In het make-uptasje van… Laura

make-uptasje_laura01

Nadat we vorige week al in Silke’s make-uptasje mochten kijken, is vandaag Laura aan de beurt. Laura stond erop dat ik ook haar make-uptasje zou fotograferen. Ze draagt wat minder make-up dan Silke, maar de producten die ze gebruikt maakt ze ook helemaal op. Kijk mee in het make-uptasje van… Laura!

shoppen_in_amsterdam_silke_laura17

Een foto van Laura, Silke en ik, twee jaar geleden.

Laura en ik kennen elkaar wat langer, omdat we ook bij elkaar op school zaten. We klikten echter pas echt toen we allebei in de supermarkt gingen werken, waar we ook Silke hebben ontmoet. De rest is geschiedenis ;)

make-uptasje_laura02

Laura’s make-uptasje is van Dove. “Die zat in een Dove pakket wat ik een keer kado kreeg, als tijdelijke vervanging toen mijn mooie make-uptasje stuk ging, maar ik heb hem eigenlijk nooit vervangen. Hij is wel lekker groot, een fles shampoo kan er bijvoorbeeld ook nog makkelijk bij.”

make-uptasje_laura03

“De primer van L’Oréal gebruik ik altijd onder foundation en poeder. De foundation van Hema is het eerste make-upproduct wat ik ooit heb gekocht. Ik had hem heel lang, maar gebruikte het nooit. Uiteindelijk ben ik hem op de middelbare school toch gaan gebruiken en toen heb ik hem steeds weer opnieuw gekocht.

De poeder van Lancaster vind ik ook heel fijn, die is wat minder zichtbaar en een stuk subtieler.”

make-uptasje_laura04

“De Real Techniques Buffing Brush gebruik ik voor poeder over mijn hele gezicht, de Pointed Foundation brush om met poeder adertjes weg te werken op mijn oogleden en de Detailer Brush voor oogschaduw op het bewegend ooglid.”

make-uptasje_laura05

“Ik gebruik uit de wenkbrauw set van Sleek de lichtste kleur om mijn wenkbrauwen mee bij te tekenen, vooral aan de uiteinden. Daarnaast ligt een oogschaduwduo van NYC. De lichtste kleur is eruit gevallen, maar de donkerste kleur gebruik ik nog wel.

Aan het einde ligt een heel klein oogpotlood van Hema, die gebruik ik elke dag voor een lijntje rond mijn ogen. Het borsteltje is om mijn wenkbrauwen mee te doorborstelen.”

make-uptasje_laura06

“De mascara’s zijn van Eyeko, NYC en (volgens mij) Pupa. Ik gebruik ze vaak in combinatie met elkaar, voor meer volume. De NYC mascara is waterproof.”

Laura, bedankt dat ik je make-uptasje mocht fotograferen!

♡ ♡ ♡

Wil jij ook kans maken om je make-uptasje in deze rubriek voorbij te zien komen? Stuur dan een foto van jezelf, je make-up tasje en je favoriete producten met een beschrijving van wie je bent, naar info@veracamilla.nl.

PS: Bekijk hier ook de andere make-uptasjes.

Twitter Facebook
Categorie: In het make-uptasje van... | 3 februari 2016 | 27 reacties | Tags: , ,

Reacties

Door Vanessa op 3 februari 2016 15:19

Leuk om te zien! Goede tip om meerdere mascara’s te gebruiken voor meer volume. Verder lijken de Real Techniques kwasten mij ook heel fijn.

[Beantwoorden]


Door Evi Schikanowski op 3 februari 2016 15:20

Superleuk om te lezen! <3

[Beantwoorden]


Door makeuptutorial.nl op 3 februari 2016 15:25

Leuk om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Femke op 3 februari 2016 15:37

Mijn eerste wenkbrauwkit was ook van Sleek. Prima kitje :-)!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 3 februari 2016 15:40

Leuk!! Ik heb het wenkbrauwkitje van Sleek ook een hele tijd gebruikt.

[Beantwoorden]


Door Marion op 3 februari 2016 15:48

Blijven leuke artikelen om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Loïs op 3 februari 2016 16:06

Leuk om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 3 februari 2016 16:27

Het toilettasje bevat inderdaad niet zoveel make-up producten. Maar, het zijn wel mooie, praktische alledaagse producten.

[Beantwoorden]


Door Ine op 3 februari 2016 17:49

Ik gebruik ook meerdere mascara’s voor meer volume en wauw vindt de goude kwasten echt mooi ^^)

[Beantwoorden]


Door robin op 3 februari 2016 18:02

leuk om te zien!! en die RT kwasten heb ik ook, zijn zo fijn! (love)

[Beantwoorden]


Door Demi op 3 februari 2016 19:06

Leuk toilettasje! Erg mooie producten zitten erin, ik kreeg nog even een flashback vanwege die eyeko mascara, erg leuk!

[Beantwoorden]


Door Jana op 3 februari 2016 19:54

Wat leuk om een kijkje te nemen in je make-up tasje :D Die primer lijkt mij ontzettend fijn :-) x

[Beantwoorden]


Door Romy op 3 februari 2016 20:01

Heel leuk om weer eens een kijkje te nemen in iemand anders make-uptasje.

[Beantwoorden]


Door Saraya op 3 februari 2016 20:18

Wat leuk om een kijkje te nemen in iemand anders make-uptasje, inderdaad niet veel make-up producten maar toch perfect voor een dagelijkse look te creëren :)
X

[Beantwoorden]


Door Sarah op 3 februari 2016 20:26

Altijd leuk om te lezen, deze artikelen.
En wow, wat een mascara’s. Wel een goede tip om er meerdere te gebruiken voor wat meer volume!

[Beantwoorden]


Door Catherine op 3 februari 2016 20:29

Zo interessant om te lezen wat iedereen nou belangrijk vindt in zijn make-up stash. Op die manier krijg ik echt de beste tips, omdat het persoonlijke favs zijn. Vind ik echt heel tof om te lezen iedere keer!

[Beantwoorden]


Door anna op 3 februari 2016 20:37

Zo leuk om te zien! Ben benieuwd naar die waterproof mascara, heb nog nooit een mascara van NYC geprobeerd!

[Beantwoorden]


Door Jessica op 3 februari 2016 21:24

Wat een leuke inhoud en lekker divers! Veel mooie merken zitten erbij.
Ik blijf het een hele leuke rubriek vinden.

[Beantwoorden]


Door Xuue op 3 februari 2016 22:59

Just loveee die brush!! staat nog steeds op mijn wishlist grrr

[Beantwoorden]


Door sobeautywomen op 3 februari 2016 23:19

Wat leuk weer, mooie producten heeft ze in haar make-up tasje. Ik ga mezelf nu ook maar eens aanmelden haha.

[Beantwoorden]


Door rachel op 3 februari 2016 23:48

soms schaam ik mezelf dat ik laden vol heb!

[Beantwoorden]


Door Marlotte op 4 februari 2016 07:06

Wat een mooie producten heeft ze in haar make-up tasje zeg! Blijft leuk om te zien wat anderen gebruiken.

[Beantwoorden]


Door Mariska op 4 februari 2016 13:35

Erg leuk makeup tasje weer om te zien :)

[Beantwoorden]


Door daantje loves to read op 4 februari 2016 14:49

Nice bag! Ik heb ook een paar kwasten van Real technics. Ze zijn super. Wil nooit meer anders. Fijne dag allemaal.

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 4 februari 2016 19:33

Die eerste mascara vind ik echt leuk van verpakking. Zo herkenbaar ook om uit gemak eigenlijk gewoon het simpele tasje te houden.
xx

[Beantwoorden]


Door Nicole op 5 februari 2016 12:41

Leuk om te zien dat iedereen toch echt zo zijn favoriete producten heeft!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 7 februari 2016 11:02

Leuk om te zien zeg!

[Beantwoorden]