Voor het eerst een manicure

manicure01b

Gisteravond heb ik voor het eerst ooit professioneel mijn nagels laten doen. Bij Jessica, die ik een paar weken geleden ontmoette tijdens een event. Tess van Fashionscene had prachtige nagels (zwart en met een steentje) en haalde me over ook eens mijn nagels te laten doen. Met de zin ‘dat is leuk, als jij dan make-upproducten voor de camera houdt in je filmpjes, dat je dan mooie nagels ziet’ haalde ze me over.

manicure02

Ik wilde al jaren een keer mijn nagels laten doen, omdat ik zelf geen nagellak draag want de meeste nagellak houdt het nog geen twee dagen op mijn nagels vol. Lak ik ze ’s ochtends, dan is vaak ’s avonds al een deel van de randjes afgebladderd.

Mijn nagels zijn nu gelakt met gel nagellak van OPI. Daarom zijn mijn nagels dus ook zo kort, het zijn mijn echte nagels (geen acryl bijvoorbeeld), maar dan met speciale nagellak erop, uitgehard onder een lamp. Minder schadelijk, maar belooft wel zo’n twee weken te blijven zitten. Enige nadeel: ik kan nu geen nagellak swatchen, dat is ook wat me afgelopen jaren tegen hield om mijn nagels te laten doen.

manicure03

Met Jessica heb ik gekozen voor een nudekleur met een bronskleurige rand tegen de nagelriem aan. Ik vind mijn nagels super mooi geworden en ben er heel blij mee. Hoewel ik wel denk dat het mooier is als ze weer wat langer zijn, maar hopelijk groeien ze nu lekker door.

Ik was binnen een uurtje klaar en betaalde €40. Prijzen zullen per salon en behandeling verschillen. Hoelang mijn manicure het vol heeft gehouden en wat ik de volgende keer laat lakken, dat krijg je uiteraard nog te horen en te zien!

Laat jij wel eens je nagels doen?

Twitter Facebook
Categorie: Nagels enzo | 5 februari 2016 | 68 reacties | Tags: , , , ,

Reacties

Door Lisanne op 5 februari 2016 15:03

Heeel mooi Vera! :love:

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 5 februari 2016 15:05

Heeel mooi Vera! :love: Wel vind ik het erg duur,maar daar moet je dan maar doorheenkijken ;-)

[Beantwoorden]

Lisanne antwoordt op 5 februari 2016 om 15:06:

Sorry twee keer, ik dacht dat hij het niet deed

[Beantwoorden]


Door Maris op 5 februari 2016 15:13

Over dit soort nagellak kun je juist heel goed andere nagellak aanbrengen! Als je het daarna weg haalt met nagellak remover zonder acetone zit het er nog prachtig onder!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 5 februari 2016 15:17

Super mooi! Maar 40 euro… :!: :!: :!: Dat zal dan inderdaad per salon verschillen. Zelf heb ik in de zomer wel eens mijn nagels laten doen bij iemand maar dat was wel een stuk goedkoper.. Alsnog wel erg mooi! :love:

[Beantwoorden]


Door Manon op 5 februari 2016 15:18

Ziet er heel mooi uit

[Beantwoorden]


Door PinkFairy op 5 februari 2016 15:20

Leuk dat je dit eens gedaan hebt! Persoonlijk vind ik zo’n randje minder leuk, maar iedereen zijn ding. En inderdaad, normaal kun je over dit soort nagellak gewone nagellak aanbrengen, je moet alleen daarna remover zonder aceton gebruiken, volgens mij.

[Beantwoorden]


Door Manouk op 5 februari 2016 15:21

Hoi Vera,

Ik vind het heel mooi maar inderdaad ook echt een hoop geld!
Waar ik altijd ga zetten ze voor 40 euro gelnagels, gelakt en al.
Heel gaaf zo met dat gekleurde randje bij de nagelriemen! Ga ik zelf zeker ook een keer proberen ^^) (love)

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 5 februari 2016 15:38

Leuk dat je dit eens hebt gedaan. Persoonlijk zou ik niet voor zo’n randje kiezen, maar dat is natuurlijk persoonlijk. Het belangrijkste is dat jij er blij mee bent. Ik laat mijn nagels eigenlijk nooit doen omdat ik het best duur vind, maar het lijkt me wel heerlijk om jezelf eens mee te verwennen!

[Beantwoorden]


Door Debby op 5 februari 2016 15:38

Ik heb ook super slappe nagels en ook gellak chipte bij mij na 2 dagen :(. 40 euro is wel erg duur, het kan ook voor 20 of 25 euro.

[Beantwoorden]


Door anna op 5 februari 2016 15:39

Wat bijzonder! Al had ik denk ik de bronskleur aan het uiteinde van de nagels gedaan, dat maakt ze optisch langer. Ik vind het wel een hele bijzondere en mooie kleurencombinatie!

[Beantwoorden]


Door Margot op 5 februari 2016 15:40

Leuk! Ik heb pas ook voor het eerst een manicure gekregen en mijn nagels hebben er nog nooit zo netjes uitgezien!

[Beantwoorden]


Door Denise op 5 februari 2016 15:43

Mooie nagels Vera!

Ik laat mijn nagels ook wel eens gel lakken, dit kost me dan € 20,00 en dat blijft ook zo’n 3/4 weken zitten, ik vind € 40,00 dan ook best duur?

[Beantwoorden]


Door Chantal op 5 februari 2016 15:51

Haha je hebt je wel een beetje laten bedonderen voor die prijs. Het is mooi hoor, maar eigenlijk in vrijwel alle andere salons kost het 20€

[Beantwoorden]


Door Nienke op 5 februari 2016 16:13

Lookin’ good! Ik zit zelf al een tijdje te twijfelen of ik een keer een manicure wil laten doen, dit bericht trekt me al bijna over de streep :ja:

[Beantwoorden]


Door Mariska op 5 februari 2016 16:13

Dat ziet er wel leuk uit zo met dat randje erbij :) weer eens wat anders! En een mooie kleurencombi!

[Beantwoorden]


Door Esmee op 5 februari 2016 16:20

Ik zag het al in een snelle blik voorbij komen op snapchat, dus ik was erg benieuwd. De kleureb zijn prachtig. Mooie ringen draag je ook!
XOXO esmee

[Beantwoorden]


Door Sanne op 5 februari 2016 16:35

Erg mooi! Maar jeetje 40 euro… Ik weet dat Jessica erg goed is, maar in Nederland doe ik het voor 15 euro en blijft het 4 weken mooi zitten, met amper uitgroei. En hier in Spanje betaal ik 9 euro, en als ik iets van nail art is is dat maximaal 10 euro extra. Ben benieuwd hoe ze haar prijs berekend!! Maar geniet ervan, ik kan inmiddels niet meer zonder gel lak!! :love: :love: x

[Beantwoorden]


Door sobeautywomen op 5 februari 2016 16:36

Wat een leuke ringen valt me meteen op! Aardig aan de prijs wel bij deze salon, voor gelnagellak betaal ik veel minder. Voor acryl/gelnagels €40. Dus het verschilt inderdaad enorm.

[Beantwoorden]


Door Irina op 5 februari 2016 16:46

Het randje eromheen is minder mijn ding, maar wauw die kleur! <3

[Beantwoorden]


Door Lynette op 5 februari 2016 17:06

Wat duur.. persoonlijk had ik voor een andere kleur keuze gekozen. Nu lijkt het van ver af net alsof het enorm is uitgegroeid..

[Beantwoorden]


Door mart op 5 februari 2016 17:07

Serieus? Je kreeg dit voor 40 euro? Het spijt me zeer, maar dat vind ik echt belachelijk.

[Beantwoorden]


Door Moniek van Bussel op 5 februari 2016 17:33

Hele mooie kleurencombinatie! Vind het inderdaad wel erg prijzig, zoals de rest ook al zegt. Normaal is het de helft, maar ligt er misschien ook wel aan of je het bij een salon laat doet of bij iemand die voor zichzelf begonnen is? Ik heb laatst ook voor het eerst mijn nagels laten doen, als ik het geld zou hebben zou ik het om de twee weken laten doen. Zo fijn!

[Beantwoorden]


Door Fleur Sophia op 5 februari 2016 17:34

Oh wauw, het staat je heel mooi en verzorgd! Ik heb zelf vroeger wel eens gelnagels gehad, maar dat was helaas alleen niet echt voor mij weggelegd.

[Beantwoorden]


Door femketje op 5 februari 2016 17:47

awesome kleurcombinatie :D

[Beantwoorden]


Door Miriam op 5 februari 2016 17:47

Nee, deze manicure vind ik niet mooi voor korte nagels. Van veraf lijkt het net of er een vreemd kleurverschil in je nagels zit. Plus, vrij prijzig. Denk dat je dit ook prima zelf thuis kan doen.

[Beantwoorden]


Door Susan op 5 februari 2016 18:17

Ik heb eigenlijk nooit een manicure, puur omdat mijn nagels daar veel te kort voor zijn (vind ik zelf)

Liefs,
Susan

[Beantwoorden]


Door Kelly op 5 februari 2016 18:33

Wat een toffe kleurcombinatie! Ik doe het altijd lekker bij mezelf, maar lijkt me ook wel eens fijn als het door een ander wordt gedaan.

[Beantwoorden]


Door Demi op 5 februari 2016 18:43

Super leuk gedaan met dat randje en hele mooie kleuren zeg. Prachtig!

[Beantwoorden]


Door Jana op 5 februari 2016 19:57

Het randje vind ik niet zo mooi, maar dat is natuurlijk persoonlijk. Verder vind ik de nude kleur wel mooi :-) x

[Beantwoorden]


Door Karlijn op 5 februari 2016 20:35

Mooi, maar 40 euro voor dat resultaat vind ik erg veel! (Ik ben zelf ook nagelstylist.)

[Beantwoorden]


Door Lou op 5 februari 2016 21:08

Jeetje voor €60,- heb je een starterspakket waarmee je je eigen nagels kunt lakken met gel nagellak. Ik vind het resultaat het geld niet waard… Alhoewel de ervaring natuurlijk ook wat waard is. Maar geen €40,- :wow: :O

[Beantwoorden]


Door Kaylee op 5 februari 2016 21:33

Je hebt je wel een beetje laten bedonderen hoor, €40! Echt te overdreven. Bij bijna alle nagelsalons kost het rond de €15/€20. De volgende keer toch maar bij iemand anders gaan Vera ;)
Wel erg mooie kleuren ombinatie, niet het eerste wat ik zelf zou uitkiezen haha.

[Beantwoorden]


Door Pearl op 5 februari 2016 22:44

Ik vind €40 ook veel geld voor een manicure, dat heb ik er niet voor over. Ik doe het liever zelf. Ik heb sinds kort een paraffinebadje aangeschaft, zodat ik zelf m’n handen kan verwennen voordat ik mijn nagels ga lakken.

[Beantwoorden]


Door Rachel op 5 februari 2016 22:53

Lijkt van veraf net of je een bloeduitstorting bij je nagels hebt. Denk dat een andere kleurencombinatie echt veel beter was geweest!

[Beantwoorden]


Door Henriëtte op 5 februari 2016 23:15

Sorry Vera, maar ik vind het helemaal niet mooi met zo’n randje. Dat is persoonlijk hoor, maar het lijkt nu net alsof je nagels zijn gegroeid waardoor je nagellak nodig overnieuw moet worden gedaan.
Zonde hoor :/

[Beantwoorden]


Door Manon op 6 februari 2016 06:55

40 euro is belachelijk voor dit! Dat is inderdaad oplichterij! Daar komt bij dat als Jessica echt zo goed is, dat ze ook moet zien dat dit bij wat kortere nagels nu net lijkt alsof je een enorme uitgroei hebt!! Zonde dus

[Beantwoorden]


Door Petra op 6 februari 2016 09:23

Ziet er op zich mooi uit, alleen had ik het in 1 kleur laten laken of anders een randje aan aan de bovenkant. Nu lijkt het er idd op of je nagellak aan het uitgroeien is.

[Beantwoorden]


Door Sanne op 6 februari 2016 09:33

Van de verte lijkt het net of je nagelriemen smerig zijn. Het is niet mijn smaak qua kleuren keuze en de manier waarop het gelakt is. De nagels zijn wel identiek gelakt, dat is wel een pluspunt. Maar 40 euro! Hemeltje dat is echt veel geld.

[Beantwoorden]


Door Fem op 6 februari 2016 09:38

Leuk dat je het geprobeerd hebt, maar dit ziet er niet uit. Toen ik je nagels zag, dacht ik dat je nagels zo gegroeid waren en dat je nagellak er al heel lang op zit… Zie je zelf niet dat door dat randje het zo lijkt? En €40,-? Wat ontzettend belachelijk, haha. Die vrouw heeft er duidelijk géén verstand van, als ze niet ziet hoe lelijk je nagels er nu uit zien met dat randje… Je bent opgelicht…

Hopelijk ben jij er wel blij mee, anders zou het wel heel jammer zijn…

[Beantwoorden]


Door Sabine op 6 februari 2016 10:04

Heerlijk is het he! Ik heb het vier weken geleden voor het eerst laten doen (ook met gellac en inmiddels is het er alweer af) omdat ik door al het koken en afwassen mijn nagels altijd in no-time verpestte. Vond het heel fijn en mooi staan maar wel te duur (ik betaalde €30) om het iedere twee weken te laten doen. Denk wel dat ik het steeds ga laten doen voordat ik op vakantie ga/op reis moet, hoef ik me daar in ieder geval geen zorgen over te maken en kan al het nagelspul thuis blijven, haha. Mooie ringen draag je trouwens!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 6 februari 2016 10:24

Oeh, ik ben benieuwd hoelang ze mooi blijven! Ik heb nog een bon voor een manicure namelijk, maar ik ben bang dat het er snel niet meer mooi uitziet dus ik wacht nog op een speciale gelegenheid haha

[Beantwoorden]


Door melissa op 6 februari 2016 10:42

Ik vind het altijd zo geweldig om mijn nagels te laten doen, ik doe het zelf 1 x in de maand en het kost me 45euro. Ik vind het er gewoon mooi verzorgd uitzien.

[Beantwoorden]


Door Miranda op 6 februari 2016 11:28

Heerlijk om jezelf eens te verwennen. Het idee vind ik ook erg leuk. De kleurcombinatie vind ik persoonlijk wel minder mooi, het lijkt nu net of je nagellak is uitgegroeid. Maar het belangrijkste is dat jij er blij mee bent. :)

[Beantwoorden]


Door Lien op 6 februari 2016 13:45

Helaas ben je voor deze prijs wel serieus in het zak gezet hoor.
Vind het eigenlijk ook niet zo mooi, precies of je een mega uitgroei hebt. Deze nagelstyliste zou beter voor deze prijs nog eens op curcus gaan. :-)

[Beantwoorden]


Door Amélie Cammaert op 6 februari 2016 14:29

Ik zou het persoonlijk mooier gevonden hebben zonder die bronzen rand. Maar als jij dat mooi vind, respecteer ik dat ^^) (love)

[Beantwoorden]


Door Lola op 6 februari 2016 15:50

Wat netjes uitgevoerd! Ik vind de kleuren heel leuk, alleen de combi niet zo. Bij de eerste foto vond ik het net lijken alsof de roze kleur al helemaal was uitgegroeid. Bij de close up foto’s zag je pas echt het brons. Ik denk dat een donkerdere kleur onder beter had gewerkt!

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 6 februari 2016 16:39

Het ziet er erg leuk uit zeg!

[Beantwoorden]


Door Jolien op 6 februari 2016 17:09

Leuk! Ik heb nu zelf vorige week voor de 2e keer mijn nagels laten doen met OPI gellak en ik ben echt fan. Ik had hetzelfde probleem met nagellak als jij. Dit blijft zo goed zitten!

[Beantwoorden]


Door Simone op 6 februari 2016 18:39

Mooie nagels!! Ik heb een hele tijd om de drie weken mijn nagels laten doen, maar ben er helaas mee moeten stoppen. Als je het echt bijhoudt kost het vrij veel geld en tijd. En je nagels zijn erg beschadigd als je gelnagels hebt laten zetten. :(

[Beantwoorden]


Door Judith op 6 februari 2016 19:20

Wauw, wat een prachtige nagellak! Eigenlijk heb ik een beetje hetzelfde probleem: ik doe nog weinig nagellak op, omdat het zo snel afbrokkelt. Maar helaas heb ik geen geld (en het er niet echt voor over) om een manicure te doen. :)

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 6 februari 2016 19:50

Staat erg mooi. Vind dat randje ook kick, net weer anders dan een french manicure. Ik laat ook elke maand mijn nagels doen. Ik kies alleen voor acrylnagels. Ik kies eigenlijk altijd voor een french glitter manicure.

[Beantwoorden]


Door Vera op 6 februari 2016 21:03

Heel erg mooi! Wat een mooie nude kleur. Het randje vind ik leuk maar is niet echt mijn ding.
Weet iemand waar ik zo’n mooie nude kleur kan vinden ( welke kleur van Essie oid?).

[Beantwoorden]


Door Kelly op 6 februari 2016 23:42

Ziet er erg mooi uit ! Ik heb het nog nooit laten doen.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 7 februari 2016 11:12

Wat mooi zeg. Ik heb zelf nog nooit een manicure gehad, maar het lijkt me wel heel erg fijn!

[Beantwoorden]


Door suus op 7 februari 2016 13:51

Het zijn mooie neutrale kleurtjes maar van een afstandje lijkt het net of je nagels niet helemaal gelakt zijn waardoor ze nog korter lijken dan ze al zijn.

[Beantwoorden]


Door Natasja op 7 februari 2016 15:09

40 euro lijkt me wel heel duur hoor. Gelukkig is het goed gelukt en ben je er blij mee!

[Beantwoorden]


Door Niki op 7 februari 2016 15:40

Hey! Je moet eens kijken naar Shellac (geloof dat je het zo schrijft). Dat kost +/- 20 euro en blijft net als deze lak 2 tot 3 weken zitten. Het voordeel hier van is dat je wel nagellak kan testen, omdat je er gewoon over heen kan lakken en de lak daarna kan verwijderen met een nagellakremover zonder aceton.

Xx

[Beantwoorden]


Door Nicole op 7 februari 2016 16:32

Ik dacht eerst dat het al uitgegroeid was maar van dichtbij zag ik pas het randje. De kleuren combinatie vind ik erg mooi en nude kan natuurlijk overal bij (qua make up en kleding)! De prijs vind ik wel erg duur ervoor.

[Beantwoorden]


Door ???? op 7 februari 2016 17:05

Ik liet eerst altijd mijn nagels doen met tips daar op acryl en daarover weer gellak omdat ik toen nog nagels beet maar toen ben ik gestopt met nagelbijten en liet ik altijd alleen gellak zetten maar nu heb ik sinds een paar weken zelf een uv lamp met die gellakjes wel een inverstering maar dan hoef je niet om de zoveel weken rond de 40 euro te betalen. Als je fan bent van gellak zou je ook ooit een lamp en lakjes kunnen aanschaffen. ????

[Beantwoorden]


Door Hella op 7 februari 2016 19:01

Superleuk! Ik vond dat het in de video net leek dat je nagel (dat bronzen randje) bovenaan gewoon niet gelakt was, dus leek het niet zo mooi, maar op de foto hier ziet het er wel prachtig uit! :)

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl | Winter foto’s #7 op 8 februari 2016 06:15

[…] donderdag liet ik na het avondeten mijn nagels doen. Daar kun je hier alles over lezen. Wat was het een leuke week! En mocht je het je afvragen: de foto’s van mijn […]


Door Ilse op 8 februari 2016 15:22

Ik betaal hier altijd 20 euro voor…

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 9 februari 2016 20:07

Lijkt me leuk om eens een manicure te laten doen, heb het zelf ook nog nooit gedaan. De kleur vind ik heel mooi nude, het randje zou ik ook eerder aan het uiteinde gedaan hebben

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 10 februari 2016 15:47

Super leuk! Veel vrouwen ervaren een manicure als het ultieme zen moment. Om eerlijk te zijn kan ik er zelf echt niet tegen als men aan mijn nagels zit. Ik blijf het proberen, maar de zen heb ik helaas nog niet gevonden. Ik moet zeggen dat je nagels er super mooi en verzorgd uitzien. De kleur staat je goed!

[Beantwoorden]


Door anna op 11 februari 2016 15:53

Hah fantastisch, het ziet er niet uit!

Lijkt net alsof je vieze nagels hebt!

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl | Nagels van de week #2 op 20 februari 2016 06:15

[…] Twee weken geleden ging ik voor het eerst naar de salon om mijn nagels te doen en precies 14 dagen later was het tijd voor een nieuwe afspraak. Hoogtijd, want de dagen ervoor begonnen de eerste scheurtjes te komen en op de dag van de afspraak had ik van bijna alle nagels de nagellak eraf gehaald (of eigenlijk gekrabd). Tijd voor nieuwe nagels! […]


Door Romy op 12 maart 2016 17:47

Hee veer!
Als het goed is kan je gewoon nagellak swatches blijven doen en er weer afhalen met nAgellak remover, omdat je door je gelnagels een soort nieuwe basis nagel hebt kan je er van alles overheen smeren en er weer afhalen, dit is het handige aan gelnagels! Met de nagellak remover beschadig je de gellak niet want die gaat er pas echt af als je de gellak laat weken in pure aceton voor 20 minuten en dat gebeurd niet snel met een watje.

[Beantwoorden]