Urban Decay Gwen Stefani Eyeshadow Palette + 2 looks

Urban_decay_gwen_stefani_eyeshadow_palette01

Spuit 11 hier! Ik wilde heel graag het Urban Decay Gwen Stefani Eyeshadow Palette reviewen, maar helaas raakte hij zoek in de post en kwam hij daardoor verlaat aan. Ik besloot hem alsnog te reviewen, omdat ik veel te benieuwd was. De zangeres en het merk zijn een samenwerking aangegaan en dit is het eerste product wat ze lanceren.

Urban_decay_gwen_stefani_eyeshadow_palette02

Urban_decay_gwen_stefani_eyeshadow_palette03

Het oogschaduwpalette voelt zwaar aan, is stevig gemaakt, sluit magnetisch, heeft een grote spiegel en ziet er gewoon erg gaaf uit! Het metalen plaatje op de deksel, de ronde vakjes: ik vind het stoer en goed bij Gwen Stefani passen.

Urban Decay Gwen Stefani Eyeshadow Palette € 52,00

Urban_decay_gwen_stefani_eyeshadow_palette05

Urban_decay_gwen_stefani_eyeshadow_palette04

De 15 oogschaduws in het palette zijn veelal koel van kleur. Er zitten neutrale tinten in, maar ook een paar felle oogschaduws zoals roze en metallic blauw. De oogschaduws hebben matte, glanzende en glitterende texturen. Een aantal oogschaduws zoals bijvoorbeeld Blackout kun je al kennen, omdat ze in de vaste collectie van UD zitten.

Urban_decay_gwen_stefani_eyeshadow_palette06

Urban_decay_gwen_stefani_eyeshadow_palette07

Blonde – Bathwater – Skimp – Steady – Punk

Urban_decay_gwen_stefani_eyeshadow_palette08

Baby – Anaheim – Stark – Zone – Serious

Urban_decay_gwen_stefani_eyeshadow_palette09

Pop – Harajuku – Danger – 1987 – Blackout

De oogschaduws in het palette zijn heel intens en zacht. Alleen over de eerste drie oogschaduws in het palette ben ik wat minder enthousiast, omdat die stroef aanvoelen en minder goed gepigmenteerd zijn. Vooral de oogschaduws in de tweede en derde rij zijn mijn favoriet. De kwaliteit is formidabel.

Urban_decay_gwen_stefani_eyeshadow_palette13

Urban_decay_gwen_stefani_eyeshadow_palette14

Urban Decay Primer Potion

Urban Decay Bathwater(binnenste ooghoek + wenkbrauwbot)
Pop (bewegend ooglid)
Anaheim (arcadeboog)
Punk (onderste wimperrand)

Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look Eyeliner – review
Benefit They’re Real! mascara – review

Urban_decay_gwen_stefani_eyeshadow_palette10

Urban_decay_gwen_stefani_eyeshadow_palette11

NYX White Eyeshadow Base

Urban Decay Blonde (binnenste ooghoek + wenkbrauwbot)
1987 (bewegend ooglid)
Danger (arcadeboog)
Harajuku (onderste wimperrand)

Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look Eyeliner – review
Benefit They’re Real! mascara – review

Urban_decay_gwen_stefani_eyeshadow_palette12

In gebruik bevalt het palette me nog beter dan ik verwachtte. De oogschaduws zijn intens en blenden soepel. Zelfs de highlighter waar ik na het swatchen niet van onder de indruk was, doet het goed. Hij glanst mooi.

Het Urban Decay Gwen Stefani oogschaduw palette bevat uiteenlopende kleuren oogschaduw voor zowel een neutrale, als een gekleurde of een smokey ooglook. Je kunt er veel kanten mee op en er talloze looks mee creëren. Hoewel het niet helemaal mijn kleuren zijn (ik draag liever wat warmere tinten), zie ik wel dat dit een heel mooi en goed palette is.

Het Urban Decay Gwen Stefani palette is een limited edition en is te koop vanaf 1 december 2015. Wees er snel bij, want op = op!

Urban Decay is te koop bij geselecteerde Ici Paris XL winkels en in de webshop.


Reacties

Door Femke op 21 november 2015 06:35

Ik vind dit palette zo mooi. Ik vind Gwen Stefanie tof, Urban Decay tof en ik ben 1 december jarig.. Als dit geen match made in heaven is ;-)!

[Beantwoorden]


Door Akosua op 21 november 2015 06:56

Ik ben een groot fan van Gwen, maar ik twijfel toch of ik dit palette aan zal schaffen. Wat mij betreft zitten er iets te veel lichte tinten in die toch behoorlijk op elkaar lijken. Dus ik weet het nog niet.

[Beantwoorden]


Door Esmee op 21 november 2015 07:15

De kleuren zijn prachtig, het pigment en de uitstraling van het palette: we mogen blij zijn dat UD weer terug is in Nederland! Ik twijfel of ik dit palette zou willen aanschaffen, felle kleuren gebruik ik namelijk nooit en de bruintinten zijn kleurtjes die ik al wel heb. Wel een erg mooi palette!
XOXO esmee

[Beantwoorden]


Door Eva op 21 november 2015 08:03

Nee voor mijn geen twijfel meer. Ik wil dit palette! :-)
Fijn weekend,
Eva

[Beantwoorden]


Door jeapiebel op 21 november 2015 08:35

Ik was echt enthousiast toen ik hoorde over dit palette al een tijdje geleden. Ik wil graag dit palette hebben van Urban omdat ik Gwen te gek vind. Maar ik twijfel omdat er veel bruin en nude in zit. 5 matte kleuren wat lastig is om mee te werken, omdat ik extreem een droge huid heb. Nu overweeg ik ook Vice.. Ik kan me voorstellen dat Gwen kleur is, want zij heeft een heel lichte huidskleur. Het blijft een prachtige palette!

[Beantwoorden]


Door Marlotte op 21 november 2015 08:35

Aah, wat een prachtige palette is dit zeg! Die verpakking is heel tof en dan hebben we het nog niet eens over de inhoud. Vind vooral die blauwe kleur echt heel gaaf!

[Beantwoorden]


Door PinkFairy op 21 november 2015 08:47

Deze is zo mooi! Alleen zelf vind ik dat er genoeg warme kleurtjes in zitten, juist veel Gwen kennende :)

[Beantwoorden]


Door Sarah op 21 november 2015 08:52

Mooi! Fijn dat er veel rustige kleuren inzitten, maa toch ook een paar heftigere. Met name de blauwe tint in prachtig! Ik vind de eerste drie tinten wel tegenvallen en dat vind ik jammer voor deze prijs.

[Beantwoorden]


Door Eline op 21 november 2015 09:32

Ik vind het palette er echt zo mooi uitzien! Alleen daarom zou ik hem al willen kopen, de kleuren zijn ook erg mooi, maar wel veel nude kleuren. Zo leuk alle nieuwe producten te ontdekken ^^

[Beantwoorden]


Door Jana op 21 november 2015 09:39

Mooi palette! Tof dat je er 2 looks mee maakte ^^)

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 21 november 2015 09:53

Ahh dit is echt een palette voor mij! Mag ‘m van mezelf niet kopen want al veel teveel van dit soort dingen haha, maar vind ‘m wel heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 21 november 2015 10:11

Wauw die tweede look die je hebt gemaakt vind ik echt prachtig! De eerste look is trouwens ook mooi! Het palette vind ik er ook niet verkeerd uitzien, maar ik vind het nog een beetje “saai” op de een of ander manier. Ik had eigenlijk wel wat meer donkere kleuren en wat meer kleur willen zien, maar als ik dan aan Gwen en haar looks denk, vind ik dit palette juist wel heel erg bij haar passen, omdat ze vaker voor felle lippen dan felgekleurde ogen gaat.

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 21 november 2015 10:19

Ik vind het echt een prachtig palette, heel veel mooie en bruikbare kleuren!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 21 november 2015 10:22

Het is een kwalitatief mooi palette, zoals je van Urban Decay mag verwachten. Ik vind het alleen echt geen toegevoegde waarde hebben voor het assortiment. Als je al een aantal Naked paletten hebt dan heb je hier weinig aan op de felle kleuren na. Maar dan kun je beter net wat meer uitgeven en voor een Vice palette gaan.

[Beantwoorden]


Door Svenja op 21 november 2015 10:41

Wauw, de vormgeving van het palette is echt prachtig! De tinten uit het palette zien er ook erg mooi uit. Maar als ik aan Gwen Stefani denk moet ik aan vrolijke en opvallende kleuren denken! Stiekem vind ik het jammer dat er niet wat meer vrolijke en opvallende tinten inzitten! Maar dat doet natuurlijk niets af aan de kwaliteit van het palette. De looks die je hebt gemaakt zijn echt prachtig en van goede kwaliteit!

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 21 november 2015 10:49

Het is een mooie palette, zowel de verpakking als de oogschaduws. Jammer van de prijs, dat houd me toch wel tegen. Mooie looks heb je gemaakt!

[Beantwoorden]


Door Margot op 21 november 2015 10:52

Er zitten mooie kleuren tussen! Toch is het voor mij denk ik geen nuttige toevoeging aan mijn stash.

[Beantwoorden]


Door Sophie op 21 november 2015 10:58

Wat zien de kleuren er mooi uit! Ik zou hem alleen niet kopen omdat ik toch vind dat de nude kleuren teveel met elkaar overeenkomen en er zitten maar 3 donkere kleuren in om je look donkerder te maken. Het lijken me wel hele fijne oogschaduws :)

[Beantwoorden]


Door nenacecilia op 21 november 2015 11:07

Supermooi palette!

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 21 november 2015 11:17

Zelf vind ik dit een heel mooi, neutraal palette. Alleen had ik van Gwen Stefani meer kleur verwacht, dat vind ik denk ik een beetje de tegenvaller. Natuurlijk zijn de kleuren prachtig, maar omdat ik al zoveel nudekleuren heb, sla ik hem denk ik over :).

[Beantwoorden]


Door Lillyshuid op 21 november 2015 11:28

Ik vind dit zo’n mooi palette! Je hebt er erg mooie looks mee gemaakt :-)

[Beantwoorden]


Door Loes op 21 november 2015 11:51

Deze vind ik zo mooi! twijfel enorm of ik heb Naked2 palette moet kopen met warmere kleuren of deze. Ze zijn beide zo mooi!

[Beantwoorden]


Door Varenka W op 21 november 2015 11:57

Haha nou Femke, nu maar hopen dat ze je tip ook lezen ????

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 21 november 2015 12:32

Ik ben altijd zo te spreken over de oogschaduws van Urban Decay. Dit palette ziet er weer prachtig uit! Mooi look heb je gemaakt.

[Beantwoorden]


Door Anne op 21 november 2015 12:37

echt zo’n mooie kleuren. De palette ziet er echt supere mooi uit (love)

[Beantwoorden]


Door Frederique op 21 november 2015 12:46

WAUW! Wat een prachtig palette, de tweede look die je ermee hebt gemaakt is echt tof, staat je heel mooi! XX (love)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 21 november 2015 13:32

Ik heb een beetje mijn twijfels over het palette!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 21 november 2015 13:47

Hij is heel gaaf, alleen mij te duur haha.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 21 november 2015 14:08

Wauw wat is ‘ie mooi zeg!

[Beantwoorden]


Door Bianca op 21 november 2015 15:03

Oh, ik vind dat er juist veel warme tinten in zitten, op de “uitschieters” zoals roze en blauw na. Ik vind vooral de vormgeving van dit palette heel mooi en best wel origineel :)

[Beantwoorden]


Door Vera op 21 november 2015 15:45

Hij staat op mijn lijstje alleen twijfel ik steeds een beetje meer aangezien ik net Vice 4 binnen heb gekregen. De verpakking maken ze ook gewoon te mooi om het te laten liggen. Ik heb gelukkig nog even om er over na te denken.

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 21 november 2015 16:03

Ik vind de vormgeving echt heel leuk en ook de looks die je gemaakt hebt, vind ik echt voltreffers. Toch overtuigd het palette me niet om de een of andere reden. Wel een leuke en volledige review :)
xx

[Beantwoorden]


Door Annelyn op 21 november 2015 16:11

Haha, ik dacht dus eerst dat het zo’n palette was wat je zelf moest vullen met losse oogschaduws, vanwege dat plaatje waarbij je al die zwarte rondjesziet :) Het palette ziet er wel super mooi uit zeg! Mooie ooglooks heb je gemaakt, hoewel ik blauw een hele mooie kleur vind bij oogschaduw, ziet het er als ik het gebruik altijd uit alsof iemand mij een stomp in mijn gezicht heeft gegeven en ik er nog een blauwe plek van heb :-P Heeft iemand toevallig goede tips om dat te voorkomen?

[Beantwoorden]


Door Manon op 21 november 2015 16:40

Ik vind het een hele mooie palette !

[Beantwoorden]


Door Maud op 21 november 2015 18:30

Wat leuk dat je twee verschillende ooglooks hebt gemaakt!

[Beantwoorden]


Door Nina Simplynspecial op 21 november 2015 18:44

Ik vind de looks die je hebt gemaakt erg geslaagd. Ik zou willen dat ik dit zo kon (vastleggen). Nog even blijven oefenen hihi.

[Beantwoorden]


Door Sara op 21 november 2015 19:03

Mooi palette is het. Inderdaad lekker divers: zowel voor een neutrale als voor een smokey look met een knaller van een kleur. Leuk dat je er twee zo’n uiteenlopende looks mee hebt gemaakt, dat geeft de diversiteit van het palette goed weer!

[Beantwoorden]


Door Andréa op 21 november 2015 19:25

Ik loop niet echt warm voor dit palette eigenlijk. De kleuren zijn een beetje doorsnee en stiekem vind ik de verpakking ook niet mooi. De eerste look vind ik wel prachtig, mooi gedaan! :) Bij de tweede ziet Danger er niet zo mooi uit als in de pan :(
x

[Beantwoorden]


Door Teddy op 21 november 2015 19:50

Wat een gaaf palette is dit!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 21 november 2015 23:03

Prachtig palette! Er had wel iets meer variatie aan kleuren in mogen zitten maar de pigmentatie is echt top. Mooie looks heb je geaakt.

[Beantwoorden]


Door Wies | Nature of Happiness op 21 november 2015 23:11

Erg mooi!! Urban Decay palettes zijn echt geweldig fijn.

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 22 november 2015 09:19

Supermooi palette!

[Beantwoorden]


Door anna op 22 november 2015 10:54

Wat een mooie looks heb je gemaakt met het palette, zo te zien kun je er veel kanten mee op!

[Beantwoorden]


Door Nadia op 22 november 2015 12:10

Het is een mooi palette en de pigmentatie ziet er goed uit, maar toch valt ‘ie me een beetje tegen. Vind het geen Gwen Stefani schreeuwen. De verpakking is wel prachtig!

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 23 november 2015 15:12

Die blauwe kleur vind ik echt heel mooi. Alleen al daarvoor zou ik het palette kopen

[Beantwoorden]


[…] een paar dagen geleden heeft Vera nog een review van UD gemaakt, wat me weer aan het twijfelen bracht. Het gaat zo maar door. Ik denk veel na als ik € 52 […]


Door Wieke op 16 december 2015 13:09

Zojuist na wat wikken en wegen toch dit pallet besteld. Het was deze of de Naked 2. In verhouding voor de mensen die nog twijfelen wegens de prijs is dit palet veel goedkoper dan het Naked pallet. De kleuren in het naked pallet zijn 1.3 gr. per kleur en er zitten er 12 in. In het Gwen Stefani palet zijn de kleuren 1,5 gr. en dan 15 kleuren! Dus je krijgt meer kleur en gewicht voor 3 euro meer!. Ik zeg doen! :3

[Beantwoorden]

Steffi antwoordt op 22 mei 2016 om 17:12:

Waar heb jij dit pallet gekocht? Xx

[Beantwoorden]


[…] Gwen Stefani oogschaduwpalette wat eind vorig jaar gelanceerd werd, bleek slechts een voorproefje te zijn van de samenwerking […]


Door Michelle Kaiser op 10 februari 2016 22:14

Ik ben verliefd op dit palette, maar hij is zo duur. Ik heb veel andere producten voor deze prijs.

[Beantwoorden]