Dior Glowing Gardens Spring Look ’16

Dior_spring_lente_look_glowing_gardens01

Wanneer het nieuwe jaar aangebroken is, weet ik dat de lente collecties ook weer (bijna) te koop zijn. En ook al is het nu hartstikke winter, vind ik dat toch een fijn gevoel. De lente is niet zo heel ver weg meer! De collectie van Dior heet Glowing Gardens en is precies wat je verwacht als je aan het voorjaar denkt.

Dior_spring_lente_look_glowing_gardens02

Dior_spring_lente_look_glowing_gardens03

In de collectie vind je overal bloemen terug. In de highlighter, maar ook in de oogschaduws. De producten hebben lieve en zachte kleuren. De Dior Glowing Gardens Spring Look is vanaf 17 januari bij de parfumerie te koop.

Dior_spring_lente_look_glowing_gardens04

5 Couleurs Glowing Gardens 031 Blue Garden € 61,50

Diorskin Nude Air Glowing Gardens 001 Glowing Pink € 58,50

Dior Addict Lip Glow Liner 001 € 27,00
Dior Addict Lip Glow Pomade 001 € 37,00

Rouge Dior Vernis 491 Lilac € 26,50

Dior_spring_lente_look_glowing_gardens05

Dior_spring_lente_look_glowing_gardens06

Wat ziet dit oogschaduwpalette er prachtig uit! Er is keuze uit twee paletjes, dit is Blue Garden. De versie met de meest koele kleuren. De bloemenprint erin vind ik erg mooi.

Dior_spring_lente_look_glowing_gardens07

Dior_spring_lente_look_glowing_gardens08

Dior_spring_lente_look_glowing_gardens09

Dior_spring_lente_look_glowing_gardens10

Dior_spring_lente_look_glowing_gardens11

De oogschaduws zijn zacht en glanzend. Zacht qua textuur, maar ook qua kleur. Sterk gepigmenteerd zijn ze niet. Jammer, met meer pigment had ik dit palet mooier gevonden.

Dior_spring_lente_look_glowing_gardens12

Dior_spring_lente_look_glowing_gardens13

In mijn ooglook vormen de blauwe en grijze oogschaduws samen een grote waas. Ik heb alle kleuren uit het paletje gebruikt, maar dat zie je bijna niet. Alleen de oranje kleur kun je duidelijk onderscheiden van de rest, en die oogschaduw is niet eens heel fel of intens.

Dit oogschaduwpalet ziet er op het eerste gezicht prachtig uit, maar stelt mij in gebruik teleur. Veel glans, maar heel erg weinig pigment.

5 Couleurs Glowing Gardens 031 Blue Garden € 61,50

Dior_spring_lente_look_glowing_gardens14

Dior_spring_lente_look_glowing_gardens15

Dior_spring_lente_look_glowing_gardens16

De highlighter ziet er ook schitterend uit. De print is prachtig gedaan en met zoveel details! Er zijn twee highlighters. Dit is de koele variant: Glowing Pink. De highlighter lijkt in het glimmende doosje een huidskleur met roze glans te hebben.

Dior_spring_lente_look_glowing_gardens17

Dior_spring_lente_look_glowing_gardens18

Dior_spring_lente_look_glowing_gardens19

De highlighter in Glowing Pink heeft een fijne en zachte textuur, is goed gepigmenteerd en geeft een prachtige roze glans af.

Dior_spring_lente_look_glowing_gardens20

Steeds vaker weet Dior mooie highlighters uit te brengen. Ook Glowing Pink uit de spring look is weer prachtig. Heel glanzend in een zachte roze vorm. Ik ben ook wel heel benieuwd naar Glowing Nude, de andere highlighter uit deze collectie. Glowing Pink vind ik in ieder geval prachtig. Ik heb er niets op aan te merken.

Diorskin Nude Air Glowing Gardens 001 Glowing Pink € 58,50

Dior_spring_lente_look_glowing_gardens21

Dior_spring_lente_look_glowing_gardens22

Oogschaduw en highlighter: dat kennen we onderhand wel. Maar in de collectie zitten ook een aantal bijzondere Lip Glow producten. Hier zie je de Lip Glow Liner en Pomade. Twee producten die het beste uit je lippen moeten halen.

Dior_spring_lente_look_glowing_gardens23

De Lip Glow Liner zorgt er niet alleen voor dat je lipkleur langer blijft zitten, maar geeft ook een natuurlijke kleur waardoor hij in combinatie met de Pomade te gebruiken is en maakt de lippen strakker en gladder.

Dior_spring_lente_look_glowing_gardens24

De Lip Glow Pomade is een gloss met een zachte olieachtige textuur en een hele lichte roze kleur. Is verzorgend dankzij ingrediënten als shea boter en belooft de kleur van de lippen levendiger te maken.

Dior_spring_lente_look_glowing_gardens25

Dior_spring_lente_look_glowing_gardens26

Dior_spring_lente_look_glowing_gardens27

De kleur van de liner is heel licht en kan daarom zelfs in combinatie met een gloss gedragen worden. De Pomade heeft een hele lichte kleur en een tintelend effect, waardoor ik zeker in combinatie met de liner, het gevoel heb dat mijn lippen groter lijken.

De Pomade voelt comfortabel aan en houdt mijn lippen zacht. Ik heb gelukkig nog geen last van rimpeltjes rond en op mijn lippen dus of de liner daar tegen werkt weet ik niet, maar het lichtroze effect in combinatie met de Pomade vind ik mooi. Bovendien is de liner ook prima in combinatie met andere lipproducten te gebruiken en zorgt hij ervoor dat deze lang(er) blijven zitten. Twee interessante producten!

Dior Addict Lip Glow Liner 001 € 27,00
Dior Addict Lip Glow Pomade 001 € 37,00

Dior_spring_lente_look_glowing_gardens28

Full-face met het oogschaduwpalette, de highlighter en de Lip Glow liner en Pomade

Dior_spring_lente_look_glowing_gardens29

Dior_spring_lente_look_glowing_gardens30

Dior_spring_lente_look_glowing_gardens31

Ik vind deze nagellak eerdere roze dan lila, maar schattig en perfect voor de lente is hij wel. Ookal is het geen hele bijzondere kleur, blijf ik toch een zwak voor dit soort tinten nagellak houden. Met twee laagjes dekt hij perfect.

Rouge Dior Vernis 491 Lilac € 26,50

Dior_spring_lente_look_glowing_gardens32

Het oogschaduwpalette was voor mij de grote domper van deze collectie die er zo mooi en romantisch uit ziet. Weinig kleur en pigment, helaas. Gelukkig bevielen de andere producten uit de Glowing Gardens spring look die ik getest heb wel goed.

Mijn favoriet uit de collectie is de Glowing Pink highlighter. De bloemenprint vind ik super mooi, maar het effect van de highlighter zelf mag er ook zeker zijn. Heel draagbaar en goed te combineren, maar wel met een duidelijke glans.

Dior beauty is te koop bij de parfumerie.

Twitter Facebook
Categorie: High end | 5 januari 2016 | 63 reacties | Tags: , , , , , , ,

Reacties

Door Femke op 5 januari 2016 06:17

Het oogschaduwpalette vind ik wel ontzettend tegenvallen. Voor die prijs mag je geweldige pigmentatie krijgen. Jammer. De andere producten vind ik allemaal mooi. De lipproducten verrassen mij, klinkt goed en ziet er prima uit. De highlighter is prachtig!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 5 januari 2016 06:21

De oogschaduws vind ik qua kleur best mooi, maar het pigment mist een beetje. De higlighter is echt een pareltje!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 5 januari 2016 06:24

Die highlighter! Wat een pareltje. Ik denk dat ik die wel aan ga schaffen. De oogschaduws vallen idd tegen, maar bij een collectie die Glowing Gardens heet had ik het eerlijk gezegd ook wel verwacht.

[Beantwoorden]


Door jeapiebel op 5 januari 2016 06:39

Wat een prachtig en chique collectie! De bloemenafdruk laat je echt aan de lente denken. Je ooglook vind ik prachtig ondanks dat je zegt dat de kleur tegenvalt, de highlighter vind ik echt mooi.

[Beantwoorden]


Door Marlotte op 5 januari 2016 06:46

Even vooraf, wat een práchtige foto’s heb je gemaakt. Wauw! Jammer van de pigmentatie van de oogschaduws, want de kleurtjes zijn verder wel mooi. Ik vind de highlighter echt heel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Esmee op 5 januari 2016 07:02

Prachtige foto’s heb je gemaakt. Deze collectie heeft me niet heel erg verrast… Het oogschaduwpalette valt me tegen. De highlighter vind ik wel ontzettend mooi!
XOXO esmee

[Beantwoorden]


Door Anniek op 5 januari 2016 07:05

Oh, de collectie ziet er zo prachtig uit! Dat palet ook, WAUW! Wel balen dat het zo’n grote domper blijkt te zijn, dat er zo weinig pigment in de oogschaduws zit. De rest is gelukkig wel heel mooi :)

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 5 januari 2016 07:23

Jee, de lentecollectie komt er dus al weer aan! Wat een contrast met de sterke ijzel en sneeuwval van vandaag :). Ik wordt wel enthousiast van zulke mooie en lieve kleurtjes, maar ik moet zeggen dat de kwaliteit/pigment me wel iets tegenvalt. De highlighter vind ik dan wel weer erg mooi, maar nadat ik je review van Becca heb gelezen, kan daar haast niks meer aan toppen, haha.

[Beantwoorden]


Door Marloes op 5 januari 2016 07:30

Jammer dat het oogschaduw palette zo tegenvalt! De highlighter is werkelijk prachtig <3 (love)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 5 januari 2016 07:41

Wauw dat oogschaduwpalette vind ik wel echt een teleurstelling zeg, zeker voor dat geld! De highlighter however is wel echt heel erg mooi.

[Beantwoorden]


Door Margot op 5 januari 2016 07:48

In de verpakking vind ik alles er prachtig uitzien, maar vooral de oogschaduws vallen me tegen.

[Beantwoorden]


Door Sandra op 5 januari 2016 07:52

De producten zien er stuk voor stuk prachtig uit, maar jammer dat dat palette zo tegenvalt. Voor zoveel geld mag je toch wel wat meer verwachten? De highlighter ziet er wel goed uit!

[Beantwoorden]


Door Linda op 5 januari 2016 08:32

De patronen in de highlighter en oogschaduw: prachtig. De oogschaduw van Dior is vaak helemaal niet zo goed gepigmenteerd. Super zonde, juist omdat het zo’n mooi en luxe product is.

[Beantwoorden]


Door Layla op 5 januari 2016 08:53

Wat een mooie producten! Lekker girly!

[Beantwoorden]


Door Svenja op 5 januari 2016 09:10

Wauw, vooral de mooie highlighter heeft mijn hart gestolen. Het patroontje alleen al is pretty en het effect op de huid vind ik nog mooier. Het lakje vind ik ook erg mooi. De rest spreekt mij iets minder aan!

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 5 januari 2016 10:00

Holy guacamole die highlighter is ZOOOOO mooi! Ugh, ik had eigenlijk met mezelf afgesproken minder make-up te gaan kopen dit jaar, maar zo te zien gaat dat weer flink mislukken…

[Beantwoorden]


Door anna op 5 januari 2016 10:09

Mweh, best teleurstellende producten, vind ik. Die lipgloss zie je bijna niet en had ook van ieder ander merk kunnen zijn. Ook de oogschaduw is niet heel goed gepigmenteerd, jammer! Wel vind ik de highlighter echt prachtig <3 Al zou ik die dan niet zo snel kopen vanwege de prijs, haha.

[Beantwoorden]


Door Fleur Sophia op 5 januari 2016 10:29

Wat een mooie en liefelijke nieuwe collectie! Toch ben ik alleen benieuwd geworden naar de highlighter en het nagellakje.

[Beantwoorden]


Door Amy op 5 januari 2016 10:41

Wat een prachtige foto’s! De highlighter gaat op mijn wishlist.. Zo mooi

[Beantwoorden]


Door Jamie op 5 januari 2016 10:48

Wat een super mooie foto’s heb je weer gemaakt! Die highlighter ziet er inderdaad echt prachtig uit, wel jammer van het oogschaduw palette, die leek in het doosje zoo mooi haha

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 5 januari 2016 11:30

Oh wat jammer van het oogschaduwpalette! In eerste instantie was ik helemaal enthousiast maar het valt echt tegen… Die highlighter is dan gelukkig wel weer prachtig :D

[Beantwoorden]


Door Emma op 5 januari 2016 11:53

Je doet je werk echt ontzettend goed Vera! Ik ben fan! x

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 5 januari 2016 11:55

Wat jammer dat het palette zo tegenvalt! Ik vind de highlighter echt heel erg mooi!!

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 5 januari 2016 12:04

Wat een mooie collectie! x

[Beantwoorden]


Door priscilla op 5 januari 2016 12:06

Ooooh die highlighter, ik moet het hebben!

[Beantwoorden]


Door Anne op 5 januari 2016 12:39

Wauw wat een mooie producten allemaal! Alleen jammer van de pigmentatie van het oogschaduw palette.. Hij is prachtig!

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 5 januari 2016 12:57

De oogschaduw spring er echt wel uit voor mij, gewoon omdat hij er ZO mooi uitziet in de pan! Dat patroontje, waauw!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 5 januari 2016 12:57

Jemig Vera, wat een prachtige foto’s! Ik zit te kwijlen hier. Wauw!

[Beantwoorden]


Door Talita op 5 januari 2016 13:12

Mooie review Vera! Ik vind de paletten van dior altijd best weinig pigment hebben, vind ik zo jammer aangezien de kleuren wel heel mooi zijn. Das ook een beetje een van de redenen waarom ik toch altijd weer bij de Naked 3 palet eindig, die paletten hebben zoveel pigment :).

[Beantwoorden]


Door Esmee op 5 januari 2016 14:18

Hi Vera!
suuuuuppppper mooi zeg, vooral die highlighter!
Ik vind de oogschaduw echt heel mooi maar voor mijn smaak iets te veel glitters.
Ik pak altijd uit met highlighter dus als ik ook nog eens glimmende ogen zou hebben lijk ik een beetje op een discobal haha.
Kusjes uit Zweden,
Esmee van
http://esmeesbeautylab.blogspot.nl/

[Beantwoorden]


Door Rachel Kromdijk op 5 januari 2016 14:22

Prachtige producten om te zien maar ik vind de swatches van het oogschaduw palette tegenvallen, die highlighter is sowieso prachtig! liefs

[Beantwoorden]


Door Mylou op 5 januari 2016 14:26

Die highlighter is echt prachtig! Erg jammer van het oogschaduw palette, alhoewel ik zo’n subtiel kleurtje wel mooi vind, alleen in een oogschaduw-look heb je er vrij weinig aan.

[Beantwoorden]

Mylou antwoordt op 5 januari 2016 om 14:27:

Én heel mooie foto’s! Dat wilde ik nog even melden :)

[Beantwoorden]


Door Saskia op 5 januari 2016 14:31

Wauw ik werd al helemaal enthousiast van de foto’s! Wel super jammer van het oogschaduwpalette, het had zo mooi kunnen zijn. Ik vind de highlighter wel echt super mooi en de nagellak perfect voor de lente! De lipproducten vallen mij ook een beetje tegen alhoewel de verpakking wel geweldig is!

[Beantwoorden]


Door Syl op 5 januari 2016 14:32

De Glowing Pink highlighter is eigenlijk het enige wat ik echt mooi vind uit deze collectie.

[Beantwoorden]


Door Suzan op 5 januari 2016 15:24

Wat maak je prachtige foto’s! Op de redactie hebben we de collectie ook mogen ontvangen en ook bij mij is de highlighter favoriet!

[Beantwoorden]


Door Manon op 5 januari 2016 15:48

De highlighter is echt prachtig. Ik vind de oogschaduw een beetje tegenvallen!

[Beantwoorden]


Door Chelsey op 5 januari 2016 16:07

Het oogschaduw palette valt mij ook erg tegen, jammer want hij ziet er zo mooi uit! De highlighter ben ik wel weer enthousiast over.

[Beantwoorden]


Door Kathelijne op 5 januari 2016 16:23

Wow!???? Je zit er op deze foto’s zo mooi uit! :love:

[Beantwoorden]


Door BeautyLife op 5 januari 2016 16:27

Jammer van het palette! Het had zo mooi kunnen zijn. Van de highlighter ben ik wel groot fan! :)

[Beantwoorden]


Door marlinde op 5 januari 2016 16:48

Oh wat een mooie foto’s! Die kleur nagellak is echt perfect :love:
Wel erg jammer van de oogschaduw inderdaad!

X Marlinde

http://www.marlinde.co.uk

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 5 januari 2016 17:51

Jammer dat het oogschaduwpalet zo weinig pigment bevat. Zo op het eerste oog ziet ‘ie er prachtig uit namelijk. De highlighted vind ik prachtig, wel een beetje prijzig! De lip glow producten vind ik ook wel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Lillyshuid op 5 januari 2016 18:09

Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt! Ik vind de highlighter en de nagellak echt super mooi

[Beantwoorden]


Door Kelly op 5 januari 2016 18:44

Wauw! Het ziet er zo mooi uit! Ook de foto’s zijn echt geweldig

[Beantwoorden]


Door lifeof2sisters op 5 januari 2016 18:55

WOW! Prachtige producten!
Gelukkig heb ik een bon van 40 euro voor bij de Ici Paris XXL en kan ik dus ook zo’n prachtig product kopen, anders is Dior me echt te duur, ^^)

[Beantwoorden]


Door Sara op 5 januari 2016 19:16

Het oogschaduw palette is inderdaad een enorme domper. Het ziet er geweldig uit, maar jeetje.. wat een bagger pigment. Ik vind de highlighter wel weer prachtig. De mooie, zachte, roze kleur is echt perfect. Oh en dikke vette wauw: die full face foto van jou is echt prachtig. Je ziet er echt ontzettend goed uit. Je korte haar is echt een hele goede keuze geweest.

[Beantwoorden]


Door Leonie - AllAboutLeonie op 5 januari 2016 19:31

Oh my god, deze highlighter! Hebben!!

[Beantwoorden]


Door Marie op 5 januari 2016 20:26

Mijn hart maakt een sprongetje bij het zien van de foto’s! Ik voel de voorjaarskriebels al weer op komen! Heerlijk!
De collectie zelf vind ik niet heel bijzonder, alleen de highlighter lijkt mij wel wat.

[Beantwoorden]


Door Beauty Treasures op 5 januari 2016 20:59

Het oogschaduwpaletje ziet er leuk uit (de print), maar de kleuren zelf spreken mij niet aan. De highlighter daarentegen vind ik wel erg mooi. Ik ben into strobing :-). Aangezien de Becca Champagne Pop zeer moeilijk te bemachtigen is, ga ik zeker deze eens van dichterbij bekijken. Ook de lipproducten zien er goed uit.

[Beantwoorden]


Door Natalie op 5 januari 2016 21:16

Wat jammer dat het oogschaduw palette tegenvalt zeg! Maar de highlight is prachtig!

[Beantwoorden]


Door Natalia op 5 januari 2016 21:53

Wauw, prachtige producten!

[Beantwoorden]


Door Tina op 5 januari 2016 22:09

Heel mooie review! Er zit niet echt iets bij dat ik zou willen hebben, al vind ik het patroontje van het oogschaduwpalette om bij weg te dromen haha. Jammer dat het pigment dan wat tegenvalt.
Daarnaast vind ik je haar echt prachtig op de foto’s, heel chic.

[Beantwoorden]


Door Mariebeauty op 5 januari 2016 22:12

Jammer dat het oogschaduw pallet tegen valt! De rest van de collectie ziet er wel erg mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 6 januari 2016 10:45

Die highlighter is zooooooo mooi! Ik wil hem!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 6 januari 2016 11:47

Wat jammer dat het oogschaduw palette zo tegen valt. De highlighter vind ik prachtig! Maar ik heb ook nog nooit een higlighter van Dior gezien die tegen viel haha.

[Beantwoorden]


Door Mandy op 6 januari 2016 11:49

De highlighter vind ik helemaal geweldig, maar de rest valt me een beetje tegen. De oogschaduws hebben echt slecht pigment voor zoveel geld! :( En van het lipproduct ben ik ook niet helemaal weg, voor die prijs dan. Jammer! Het ziet qua verpakkingen wel mooi uit allemaal.

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 6 januari 2016 12:09

Normaal vind ik glanzende lipproducten echt 2 maal niets, maar nu vind ik ze – na de highlighter natuurlijk – het mooiste van de collectie. Verrassend, maar het effect op je lippen in combinatie van de look die je erbij draagt, vind ik prachtig.
xx

[Beantwoorden]


Door Lieke op 8 januari 2016 18:50

Wow! Die highligter!

[Beantwoorden]


Door Lieke op 8 januari 2016 18:51

En die lipglosses ook!

[Beantwoorden]


Door Natasja op 9 januari 2016 11:41

Die highlight! Zo prachtig!

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl | Princess TAG op 5 februari 2016 06:15

[…] is ‘ie weer: de Dior highlighter van deze lente collectie. Je zou hem bijna niet durven gebruiken vanwege de prachtige bloemenprint. […]


Door Michelle Kaiser op 9 februari 2016 19:58

Oh my! Die highlighter is echt prachtig zeg.

[Beantwoorden]


[…] de grote review van de Dior Glowing Gardens Spring Look, was er één product wat er voor mij duidelijk uit sprong. Ik heb het natuurlijk over de Diorskin […]