeliner en deze zou ik wel eens durven uitproberen, hij ziet er heel goed uit!

En waw wat knallen je lippen hier, het lijkt wel of ze licht geven ^^)

[Beantwoorden]


Door Gina op 22 december 2015 16:30

:omg: wow Vera echt super mooi! Ook echt mooi hoe je het aanbrengt :ja:
Echt weer een super review ga deze producten zeker even checken xxx <3 ^^)

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 22 december 2015 16:51

Die eyeliner ziet er zeker goed uit! Om eerlijk te zijn had ik niet zo’n mooi resultaat verwacht, ik ga deze dus zeker onthouden :D

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 22 december 2015 17:35

Supermooie producten! De eyeliner is inderdaad best indrukwekkend =D x

[Beantwoorden]


Door Tinkel op 22 december 2015 17:55

Leuk review en super mooie ooglook weer! Probeerde het een keer na te maken van je maar dat ging totaal dr mist in haha! Mag ik weten wat voor kwast je gebruikt voot de outer V? En om dat donkere oogschaduw aan de rechterkent van je ooglid Aan te brengen? Dan probeer ik t nog een keertje haha!
Liefs

[Beantwoorden]


Door Laura op 22 december 2015 18:23

Het eerste wat mijn aandacht trok bij je look was de lipkleur. Die staat je geweldig! Ik heb zelf ook wat H&M beauty producten waaronder het Smoky Essentials palette, maar daar ben ik niet echt van onder de indruk. Ik vind de cream eyeshadows dan wel weer fijn. En die eyelinerpen moet ik in mijn achterhoofd houden!

[Beantwoorden]


Door Pheedra op 22 december 2015 19:09

Het oogschaduwpalette heb ik ook en daar ben ik wel fan van.
Maar ik ga zeker ook eens kijken voor de eyeliner want die ziet er idd heel goed uit

[Beantwoorden]


Door Manon op 22 december 2015 19:11

Ik had de oogschaduw beter verwacht op je ogen!

[Beantwoorden]


Door Céline op 22 december 2015 20:12

De eyeliner ga ik zeker halen, want deze gaan er altijd zo doorheen bij mij!

[Beantwoorden]


Door femketje op 22 december 2015 21:01

oeh die liner is on fleek!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 22 december 2015 21:55

Ohh wel een mooi palette, maar niet heel bijzonder inderdaad. De eyeliner lijkt me wel fijn! Moet zeggen dat ik al meerdere keren langs de schappen heb gelopen bij H&M, maar steeds met lege handen weer wegloop..

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 22 december 2015 21:57

Dank je wel voor de review. Hierdoor weet ik dat het palette niets voor mij is

[Beantwoorden]


Door yuna op 22 december 2015 22:00

Die lipstick staat je ook mooi! :)

[Beantwoorden]


Door Ine op 23 december 2015 10:00

De eyeliner is echt wel super! Maar ik heb van veel mensen al gehoord dat de losse oogschaduws van veel betere kwaliteit zijn dan die in een palet =D En wauw die lipstick staat je zooooo goed!

[Beantwoorden]


Door Irina op 23 december 2015 10:44

Ik vind het twee prachtige producten! De look die je ermee hebt gemaakt is ook heel erg mooi geworden ^^

[Beantwoorden]


Door Samantha op 23 december 2015 14:21

De eyeliner ga ik zeker ook aanschaffen, en kijken of die mij bevalt.
Zit nu ook een beetje te twijfelen of ik de oogschaduw ga aanschaffen, denk dat ik deze x over sla;)

Thanks voor je blog ^^)

[Beantwoorden]


Door Demi op 24 december 2015 13:14

Die eyeliner is echt stunning!

[Beantwoorden]


Door Romy op 28 december 2015 11:50

De eyeliner vind ik erg mooi. De oogschaduw niet zo..

[Beantwoorden]


[…] Precision Eye Marker – review L’Oréal Volume Million Lashes So Couture […]


Door Nadia op 29 december 2015 20:39

Ik vind de eyeliner erg mooi, het oogschaduw palette vind ik ook niet zo spetterend.

[Beantwoorden]


[…] Precision Eye Marker – review L’Oréal Volume Million Lashes So Couture […]


[…] Precision Eye Marker – review L’Oréal Volume Million Lashes So Couture […]


[…] H&M Precision Eye Marker – review […]


Door Michelle Kaiser op 9 februari 2016 20:40

Wat een mooie producten zijn dit.

[Beantwoorden]


[…] Precision Eye Marker – review Rimmel Wonder’full Volume Colourist […]