MAC Ice Parade Festive Frost Face Kit

1 december opende de gloednieuwe, brandschone, kersverse, MAC counter haar denkbeeldige deuren voor het eerst bij de Bijenkorf in Arnhem. Helaas zou de Limited Edtion Holiday collectie Ice Parade pas een dag later te koop zijn, tijdens de officiële opening. Gelukkig werd ik aangenaam verrast en waren de schitterende producten met sneeuwwitte verpakkingen, glitters en snowglobes al te koop.

Photobucket

Photobucket
Ik kocht de Festive Frost Face Kit, waarvan ik weet dat het in de USA een Nordstrom Exclusive is, maar bij ons in Nederland is hij gewoon bij de counters te koop. Er zijn ook nog twee Cool en Warm Face kits, maar daarvoor moet je bij de Pro Store aan de Heiligeweg wezen.

Photobucket
In de mooie kartonnendoos die je op de vorige foto zag, zit deze doorzichtige etui met een zilveren cirkel op de voorkant en aan de rits een staafje met glitters. Het tasje heeft geen geweldige kwaliteit, maar om de producten er zo in te krijgen is wel heel leuk.

Photobucket
Dit is de inhoud van de MAC Ice Parade Festive Frost Face Kit:

– Drie kwasten in kleiner formaat
– Oogschaduwpalette met 4 kleuren oogschaduw en 1 blush
– Full-size lipglass
– Full-size lipstick

De kwasten zijn kleiner, maar net als de lipglass en lipstick hebben de oogschaduws en blush in het palette even veel inhoud als normaal (los verkocht) ook hebben. De prijs van de Face Kit is €55,00 en voor wat er aan producten in zit vind ik dat geen hoog bedrag.

Photobucket

Photobucket
De drie kwasten in de set zijn 129SE, 275SE, 266SE. Deze kwasten zitten ook in het vaste assortiment van MAC, alleen zijn ze deze keer een stuk kleiner en hebben ze een doorzichtig handvat met glitters gekregen. Super cute! Helaas worden de kwasten uit Holiday collecties, in tegenstelling tot de kwasten uit het reguliere collectie niet met de hand gemaakt. Het zijn fabricage kwasten en (dat staat ook op de verpakking) ‘Made in China’. Dat merk je goed aan de kwaliteit.

Photobucket
129SE is de poeder/blush kwast, 275SE een oogschaduwkast, 266SE schuin afgesneden/liner kwast. Ze zijn leuk voor erbij, prima voor onderweg, maar niet voor dagelijks gebruik.

Ik verheugde me best wel op deze kwasten (mijn eersten van MAC!) maar ik snap de negatieve verhalen erover nu ik ze heb een stuk beter. De kwasten prikken en zijn alles behalve zacht voor mijn huid. Ook zijn de haartjes wat slordig en is 266SE, de linerkwast helemaal niet zo scherp als ik bij de full-size zag en voelde.

Photobucket

Photobucket
Off to the good stuff! Als een blok viel ik voor de geweldige snowglobe verpakkig van het oogschaduw -en blushpalette. Dit is absoluut de blikvanger van de Face Kit. De glitters in de bol bewegen echt en ik ben er als een geboren winterkind, sneeuw -en glitterfan dan ook erg blij mee.

Photobucket

Photobucket


Photobucket
Vlnr:Once Upon A Time, Below Zero, Expensive Pink en Embark.

Photobucket
Once Upon A Time is een zachte nude kleur, die perfect als highlighter dient. Je wordt niet overdonderd door de shimmer, die is in de bescheiden oogschaduwkleur heel subtiel aanwezig.

Below Zero is een frosty chocoladebruin met een donkerpaarse shimmer. Een chique kleur, en een stuk zachter dan Embark.

Photobucket
Expensive Pink is één van mijn favoriete MAC oogschaduws. De kleur is geweldig, net als de pigmentatie en de zachte textuur.

Embark is een matte donkerbruine kleur waar je een ooglook een stuk meer smokey mee kunt maken. Geeft iets meer fall-our dan Expensive Pink maar heeft ook een geweldige pigmentatie.

Photobucket

Photobucket
Het witte paletje is best een dikkerdje, maar dat is niet voor niets. Schuif je de oogschaduws opzij, dan komt er namelijk nog een prachtige kleur blush tevoorschijn.

Photobucket

Photobucket
Buff is de kleur van de matbruine blush. Goed de kleur omschrijven lukt me niet zo, maar vertellen dat ik Buff een beauty vind kan ik wel! Ik raak steeds meer in de ban van bruine blushes, ze geven vaak een verrassend mooie en natuurlijke blos.

Photobucket
Het laatste in de set zijn de twee lipproducten: een lipglass en lipstick. Net als de andere producten hebben ook deze twee een winters witte verpakking.

Photobucket
Tra-La-La heet de metallic bruine glass uit de Face Kit. Ik wist niet of hij wat voor mij was, maar ik waagde de gok.

Photobucket

Photobucket
En gokte goed! Heel mooi vind ik Tra-la-la, die subtiel bruin is maar vooral veel mooie en verschillende glitters bevat. Plakkerig is de lipglass wel, maar hij blijft dan ook erg lang op je lippen zitten.

Photobucket

Photobucket
Het laatste product uit de kit is deze lipstick in Imagine This. Het is een Amplified lipstick en belooft dus lekker creamy te zijn.

Photobucket

Photobucket
Creamy it is! En nog gepigmenteerd ook. Wow! Jammer genoeg is de kleur niets voor mij, maar de kwaliteit van de lipstick vind ik erg fijn. Hij is super creamy, en daardoor heel lekker zacht met een gezonde glans, maar ook heel gepigmenteerd. Dit soort lipsticks trekken vaak wel heel erg in de lijntjes, maar bij Imagine This valt me dit ook reuze mee.

Photobucket
De €55,00 die ik voor de MAC Ice Parade Festive Frost Face Kit betaalde vind ik zijn geld meer dan waard. Het zijn geweldige producten in geweldige verpakkingen. Helaas is de Face Kit enorm populair, dus of je er nog eentje kunt bemachtigen is nog maar de vraag…

Gelukkig zitten er nog veel meer prachtige producten en sets in de Ice Paradecollectie, en zijn er ook nog een aantal andere collecties te koop. Zo heb ik zaterdag uit de Dazzlesperes collectie ook nog een setje met 2 Cremesheen Glasses en 2 Dazzleglasses gekocht, verpakt in een schattige bol.

MAC Ice Parade Festive Frost Face kit kost €55,00 en is te koop bij MAC counters of in de Pro Store.


Reacties

Door Manon op 5 december 2011 10:04

Wat een prachtige kit zeg! Het oogschaduwpalet is echt onwijs mooi, elke kleur erin wil ik hebben. 55 euro is echt niet duur voor wat je ervoor krijgt zeg! Ik denk dat ik deze ook nog ga halen

[Beantwoorden]


Door Kelly op 5 december 2011 10:08

Wat een geweldige kit! Die snowglobe, is echt één en al liefde! (love) Jammer dat de kwasten niet erg prettig aanvoelen, dat is wel zonde! Is de Expensive Pink ook los te verkrijgen, of is het een exclusieve kleur voor in dit prachtige palette?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 december 2011 om 10:12:

Nee hoor, die is ook los te krijgen!

[Beantwoorden]

Kelly antwoordt op 5 december 2011 om 11:53:

Dank je wel voor het beantwoorden van mijn vraag! Dan ga ik daar de volgende keer opzoek naar, ik vind hem prachtig! (love)

[Beantwoorden]

michella antwoordt op 5 december 2011 om 12:31:

Vera hoe duur is het snowglobe palettje apart :?:

[Beantwoorden]

Germa antwoordt op 5 december 2011 om 16:02:

De snowglobe palette uit deze set is niet los te koop. Wel heb je andere snowglobe palettes deze kosten 43 euro. Zelf heb ik het Sultry Eyeshadow Snowglobe Palette, deze is ook super mooi en bevat paarse tinten.

Vera Camilla antwoordt op 5 december 2011 om 22:42:

Wat Germa zegt! Het palette is niet los te koop, wel zijn er paletjes met 6 kleuren en een snowglobe op de verpakking.


Door Paola op 5 december 2011 10:16

Wat een super mooie producten en verpakkingen!

[Beantwoorden]


Door Aranka op 5 december 2011 10:17

Wauw wat een prachtige producten! Ik heb het Sultry palette en een Beautypowder gekocht in Snowglobe, echt prachtige producten!

[Beantwoorden]


Door Maria Antoinette op 5 december 2011 10:18

Hele mooie verpakking met die glitter globe! Ik dacht eerst van “huh, is dat nou een glitter oogschaduw ofzo?”

Liefs,

Maria

[Beantwoorden]


Door Aleida op 5 december 2011 10:26

Mooie producten, me wants

[Beantwoorden]


Door Amber op 5 december 2011 10:27

Vind de prijs nog meevallen! Wel jammer van die kwasten, maar de overige producten zijn prach-tig.

[Beantwoorden]


Door ValleyDollEva op 5 december 2011 10:28

Ik ben niet zo gek van de collectie, het spreekt me allemaal niet echt aan.

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 5 december 2011 10:29

Die lipgloss is zo mooi! En die palette, wauw. Echte eyecatchers. :D

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 5 december 2011 11:03

wauw, it’s gorgeous! ik dacht dat je alleen dat paletje had joh! ik wist niet dat je ook kwasten had e.d…. nee, dan is het inderdaad niet duur

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 december 2011 om 11:43:

Haha nee, it’s the whole set!

[Beantwoorden]


Door jorinde op 5 december 2011 11:03

Prachtige lipstick.

[Beantwoorden]


Door Elly op 5 december 2011 11:22

Het enige waar ik echt warm voor loop is het oogschaduwpalette. Echt te gek met die glittertjes en de kleuren zijn prachtig!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 5 december 2011 11:37

Wat een mooie collectie, die lipgloss en die lipstick zijn vooral mooi :D Nog veel plezier met die producten ^_^

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 december 2011 om 11:43:

Dankjewel! Gaat wel lukken ^^)

[Beantwoorden]


Door DalaLuz op 5 december 2011 11:43

Prachtig palette <3! Al is het wel jammer dat de kwasten zo tegenvallen, dat verwacht je dan weer niet van MAC dat ze hun naam aan zulke slechte kwasten willen verbinden… Maar ze zien er wel schattig uit!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 december 2011 om 12:03:

Bij de Holiday sets is dat helaas wel zo, staan ze al om bekend… De kwasten uit de reguliere collectie hebben een veel betere kwaliteit.

[Beantwoorden]


Door Esmay op 5 december 2011 11:50

Dat paletje vind ik supermooi! Die lipgloss en die lipstick zijn niet iets voor mij! Wel jammer dat de kwasten tegenvallen, maar ach, de facekit is dan wel weer prachtig!

[Beantwoorden]


Door Jorna op 5 december 2011 12:02

Ooooh, dit MOET ik hebben! Die verpakkingen alleen al! Super pretty!

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 5 december 2011 12:06

Aah die kwasten zijn er echt geweldig leuk uit, jammer dat de kwaliteit tegen valt. En die kleuren oogschaduw zijn ook echt prachtig zeg. Jammer van de kleur van de lipstick.

[Beantwoorden]


Door Lotte op 5 december 2011 12:13

Ziet er goed uit!
Frustratie hier, ik hoor net dat m’n moeder op weg is naar Arnhem, na het filmpje van je MAC counter had ik echt wel meegewild! Hopelijk gaat ze snel nog een keer (ik zal proberen daar een beetje vaart achter te zetten, kan ik eindelijk zelf een keer MAC kopen!)

[Beantwoorden]


Door Salsia op 5 december 2011 12:15

Ik vind alleen het palette heel mooi, de rest spreekt me niet echt aan. Ben eigenlijk wel benieuwd hoe de lipstick in combinatie met de lipglass eruit ziet.

Zijn deze producten ook los te koop of moet je de hele kit kopen?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 december 2011 om 12:17:

Ze zijn alleen in een kit te koop. De oogschaduws zijn er wel in mono’s, maar dat zijn dan de gewone verpakkingen uit de normale collectie die het hele jaar door te koop is.

[Beantwoorden]


Door Samantha op 5 december 2011 12:16

Ik vind het oog/blush palette echt geweldig maar die lipproducten zijn echt totaal mijn kleur niet. Jammer anders had ik hem zeker aangeschaft.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 5 december 2011 12:17

Mooie kit! ik wil eigenlijk nog de paintpot uit deze collectie in Morning Frost maar tja die was heel snel uitverkocht

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 december 2011 om 14:25:

Die was hier in Arnhem ook binnen no-time weg inderdaad…

[Beantwoorden]


Door Marike op 5 december 2011 12:30

Wat een supermooie producten!!

[Beantwoorden]


Door Desirée op 5 december 2011 12:42

Ik vind deze kit wat te ‘warm’ voor mij, maar de verpakking is prachtig!

[Beantwoorden]


Door Ariane op 5 december 2011 13:17

Heel mooi. Erg mooie kleuren ook in het paletje.

[Beantwoorden]


Door Emma op 5 december 2011 13:26

Nice! Ik begreep dat Buff een goede contour kleur is. (Harmony voor geelgetinte dames, Buff voor meiden met roze ondertoon.) Kun je ‘m dus ook voor gebruiken misschien?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 december 2011 om 14:26:

Bedankt voor de tip! Denk dat daar wel wat in zit! Ik heb nog eens een roze ondertoon ook, dus dat komt mooi uit :)

[Beantwoorden]


Door Tessa op 5 december 2011 13:32

Mooie set zeg!

[Beantwoorden]


Door Nathalie op 5 december 2011 13:50

Wow, dat ziet er supermooi uit zeg! Hele mooi kleuren! x

[Beantwoorden]


Door Samantha op 5 december 2011 13:51

Wat een leuk pakketje! Inderdaad niet duur voor de hoeveelheid aan producten. Me likey! (love)

[Beantwoorden]


Door my life in beauty op 5 december 2011 14:06

die kwasten zien er echt niet fijn uit maar derest ziet er echt super mooi uit!!!

[Beantwoorden]


Door Jody op 5 december 2011 14:12

Wat een ontzettend leuk pakketje!

[Beantwoorden]


Door marije op 5 december 2011 14:15

^^) mooie set en leuk artikel, net toevallig je vlog gekeken en wist niet zo goed wat ik daarvan moest denken. Bezoek je site al een paar weken dagelijks en vind je filmpjes erg leuk, maarde vlog vond ik een beetje onvolwassen. Gelukkig zijn de reviews altijd goed!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 december 2011 om 14:27:

Hoe bedoel je onvolwassen?

[Beantwoorden]

Paulien antwoordt op 5 december 2011 om 18:13:

Ik vond de volg juist een leuke afwisseling! :))

[Beantwoorden]


Door Femke op 5 december 2011 14:19

Het palletje is zooooo ongelofelijk mooi! Helemaal mijn ding ^^)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 5 december 2011 14:20

het palette en de gloss vind ik echt heel mooi!
de lipstick en de kwasten helaas wat minder..

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 5 december 2011 14:21

Wow, wat ziet dat pallette met die globe met glitters er supermooi uit! Alleen al daarom zou ik het kopen, haha!

[Beantwoorden]


Door Nadia op 5 december 2011 14:28

Ik vind het ook een beetje tegenvallen. Maar smaken verschillen ;)

[Beantwoorden]


Door Josephine op 5 december 2011 15:01

Oeh dat ziet er mooi uit! 55 euro opzich klinkt veel, maar het aantal producten wat je ervoor krijgt is inderdaad geen hoog bedrag. Aaawh noo, dat is echt zonde van die kwasten! Het handvat is wel erg leuk. OHMYGOD DAT PALETJE! Vooral Expensive Pink is mooi, wacht even, DIE HEB JE TOCH AL? :O Wauw, die vind ik echt mooi. Hm, je zegt dat embark matte is, maar dan met losse glittertjes? OH wat gaaf dat er een blush onder zit! Die glittertjes in Tra-la-la zijn wel vet, maar ik vind het niet iets voor op je lippen eigenlijk, hihi. Wauw, heel erg mooi gepigmenteerd, maar het kleurtje vind ik ook niets. Hmm, ik vind alleen het paletje leuk :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 december 2011 om 15:03:

Haha ja die glittertjes zijn verdwaald, van mijn vinger of arm. Had daarvoor al andere kleuren geswatcht en ik krijg niet altijd alles even goed schoon (A)

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 5 december 2011 15:05

Wauw, het palette is echt prachtig! De kleuren zijn heel erg mooi en allemaal goed gepigmenteerd, alleen dat vind ik de prijs wel al waard! De lipglass en de lipstick zijn niet helemaal mijn kleuren, maar dat maakt niet uit. Jammer dat de kwasten zo prikken!

[Beantwoorden]


Door Famke op 5 december 2011 15:34

De lipstick lijkt heeeel erg veel op de lipstick van rimmel: Kate nummer 7!
Die heb ik zelf ook :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 december 2011 om 19:03:

Ik vind hem iets meer op nummer 3 lijken juist!

[Beantwoorden]


Door Mirte op 5 december 2011 15:49

Waaauw die palette is zo mooi!
Vooral expensive pink, hebben hebben hebben :D

[Beantwoorden]


Door charile op 5 december 2011 16:04

wauw, echt super mooi allemaal!

[Beantwoorden]


Door Ester op 5 december 2011 16:18

Wauw… dat ziet er echt mooi uit!

[Beantwoorden]


Door femketje op 5 december 2011 16:30

ziet er goed uit allemaal :D

[Beantwoorden]


Door Romie op 5 december 2011 16:37

wow, dat doosje met die glitter erop ziet er niet alleen mooi uit, er zitten ook nog super mooie dingen in, een manusje-van-alles! één ding: bij die lipstick ziet je bovenlip er een beetje eng uit… maarja!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 december 2011 om 19:04:

Haha ja, ik pruilde iets teveel ;-)

[Beantwoorden]


Door Itslies op 5 december 2011 17:03

Omg!zo mooi! Helaas zit hier in de buurt geen mac store. Kan je het ook online bestellen? X (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 december 2011 om 19:04:

Nog niet, maar binnenkort wel op de site van de Bijenkorf!

[Beantwoorden]


Door Annemieke op 5 december 2011 17:34

Ow yeahhh wist echt niet dat er nu ook een mac in de bijenkorf zit in Arnhem ahahah echt geweldig!! Die ga ik zeer snel bezoeken!

[Beantwoorden]


Door Desiree op 5 december 2011 17:38

Heel fijne en mooie producten bevat deze kit. Ik heb ‘m ook!

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 5 december 2011 17:38

Oohhh, wauw dat palletje wat een prachtige kleuren en die blush ziet er ook super mooi uit. Maar wat jammer van die kwasten, dat zou je echt niet verwachten van MAC. Door dat glitterige steeltje vind ik ze er ook best goedkoop uit zien eigenlijk.

[Beantwoorden]


Door Daphne op 5 december 2011 17:39

Hier ben ik stiekem wel een beetje jaloers op moet ik toegeven!

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 5 december 2011 18:01

Wauw, wat ziet dar er allemaal mooi uit ! Jammer dat de kwasten je niet zo goed bevallen, maar gelukkig vind je de rest van de producten wel erg fijn. Die lipgloss is echt mooi (love)

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 5 december 2011 18:08

Wauw mooie producten, vooral expensive pink die MOET ik echt hebben!! Wel jammer van de kwasten!

[Beantwoorden]


Door Denise op 5 december 2011 18:22

Hier ben je volgens mij een woordje vergeten:

Helaas worden de kwasten uit Holiday collecties, in tegenstelling tot de kwasten uit het reguliere collectie niet met de hand gemaakt zoals.

Ik vind de producten niet zo speciaal, maar dat ben ik haha!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 december 2011 om 19:05:

Woeps! Klopt. Dankjewel, ik ga het eruit halen.

Niet speciaal? heb je de snowglobe wel gezien? ^^)

[Beantwoorden]


Door Lian op 5 december 2011 18:28

Heel leuk, en voor die prijs ook!
Ik ben zaterdag nog in Arnhem geweest.
En bij de bijenkorf natuurlijk, ziet er mooi uit bij mac!

[Beantwoorden]


Door NellemiekeD op 5 december 2011 18:33

wauw heel erg mooi zeg! <3

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 5 december 2011 18:36

wow mooi setje, ziet er ook heel feestelijk uit

[Beantwoorden]


Door theartismakeup op 5 december 2011 18:53

vind de brushsets nooit zo super maar vind de handles wel super leuk! palette ziet er daarintegen wel erg mooi uit!!

[Beantwoorden]


Door Amanda op 5 december 2011 19:14

Jammer dat de kwasten zo tegen vallen! Ik wist helemaal niet dat deze in de holiday collectie anders waren dan de standaard kwasten. De lipgloss en lippenstift vind ik minder mooi, maar het palette daarin tegen is een echte beauty!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 december 2011 om 22:42:

Helaas zijn ze wel anders… Maar daardoor zijn ze ook een stuk goedkoper nu.

[Beantwoorden]


Door Tedje op 5 december 2011 19:24

Dat paletje is echt heel mooi! En de kwasten zien er ook heel mooi uit, alleen jammer dat ze tegenvallen!

[Beantwoorden]


Door Nina op 5 december 2011 19:46

Ooooh dat palette….

[Beantwoorden]


Door Lisa op 5 december 2011 19:48

ik vind die lipstick iets te veel op een tampon lijken :-P

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 december 2011 om 22:43:

hahahah!!!

[Beantwoorden]


Door fien op 5 december 2011 20:32

ik zo het leuker gevonden hebben dat er onder het oogschaduwpaletje een compact pouder zat! x fien

[Beantwoorden]


Door Janaa op 5 december 2011 20:35

Ziet er heel mooi uit ^^ x

[Beantwoorden]


Door Sharon op 5 december 2011 20:43

Wauw dat paletje <3 Perfecte kleuren!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 5 december 2011 21:15

Wow wat jammer dat ’t oogschaduw palette niet los te koop is, ik vind hem prachtig namelijk! (love)

[Beantwoorden]


Door Ylang_flower81 op 5 december 2011 21:20

Ja de collectie is geweldig! Heb zelf het setje gekocht met de kwasten en mij bevallen ze super! Ze voelen inderdaad wat stroever aan als je ze net uit de verpakking haalt. Maar als je ze voor het eerste gebruik, wast met babyshampoo zijn ze lekker zacht. Er zit namelijk een beschermlaagje op ^^)
Ik ben er blij mee!

[Beantwoorden]


Door Silke op 5 december 2011 22:51

Mooi!

Expensive pink staat heel hoog op mijn mac wishlist <3

[Beantwoorden]


Door Jill op 6 december 2011 15:57

waaaaauuuwwww suuuupermoooi!

[Beantwoorden]


Door Maya op 6 december 2011 22:13

De penselen in setjes zijn helaas altijd van slechter kwaliteit dan de `normale´ penselen. Dat paletje is wel echt heel erg mooi :D

[Beantwoorden]


Door sofiexx op 7 december 2011 13:46

het palletje is echt heel erg mooi

[Beantwoorden]


Door kirsten op 9 december 2011 15:44

Erg leuk! :D

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 12 december 2011 10:01

[…] is te gek en geen glitter is overdone! MAC snapt dat. Vorige week kocht ik er al de mooie Festive Frost Face Kit, en een paar dagen later kwam ik nog eens terug voor Dazzlespere! Ik kocht het Coral Ornament, met […]


Door sofie op 25 december 2011 12:59

poepoe mooie producten! alleen betaal je er 55 euro voor terwijl je de kwasten niet fijn vind en de lipstick niets voor jou is ! wel jammer , als ik iets van mac zou kopen zou ik het tot aan de bodem uitzoeken haha!

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl op 8 maart 2012 10:30

[…] hier als je de video niet kunt zien. MAC Buff blush – review Blush Horizon de Chanel – review Catrice The Nude The Better lipstick – review […]


Door veracamilla.nl op 10 augustus 2012 07:01

[…] verschil merk je echt! Ik heb al eens een aantal kwasten uit een setje van de Ice Parade collectie geprobeerd en daar was ik ook niet te spreken […]


Door veracamilla.nl op 3 november 2012 07:00

[…] kwasten van de Holiday collecte vorig jaar *klik* waren verschrikkelijk, maar de kwasten van de Illustrated collectie *klik* halverwege dit jaar […]