Liefde voor make-up

liefde_voor_make-up01

Toen ik me meer op make-up ging richten en mijn eerste Coastal Scents kwasten en 88 oogschaduwpalette kocht, dachten mijn ouders nog dat het een fase was. Ook de eerste jaren van mijn blog, toen mijn vader nog wel eens na het kopen van nóg een oogschaduwpalette ‘maar die heb je toch al?’ aan me vroeg. En ikzelf wist ook niet of deze nieuwe interesse weer over zou gaan, of juist nog verder zou groeien.

Ik ben al bijna zeven jaar aan het beautybloggen. Wow, lang! Maar het voelt helemaal niet zo lang, de tijd is voorbij gevlogen terwijl ik lipstick aan het swatchen en de likes/dislikes aan het filmen was. Dat voelde eigenlijk altijd heel gewoon. Over make-up schrijven en praten is leuk, dat doe ik elke dag. Het hoort in mijn dagelijkse routine, ik kan me bijna niet voorstellen dat het ooit anders geweest is.

In die zeven jaar heb ik best wat gedaan en gezien en soms ook andere beautybloggers zien komen en gaan. Zo ook mijn vriendin Teske, die nu alleen nog over lifestyle schrijft. Ik snapte dat eerst niet zo goed, hoe kon ze nou opeens nièt meer over make-up gaan schrijven? Totdat ze me vertelde dat ze het niet meer zo leuk vond en dat ze het zo bijzonder vond hoe ik nog van elke nieuwe lipstick blij werd. En dat vind ik knap en mooi, dat ze ervoor gekozen heeft na zoveel jaar een ander pad in te slaan. Maar misschien is mijn liefde voor make-up dan toch niet zo vanzelfsprekend.

Al sinds ik klein ben vind ik het interessant. Al die kleuren, mooie doosjes, geuren en texturen. Maar mocht het toch ooit over gaan, over 5, 10, 20 of 50 jaar, dan is dat ook niet erg en is het tijd voor iets nieuws. Dan is het ook niet fijn er maar krampachtig mee door te gaan, terwijl mijn hart er niet meer ligt.

l.a._girl_matte_velvet_lipstick03

Ik sta nog elke keer te kijken van wat de merken elke keer verzinnen. En ook al krijg ik super veel opgestuurd, kan ik het niet helpen zelf ook nog genoeg te kopen. Om te reviewen voor mijn blog en om daarna mooi neer te leggen in de daarvoor bestemde la. En elk pakketje wat ik krijg is een kadootje en elke foto die ik maak, moet goed lukken.

Ik zoek de juiste woorden om elk product te omschrijven en als ik iets echt heel moois en bijzonders klaar heb liggen, dan kan ik gewoon niet wachten. Ik blijf oefenen, elke dag. Tegenwoordig richt ik me wat meer op de perfecte wenkbrauwen en contour, en wat minder op regenboogkleuren oogschaduw, maar ophouden met leren zal ik nooit. Ik heb nog veel te leren, het is nog lang niet perfect. Dat vind ik leuk, want zo blijf ik me ontwikkelen.

Enkel wat mascara draag ik niet. Ik ga gerust de deur uit zonder make-up, dat vind ik geen probleem. Dan maak ik me wat later op, of gewoon eens een dag niet. Maar als ik me opmaak, dan ga ik er helemaal voor. Soms denk ik nog ‘vandaag ff snel, niet teveel’. Maar als ik eenmaal bezig ben, dan ben ik toch al bezig en kan die oogschaduw, blush, highlighter en lipkleur er ook nog wel bij.

michael_kors_parfum_make-up_review02

Achter de meeste producten die ik heb, zit een verhaal. Ik weet nog hoe ik eraan ben gekomen, waarom ik het kocht of kreeg, en op wat voor moment in mijn leven dat was. Ik heb ook een aantal producten die ik niet gebruik, die ik bewaar. Een soort van collector’s items. Om naar te kijken.

Misschien klinkt het voor een ander overdreven, maar mij maakt het blij. Het is mijn grootste hobby en het maakt me heel gelukkig dat ik er elke dag mee bezig kan zijn. En eigenlijk vond ik het een beetje gek dat ik ondanks dat, nog nooit mijn liefde naar de make-up heb geuit. Daarom bij deze <3

Twitter Facebook
Categorie: Beauty gerelateerd | 1 februari 2016 | 61 reacties

Reacties

Door Melissa op 1 februari 2016 15:13

Leuk artikel! Herken mezelf hier volledig in. Ik word ook altijd gelukkig van make-up, vooral van lipsticks en highlighter. Ik kan er geen genoeg van krijgen en ook oogschaduw van Urban Decay.. Prachtig! Mijn moeder zegt ook altijd “Die heb je toch al?” Haha. Blijf zo doorgaan Vera, vind jouw blog de beste beautyblog van Nederland.

[Beantwoorden]


Door Bianca op 1 februari 2016 15:14

Heel herkenbaar! Mooi geschreven ook. We worden ouder, interesses veranderen en de ene beautyblog verandert in een lifestyle blog terwijl de ander door blijft gaan. Ik vind het fijn om hier nog steeds elke dag terecht te kunnen voor reviews en info over nieuwe producten en hopelijk blijft make-up nog lang je passie :-)

[Beantwoorden]


Door sobeautywomen op 1 februari 2016 15:28

Nee hoor, klinkt juist herkenbaar. Super leuk artikel! Wij hopen ook op een dag te kunnen zeggen dat we al 7 jaar bloggen en met mooie makeupjes bezig zijn :)!

[Beantwoorden]


Door Mandy op 1 februari 2016 15:37

Wat heb je dit mooi omschreven! Het is voor mij ook best wel herkenbaar.
Laatst kocht ik een heel goedkoop oogschaduwpalette en ik liet de verbazingwekkend goede swatches aan mijn moeder zien. Toen zei ze: “Maar als deze goed is, waarom koop je dan ook nog steeds dure dingen van MAC/Urban Decay/etc.?” Tja, dat kan ik dan niet zo goed uitleggen. Ik wil het gewoon allemaal haha! Het is een combinatie van liefde en een mooie/grote collectie willen opbouwen denk ik. Een beetje verzamelwoede? Pimpelpaarse lipstick draag ik nooit, maar ik héb het wel – je weet maar nooit, stel dat je het ooit nodig hebt? ;-)

Lang verhaal kort: ik herken die liefde voor make-up heel erg! ^^)
Mooi artikel!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 februari 2016 om 15:46:

Ik ook hoor, vind juist die mix van low-budget en high end fijn ^^) Van alles een beetje!

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 1 februari 2016 15:38

Heel mooi geschreven :)
Ik ben eigenlijk met make-up begonnen toen ik begon met studeren. Bij ons op school was make-up voor de populaire meiden, dus voor mij was het not-done om ook maar iets van mascara te dragen. Nu is dat een beeeeetje omgeslagen haha. Ik hou er echt van me op te tutten :D

[Beantwoorden]


Door Amy op 1 februari 2016 15:39

Wat een mooi stuk Vera! Mensen en interesses veranderen inderdaad en dat is natuurlijk en prima. Maar het is juist ook heel mooi als je wel echt die passie gevonden hebt. Super fijn dat je daar zo blij van wordt! :)

[Beantwoorden]


Door Nina op 1 februari 2016 15:43

Hoi Vera,

Wat fijn dat je je liefde voor make-up en het bloggen hierover met ons deelt! Ik blog niet over beauty. Toch vind ik het ook leuk om bij te leren over make-up. Toen ik begon met mijzelf op te maken (wayyyyy back) waren er nog geen tutorials, dus je kunt je misschien wel voorstellen wat voor missers ik heb gemaakt :p

[Beantwoorden]


Door dresses and daisies op 1 februari 2016 15:47

Ik snap het zeker en vast. Mensen veranderen nu eenmaal en ook hun interesses. Zo heb ik zelf ook beslist om niet zuiver meer over beauty te schrijven, maar ook over mijn passies als knutselen! Waarom niet? Als je plezier in iets hebt, spat dat er vanaf. Net zoals jouw pleziertje make-up is. (love)

[Beantwoorden]


Door Manon op 1 februari 2016 16:09

Ik snap je heel goed hoor en het verbaasd mij ook weer wat voor dingen ze verzinnen voor make-up

[Beantwoorden]


Door Teddy op 1 februari 2016 16:33

Ik snap je heel erg goed! Ik kan ook enorm genieten van make-up, vroeger ook al.

[Beantwoorden]


Door Catherine op 1 februari 2016 16:33

Wat een tof stukje heb je geschreven! Wanneer ik op jouw site kijk, zie ik ook meteen die overweldigende passie voor make-up en dat vind ik juist zo leuk. Dat je zo enthousiast vertelt en ook werkelijk teleurgesteld bent wanneer een product niet goed uitpakt. Lekker genieten dat je je werk hebt kunnen maken van je grootste hobby en knap dat je zegt dat je je niet druk maakt of de passie weg zal ebben.

[Beantwoorden]


Door Esmee op 1 februari 2016 16:37

7 jaar is al een hele mooie prachtige prestatie van het bloggen. Je blog vind ik ontzettend leuk om te lezen en ik geniet (yes, ook nu weer) van alle foto’s die je maakt. Soms scroll ik nog wel eens terug naar je eerste paar artikelen en dan blijft het leuk om te zien hoe je hebt ontwikkeld. Dat je van make-up en voornamelijk rode lipstick houdt staat gegraveerd op mijn netvlies hihi.
XOXO esmee

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 februari 2016 om 17:51:

Ik kom die oude artikelen nog wel eens tegen als ik opzoek ben naar iets en helaas doen bij een groot deel de foto’s het niet meer, maar ik vind het ook altijd leuk om te zien. De tijd vliegt ^^)

[Beantwoorden]


Door Camille op 1 februari 2016 16:47

Wat een leuke post! Ik vind het fijn om posts te lezen waar mensen praten over hun passie, dat komt heel “echt” over! Ik hoop dat je nog lang kan doen wat je graag doet Vera!

Liefs
Camille x

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 1 februari 2016 16:48

Vera, ik begrijp je helemaal. Ik zou het super tof vinden om hier ook mijn werk van te maken, ik ben alleen niet zolang bezig als jij haha. Ik word ook echt gelukkig van alles waar ik me door mijn blog mee bezig houd. Beauty is gewoon super leuk en het is super tof dat jij daar zoveel mee kunt doen! Ik kijk elke ochtend weer uit naar mijn make-up momentje!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 1 februari 2016 16:54

Ik ben zelf pas laat met make up aan de slag gegaan. Maar nu ik er eenmaal midden in zit vind ik het zo heerlijk.

[Beantwoorden]


Door Eva op 1 februari 2016 16:56

Wat een super leuk artikel! Heel herkenbaar ook! Toen ik over het bloggen aan het nadenken was, dacht ik dat ik voeding niet kon combineren met beauty. Maar ik ben juist blij dat ik de stap toch heb genomen. Zo kan ik twee passies van mij toch combineren en er elke dag mee bezig zijn!

[Beantwoorden]


Door Fleur Sophia op 1 februari 2016 17:07

Wat een leuk, spontaan en super goed geschreven artikel, meis! Ondanks dat je nog nooit eerder over jouw liefde voor make-up had geschreven, is dat wel altijd heel duidelijk naar voren gekomen op jouw blog en Youtube kanaal, want de passie straalt er altijd van af! Keep up the good work! :)

[Beantwoorden]


Door Rahma op 1 februari 2016 17:09

Heel leuk artikel om te lezen en ik herken me er heel erg in! Ik hou van kleins af aan al van make-up en vond het super interressant. In de 2 jaar dat ik nu ook blog komt er echt van alles online, maar ik merk dat ik de make-up artikels stiekem toch wel het allerleukste vind om te typen!

[Beantwoorden]


Door Eline op 1 februari 2016 17:43

Het is heel fijn om een artikel te lezen van iemand die het met plezier schrijft en producten reviewd. Zelf word ik ook blij van make-up. Ik vind het heerlijk om mij op te maken. Ook al hou ik het wat kleiner. Meestal alleen mijn ogen, maar de liefde voor lipstick begint wel steeds meer te groeien.

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 1 februari 2016 18:13

:wow: dit is zo herkenbaar! Als ik aan de kassa sta met een nieuw make-upje die ik aan mijn collectie mag toevoegen, hoor ik mijn vriendje al zeggen ‘die heb je toch al’. Volgens hem is alles hetzelfde terwijl ik wel degelijk verschil zie. Tussen de 5 rode lipsticks zit echt wel verschil, matt, glanzend, oranje tint, roze tint of gewoon klassiek rood. Hij ziet het niet, ik wel.

[Beantwoorden]


Door Femke op 1 februari 2016 18:27

Wauw Vera, je kunt gewoon lezen dat dit artikel met heel veel liefde (en vooral veel liefde voor make-up) is geschreven. Heel mooi heb je dit verwoord :-)! Ik vind je zo’n leuk mens en ben echt gek op je blog.. maar dat weet je misschien wel omdat ik vrij vaak al erg vroeg op je blog te vinden ben haha! Bij mij is de liefde voor make-up pas later gekomen, ik ben nu 27 en de echte liefde is nu pas echt op zijn sterkst. Erg he haha! Ach ja, beter laat dan nooit ;-)!

[Beantwoorden]


Door femketje op 1 februari 2016 18:44

makeup maakt zeker happy :D

[Beantwoorden]


Door Syl op 1 februari 2016 18:49

Ik vind het leuk hoe jij over beauty blijft bloggen. Soms vind ik het dan ook jammer dat er weer iemand overstapt op lifestyle…. Als iemand geen echte real life vriendin is… hoef ik ook geen nep ‘vriendinnengevoel’ met een blogger. Klinkt misschien hard… maar ik heb het soms te doen met mensen die een zanger, acteur of blogger als vriendin gaan zien… die ander weet echt niet wie JIJ bent.
Een dag in de week een persoonlijke update ok… maar verder hoeft dat niet zo van mij. Mensen zijn zo druk met het bekijken van lange vlogs en klagen over dat ze zelf ook een interessanter leven willen…… dat ze vergeten dat ze die zelfde dag ook zelf wat boeiends hadden kunnen doen.

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 1 februari 2016 19:39

Mooi geschreven! Ik sluit mij hier helemaal bij aan. Al vanaf kleins af aan heb ik wat met make-up gehad en zodra ik bij het make-uptasje van mijn moeder kon komen, pakte ik daar geregeld wat uit om uit te proberen. Ik merk ook echt dat make-up een soort kalmerende invloed op mij heeft en daarom probeer ik mijn stash ook altijd goed georganiseerd te houden, daar kan ik dan echt van genieten. Een dagje minder make-up opdoen is voor mij ook wel lastig haha, want ik gebruik eigenlijk alles wat ik normaal gebruik, alleen kies ik dan neutralere kleuren. Het is alles of niets :)

[Beantwoorden]

Iris antwoordt op 12 februari 2016 om 18:51:

Ik herken dit helemaal. Als ik dan belsuit een dagje minder make-up op te doen eindig ik altijd met een full face xD

[Beantwoorden]


Door Esmé op 1 februari 2016 19:44

Ik snap je heel goed! Mooi en goed geschreven. :wave:

[Beantwoorden]


Door Esmé op 1 februari 2016 19:44

Ik snap je heel goed! Mooi geschreven!<3

[Beantwoorden]


Door Nienke op 1 februari 2016 19:45

Leuk artikel! Ik vind het artikel ook heel mooi geschreven! Ik vind sowieso dat je het erg goed doet!
Ik vind make-up ook heel leuk (anders zou ik je blog waarschijnlijk ook niet volgen. ;)). Heerlijk toch, al die nieuwe producten! :) Naar mijn werk draag ik vaak alleen mascara, concealer en ik smeer de hele dag met lippenbalsem. Maar op vrije dagen vind ik het heel leuk om van alles te proberen.

[Beantwoorden]


Door Marit op 1 februari 2016 19:53

Ik vind het zo leuk voor je dat je er nog steeds van geniet! Ik ben sinds kort geïnteresseerd in make up. Ik volg je nog niet zo lang maar ik heb al zoveel van je geleerd! Als ik uit school kom kijk ik als eerste jouw video. En ik kijk ook je video’s van bijv. 4 jaar geleden. Ik hou gewoon van je positieve uitstraling! Je ziet dat je alles met plezier doet. Ook lees ik elke dag je artikelen (ook van high-end producten terwijl ik nu alleen low budget en mid budget dingen koop) en als ik iets over een product wil weten zoek ik het op in je blog. Ik hoop dat je dit werk nog lang met plezier zult doen want je maakt mij er in ieder geval heel blij mee! Xx

[Beantwoorden]


Door Marie op 1 februari 2016 20:25

Wat een fijn stukje dit! “Ode aan make-up!”
En dan verdiend het wat mij betreft ook echt. Want oow wat ben ik er dol op!!
Ik schaam mij er soms voor.. Mensen die er niets mee hebben vinden het al snel heel ‘leeg’ als je dol bent op make-up en beauty. Maar het is gewoon een gevoel, een hobby..

Hopelijk blijf je nog heeeeeeel lang door gaan met deze fijne blog! (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 februari 2016 om 11:05:

Dat heb ik ook wel gehoord, maar die mensen begrijpen het gewoon niet. Make-up is awesome ^^)

Dankjewel Marie!

[Beantwoorden]


Door anna op 1 februari 2016 20:36

Leuk geschreven en heel herkenbaar! Mijn make-up is ook belangrijk voor mij. Ik kan enorm genieten van mezelf opmaken en nieuwe looks creëren. Logisch dat dat niet voor iedereen is weggelegd, maar ja, ieder zijn hobby toch :D

[Beantwoorden]


Door Jennifer | JenniferZ op 1 februari 2016 20:42

Dit is echt een mooi stuk en ook heel herkenbaar! Ik draag zelf ook niet alleen mascara, of geen make-up of all in it ahah, er is niet echt een tussenweg. Niet altijd foundation maar als ik mijn ogen opmaak dan maak ik ze ook echt op! :D

[Beantwoorden]


Door Nicole op 1 februari 2016 20:45

Wauw 7 jaar al! Heel leuk geschreven.

[Beantwoorden]


Door Vera op 1 februari 2016 20:58

Leuk artikel! Ik snap je liefde voor make-up want ondanks dat ik 25 ben houd ik nog iedere dag ervan om weer (nieuwe) producten te gebruiken. Ik kan ook nooit voor alleen mascara gaan, dat zit er niet in.

[Beantwoorden]


Door Floor op 1 februari 2016 21:03

Wat een leuk artikel<3 Heel herkenbaar. Zelf heb ik soms echt zin in make-up en soms draag ik helemaal niks.

[Beantwoorden]


Door Irina op 1 februari 2016 21:21

Wat een leuk en mooi artikel!
Zolang jou hart hierbij ligt moet je het vooral blijven doen, en wanneer het dat niet meer doet dan moet je inderdaad stoppen. Misschien dat het voor een ander gek is dat je zo veel bezig bent met je uiterlijk etc. maar wanneer jij daar gelukkig van wordt dan is dat prima! Doe wat goed voelt ;)

[Beantwoorden]


Door Diede|| MijnLevenAlsBlogger op 1 februari 2016 21:36

Ik vind het super om e lezen dat je het met zoveel plezier doet. Ik weet zeker dat daardoor je artikelen en videos zo leuk en vrolijk zijn om naar te kijken

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 1 februari 2016 21:41

Jeetje, zeven jaar is inderdaad ontzettend lang! Leuk om te lezen dat je er nog steeds zoveel plezier aan beleeft. Het enthousiasme spat iedere keer weer van een artikel :-) Wat mooi dat er achter veel make-up producten een verhaal / herinnering schuilt. Hopelijk ga je nog een aantal jaren door met bloggen.

[Beantwoorden]


Door Kim op 1 februari 2016 21:53

Herkenbaar en heel goed verwoord! Ik hou ervan om met make-up te spelen en remember: je bent nooit te oud om te leren. Zolang jij er goed bij voelt moet je lekker door blijven gaan met wat je doet. 7 jaar is trouwens echt een prestatie. Daar mag je trots op zijn :)

[Beantwoorden]


Door Roos op 1 februari 2016 21:55

Klinkt niet raar hoor, juist heel bekend! Laatst vroeg iemand me waarom ik zo met make up bezig ben, of ik mezelf niet mooi genoeg vind zonder.
Jawel hoor, maar ik word gewoon heel blij van make up én het is ontzettend ontspannend om het blanco doek (je eigen gezicht) te beschilderen tot iets prachtigs!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 februari 2016 om 11:03:

Juist! (love)

[Beantwoorden]


Door Louise op 1 februari 2016 22:09

Zo leuk!

[Beantwoorden]


Door Ine op 1 februari 2016 22:42

Wat heb je dit weer leuk geschreven! Als je het zo verwoord, snap ik inderdaad heel goed hoe je het bloggen volhoudt. Wat moet het leuk zijn om iedere dag opnieuw met je passie bezig te zijn. Zelf zou ik het niet kunnen, elke keer een nieuwe variaties op een product. Voor mij is het allemaal hetzelfde… Maar ik moet zeggen dat mijn liefde voor make-up wel door jou gegroeid is. Ik snap al veel meer voor wat elk product dient en durf het ook al vaker te gebruiken. Danku daarvoor!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 februari 2016 om 11:03:

Vind ik leuk om te horen, thanks Ine! ^^)

[Beantwoorden]


Door Natalie op 1 februari 2016 22:52

Wat een leuk artikel zeg! Ik herken het helemaal!

[Beantwoorden]


Door Sennett op 1 februari 2016 23:17

Mooi artikel. Je liefde voor het beautybloggen straalt er van af. Mag je trots op zijn xoxo

[Beantwoorden]


Door Kelly op 2 februari 2016 00:04

Super hoe jij je liefde voor je passie make-up beschrijft!

[Beantwoorden]


Door Amy-Denise op 2 februari 2016 00:36

Mooi stukje, kan me er helemaal in vinden! Ik kan ook zo blij worden van mooie make-up.

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 2 februari 2016 09:11

Wat schrijf je er vol liefde en passie over! Heel erg leuk om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Mjay op 2 februari 2016 11:56

Enkel en alleen door het lezen van jouw stukje tekst werd ik blij, op een dag dat ik me toch wel behoorlijk somber voel :) Make-up is ook mijn grootste passie en door beautybloggers durf ik daar ook gewoon voor ‘uit te komen’ ondanks dat er raar wordt opgekeken. Ik hoop dan ook van harte dat je nog heel erg lang doorgaat met je blog zoals hij nu is! Het is fijn om te weten dat er mensen zijn die dag in dag uit met hun passie kunnen bezig zijn. Ik leef een beetje naar Oprah haar quote “do what you have to do, until you can do what you want to do”.

[Beantwoorden]


Door Chinouk op 2 februari 2016 12:50

Ik heb beauty en cosmeticaproducten altijd al erg leuk gevonden, toen ik eenmaal bij een parfumerie ging werken ontplofte dat echt enorm. In mijn tienerjaren droeg ik vooral foundation(poeder), blush, mascara en wenkbrauwpotlood. Toen ik 19 was en in de parfumerie belandde heb ik geleerd hoe je alle andere make-upproducten gebruikt en mooi aanbrengt, is m’n routine een stuk uitgebreider geworden haha! Ik ben niet iemand die make-up spaart en een grote collectie wilt, daar zie ik zelf het nut niet zo van in, maar ik koop best veel producten. En ik maak ze ook weer op! Ik vind het tutten gewoon heel erg leuk. Op mijn eigen blog schreef ik eerst vooral over huidverzorging (blijf ik ook leuk vinden!) en daarna over make-up. Ik heb het nooit neergezet als een ‘beautyblog’, want het blijft toch iets van mij en ik stop mezelf ook niet in een hokje. Maar ik schrijf nog steeds veel over cosmetica, maar niet meer de standaard reviews. Ik probeer het anders aan te pakken!

[Beantwoorden]


Door Lonneke op 2 februari 2016 19:11

Lieve Vera, ik hoop dat je hier nog heel lang mee door gaat! Ik kijk iedere keer weer uit naar wat je weer hebt geschreven of gereviewed en ook je filmpjes op youtube natuurlijk. Ik heb echt heel lang geen make-up of weinig make-up gedragen en nu begin ik me er echt weer een beetje in te interesseren en jij inspireert me daar echt bij. Op mijn werk moet ik ook regelmatig make-up bijvullen in de schappen en bij sommige producten moet ik dan echt aan jou denken en de reviews die je daarover geschreven hebt. Van die zeven jaar volg ik je al 5/6 jaar en nog steeds met veel plezier!
Xx Lonneke

[Beantwoorden]


Door ikstavoorjeklaar op 2 februari 2016 21:14

leuke artikel! Na het lezen van de eerste alinea, dacht ik please Vera, neem alsjeblieft geen afscheid! Of ga please niet stoppen xD

[Beantwoorden]


Door Amelie op 3 februari 2016 00:00

Leuk artikel! Ik ben blij dat je gewoon op beauty blijft focussen!

[Beantwoorden]


Door fenna op 4 februari 2016 00:52

Porno deze foto’s ????????????

[Beantwoorden]


Door Guusje op 5 februari 2016 17:01

Wat een mooi artikel!! Je kunt echt zien dat je er veel tijd ik hebt gestoken :wow: :kiss: Was er leuk om te lezen :$

[Beantwoorden]


Door Michelle Kaiser op 7 februari 2016 22:19

Serieus het is alsof ik over mijzelf aan het lezen ben.

[Beantwoorden]


Door Floortje op 9 februari 2016 17:56

Heey lieve Vera,
Je bent mijn allerbeste YouTuber/blogger/vlogger ik ben door jou begonnen met echte make up anders had ik nu net een mascara en een lippenbalsem en nu door jou heb ik foundation, Bronzer, highlighter, blush, concealer ik houd heel erg van makeuppen.
ik hoop dat je nog heel lang door gaat met youtuben/bloggen/vloggen I <3 you je bent echt de beste onthoud dat
Gr Floortje
Ps dit wou ik ff zeggen :wave: :love: (love)

[Beantwoorden]