Urban Decay x Gwen Stefani Blush Palette

Urban_Decay_gwen_stefani_blush_palette01

Het Gwen Stefani oogschaduwpalette wat eind vorig jaar gelanceerd werd, bleek slechts een voorproefje te zijn van de samenwerking tussen het cosmeticamerk en de zangeres. Voor de lente hebben de twee namelijk meerdere Limited Edition producten gecreëerd, waaronder een prachtig Blush Palette.

Urban_Decay_gwen_stefani_blush_palette02

Urban_Decay_gwen_stefani_blush_palette03

De vormgeving van het blush palette is van dezelfde mooie en zware kwaliteit als het oogschaduw palette. Maar daar waar het oogschaduw palette zwart kunststof had, is er bij het blush palette gebruik gemaakt van wit kunststof. Dat oogt net even wat frisser, perfect voor de lente!

Het blush palette is vanaf medio februari te koop bij Ici Paris XL. Momenteel zie ik hem nog niet in de webshop staan, maar ik verwacht dat het niet heel lang meer zal duren voordat daar verandering in komt.

Urban Decay x Gwen Stefani Blush Palette € 45,00

Urban_Decay_gwen_stefani_blush_palette04

Urban_Decay_gwen_stefani_blush_palette05

Officieel is het een blush palette, maar ook met highlighter en contouring is rekening gehouden. De poeders in het palette kunnen gecombineerd en apart gedragen worden.

Urban_Decay_gwen_stefani_blush_palette06

Urban_Decay_gwen_stefani_blush_palette07

Cherry – Easy – Angel

Urban_Decay_gwen_stefani_blush_palette08

Cherry

Cherry vind ik niet echt ‘cherry’, want rood is deze blushkleur niet. Hij is juist heel lief poppig roze. Cherry is sterk gepigmenteerd en heeft een mooie zachte glans, waardoor de blush natuurlijk op mijn huid ligt. Een frisse, koele tint.

Urban_Decay_gwen_stefani_blush_palette09

Easy

Easy is ook koel en roze van kleur, maar is nog net even iets donkerder. Er zitten kleine gouden deeltjes in de blush, die ik op mijn huid niet heel duidelijk zie zitten, maar die een wel iets warmere gloed geven. Ik denk dat deze blush erg mooi zal staan op de getinte huid.

Urban_Decay_gwen_stefani_blush_palette10

Angel

Angel is een prachtige highlighter, die me aan mijn favoriete highlighter van The Balm doet denken. Angel is heel licht goudkleurig en geeft een prachtige glans. De gouden kleur zie ik in de swatch duidelijk, maar op mijn huid blendt de highlighter zo mooi in dat ik enkel de warme gloed zie. Een pluspunt, want dat maakt hem makkelijk te combineren.

Urban_Decay_gwen_stefani_blush_palette11

Lo-Fi – Hush – OC

Urban_Decay_gwen_stefani_blush_palette12

Lo-Fi

Lo-Fi is de bronzer/contour poeder die in het palette zit. Hij is volledig mat en vrij warm van kleur. Ik heb hem hier gecombineerd met Angel, waar hij goed bij past en mooi mee blendt. Onder mijn jukbeenderen vind ik Lo-Fi best kunnen, maar langs mijn neus en voorhoofd vind ik hem toch snel wat vlekkerig staan. Iets koeler van kleur was deze bronzer natuurlijker geweest.

Urban_Decay_gwen_stefani_blush_palette13

Hush

Hush vind ik heel bijzonder. De kleur van deze blush is vrij zacht en natuurlijk, maar wel met een intense warme gloed. Hush is oranje, zonder vlekkerig of onnatuurlijk over te komen. Dat bevalt me wel.

Urban_Decay_gwen_stefani_blush_palette14

OC

OC is vrij geel en heeft een parelmoer glans. Ik vind hem best lastig te gebruiken. Te weinig kleur voor een blush, maar niet heel glanzend en wat te geel voor een highlighter. Wellicht dat hij op een iets donkerdere huidskleur beter uitpakt. De parelmoer glans vind ik wel mooi.

Urban_Decay_gwen_stefani_blush_palette15

De blushes in het Urban Decay x Gwen Stefani Blush Palette zijn goed gepigmenteerd. Er is voor afwisselende kleuren gekozen en hier en daar ook lekker wat glans. Sommige blushes (zoals Cherry en Easy) zijn zelfs zo gepigmenteerd dat je er maar beter een beetje voorzichtig mee kunt zijn.

Kleine kans dat je in een oogshaduw/blush/lipstick palette alle kleuren mooi vindt, of dat ze je allemaal staan. Ik heb wel een aantal favorieten (Angel en Hush), maar ik vind ook de andere tinten in het palette helemaal niet onaardig. Ik vind het een erg mooi palette en ben benieuwd wat deze samenwerking nog meer gaat brengen.

Het Urban Decay x Gwen Stefani Blush Palette is vanaf medio februari 2016 te koop bij geselecteerde Ici Paris XL winkels en in de webshop*.

Twitter Facebook
Categorie: High end | 3 februari 2016 | 46 reacties | Tags: , , , , ,

Reacties

Door Femke op 3 februari 2016 06:08

Ik vind dit echt zo’n mooi palette! Ik zou hem heel graag willen hebben :-).

[Beantwoorden]


Door Maaike op 3 februari 2016 06:43

Ik vind Cherry je prachtig staan Vera. Voor mij is dat de enige kleur die me aantrekt wat dit palette betreft. De andere kleuren zijn me te donker of te warm. Nog een vraagje: is lo-fi nou een bronzer of een contour poeder? Bronzer kan natuurlijk een contour zijn, maar het hoeft niet. Lo-fi lijkt me, zoals je zegt, te warm als contour, zoals je hem hier draagt, maar vind je de kleur wel draagbaar als bronzer op een lichtere huid of dat ook niet?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 februari 2016 om 09:26:

Goede vraag Maaike. Ik denk dat dat nog wel net zou kunnen :-)

[Beantwoorden]


Door Amy op 3 februari 2016 06:45

Ik vind het een prachtig palette, maar met sommige kleuren (zoals de twee rechtsonder) zou ik me geen raad weten en dan wordt het mij toch iets te prijzig.

[Beantwoorden]


Door Akosua op 3 februari 2016 06:49

Ik ben groot fan van Urban Decay en gek op Gwen, maar uit dit palette zou ik denk ik maximaal 2 kleuren gebruiken. Daar heb ik dan toch geen €45 voor over, dan koop ik liever een aantal losse blushes voor dat bedrag.

[Beantwoorden]


Door Marlotte op 3 februari 2016 06:59

Echt een waanzinnig mooi palette dit. De verpakking, de blushes. Ja, dit is een nieuwe favoriet!

[Beantwoorden]


Door Anniek op 3 februari 2016 07:04

Ik vind het toch altijd een beetje risky blijven, dit soort grote palettes. Want een aantal vind ik echt onwijs mooi, maar er zitten er ook een paar tussen die ik nooit zou gebruiken! Is dan toch jammer… :) Maar op zich best wel een tof palet dit, mooie en duidelijke foto’s heb je er ook van gemaakt! :yay:

[Beantwoorden]


Door Kelly op 3 februari 2016 07:19

Ze zien er allemaal erg mooi uit! Alleen jammer dat het zo prijzig is

[Beantwoorden]


Door jeapiebel op 3 februari 2016 07:23

W-A-UW! Dat blush palette! Vooral de kleuren Cherry en Easy zou ik héél vaak gebruiken.
De verpakkingen zijn echt supermooi! Ik ben echt benieuwd naar het product. Het oogschaduw palette bevalt me in ieder geval nog steeds heel goed!

[Beantwoorden]


Door Esther op 3 februari 2016 07:40

Wauw wauw wauw. Ik ben echt wel een beetje fan van UD. Dit palette lijkt me ook suuuper mooi! De Cherry vind ik bij jou denk ik t mooist :)
Deze tinten staan je ook goed! Jammer dat dis lo-fi zo warm is. Dat vind ik lastig aan bronzers en donkere xontourtinten. Vaam zijn ze zo oranje en warm. Heb je tips voor een koelere kleur?
Die highlighter van de balm zie ik steeds vaker, op jouw website maar ook bij anderen. Misschien toch maarveven bekijken!
Ik vind alleen jammer dat je soms niet heel veel verschil ziet tussen blushes.

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 3 februari 2016 07:43

Ik vind hem echt prachtig! Alle kleuren spreken me wel aan en ik ben gewoon echt een No Doubt fan, haha. Als het goed is, krijg ik hem één dezer dagen ook binnen (via Engelse webshop) en ik ben heel benieuwd hoe de kleuren mij gaan staan :). In Nederland is hij trouwens vanaf 8 februari te koop!

[Beantwoorden]


Door Bianca op 3 februari 2016 07:47

Het oogschaduw palette heb ik aan mij voorbij laten gaan, maar die blush palette moet ik gewoon hebben x

[Beantwoorden]


Door Esmee op 3 februari 2016 07:51

Heel leuk dat wij nu ook weer kunnen genieten van UD. Het palette en de kleuren vind ik prachtig. Hush is ook mijn favoriet, fris kleurtje!
XOXO esmee

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 februari 2016 om 09:27:

Ik ook! Ben echt heel blij dat het merk terug is in Nederland ^^)

[Beantwoorden]


Door Margot op 3 februari 2016 07:58

Een pallet is altijd wat lastiger inderdaad, maar er zitten een hoop mooie kleuren in!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 3 februari 2016 08:05

Ik zou ze inderdaad niet allemaal dragen en dan is het zonde, maar oh wat is de verpakking mooi!

[Beantwoorden]


Door Svenja op 3 februari 2016 08:09

Wauw, wat een pareltje van een palette weer van Urban Decay. Ik vind het zo knap dat ze elke keer weer met de mooiste producten op de markt komen. Vooral de kleuren Cherry en Easy vind ik prachtig en lekker goed gepigmenteerd <3 En Angel is inderdaad erg mooi als highlighter. Yes, dit is een product die ik weer aan mijn wishlist toevoegen!

[Beantwoorden]


Door Demi op 3 februari 2016 08:23

Ik denk dat ik beter losse kleuren kan kopen waarvan ik zeker weet dat ze me staan, maar wow wat is dit qua vormgeving een prachtig palette!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 3 februari 2016 08:40

Wat een prachtig palette! Ik denk ook wel dat ik met alle kleuren wel wat zou kunnen, dus hopelijk kan ik hem bemachtigen als hij straks in de webshop staat!

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 3 februari 2016 09:14

Werkelijk echt prachtig!!! Ik denk dat deze nu wel bovenaan mijn wishlist staat ;)

[Beantwoorden]


Door Juliette - Tjuly op 3 februari 2016 09:40

Ik heb eergisteren zo zitten twijfelen, of ik nu moest wachten op het blush palette of dat ik zou gaan voor het UD Vice 4 palette… :) Ik ben toch uiteindelijk gegaan voor de Vice 4 en ik denk, met mijn huidskleur dat ik wel de juiste keuze heb gemaakt.. Al zitten er echt pareltjes tussen wat ik zo zie! En die verpakking, prachtig! Vind ik stiekem veeeel mooier dan het stoere Vice palette..

[Beantwoorden]


Door Jana op 3 februari 2016 10:02

Ik heb het palette sinds gisteren en ben ik ben er ook enorm tevreden mee! Ik ben heel blij dat ik gewacht heb om het oogschaduwpalette te kopen en voor dit mooie palette gekozen heb!

[Beantwoorden]


Door Minke op 3 februari 2016 10:03

Die verpakking is echt zo gaaf!

[Beantwoorden]


Door robin op 3 februari 2016 10:19

ik vind Cherry echt een super mooie en lieve kleur! ♡ elke tint in het palette vind ik wel mooi.

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 3 februari 2016 10:30

Een mooi palette, al vind ik niet alle blushes even mooi. Daarom twijfel ik enorm of ik hem wel moet kopen!

[Beantwoorden]


Door Jessica op 3 februari 2016 10:44

Mega mooie pallete en de verpakking ziet erbzo gaaf uit. <3

[Beantwoorden]


Door Teddy op 3 februari 2016 10:44

Wat een mooie blushes zitten er in het palette! Ik vind het palette zelf er ook onwijs leuk uitzien!

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 3 februari 2016 11:55

Ik vind het palette heel aantrekkelijk op het eerste zicht, maar met m’n lichtgetinte huid zouden niet alle kleuren mooi tot hun recht komen. Voor die prijs wil ik toch het merendeel van de kleuren kunnen gebruiken

[Beantwoorden]


Door Nicole op 3 februari 2016 13:17

Ik moet zeggen dat ik dit palette echt geweldig vind. Wat een ongelofelijk mooie kleuren zitten erin zeg!

[Beantwoorden]


Door priscilla op 3 februari 2016 13:56

Het oogschaduw palette heb ik aan me voorbij laten gaan, maar bij dit palette gaat dat niet gebeuren! Wauw.. ik ben er verliefd op geworden.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 3 februari 2016 14:02

Ik vind het echt een mooi palette met lekker gevarieerde kleuren!

[Beantwoorden]


Door Laura op 3 februari 2016 14:49

Wauw, prachtig palet! Ik vraag me altijd af hoe je deze swatches maakt. Haal je per blush je hele gezichtsmake-up er weer af en begin je weer opnieuw? ^^)

[Beantwoorden]


Door Hannelore op 3 februari 2016 15:02

Mooi! Er zit een leuke kleur in voor iedereen :)

[Beantwoorden]


Door Bianca op 3 februari 2016 15:09

Hmm nee, de bronzer zou ik denk ik nooit gebruiken, maar de andere poeders zijn wel heel erg mooi. Het palette stond al op mijn wishlist, ik weet nog niet of ik hem effectief ga kopen.

[Beantwoorden]


Door Eva op 3 februari 2016 15:40

Liefde voor Urban Decay hoor! Ze testen niet op dieren en dan maken ze ook nog zulke fijne make-up. Ik heb laatst het oogschaduw palette gekocht en nu brengen ze deze blush palette uit….Oh dat wordt weer shoppen :-). Ik heb al meerdere reviews gezien en ik raak steeds meer overtuigd!

[Beantwoorden]


Door Lotte | The BudgetBlog op 3 februari 2016 16:14

Leuk en divers palette! Kun je echt alle kanten mee op :)

[Beantwoorden]


Door Irina op 3 februari 2016 16:30

Ik vind het echt een prachtig palette; en je kunt er zo veel kanten mee op!
Zelf heb ik het oogschaduw palette ook en daar ben ik echt ontzettend blij mee ^^

[Beantwoorden]


Door Sanne op 3 februari 2016 17:58

Zo heerlijk dat je elke dag een artikel plaatst, tenminste een garantie van een fijne dag ^^)

[Beantwoorden]


Door femketje op 3 februari 2016 19:01

oehh die is pretty ;D :doh:

[Beantwoorden]


Door Romy op 3 februari 2016 19:59

Prijzig palette, maar wauw wat mooi!

[Beantwoorden]


Door Vera op 3 februari 2016 20:26

Dit palette zou ik heel graag eens willen proberen. Vind dat er echt een hele mooie variatie in zit. En de verpakking alleen al is toch super mooi.

[Beantwoorden]


Door anna op 3 februari 2016 20:35

Oh wauw, wat een prachtig palette! Hier kun je echt super veel kanten mee op, perfect! Wat een mooie kleuren zitten erin <3

[Beantwoorden]


Door Layla op 3 februari 2016 21:09

Wat een mooi palette! Die wil ik snel in de winkel eens bekijken

[Beantwoorden]


Door Saraya op 3 februari 2016 21:10

Wauw zo mooie Blush Palette, die gaat op mijn wishlist :)
X

[Beantwoorden]


Door melissa op 3 februari 2016 22:07

Wauw wat een prachtig palette! Ik vind Cherry en Hush supermooi :)

[Beantwoorden]


Door Mariska op 4 februari 2016 13:32

Ik vind het een prachtige palette, heel mooi vormgegeven ook. Je foto’s worden steeds mooier ook Vera :)

[Beantwoorden]