YSL Boho Stones Spring Look ’16 review + look

yves_saint_laurent_boho_stones_spring_look_2016_01

Ik vind marmer prachtig en ik hou van pasteltinten. Combineer die twee en je hebt de hoofdingrediënten van de Yves Saint Laurent Boho Stones Spring Look! De producten lagen al een tijdje op mijn bureau naar me te loeren. Alles ziet er zo mooi uit! Roze en groen zijn de belangrijkste kleuren in deze collectie. Het is tijd voor een review!

yves_saint_laurent_boho_stones_spring_look_2016_02

yves_saint_laurent_boho_stones_spring_look_2016_03

Boho Stones is een typische lente collectie. Fris, vrolijk en zacht. Hij is heel uitgebreid en ik kreeg ook aardig wat producten opgestuurd, dus verwacht veel foto’s!

♡ Couture Palette Indie Jaspe € 69,00
♡ Face Palette Gypsy Opale € 64,50

♡ Le Blush Encre De Peau Pink Attraction € 32,50

♡ Mascara Volume Effet Faux Cils Bohemian Pink € 34,50
♡ Mascara Volume Effet Faux Cils Hippie Green € 34,50

♡ Rouge Pur Couture Tangerine Boho € 36,00
♡ Rouge Pur Couture Rose Folk € 36,00

♡ La Laque Couture Love Pink € 27,00
♡ La Laque Couture Peace Green € 27,00

yves_saint_laurent_boho_stones_spring_look_2016_05

yves_saint_laurent_boho_stones_spring_look_2016_06

Het oogschaduwpalette heeft een prachtig romantisch groen marmereffect op de deksel. YSL weet daar toch elke keer weer wat moois van te maken.

yves_saint_laurent_boho_stones_spring_look_2016_07

yves_saint_laurent_boho_stones_spring_look_2016_08

Binnenin bevinden zich de oogschaduws. Zachte en koele tinten. Lichtgroen, donkergroen, perzik, maar ook intens glitterend zilver.

yves_saint_laurent_boho_stones_spring_look_2016_09

1 – 2 – 3 – 4 – 5

De oogschaduws zijn zacht en goed gepigmenteerd, hoewel dat op het eerste gezicht misschien niet zo lijkt, omdat de kleuren zo licht zijn.

yves_saint_laurent_boho_stones_spring_look_2016_10

yves_saint_laurent_boho_stones_spring_look_2016_11

Urban Decay Primer Potion

1 (bewegend ooglid)
2 (wenkbrauwbot en binnenste ooghoek)
3 (arcadeboog)
4 (outer V)
5 (onderste wimperrand)

H&M Precision Eye Marker – review

De oogschaduws pakken prima uit, maar echt mijn kleuren zijn het niet. Vooral de lichtgroene oogschaduw vond ik lastig, die gaf gelijk een heel ‘vintage’ effect aan de ooglook. De kwaliteit vind ik fijn. De zachte textuur van de oogschaduws brengt prettig aan en blendt makkelijk.

Couture Palette Indie Jaspe € 69,00

yves_saint_laurent_boho_stones_spring_look_2016_12

yves_saint_laurent_boho_stones_spring_look_2016_13

In een doosje met soortgelijke print, zit een gezichtspoeder. Ook hiervan vind ik de vormgeving weer erg mooi, ik blijf er maar naar kijken.

yves_saint_laurent_boho_stones_spring_look_2016_14

yves_saint_laurent_boho_stones_spring_look_2016_15

In de gezichtspoeder zitten vier verschillende kleuren in een golvend patroon verwerkt. Deze poeder is bedoeld om je huid lichtelijk te neutraliseren en weer te laten stralen. Lichtgroen corrigeert roodheden, paars zorgt voor verheldering, roze voor verfrissing en geel voor glans.

yves_saint_laurent_boho_stones_spring_look_2016_16

Wanneer ik over alle vier de kleuren strijk, komt er een lichtroze, vooral matte poeder tevoorschijn. Er zit wel fijne glitter in, maar die zie ik eigenlijk alleen wanneer ik er met een lamp op schijn.

yves_saint_laurent_boho_stones_spring_look_2016_17

Het effect is heel subtiel. Wanneer je een vrij rode en onrustige huid hebt zoals ik: te subtiel. Ik heb hem hier over mijn hele gezicht aangebracht, waar hij prettig matteert op de t-zone. Omdat de poeder niet compleet mat is, ligt hij niet te poederig op de huid.

Op een egale huid zal het effect waarschijnlijk het mooist zijn en kan de poeder het beste zijn werk doen. De verschillende effecten werken zo subtiel, dat echte roodheden, wallen, etc er doorheen zullen schijnen. Zorg je voor een egale basis met foundation en concealer, dan kun je de poeder er wel bij gebruiken. Wonderen zal hij niet verrichten, maar daar is hij ook niet voor bedoeld.

Face Palette Gypsy Opale € 64,50

yves_saint_laurent_boho_stones_spring_look_2016_18

yves_saint_laurent_boho_stones_spring_look_2016_19

Geen poederblush, maar gel blush. Le Blush Encre de Peau zit in een tube en zou je zo verwarren met lipgloss. YSL noemt het zelf ook wel ‘inktblush’, omdat de kleur van de blush ind e huid trekt.

yves_saint_laurent_boho_stones_spring_look_2016_20

yves_saint_laurent_boho_stones_spring_look_2016_21

Ik heb de blush in de kleur Pink Attraction, maar er zijn nog drie andere tinten verkrijgbaar. Dit is een frisse, koele roze die heel licht aanvoelt.

yves_saint_laurent_boho_stones_spring_look_2016_22

Aanbrengen gaat makkelijk en vlot, waardoor ik binnen een handomdraai roze wangetjes heb. De gel voelt heel glad aan, waardoor hij foundation niet verschuift. Het effect is heel natuurlijk en blijft echt de hele dag zitten. Ook een heel makkelijk product voor onderweg.

Le Blush Encre De Peau Pink Attraction € 32,50

yves_saint_laurent_boho_stones_spring_look_2016_23

yves_saint_laurent_boho_stones_spring_look_2016_24

Roze en groen keren steeds terug in deze collectie. Niet alleen op de oogleden en de nagels, maar ook op de wimpers. In de collectie zitten twee mascara’s in de kleuren Bohemian Pink en Hippie Green.

yves_saint_laurent_boho_stones_spring_look_2016_25

yves_saint_laurent_boho_stones_spring_look_2016_26

yves_saint_laurent_boho_stones_spring_look_2016_27

In de verpakking vind ik gekleurde mascara er altijd heel leuk uitzien, maar hoe het op de ogen uitpakt is nog maar de vraag. Vooral naar de roze kleur was ik benieuwd.

yves_saint_laurent_boho_stones_spring_look_2016_28

De roze mascara is gelukkig heel intens en is mede daarom ook snel aangebracht. Ook over de groene tint heb ik niks te klagen. Maar vind ik het ook echt mooi? Niet echt. Leuk voor een keertje, maar ik draag liever zwart.

Bovendien ben ik niet zo’n fan van de Volume Effet Faux Cils zelf. Ik mis wat volume en ik heb deze mascara ook al een keer in het zwart getest en toen ging hij snel klonteren.

Mascara Volume Effet Faux Cils Bohemian Pink € 34,50

yves_saint_laurent_boho_stones_spring_look_2016_29

yves_saint_laurent_boho_stones_spring_look_2016_30

yves_saint_laurent_boho_stones_spring_look_2016_31

Voor de lippen zitten er twee Rouge Pur Coutures in de collectie. Twee frisse tinten met veel glans.

yves_saint_laurent_boho_stones_spring_look_2016_32

Tangerine Boho – Rose Folk

yves_saint_laurent_boho_stones_spring_look_2016_33

yves_saint_laurent_boho_stones_spring_look_2016_34

Tangerine Boho is een heldere tomaten rood. Deze kleur trekt goed in de lippen, zodat wanneer de glans er na een uurtje afgesleten is, de rode kleur nog steeds op je lippen zichtbaar is. De substantie voelt koel en licht aan, niet glossy. Plakt ook vrijwel niet. Fijn!

yves_saint_laurent_boho_stones_spring_look_2016_35

yves_saint_laurent_boho_stones_spring_look_2016_36

Rose Folk is een stuk minder fel en intens van kleur. Net als Tangerine Boho trekt ook deze kleur in de lippen, hoewel hij wel minder zichtbaar is omdat de kleur lichter is.

Ik vind het fijn dat allebei niet plakken en mooi dat de kleur lang zichtbaar blijft. Ik draag bijna nooit gloss, maar dit is een goed alternatief als je gloss wel mooi vindt, maar niet prettig vindt aanvoelen.

Rouge Pur Couture € 36,00

yves_saint_laurent_boho_stones_spring_look_2016_37

yves_saint_laurent_boho_stones_spring_look_2016_38

Tot slot wil ik je de twee kleuren nagellak laten zien die in de collectie zitten. Normaal ben ik niet zo happig op nagellak met een parelmoerglans, maar dit keer vond ik het toch wel erg mooi.

yves_saint_laurent_boho_stones_spring_look_2016_39

yves_saint_laurent_boho_stones_spring_look_2016_40

69 Love Pink

yves_saint_laurent_boho_stones_spring_look_2016_41

yves_saint_laurent_boho_stones_spring_look_2016_42

70 Peace Green

Van allebei draag ik twee laagjes op mijn nagels. Ik vond de lakken verrassend goed dekken, erg fijn! Het brede kwastje lakte vlot en de droogtijd was kort. Ik vind het hele leuke kleurtjes voor de lente, met Peace Green als persoonlijke favoriet.

La Laque Couture € 27,00

yves_saint_laurent_boho_stones_spring_look_2016_04

Ik vind de Yves Saint Laurent collectie echt een plaatje. De producten zijn perfect op elkaar afgestemd, overal lijkt aan te zijn gedacht. Alles ziet er prachtig uit. De nagellakken, het oogschaduwpalette, de verrassend fijne Le Blush Encre de Peau…

Echt een collectie voor de lente met veel koele, groen en roze tinten. Helaas zijn het niet helemaal mijn kleuren, maar de Face Palette Gypsy Opale blijf ik zeker als gezichtspoeder gebruiken.

Yves Saint Laurent Boho Stones is vanaf maart 2016 te koop bij de parfumerie.

Twitter Facebook
Categorie: High end | 2 februari 2016 | 68 reacties | Tags: , , , , , , ,

Reacties

Door Femke op 2 februari 2016 06:07

Ik vind de vormgeving van producten van YSL altijd ontzettend mooi.. Echt helemaal naar mijn hart en ik zou ze zo willen hebben voor de ‘heb’. Ik vind het oogschaduwpalette erg mooi, maar het zijn ook niet mijn kleuren. De blush en gezichtspoeder vind ik erg mooi! Prachtige foto’s weer Vera :-).

[Beantwoorden]


Door Maaike op 2 februari 2016 06:21

Ik vind het een mooie lente collectie maar idd wel heel zacht en lieflijk allemaal. Wel top dat de mascara’s zo intens gekleurd zijn. Mijn favoriet is denk ik wel de blush. Die doet me denken aan zo’n gel blush die ik ooit had van Bourjois.

[Beantwoorden]


Door Natasja op 2 februari 2016 06:24

Hoewel de verpakking er heel mooi uitziet vind ik de kleuren verschrikkelijk… Nee, dit is totaal niet ‘mijn’ collectie….

[Beantwoorden]


Door Marieke op 2 februari 2016 06:41

De verpakkingen zijn prachtig, maar de kleuren niet mijn smaak. De gezichtspoeder vind ik wel mooi!

[Beantwoorden]


Door Marlotte op 2 februari 2016 07:00

Jeetje, wat een verschrikkelijk mooie verpakkingen. De gezichtspoeder is absoluut mijn favoriet, zo gaaf!

[Beantwoorden]


Door Anniek op 2 februari 2016 07:09

WAUW: die verpakking. Echt prachtig. De kleuren van de producten zelf zijn helaas wat minder geschikt voor mij, ik denk niet dat ze me veel goeds zouden doen :) Wel toffe collectie om te zien!

[Beantwoorden]


Door Syl op 2 februari 2016 07:19

Die groene nagellak met parelmoerglans vind ik heel mooi. Maar de rest is het net niet voor mij.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 2 februari 2016 07:39

Wat een prachtige verpakkingen! Wauw! En die kleuren nagellak, pretty!

[Beantwoorden]


Door Esmee op 2 februari 2016 07:45

Heerlijke foto’s om te bekijken. De producten hebben een prachtig marble patroon. Ik word echter niet heel enthousiast. Het zijn niet echt mijn kleuren denk ik… Wel een erg fijne review!
XOXO esmee

[Beantwoorden]


Door Elles [3lles] op 2 februari 2016 07:45

Echt zo’n collectie die al mooi is om gewoon in je stash te liggen. Ik blijf het oogschaduwpalette het meest bewonderen.
Liefs,
Elles

[Beantwoorden]


Door Denise op 2 februari 2016 08:01

Het gezichtspoeder en de blush lijken me top. En die verpakkingen, prachtig!!! De mascara daarentegen is echt een kermisattractie waar je misselijk in wordt… Leuk voor carnaval maar daar blijft het bij. Wat maak je toch altijd schitterende foto’s, Vera! Volgens mij koop jij je meubels op textuur en kleur om de make-up goed te laten uitkomen. Dit kan zo een tijdschrift in. Bedankt weer voor een mooie review!

[Beantwoorden]


Door mariëlle op 2 februari 2016 08:02

Ik vind de collectie vooral mooi door de verpakking want het zijn absoluut niet mijn kleuren!

[Beantwoorden]


Door robin op 2 februari 2016 08:30

de nagellak is mooi! en de verpakking is prachtig met de marmeren opdruk (love)

[Beantwoorden]


Door Marloes op 2 februari 2016 08:55

Wauw, wat een prachtige producten zeg. Ziet er heel mooi uit allemaal! Je look is ook gaaf gedaan!

[Beantwoorden]


Door manon op 2 februari 2016 08:56

De nagellakjes zijn mijn favoriet! Wat is dit ook een mooie collectie om te zien!

[Beantwoorden]


Door Svenja op 2 februari 2016 08:57

Oeh, marmer en pastel zijn inderdaad de perfecte combinatie, zo pretty! Er zitten ook een hoop pareltjes van producten tussen! Niet alle kleuren zijn mijn smaak, maar het meeste vind ik prachtig!

[Beantwoorden]


Door Demi op 2 februari 2016 09:01

Wat een prachtige collectie, ik ben dol op dat oogschaduw palette. Wat een mooie look heb je daarmee gemaakt!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 2 februari 2016 09:12

De vormgeving van de producten vind ik heel mooi, vooral bij het Face en Oogschaduwpalette. Die roze mascara hoeft van mij ook niet, maar de groene vind ik voor op de onderste wimpers eigenlijk nog best leuk!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 2 februari 2016 09:13

Wat een prachtige producten zeg! Ben super nieuwsgierig geworden naar de gel blush!

[Beantwoorden]


Door Margot op 2 februari 2016 09:22

Wat een schattige collectie en de verpakkingen vind ik prachtig, maar toch zit er eigenlijk niks tussen dat ik zou willen hebben.

[Beantwoorden]


Door Lotte op 2 februari 2016 09:42

Suuupervet, die rode mascara! Ik zou het niet zo snel dragen, maar hoe vet zou dat staan bij een superzwarte smokey eye?!

[Beantwoorden]


Door LA DOLCE EVITA op 2 februari 2016 09:52

De combinatie van marmer en pastel vind ik ook helemaal fantastisch (love)
De mascara’s geven een mooi effect maar ik had liever gehad dat het een zwarte en bruine kleur was geweest..

[Beantwoorden]


Door Kelly op 2 februari 2016 09:58

Peace Green is eigenlijk het enige product wat ik echt mooi vind uit de collectie. De rest vind ik eigenlijk allemaal niks.

[Beantwoorden]


Door anna op 2 februari 2016 10:43

Wat een prachtige verpakkingen, wauw! Maar toch is dit niet zo mijn collectie. Ik houd wel van donkere, goed gepigmenteerde tinten en vind dit toch wat te subtiel. Wel heel gaaf die gekleurde mascara, al zou ik het niet vaak gebruiken!

[Beantwoorden]


Door Rosanne op 2 februari 2016 10:47

Wat een toffe verpakkingen!
Ik vind de nagellakjes het mooist.
De gekleurde mascara’s vind ik dan weer niets, maarja ieder zo zijn ding ;)

[Beantwoorden]


Door Mandy op 2 februari 2016 10:49

De verpakkingen vind ik helemaal geweldig, maar toch is deze collectie helaas niet zo mijn ding. De oogschaduws vind ik te licht en subtiel voor mij (al is jouw look ermee wel erg mooi geworden!) en de poeder en lipproducten zijn ook een ‘mwa’. De roze mascara en de lakjes vind ik wel erg leuk, maar daar zou ik persoonlijk niet zoveel geld voor neertellen. Wel een goede uitgebreide review met mooie foto’s!

[Beantwoorden]


Door Teddy op 2 februari 2016 10:53

Oh wauw, wat ziet de collectie er prachtig uit!

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 2 februari 2016 10:58

Alles ziet er zo mooi uit :D Die mascara’s zijn niks voor mij, maar tegen de rest zeg ik geen nee ;)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 2 februari 2016 11:29

De verpakking is echt zo mooi! Vooral het oogschaduw palette vind ik prachtig. Ik vind het leuk dat de kleuren van de mascara’s zo intens zijn, dat zie je niet vaak! Alleen de roze/rode vind ik eigenlijk een beetje een eng effect geven.

[Beantwoorden]


Door Kim op 2 februari 2016 11:30

Haha, die gekleurde mascara, écht een eyecatcher! Zou voor mij ook te gewaagd zijn voor overdag, maar voor een keer is het inderdaad heel leuk! Ik vind het overigens wel echt tof als mensen dit wel dagelijks durven te dragen, weer eens wat anders. Liefs, Kim

[Beantwoorden]


Door Mjay op 2 februari 2016 12:05

Alleen voor de verpakkingen zou ik de producten kopen :-D Maar daarvoor zijn ze me net iets te duur.. Ik vind trouwens dat die blush heel erg mooi bij jou uitpakt. Is mss een vreemd compliment (en dus ook zo bedoelt) maar ik vind die substantie van blush mooier bij jou huid blenden dan poederblush?

[Beantwoorden]


Door Lotte | TheBudgetBlog op 2 februari 2016 12:06

Wow die mascara’s geven echt een hele intense kleur! Ik weet alleen niet of ik roze mascara zou gaan gebruiken haha! De nagellakjes vind ik wel echt prachtig <3

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 2 februari 2016 13:17

Wauw, die rode mascara is toch wel echt opvallend. Deze zou ik enkel durven dragen op een feestje

[Beantwoorden]


Door Manon op 2 februari 2016 13:42

Ik vind de blush echt heel erg mooi

[Beantwoorden]


Door Andréa op 2 februari 2016 14:33

Ik vind de producten er heel mooi uitzien, maar de kleuren zijn ongeveer het tegenovergestelde van wat ik normaal gebruik. Het is me allemaal iets te zacht en pastellerig ;)
x

[Beantwoorden]


Door Lys op 2 februari 2016 15:21

Ziet er een prachtige collectie uit, maar dan vooral qua verpakking. Van de producten zelf word ik niet zo wild. Het lipproduct in ‘Rose Folk’ zou ik eventueel nog kopen, mooi kleurtje! De gel blush klinkt ook fijn, ik heb een gelijkaardige blush van Josie Maran en die is super.

[Beantwoorden]


Door Rachel Kromdijk op 2 februari 2016 16:21

ik vind het prachtig eruit zien alleen de mascara vind ik wel heftig! had beter met kerst kunnen komen haha!

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 2 februari 2016 16:25

Van de gekleurde mascara ben ik niet echt wild, maar de rest is wel heel mooi. En die verpakkingen, waauw!

[Beantwoorden]


Door Leonie - AllAboutLeonie op 2 februari 2016 16:33

Deze verpakkingen van YSL zijn echt to die for, wauw <3

[Beantwoorden]


Door Amélie Cammaert op 2 februari 2016 16:41

Ik draag ook liever zwarte mascara maar soms kan dat roos kleurtje ook wel eens leuk zijn :)

[Beantwoorden]


Door Layla op 2 februari 2016 16:41

de producten zijn zeker prachtig!

[Beantwoorden]


Door Amber op 2 februari 2016 17:05

Vraag van de dag: ben je met de gekleurde mascara op naar buiten gegaan? ????

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 2 februari 2016 17:06

De verpakkingen vind ik prachtig, maar voor de rest vind ik de producten niet veel voorstellen. Wat jammer eigenlijk. De kleuren zijn gewoon niet weggelegd voor me.
xx

[Beantwoorden]


Door Anna op 2 februari 2016 17:09

Ik vin het heel mooi hoe je al die producten elke keer mooi neerlegt. Hele mooie foto’s. (love)

[Beantwoorden]


Door Mariska op 2 februari 2016 17:26

Wat mooi! En die nagellak in het roze vind ik zo schattig :) de verpakkingen trouwens ook!

[Beantwoorden]


Door Julia op 2 februari 2016 17:44

Wauw wat een prachtige producten en wat een mooie foto’s van de producten!

[Beantwoorden]


Door Dalinka op 2 februari 2016 17:46

Prachtige verpakkingen, maar de inhoud is niet helemaal mijn ding. Dit soort kleuren staan mij voor geen meter haha. De nagellak vind ik dan nog wel leuk. Vooral Peace Green. Fijne review Vera!

[Beantwoorden]


Door Dotsofnailpolish op 2 februari 2016 18:29

Wat een mooie producten Vera!

[Beantwoorden]


Door Denice op 2 februari 2016 18:32

Ik wil die gezichtspoeder alleen om de verpakking haha. Dat is best slecht van mij eigenlijk (A)

[Beantwoorden]


Door melissa op 2 februari 2016 19:14

Ohhh wat en mooie doosjes allemaal! Die nagellakken ga ik zeker kopen, zo mooi!

Ik denk dat wanneer je alle producten afzonderlijk (dus niet allemaal in 1 look) in een look zou verwerken deze collectie beter tot zijn recht zou komen. Het is nu allemaal net iets té kleurrijk.

[Beantwoorden]


Door Lonneke op 2 februari 2016 19:14

Wauw bijzonder die gekleurde mascara. Dat lijkt me echt leuk om mee te experimenteren :D

[Beantwoorden]


Door Sara op 2 februari 2016 19:16

Ik scrolde door mijn bloglovin’ feed en ik dacht: hallo perfecte foto. Uiteraard van de enige echte Vera Camilla. :) Nu zijn de producten ook wel ontzettend fotogeniek, maar je hebt ze ontzettend mooi weergegeven. Mijn collectie is het ook niet helemaal, hoewel ik het oogschaduwpalette en de gezichtspoeder echt heel erg mooi vind. Juist die lichtgroene vintage kleur vind ik erg prettig. :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 februari 2016 om 09:28:

Dankjewel Sara :$

[Beantwoorden]


Door Elise op 2 februari 2016 19:29

Wow, die roze mascara vind ik persoonlijk een beetje creepy :x

[Beantwoorden]


Door Quinty op 2 februari 2016 19:52

Wauw!! de verpakkingen zijn super mooi!! De kleuren zijn pravhtig en de mascara is super vet!! Jij bent mijn grote voorbeeld! misschien een kijkje op mijn blog? (love) ^^)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 2 februari 2016 19:53

Hmm qua kleuren is deze collectie niet helemaal mijn ding, maar de verpakkingen vind ik dan weer wel mooi!

[Beantwoorden]


Door Rahma op 2 februari 2016 19:56

Wat een prachtige collectie! Ik zou deze producten alleen niet zo snel kopen, geef mij maar de bruintinten en de nude lipsticks

[Beantwoorden]


Door Esmée op 2 februari 2016 20:29

Wat hebben de producten een mooie uitstraling, je foto’s zijn in ieder geval heel mooi. Ik vind de meeste producten wat tegenvallen, de verpakking is mooier dan de inhoud. Ik vind de gezichtspoeder en de roze mascara daarentegen wel erg mooi. x

[Beantwoorden]


Door Merel op 2 februari 2016 20:43

Ik heb 2 Made To Stay Smoothing Lip Polishes van Catrice en die lijken heel erg op deze lipproducten, ook erg fijn en kosten maar 5 euro per stuk!

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 2 februari 2016 20:45

De collectie op zich is niet m’n ding maar als ik geld te veel had kocht ik de palettes gewoon om naar te kijken haha ^^) de nagellakjes vind ik ook nog bijzonder!

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 2 februari 2016 22:02

Ik vind de collectie erg mooi, maar niet echt draagbaar! Zeker de mascara’s niet!

[Beantwoorden]


Door Saraya op 2 februari 2016 22:49

Oehh..prachtige collectie, de gezichtspoeder en de lakjes zijn mijn favorieten :)
X

[Beantwoorden]


Door Camille Segaert op 2 februari 2016 22:53

Die rode mascara vind ik net supercool!
Alleen spijtig dat hij zoveel kost..

Leuke review Vera! :star:

Liefs Camille x

[Beantwoorden]


Door priscilla op 3 februari 2016 13:49

De verpakkingen zien er echt prachtig en aantrekkelijk uit. De producten zelf spreken me iets minder aan. Enkel de lakjes zou ik zelf wel willen hebben.

[Beantwoorden]


Door Vera op 3 februari 2016 20:27

Wat een super mooie verpakkingen! Vind de gekleurde mascara’s alleen helemaal niks. Ik schrok er een beetje van haha.

[Beantwoorden]


Door Mieke | Mieksmind op 4 februari 2016 19:48

Wat is de verpakking van de collectie prachtig, wauw wat een mooie kleuren combinatie. Ik vind de collectie zelf niet zo mooi, ik zou er zelf niets van willen en dat heb ik normaal wel. Jammer, ik vind het niet zo mooi uitpakken als dat het er op het 1e moment uitziet. Ook rode mascara..nehh is het hem niet voor mij. Misschien voor carnaval ;-)?

[Beantwoorden]


Door P op 6 februari 2016 14:10

Hoi Vera, ik vind je blog erg leuk en je filmpjes ook, alleen je zou toch wel denken dat je na jaren bloggen weet dat je “ik hou van” toch echt met een -d schrijft.

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 7 februari 2016 18:43

wat een prachtige collectie van yves saint laurent weer zeg! en de kleuren trekken mij ook erg aan. liefs soraya

[Beantwoorden]