Hoe kies je de juiste rode lipstick? (met look) + win jouw kleur!

Er is geen kleur lipstick in mijn collectie waar ik er zoveel verschillende van heb als rood. Ik hou van rood, geen andere kleur is zo vrouwelijk en krachtig. Maar hoe kies je nou de juiste rode lipstick voor jouw huidskleur en ondertoon? In de video van vandaag probeer ik je dat zo goed mogelijk uit te leggen en te laten zien. Inclusief een make-uplook die bij rode lipstick past + een winactie! Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Max Factor FaceFinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation 040 Light Ivory (dit is een primer, concealer en foundation in één)
L.A. Girl Pro Conceal HD Concealer Porcelain
Lancome Sourcils Gel Waterproof Blonde

Urban Decay Primer Potion
Zoeva Cocoa Blend Eyeshadow Palette
Max Factor Colour X-Pert Waterproof Eyeliner
Max Factor Masterpiece Glamour Extensions Mascara 3 in 1 Volumising Mascara

Max Factor Bronzing Powder 02 Bronze
The Balm Mary-Lou Manizer
MAC Blush Petal Power

Max Factor Marilyn Monroe™ Lipstick Marilyn Ruby Red
Max Factor Marilyn Monroe™ Lipstick Marilyn Sunset Red
Max Factor Marilyn Monroe™ Lipstick Marilyn Berry
Max Factor Marilyn Monroe™ Lipstick Marilyn Cabernet

Hoe maak je kans op een voor jou perfecte rode lipstick?

1. Upload een foto op instagram of Twitter van een door jou gemaakte make-uplook, waarbij de rode lipstick nog ontbreekt
2. Zet in de beschrijving van de foto welke Max Factor Marilyn Monroe™ Lipstick daar perfect bij zou passen (deze kun je winnen!)
3. Tag mij in de foto op instagram, of mention mij op Twitter (@veracamilla)

Meedoen kan 11 februari 2016. Succes!

De nieuwe producten (de nieuwe kleuren foundation, de bronzers en lipsticks) zijn vanaf februari 2016 bij Kruidvat, Etos en Bol.com te koop.

Deze video is gesponsord door Max Factor.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 4 februari 2016 | 33 reacties

Reacties

Door Demi op 4 februari 2016 07:52

Super handig deze video, fijne tips! En wat een prachtige ooglook heb je erbij gemaakt, hele mooie wing.

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 4 februari 2016 07:59

Een handige video Vera! Ik heb zelf jaren geleden een keer een kleureanalyse gedaan en ik ben echt een warm type :). Zelf merk ik dat ook in mijn kleding dat ik daar naar grijp. Toch staat paarse oogschaduw (koel) wel weer heel goed bij mijn bruin/groene ogen en negeer ik even mijn warme (gele) ondertoon, haha. Qua lipstick kom ik ook beter weg met de warme kleuren zoals bruin en warm rood of zelfs wijnrood.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 februari 2016 om 10:54:

Doe ik ook! Kan ook prima als je het op de juiste manier combineert. Paarse oogschaduw vind ik ook heel mooi :ja:

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 4 februari 2016 08:00

Super handige video Vera :D Ik heb denk ik een koele ondertoon, want ik neig altijd naar zilver, en ook mijn kleding is koel georiënteerd. Ik ga zeker meedoen met jouw Instagram winactie :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 februari 2016 om 10:54:

Leuk! ^^)

[Beantwoorden]


Door Svenja op 4 februari 2016 08:55

Fijne video Vera! Zelf heb ik jaren geen rode lipstick in mijn bezit gehad, omdat ik er altijd van overtuigd was dat die kleur mij niet stond. Gelukkig zijn er laatste jaren steeds meer koele rode lipsticks op de markt gekomen, en die zijn dan ook echt mijn favoriet. Warme tinten staan mij gewoon niet. Mijn favoriete rode lipsticks van het moment is relentlessly red van MAC (deze heeft namelijk een subtiele roze gloed) en Ruby Woo.

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 4 februari 2016 09:10

Wat een fijne video met goede tips!!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 4 februari 2016 09:25

Leuke video! Vooral Ruby Red vind ik erg mooi. Ik vind het wel grappig van ik kan zowel goud, zilver als roségoud goed hebben, maar toch ben ik wat huiverig met hele warme lipsticks.

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 4 februari 2016 09:34

Fijne video Vera, dit is erg duidelijk :) Ik kijk altijd wat een bepaalde kleur doet voor mijn gezicht, eventueel zelfs zonder make-up. Als ik denk oef die maakt me nog bleker of iets dergelijks, dan is het helaas niet mijn kleur!

[Beantwoorden]


Door Denise op 4 februari 2016 09:53

Ben ik de enige die vind dat dat blauwe shirtje juist heel mooi bij jouw gezicht staat?????

[Beantwoorden]

Mariska antwoordt op 4 februari 2016 om 10:21:

Nee ik ook!

[Beantwoorden]


Door anna op 4 februari 2016 10:10

Wat een handige video! Ik heb heel veel verschillende soorten rode lipstick en ze geven allemaal een totaal andere uitstraling. Ik ben vooral dol op warme tinten rood, die vind ik het beste staan bij mijzelf!

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 4 februari 2016 10:24

Ik draag meer roze en nudetinten, maar jij staat inderdaad super met rode lippenstift. Ik vind dat jij ook met quasi elke tint rood heel mooi bent, lucky you.

[Beantwoorden]


Door Mariska op 4 februari 2016 10:28

Het is wel echt heel belangrijk om kleurtesten te doen met je haar afgedekt en zonder make-up. Haarkleur (geverfd) heeft zoveel invloed daarop. En als je je opmaakt met warme tinten vertekent dit ook weer. Bovendien haal je met foundation roodheid uit het gezicht die wel heel bepalend is. Ik zag dat toen jij een kleuranalyse hebt gekregen ze dit aan de hand van een opgemaakt gezicht hebben gedaan. Heel vreemd. Maar goed, je moet lekker dragen wat je zelf mooi vindt. Ik vind koele tinten kleding en make-up en zilver je mooier staan. Maar je ziet er altijd top uit Vera!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 februari 2016 om 10:56:

Je hebt gelijk, maar bijvoorbeeld toen bij die kleuranalyse was dat deel van een event waar ik al opgemaakt heen ging (wist ook niet dat ik een kleuranalyse zou krijgen). En je kunt het inderdaad het beste en meest nauwkeurig zien zoals jij het zegt, maar voor een snelle analyse is het prima.

En dankjewel! ^^)

[Beantwoorden]


Door Manon op 4 februari 2016 10:55

Ik draag niet heel vaak rode tinten, meer nude en roze

[Beantwoorden]


Door Eef op 4 februari 2016 14:10

Een handige video ik ben een koele type maar met rode lipstick doe ik de check
Als je tanden geler lijken is de kleur niet passend

[Beantwoorden]


Door daantje loves to read op 4 februari 2016 14:56

Wat een handige video. Ik was al een hele tijd op zoek naar info hoe ik er achter zou kunnen komen of ik een koel of een warm type ben. Nergens te vinden, tot dit filmpje. Super! Heel leerzaam. Dank je wel Vera!

[Beantwoorden]


Door Amy op 4 februari 2016 15:11

Wat een handige tips Vera! Ik denk dat ik een warm type ben (want grijp eerder naar een sjaal met warme geeltinten dan koele kleuren), maar qua sieraden kies ik toch altijd voor zilver. En qua lipsticks kies ik liever voor koel, omdat mijn tanden met warmere kleuren soms zo gelig lijken. Heb je daar nog een goede tip voor? Een warmere kleur die toch dat effect niet heeft bij je tanden?

[Beantwoorden]


Door José op 4 februari 2016 15:23

Handige tips! Ik vind rode lipstick ook altijd heel mooi staan in combinatie met een wing. :)

[Beantwoorden]


Door Dotsofnailpolish op 4 februari 2016 16:00

Wat een goede tips Vera! I love rode lipstick!

[Beantwoorden]


Door Amy-Denise op 4 februari 2016 17:25

Handige tips geef je hier! Ik ben zelf een koel type en als ik al eens rode lipstick draag is het meestal een donkere bordeaux kleur. Ik ben meer voor roze en paarse lipkleuren ^^)

[Beantwoorden]


Door Amélie Cammaert op 4 februari 2016 18:01

Hele fijne tips Vera!

[Beantwoorden]


Door Margot op 4 februari 2016 19:28

Wat een handige tips geef je! Ik twijfel zelf nog wel heel erg welk type ik ben.

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 4 februari 2016 20:23

Je ziet inderdaad dat warme tinten jou meer doen stralen dan koele! Door m’n getinte huid ben ik ook een warm type en grijp ik ook automatisch altijd naar goudkleurige sieraden. Qua lipsticks heb ik zowel koele als warme tinten die ik graag gebruik, al vind ik het vervelend dat sommige warme tinten je tanden inderdaad geler doen lijken.

Fijne video alweer ^^)

[Beantwoorden]


Door Laura op 4 februari 2016 22:12

Ik draag altijd zilveren sieraden en veel zwarte en blauwe kleding. Dit complementeert mij het best vind ik. Qua make-up vind ik warme bruintinten oogschaduw en wat warmere kleuren lipstick bij beter staan. Ik snap er nooit wat van haha :crazy: Mijn aderen zijn eigenlijk ook zowel groen als blauw. Misschien ben ik wel zowel warm als koel, kan dat?!

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 4 februari 2016 22:22

Wat een leuke video! Ik kan echt niet zonder rode lipstick, ik draag het vrijwel elke dag! Mijn favoriet is een donkerrode warme lipstick, maar ik hou ook echt van dieprood

[Beantwoorden]


Door Danique Krol op 5 februari 2016 10:22

Erg handige tips voor beginnende make-up junkies! Rode lipstick staat je altijd onwijs mooi! Ik ben ook erg benieuwd naar de bronzers.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 5 februari 2016 13:04

Wat een fijne video! Dit ben ik nog niet eerder tegen gekomen. Ik vind het zelf vaak moeilijk om te zien wanneer een lipstick nou echt koel of warm is.

[Beantwoorden]


Door Mariska op 5 februari 2016 16:25

Hele leuke video vind ik dit :)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 7 februari 2016 10:47

Super leuke video. Wat een mooie lipsticks allemaal. Ook echt heel fijn dat je zo duidelijk uitlegt hoe je kan zien wat je beter staat.

[Beantwoorden]


Door Nienke op 14 februari 2016 09:54

Hoiii Vera,
Ik heb een vraag over de winactie , wanneer wordt de winnaar bekend gemaakt?
Groetjes Nienke

[Beantwoorden]


[…] de goede reacties op de video waarin ik vertelde hoe je de juiste kleur rode lipstick kiest, ga ik vandaag proberen je een beetje te helpen met het kiezen van oogschaduw voor jouw oogkleur en […]